Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης Βάσια θέλω καιρό να σε ευχαριστήσω για την υπέροχη και γρήγορη συνταγή για το ψωμί... το έχω κάνει αρκετές φορές όπως και σήμερα! (είπαμε δε συμμετείχα αλλά διάβαζα ... φοβήθηκα μη με αφήσει στην ίδια τάξη η Ειρήνη :) )

:P :p :P

Χαρά με ξελίγωσες βραδιάτικο!!! παίρνεις το αίμα σου πίσω για το μωσαικό ε??? απαπαπα τα σάλια μου τρέχουν!

χαχαχαχ αντε καλε ελα να σου κανω το τραπεζι μ μεγαλη μου χαρα..δεν ειμαι καθολου εκδηκητικη καλο η κακο?? δε ξερω :rolleyes::rolleyes:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

χαχαχαχ αντε καλε ελα να σου κανω το τραπεζι μ μεγαλη μου χαρα..δεν ειμαι καθολου εκδηκητικη καλο η κακο?? δε ξερω :rolleyes::rolleyes:

Νιεε καλό μου....πλάκα σου κάνω :)

Αυτό μας έλειπε να εκδικούμαστε κιόλας, άλλα προβλήματα δεν είχαμε χαχαχαχα

Αδεισα το πλυντηριο πιατων και μαζεψα -δίπλωσα τα απλωμένα ρούχα.

Δουλειές αύριο πάλι ;)

Εγώ εντομεταξύ απο τα Χριστούγεννα δεν είχα δει την φώτο με την γούνινη μπάλα που είχες φτιάξει...σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή αλλά μάλλον δεν το είχες δει....και όχι τίποτα άλλο διάβασα τόσο καλά σχόλια και έμεινα με την απορία :)

Εγώ εντομεταξύ απο τα Χριστούγεννα δεν είχα δει την φώτο με την γούνινη μπάλα που είχες φτιάξει...σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμή αλλά μάλλον δεν το είχες δει....και όχι τίποτα άλλο διάβασα τόσο καλά σχόλια και έμεινα με την απορία :)

όχι δεν το είδα:oops: sorry.

Επίσης, θέλω να πω ότι τη συνταγή με το φημισμένο σου μωσαικο δεν την έκανα ποτέ... ακριβώς επειδή ήμουν σίγουρη οτι δεν θα μπορουσαμε να ξεκολλησουμε όπως έπαθαν και οι υπόλοιπες!!! χι χι χι

όχι δεν το είδα:oops: sorry.

Επίσης, θέλω να πω ότι τη συνταγή με το φημισμένο σου μωσαικο δεν την έκανα ποτέ... ακριβώς επειδή ήμουν σίγουρη οτι δεν θα μπορουσαμε να ξεκολλησουμε όπως έπαθαν και οι υπόλοιπες!!! χι χι χι

xaxaxaaxax με έκανες και γέλασα!!!

γεια σας κοριτσια, παω να την πεσω, απο τις 5 ξυπνια.... το απογευμα εκτος τα της μικρης τελειωσα ολο το ραψιμο που ειχα μαζεψει, παρα πολυ ρε κοριτσια, μεχρι κ καλοκαιρινες μπλουζες ειχε απο το καλοκαιρι:oops: ντροπη μου... αλλαξα κ φερμουαρ σε μια ζακετα της μικρης. τελικα δεν ηταν κ τοσο δυσκολο. τωρα παω να ξαπλωσω κ να μου κανει μασαζακι ο αντρουλης που μου υποσχεθηκε.

ερηνη τι εγινε με την πεθερα σου???

καλο βραδυ κοριτσακια

Διαφημίσεις

Μπηκα για να πω την καληνυχτα μου και επεσα πανω στο φαγητο της Χαρας..πολυ νοστιμο φαινεται και οντως πολυχρωμο..ξελιγωθηκα βραδυατικα..

4U οντως η Βασια μας ''κατεστρεψε''με το μωσαικο και το ψωμι..ο δε αντρας μου μου λεει ποτε θα κανεις εκεινο το νοστιμο-πανευκολο ψωμακι με την μπυρα?

