Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/7/2026 at 8:31 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Ναι εννοείται να μου στείλεις! Κοίτα λογικά θα το υπογράφει αυτός, απλά προφανώς δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με τα χαρτιά να τα ελέγξει κλπ αν είναι οκ.. απλά κάποια κέντρα-γιατροι αναλαμβάνουν όλη την οργάνωση και καθοδήγηση για όλα τα χαρτιά ή σε παραπέμπουν σε κάποιον..αλλά ο εξωσωματικής υπογράφει τον φάκελο απ' όσο ξέρω πάντα.. μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του και να ρωτήσεις κ για τον υπέρηχο..αλλά πάρε να κλείσεις ραντεβού αφού τα έχεις όλα έτοιμα! 

Καλησπέρα Terry και σε όλα τα κορίτσια  🫶🏻 ελπίζω να είχατε ένα όμορφο σαββατοκύριακο! 
      Ήθελα να ρωτήσω σε ποιο κέντρο/γιατρό στην Αθήνα κάνατε την εξωσωματική σας και νιώσατε ασφάλεια και όχι στυγνή εκμετάλλευση… 

Έκανα την δεύτερη επίσκεψη στο κέντρο που μου σύστησε η γυναικολόγος που με παρακολουθούσε τόσο καιρό καθώς εκείνη δεν αναλαμβάνει κ προς το παρόν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη! Αρχικά ο γιατρός δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι πρόγραμμα κ σειρά βάλει και αισθάνομαι ότι με οδηγεί μέσω εξετάσεων μικροβιωματος και PRP στο τέλος σε υστεροσκοπηση αφού θα μας στραγγίσει οικονομικά με τα PRP. Μου έκανε χθες εξέταση μικροβιωματος κ έλεγξε το βίντεο από υστεροσκοπηση πολύποδα πριν δύο χρόνια και με μεγάλη βεβαιότητα μου είπε ότι έχω χρόνια ενδομητριτιδα και κάτι σαν ραβδώσεις στη μήτρα και θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε.. και αναρωτιέμαι πως γίνεται η γυναικολόγος που μου έκανε την επέμβαση να μην τα είδε ποτέ αυτά ! Και πως να εμπιστευτώ έναν γιατρό που μιλάει τόσο απόλυτα για όλα (μου είπε ότι το ενδομήτριο όπως το είδε στο βίντεο δνε είναι καλό για εμφύτευση και θα έχω 100% αποβολή) αλλά να δούμε δήθεν και τι θα βγάλει το μικροβιωμα… και πως θα εμπιστευτώ έναν γιατρό για υστεροσκοπηση (αν χρειαστεί) όταν δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι βηματισμό μου έβαλε ο ίδιος… καθως χρειάστηκε πριν το ραντεβού και κατά το ραντεβού να του τα θυμίσω εγώ! Παρ όλα αυτά δεν ξέχασε να με ρωτήσει αν θα πληρώσω την εξέταση εκείνη την ώρα ή όταν πάρω τα αποτελέσματα ενώ ήμουν ακόμα γυμνή και ξαπλωμένη στη καρέκλα.. δεν είχα καν προλάβει να σηκωθώ από την εξέταση!

Μαμάδες to be Ιουνίου- Ιουλίου 2026

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Σιγά μη τους δώσω κ την επιλογή να διαλέξουν πότε θα με χρειαστούν. Με πληρώνει το κράτος, ούτε καν αυτοί. Απλά θα δείξω λιγοτερο διαθέσιμη. Ειμαι οριακά να πω πως κοιμόμουν κ με ξύπνησαν γιατί έχω Α Δ Ε Ι Α. 😂😂

Η αλήθεια είναι πως δε μπορώ να πω και όχι απλά μου κάνει εντύπωση η αναισθησία. Καλά που να μάθουν και πόσο θα λείψω. Εκεί να δεις 😂

Ωραία, βλέπω κοινά σημεία. Έτσι ξεκίνησα τα όχι. Τηλέφωνο στις 2-3, χαλαρή απάντηση ότι ξάπλωνα για μεσημέρι,ούτε καν ρώτησα τι ήθελαν.  στην συνέχεια ακόμα και στις 11 το πρωί, δεν απάντησα και όταν πήρα την άλλη μέρα είπα " άρχισε ο άτσαλος ύπνος λόγω της κατάστασης μου". Απλά εμένα συνέχιζαν και ξεκάθαρα είπα ότι δεν θα έρθει άλλη φορά δουλειά σπίτι μου. Απαιτώ σεβασμό, προσπάθησα 4 μήνες να σας δώσω να καταλάβετε τι σας περιμένει όταν φύγω, βρήκα πόρτα κλειστή. Τώρα είναι πολύ αργά.  Δεν είναι δικό μου θέμα από εδώ κ πέρα. Κάντε ότι θέλετε "

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 850
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι κάνετε; Γέννησε καμία;

Εχω να μπω πολύ καιρό.

