Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ κάνω 40 λεπτά εξ αρχής που ξεκίνησα και δεκαπέντε λεπτά συνδυασμό με ρεφλεξολογία ,τα βελονομαγνητακια στα αυτιά  τα ανανεώνει σε κάθε συνεδρία τα βγάζει και βάζει άλλα τουλάχιστον σε μένα έτσι κάνει γιατί πάω κάθε βδομάδα !

Δεν σου φεύγουν στο πλύσιμο ??? 

ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ PARENTS..

Recommended Posts

Με τα δυο ονοματα μου φαινετε λιγο "περιεργο" κοριτσια,προσωπικη γνωμη παντα, αλλα ποτε δεν μου αρεσε αφου το παιδι το ενα θα χρησιμοποιει!!Τεσπαν ας ερθει με το καλο το παιδι και δεν θα κολλησουμε στο ονομα!!

Eviri χαιρομαι που εχουμε προστατιδα την αγ.Παρασκευη και οι δυο....δεν το περιμενα!Προσωπικα οποτε μπαινω στην εκκλησια της νιωθω πως ειναι διπλα μου...

Luckym2 πολυ σωστα σου ειπε ο πνευματικος σου το ταμα ειναι οπως σου βγει και το νιωσεις,αν δεν το αισθανεσε δεν μπορεις να ταξεις οτι σου ερθει επειδη "πρεπει"!Καμια φορα μονο με καλη προσευχη και χωρις ταμα μας ερχετε η βοηθεια τους!

Εγώ στην κορη μου θα δώσω 3!!!:lol:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 285
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια.

chot ίσως να βγαίνει ένα ωραίο υποκοριστικό με τον κατάλληλο συνδυασμό συλλαβών του κάθε ονόματος. Εκτός αν, θες να το φωνάζεις με ολόκληρο το όνομά του, οπότε θα επιλέξεις ποιο από τα δύο θα φωνάζεις και το άλλο θα το λες πού και πού να θυμάται το παιδί ότι έχει δύο. Φυσικά σε όλα τα έγγραφα του το παιδί θα βάζει και τα δύο.

Στο τάμα σου θα διευκρινήσεις ότι βγάζεις το δεύτερο όνομα του παιδιού. Αρκεί να υπάρχει, ακόμη κι αν δε το φωνάξεις ποτέ.

Εγώ στην κορη μου θα δώσω 3!!!:lol:

Σοβαρα μιλας ή με δουλευεις ???Αντε δυο ονοματα εχουν πολλοι αλλα 3 δεν εχω ξανακουσει!!!!:confused::confused:

Eviri προσωπικη μου αποψη ειναι καθαρα αυτο με τα δυο ονοματα μην παρεξηγηθω...δεν ειναι ειμαι τελειως αρνητικη ισα -ισα πολλες φορες μου αρεσει που τα συνδιαζουν σε ενα οπως λες!Ισως και να το εκανα καποια στιγμη απλα σαν ιδεα δεν πολυενθουσιαζομαι ετσι οπως το σκεφτομαι στην παρουσα φαση!!

Σημερα εχω ψιλοφρικαρει γιατι ειδα ονειρο οτι μου πεφταν τα δυο δοντια μου μπροστα και ειχαν ενα ατυχημα το πρωι τα δυο ανηψια μου με το μηχανακι...Ευτυχως δεν χτυπησαν πολυ....!!Καμια φορα βγαινουν τελικα,παλι καλα που δεν χτυπησαν γιατι στην αρχη εφαγα ενα σοκ!!!!

wsUfp2.png

Πωπω σιδερένια να είναι τα παιδιά. Σημαδιακό το όνειρο. Εγώ έχω ακούσει ότι όταν πέφτουν-βγαίνουν δόντια, όσο πιο μπροστά είναι, τόσο πιο κοντινός ο συγγενής που θα πάθει κάτι.

Διαφημίσεις

ανακαλυψα τωα το καφε...

ποσα μπορει να μαθει κανεις!

εγω πιεστευω....θα πω με τον τροπο που μπορω...

αλλα δεν εχω καταφερει να εξομολογηθω...

σιγιυρα αυτα που θεωρω αμαρτια τα διρθωνω...

οσο για τα 2 ονοματα και τις πεθερες....

θα τους περσει...

η κορη μου εχει 2 ονοματα το ενα της Παναγιας...τα φωναζουμε και τα 2 ολοκληα ...χωρις να τα εχουμε παραποιησει...

η κορη μου σου λεει οτι το ενα ονομα της ειναι απο την Πανγιτσα που ακοσε τη μαμα!

Να σου ζήσει και καλως ήρθες! Eviri σε χάσαμε! Μπάινω και στο δικό σου,αλλά εσείς το έχετε προχωρήσει!!Ντιπ δεν καταλαβαίνω :confused:

y5yep3.png

Νανουρισματάκι εδώ είμαι.

Σε ποιο λες, στο "τι μαγειρεύουμε σήμερα" ή στο "καφέ των μυστηρίων"; Εδώ που τα λέμε και στα δύο έχουμε γράψει πάρα πολλά. Χάνεται κανείς για να τα διαβάσει όλα.

Νανουρισματάκι εδώ είμαι.

Σε ποιο λες, στο "τι μαγειρεύουμε σήμερα" ή στο "καφέ των μυστηρίων"; Εδώ που τα λέμε και στα δύο έχουμε γράψει πάρα πολλά. Χάνεται κανείς για να τα διαβάσει όλα.