Και εγω επειδη ειχα υπογλυκαιμιες το απογευμα εκανα σουφλε σοκολατας..κολαση..Γιωτα καλη ξεκουραση και ηρεμο βραδυ σου ευχομαι..

Ειρηνη ολα καλα με την πεθερα σου?

Καλο βραδυ κοριτσακια,τα λεμε το πρωι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Πως δεν είναι καρκινικά κύτταρα αλλά δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι γι αυτό το "ρίχνουν" στην κατηγορία των ψυχοσωματικών... :?

μην μου το θυμιζεις αυτο! οτι πονος δεν ξερουν απο που προερχεται το ριχνουν στο ψυχοσωματικο:evil:

επι 1 χρονο πριν την τελικη διαγνωση η μανουλα μου με φριχτους πονους ετρεχε στους γιατρους κ 2-3 της ειχαν πει να παρει ηρεμιστικα γιατι δεν ειχε τιποτα:shock:

καποιοι δε ειχαν κ ειρωνικο υφακι γιατι δεν την εβλεπαν οσο κακομοιρα κ ταλαιπωρημενη θα ηθελαν!

οταν βγηκε η βιοψια της, ηθελα παρα πολυ να παω σε αυτους να τους την τριψω στην μουρη κ να τους ζητησω να σκισουν τα πτυχια τους!

η οψεια λευχαιμια κυριοι δεν περναει με ηρεμιστικα,απεναντιας κερδιζεται με απεραντη καλη ψυχικη διαθεση κ δυναμη ψυχης!

ξευτιλες μου θελετε κ πισινες....:evil:

οχι ολοι φυσικα υπαρχουν κ ανθρωποι -γιατροι

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ,μακρυγορησα παλι.... ευχομαι αποκαρδιας να μην ειναι κατι ανυσχητικο.

συνεχιζω....

βασια τελεια τα κουλουρακια μου αρεσει που βαζεις συνταγες χωρις αβγο θα την κανω συντομα!

τιγρακι κ εγω σκεφτομαι πολλες φορες οτι ειμαι σκληρη μαζι του κ στεναχωριεμαι, αλλα μετα λεω στον ευατο μου ο κοσμος που τον προετοιμαζω να βγει ειναι κυριως σκληρος κ αδικος ας μαθει απο τωρα να ειναι σκληροπετσος κ να τα ξεπερναει... κ ετσι παρηγοριεμαι οτι ειμαι σουπερ σωστη μαμα!!!!!!!!

βικ ευχομαι να βρεις εναν καλο γιατρο κ να εχεις μια πολυ επιτυχημενη επεμβαση. τα νεα της μαμας μου στα ειπαν ηδη τα κοριτσια ειναι κ για 2η φορα νικητρια ειχε ξανακερδισει εναν πολεμο με τον καρκινο του θυροειδη πριν 14 χρονια!

ευχαριστω κ παλι ολα τα κοριτσια για την χαρα τους κ τις ευχες που εισπρατουμε.

μυρτω με γεια την κουζινα αζχ ποτε θα ερθει αυτος ο μαστορας να μου την φτιαξει κ εμενα βρε κοριτσια???

γιωτα γεννιοντουσαν παιδια κ ΠΡΙΝ το 76 ξερεις... εγω! σου ριχνω 1 χρονακι.

πολυ χαρηκα για τις δουλιτσες να αβγατισουν ευχομαι!!!!!

χαρα κατι ηθελα να σχολιασω κ για σενα αλλα δεν θυμαμαι.... για αυτο σου στελνω μονο φιλακια!

κ αλλα εχω ξεχασει ο κος αλτς επανηρθε!

συνεχιζεται.....

....εχθες πηγα στον δερματολογο κ σημερα εκανα την πρωτη συνεδρια λειζερ αποτριχωσης παντου οπου μπαινει ξυραφι!

ηταν κ το τελευταιο στην λιστα μου: μην ξεχασω να κανω για μενα....