Εμεις γεννησαμε 37+0 μια μπουμπου 2750. Ολα πηγαν καλα. Δεν εμεινε καθόλου ΜΕΝΝ είμαστε σπιτι και όλη μέρα θηλάζουμε.

Με το καλο σε ολες σας!

yplDp3.png

49 minutes ago, Farmakotriftena said:

Εχω να μπω πολύ καιρό.

Εμεις γεννησαμε 37+0 μια μπουμπου 2750. Ολα πηγαν καλα. Δεν εμεινε καθόλου ΜΕΝΝ είμαστε σπιτι και όλη μέρα θηλάζουμε.

Με το καλο σε ολες σας!

Έλα βρε κοριτσι μου! Μπράβο σαααας! Τι ωραία που πήγαν όλα κατ ευχιν! Καλό μαραθώνιο τώρα! 

6 hours ago, Farmakotriftena said:

Εχω να μπω πολύ καιρό.

Με το καλο σε ολες σας!

Συγχαρητήρια!! Να σου ζήσει η μικρούλα!!!

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εχω να μπω πολύ καιρό.

Με το καλο σε ολες σας!

Να την χαίρεστε!! Καλή δύναμη να έχεις! Γερή και δυνατή!!! 

On 10/6/2026 at 12:20 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Εχω να μπω πολύ καιρό.

Με το καλο σε ολες σας!

Συγχαρητήρια κοριτσάρα, χαίρομαι ειλικρινά γιατί ξεκίνησες προπερσι στην τότε παρέα μας, πέρασες την ανηφόρα σου, δεν τα παράτησες και να το αποτέλεσμα!!! Να σας ζήσει. 

Χθες είχα γιατρό! 37+2, περίπου 2900.. ΑΛΛΑ ενώ είχε κεφαλικη προβολή κατάφερε κ γύρισε με τα πόδια... Ένα σοκ το έπαθα. Θα πάω τέλος εβδομάδας για επανέλεγχο κ να δω πως θα κινηθώ.. λόγω προηγούμενης καισαρικής +απόστασης από την κλινική (δε θέλω να πηγαινοέρχομαι) εξωτερικό μετασχηματισμό δε θέλω να κανω.. οι υπόλοιπες συνεγκυμονουσες πως είστε;

sKnKp2.png

On 12/6/2026 at 9:44 ΜΜ, GiannisP. είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάρα, χαίρομαι ειλικρινά γιατί ξεκίνησες προπερσι στην τότε παρέα μας, πέρασες την ανηφόρα σου, δεν τα παράτησες και να το αποτέλεσμα!!! Να σας ζήσει. 

Ευχαριστώ πολύ πολυ!!

Κορίτσια αας ευχαριστώ ολες πολυ!!

Είμαι ξετρελαμενη μαζι της. Χαλάλι το απέραντο ξενύχτι που ρίχνω πλέον. Τελευταία φορά που κοιμήθηκα ηταν μια μέρα πριν την καισαρική.

Αλλα ρουφάω την κάθε στιγμή μαζι της!

yplDp3.png

6 hours ago, mar.x said:

Χθες είχα γιατρό! 37+2, περίπου 2900.. ΑΛΛΑ ενώ είχε κεφαλικη προβολή κατάφερε κ γύρισε με τα πόδια... Ένα σοκ το έπαθα. Θα πάω τέλος εβδομάδας για επανέλεγχο κ να δω πως θα κινηθώ.. λόγω προηγούμενης καισαρικής +απόστασης από την κλινική (δε θέλω να πηγαινοέρχομαι) εξωτερικό μετασχηματισμό δε θέλω να κανω.. οι υπόλοιπες συνεγκυμονουσες πως είστε;

2.900 άψογο το βρίσκω το μπεμπέ. Με συγχωρείς, δεν κατάλαβα. Αφού έχεις κάνει καισαρική πως μας επηρεάζει το ότι γυρισε; Ολίγον άσχετη. 😅

Εγώ στην αναμονή ρε κορίτσια.. Οπότε οκ, το άγχος αυξάνεται. 39+1. Οψόμεθα. 

