Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραιες σφραγιδες ποσταρατε κοριτσια, της tattered angels την πηρα κι εγώ! Αυτη με τις νοτες την ηθελα, αλλά σε λίγο δε θα εχω λεφτά για το μαιευτηριο αν συνεχιζω να ψωνίζω πυρετωδώς απο τη Λενα!!! :lol: :lol: :lol:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Λευκη αν το προϊον που ειδες δεν κανει υδατογραφημα όπως το versamark, μην το παρεις. καλυτερα να περιμενεις να το φερει η Λενα ή αν το βιαζεσαι παρτο απο αλλου.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Όχι, δεν βιάζομαι καθόλου. Θα περιμένω για να είμαι σίγουρη. Εξάλλου πρέπει να διαλέξω μία από τις δύο τελευταίες σφραγίδες που έβαλε η Βίκυ και δε ξέρω ποια! Βοηθήστε!

Μετά, θα πάρω τηλέφωνο στη Λένα για να μάθω πότε θα έρθει το versamark. Θέλω και μια άλλη σφραγίδα με μυνήματα και ίσως και καμιά άλλη και ίσως και κανένα μελάνι σε κοριτσίστικο χρώμα και... Οπότε πάλι εκτός προϋπολογισμού θα βγω και θα με κυνηγάει ο άντρας μου! Και να δω πότε θα βρω χρόνο να ασχοληθώ με όλα αυτά.

Διαφημίσεις

Aυτές τις καρτούλες τις έκανα σήμερα για το get creative.

Για την πρόκληση της Channa

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2012/01/channa-s-challenge-tag-and-fabric-or.html

Kαι για την πρόκληση της Μarie

http://www.myglitterfairytale.blogspot.com/2012/01/aries-challenge-die-cuts-or-punches-on.html

EkcAp3.png

Καλά, θες να μας τρελάνεις;

Μου βγήκαν τα μάτια μόλις τις είδα. Είναι τέλειες!!! Ειδικά η δεύτερη μου άρεσε υπερβολικά πολύ. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Πραγματικά, αναρωτιέμαι τι κάνω εγώ ανάμεσά σας; Θέλω πολλή δουλειά ακόμη!!!!!

Διαφημίσεις

Καλά, θες να μας τρελάνεις;

Μου βγήκαν τα μάτια μόλις τις είδα. Είναι τέλειες!!! Ειδικά η δεύτερη μου άρεσε υπερβολικά πολύ. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Πραγματικά, αναρωτιέμαι τι κάνω εγώ ανάμεσά σας; Θέλω πολλή δουλειά ακόμη!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Ουυυυυ κι εγώ θέλω πολλή δουλειά!!!

EkcAp3.png

Σοφια ειναι μεγαλες πραγματι! Κανουν ωραια διακοσμηση σε σκετα χαρτια όμως, αν θες να φτιαξεις συνθεση.

Λετε να μπορεί να τις κρατησει αν τις παραγγειλω και να τις παρω τελος μηνα ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...