κοριτσια, η δερμοαποξεση εχει κανει δουλιτσα. ρωτησα κ τον δερμ/γο κ μου ειπε οτι ειναι μια χαρα σαν μεθοδος κ να κανω τοσες ωστε να ειμαι εγω ικανοποιημενη με το αποτελεσμα. λεω ακομα 3-4 αλλα θα δω,ηδη μου αρεσω πολυ!!!

ΝΑΙ ΝΑΙ νιωθω σουπερ ανανεωμενη δεν χορταινω να με κοιταζω στον καθρεφτη την εχω ψωνισει ΕΝΤΕΛΩς!!!!! μαζεψτε με λεμε...

σας γραφω τις εντυπωσεις μου κ το ονομα του κεντρου ειναι το chic n beuaty στο Περιστερι. στα σαιτ με deals εχει πολλες προσφορες, αλλα κανει τις ιδιες τιμες κ χωρις αγορα κουπονιων.

συμβουλη δικη μου ψαξτε λιγο τις προσφορες του στο νετ κ πατε προετοιμασμενες κ ψιλιασμενες μην σας φορτωσουν πακετα εγω τις κανω μεμεμωνομενα χωρις να δεσμευτω σε καποιο πακετο αν δεν γουσταρω αλλο στοπ!

οχι οτι ηταν πολυ φορτικοι αλλα οσο να ναι προσπαθουν... το καλο ειναι οτι πας στο ραντεβου κ σε παιρνουν αμεσως εχει αρκετες κοπελες ευγενικες κ μου φανηκε καθαρος χωρος αν κ δεν εχω κανει κατι σε σωμα ακομα.....

1 εβδομαδα πριν την δερμοαποξεση εκανα κ εναν καθαρισμο (ειχα να κανω πανω απο χρονο)

αν ηθελα εναν καθαρισμο κ τελος δεν θα ημουν πολυ ικανοποιημενη δεν ηταν πολυ σχολαστικος αλλα σαν προετοιμασια για την θεραπεια κ δεδομενης της τιμης17ε μονο δεν με πειραξε κ ειδα τοι ειχε ξεμπουκωσει το προσωπο μου.

οτι αλλο θελετε ρωτηστε με!

σημερα δεν εκανα κ πολλα απο δουλειες, αφου το πρωι ειχα παει για καφε με την κουμπαρουλα μου ισα που τον ηπιαμε κ με πηραν απο τον σταθμο να παω να παρω τον μικρο γιατι ανεβασε πυρετο,τον αφησα στην πεθερα το μεσημερακι για να παω για αποτριχωση κ το βραδακι τον ανελαβε ο αντρας μου κ πηγα γυμναστηριο.

αυριο θα τον εχω παρειτσα εκανε 38,6 κ εχει ταση για εμετο να δουμε πως θα ειναι το βραδυ μας.

σας ζαλισα καλε! το βουλωνω...

καληνυχτα

Καλημέρα κόρες μου...

Μουντή σήμερα η μέρα, μουντά και τα κέφια μου..

Νιώθω πολύ κουρασμένη και δεν σκοπεύω να κάνω τίποτα στο σπίτι. Ισως λίγο σιδέρωμα μόνο και από φαγητό κάτι ζυμαρικό, μιας που εμείς τσικνήσαμε χθες.

Χθες είχα αρκετή δουλίτσα, επέστρεψα περίπου στις 11 αλλά κατάφερα να πάω και στο μάθημά μου! Γυμνάστηκα και ένιωσα πολυ καλά. Χθες έκανα και για πρώτη φορά στη ζωή μου... "σάκο" {του μποξ}! :shock:

3 σετ των 20 σε γροθιές μαζί με ελαφρά πηδηματάκια όλο το σώμα και 3 σετ γρήγορες γροθιές, ταυτόχρονα με πολύ γρήγορα πηδηματάκια. Και 3 σετ των 20 κλωτσιές για να δυναμώσει το πάνω μέρος του ποδιού, το κουντεπιέ! :shock:

Θα γίνω ράμπο στο τέλος! :mrgreen::lol::lol:

Επιστρέφω να σας γράψω μηνύματα με την πεθερά μου και να σχολιάσω κάποια δικά σας.

Σας φιλώ

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...