4 hours ago, Farmakotriftena said:

Ευχαριστώ πολύ πολυ!!

Είμαι ξετρελαμενη μαζι της. Χαλάλι το απέραντο ξενύχτι που ρίχνω πλέον. Τελευταία φορά που κοιμήθηκα ηταν μια μέρα πριν την καισαρική.

Προβλέπεται η αϋπνία φαντάζομαι, ειδικά στα θηλάζοντα μωράκια. Με τούτα και με εκείνα θα κανουμε να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι καμία 5ετια 😅 Εγώ ήδη έχω να κοιμηθώ κανένα 2μηνο 🤣

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Chrisma είπε:

2.900 άψογο το βρίσκω το μπεμπέ. Με συγχωρείς, δεν κατάλαβα. Αφού έχεις κάνει καισαρική πως μας επηρεάζει το ότι γυρισε; Ολίγον άσχετη. 😅

Εγώ στην αναμονή ρε κορίτσια.. Οπότε οκ, το άγχος αυξάνεται. 39+1. Οψόμεθα. 

Προβλέπεται η αϋπνία φαντάζομαι, ειδικά στα θηλάζοντα μωράκια. Με τούτα και με εκείνα θα κανουμε να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι καμία 5ετια 😅 Εγώ ήδη έχω να κοιμηθώ κανένα 2μηνο 🤣

Έχω κάνει στο πρώτο καισαρική, κ στα άλλα δύο γέννησα φυσιολογικά.. οπότε κ τώρα για φυσιολογικό πήγαινα (αν είχε εννοείται κεφαλικη προβολή).. αλλά επειδή κατά τον εξωτερικό μετασχηματισμό σίγουρα ζοριζεται η μήτρα δε θέλω να μπω στη διαδικασία..μην έχουμε καμία επιπλοκή..  

Φτάνεις!!! 39+1 σούπερ! 

sKnKp2.png

29 minutes ago, mar.x said:

Έχω κάνει στο πρώτο καισαρική, κ στα άλλα δύο γέννησα φυσιολογικά.. οπότε κ τώρα για φυσιολογικό πήγαινα (αν είχε εννοείται κεφαλικη προβολή).. αλλά επειδή κατά τον εξωτερικό μετασχηματισμό σίγουρα ζοριζεται η μήτρα δε θέλω να μπω στη διαδικασία..μην έχουμε καμία επιπλοκή..  

Φτάνεις!!! 39+1 σούπερ! 

Έκανες vbac θηριο;; Μπράβο! Το ζήτημα είναι να έρθει το μωράκι σου με ασφάλεια. Όλα τα μωράκια δλδ. Και απ ο,τι φαίνεται έρχεται μπεμπάκι που θα σε τρελάνει με τα τσαλίμια του. 😅Οπότε ακούμε τους γιατρούς και προχωράμε. Το χουμε 🫶

Καλημέρα!!! Γέννησα Το κοριτσάκι μου! Όλα πήγαν καλά , κάναμε καισαρική, η ανάρρωση μου είναι πολύ καλή! Ο μπαμπάς της ήταν μαζί μας στο χειρουργείο, είναι μαζί μας συνέχεια, είναι υπέροχος, βοηθάει στα πάντα, έχω και την μαμά μου, με τον μπαμπά μου να βοηθάει εκείνον, κυρίως ψυχολογικά 😊και με το σπίτι! Όμως είναι ένα πολύ ήσυχο μωράκι και αυτό μας τα έχει κάνει ακόμα πιο εύκολα όλα! 

Ή στιγμή που την σήκωσε ο γιατρός μου και μου την έδειξε; η στιγμή που κατάλαβα όλα μου τα συναισθήματα, από την μέρα που μάθαμε ότι είμαι έγκυος! Η στιγμή που κατάλαβα πόσο την αγαπώ ❤️❤️❤️❤️

1 hour ago, LioPh79 είπε:

Καλημέρα!!! Γέννησα Το κοριτσάκι μου! Όλα πήγαν καλά , κάναμε καισαρική, η ανάρρωση μου είναι πολύ καλή! Ο μπαμπάς της ήταν μαζί μας στο χειρουργείο, είναι μαζί μας συνέχεια, είναι υπέροχος, βοηθάει στα πάντα, έχω και την μαμά μου, με τον μπαμπά μου να βοηθάει εκείνον, κυρίως ψυχολογικά 😊και με το σπίτι! Όμως είναι ένα πολύ ήσυχο μωράκι και αυτό μας τα έχει κάνει ακόμα πιο εύκολα όλα! 

Ή στιγμή που την σήκωσε ο γιατρός μου και μου την έδειξε; η στιγμή που κατάλαβα όλα μου τα συναισθήματα, από την μέρα που μάθαμε ότι είμαι έγκυος! Η στιγμή που κατάλαβα πόσο την αγαπώ ❤️❤️❤️❤️

Ποποοοο αυτά τα συναισθήματα.. ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφεις... Γερό και καλότυχο το παιδάκι σας.. να είστε γέροι να το καμαρώνετε... Με ηρεμείς που λες για την ανάρρωση της καισαρικης.. πάλι καλα γιατί να πω την αλήθεια το έχω στο μυαλό.. η υποστήριξη κ η βοήθεια βασική μετά τον τοκετό.. κ πάλι όλα τα καλά να έχετε!

15 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

Έκανες vbac θηριο;; Μπράβο! Το ζήτημα είναι να έρθει το μωράκι σου με ασφάλεια. Όλα τα μωράκια δλδ. Και απ ο,τι φαίνεται έρχεται μπεμπάκι που θα σε τρελάνει με τα τσαλίμια του. 😅Οπότε ακούμε τους γιατρούς και προχωράμε. Το χουμε 🫶

Έκανα, έκανα! Έχει δίκιο κορίτσι μου.. συμφωνώ.. το βασικότερο είναι να έρθουν με ασφάλεια και να είναι ασφαλες το διδυμο μαμα-παιδι.. απλά μου ήρθε ξαφνικό! Αυτός μάλλον βαριέται κ κόβει βόλτες χαχαχα με το καλό να ανακοινώσουμε κ οι δύο τα ευχάριστα! Νομίζω εμείς μείναμε;

21 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολυ!!

Για κάποιο λόγο το ξενύχτι μετά δεν το έχω στο μυαλό, το θεωρώ σαν πακετακι  ότι αλλάζει το πρόγραμμα μας τελος πάντων κ λογικο.. Όπως λες.. να απολαύσουμε τις στιγμές! Κ αυτά ξεχνιουνται

sKnKp2.png

3 hours ago, LioPh79 said:

Αχ να σας ζήσει βρε κοριτσι μου! Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι!

2 hours ago, mar.x said:

Ποποοοο αυτά τα συναισθήματα.. ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφεις... Γερό και καλότυχο το παιδάκι σας.. να είστε γέροι να το καμαρώνετε... Με ηρεμείς που λες για την ανάρρωση της καισαρικης.. πάλι καλα γιατί να πω την αλήθεια το έχω στο μυαλό.. η υποστήριξη κ η βοήθεια βασική μετά τον τοκετό.. κ πάλι όλα τα καλά να έχετε!

Έκανα, έκανα! Έχει δίκιο κορίτσι μου.. συμφωνώ.. το βασικότερο είναι να έρθουν με ασφάλεια και να είναι ασφαλες το διδυμο μαμα-παιδι.. απλά μου ήρθε ξαφνικό! Αυτός μάλλον βαριέται κ κόβει βόλτες χαχαχα με το καλό να ανακοινώσουμε κ οι δύο τα ευχάριστα! Νομίζω εμείς μείναμε;

Για κάποιο λόγο το ξενύχτι μετά δεν το έχω στο μυαλό, το θεωρώ σαν πακετακι  ότι αλλάζει το πρόγραμμα μας τελος πάντων κ λογικο.. Όπως λες.. να απολαύσουμε τις στιγμές! Κ αυτά ξεχνιουνται

Όχι νομίζω είμαστε κι άλλες. Περιμένω να δω τα νέα τους! 39+2 σήμερα εγώ και το μωρό είναι μεν προς τα κάτω αλλά σε εγκάρσια θέση. Έχω διαστολή, έχει χαιρετήσει και Π τράχηλος, αλλά είναι ακόμα ψηλά. Οπότε αν δεν μας κάνει την χάρη, πάω με πρόκληση την Τρίτη. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...