Στο "καφέ των μυστηρίων"!! Εκεί βασικά καμμιά φορά δεν καταλαβαίνω κ τι λέτε :confused:

Θα μπαίνω πιο καλά στις συνταγές!!

Πήγα χθες για εξομολόγηση-και έχουν δίκιο,οι πνευματικοί είναι σαν τους γιατρούς,πρέπει να βρεις τον κατάλληλο.'Εφυγα ανάλαφρη-έμοιαζε περισσότερο με μια καλή κουβέντα με έναν φίλο που σε συμβούλευε.Πολύ ωραία!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Στο "καφέ των μυστηρίων"!! Εκεί βασικά καμμιά φορά δεν καταλαβαίνω κ τι λέτε :confused:

Πήγα χθες για εξομολόγηση-και έχουν δίκιο,οι πνευματικοί είναι σαν τους γιατρούς,πρέπει να βρεις τον κατάλληλο.'Εφυγα ανάλαφρη-έμοιαζε περισσότερο με μια καλή κουβέντα με έναν φίλο που σε συμβούλευε.Πολύ ωραία!

Κουκλα μου χαιρομαι παρα πολυ για σενα ειναι υπεροχο που βρηκες εναν πνευματικο με τον οποιο εχεις πολυ καλη επαφη.Θα δεις σε λιγο καιρο μολις θα παρουσιαστει ενα προβλημα θα θελεις να το πεις πρωτα σε αυτον για να σε συμβουλεψει.Ευχμαι οτι καλυτερο στην προσπαθεια σου.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Αυτά που λέμε έχουν σχέση με τις αναρτήσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς. Όπως για παράδειγμα, προχτές που έλεγα να ανέβουμε να βάλουμε άχνη στο κέικ της Σαντορίνης, αν διαβάσεις το άρθρο που έβαλε η Τάρα, γράφει μέσα ότι το ηφαίστειο παρομοιάζεται με κέικ που φουσκώνει, εντωμεταξύ η Τάρα φοβάται να πάει εκεί, γιατί γνωρίζει αρκετά πράγματα επειδή στο παρελθόν παρακολούθησε σεμινάριο σεισμολογίας. Της έκανα πλάκα λοιπόν, με το λογοπαίγνιο να πάμε να βάλουμε άχνη στο κέικ της Σαντορίνης.

Χαίρομαι πάρα πολύ που αισθάνεσαι τόσο ωραία με την εξομολόγηση, βοήθειά σου να είναι.

Αυτά που λέμε έχουν σχέση με τις αναρτήσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς. Όπως για παράδειγμα, προχτές που έλεγα να ανέβουμε να βάλουμε άχνη στο κέικ της Σαντορίνης, αν διαβάσεις το άρθρο που έβαλε η Τάρα, γράφει μέσα ότι το ηφαίστειο παρομοιάζεται με κέικ που φουσκώνει, εντωμεταξύ η Τάρα φοβάται να πάει εκεί, γιατί γνωρίζει αρκετά πράγματα επειδή στο παρελθόν παρακολούθησε σεμινάριο σεισμολογίας. Της έκανα πλάκα λοιπόν, με το λογοπαίγνιο να πάμε να βάλουμε άχνη στο κέικ της Σαντορίνης.

Χαίρομαι πάρα πολύ που αισθάνεσαι τόσο ωραία με την εξομολόγηση, βοήθειά σου να είναι.

να σαι καλά κουκλίτσα μου!!

θα περάσω απο το καφέ σου τώρα που μου έκανες ενα follow up!

y5yep3.png

εκανα καποια ερωτηματα στο καφε των μυστηριων και με παρεπεμψαν τα κοριτσια εδω.

εχωντας την πληρη γνωση οτι θα φαω κραξιμο:tongue:

θα τις κανω

1ον δε ξερω αν τελικα υπαρχει ο θεος αλλα εαν ναι ,τοτε γιατι εχει αναγκη να τον λατρευουμε????(να ενα καλο ερωτημα)

2ον καποιος που σαγαπαει τοσο πολυ (πιο πολυ και απο την ιδια σου τη μανα) σε ριχνει τελικα στο αιωνιο βασανιστηριο επειδη δε τον αγαπας(πχ αν δε με αγαπησει το παιδι μου δε θα το βασανιζα αιωνιως)

3ον αν καποιος κανει ολα αυτα που προσταζει η αγια γραφη αλλα δεν πιστευει στο θεο ,αν τελικα υπαρχει θεος,θα παει στην κολαση επειδη δεν εκανε τον σταυρο του?ασχετα αν ηταν καλος ανθρωπος εν ζωη?καθολου αξιοκρατια

4ον

αγαπαω το παιδι μου μονο εαν με αγαπαει αυτο?εαν το παιδι μου με βρισει καποτε στο μελλον,αν δε θελει να με βλεπει μπροστα του θα παψω να το αγαπω θα παψω να το φροντιζω και θα θελω την υπερτατη τιμωρια του??

5ον ρωτησα καποτε καποιους της εκκλησιας που μου ειπαν οτι η ζωη ειναι δωρο θεου,τους ρωτησα λοιπον γιατι ο θεος να δωσει αυτο το δωρο και να το παρει πισω πχ με τον θανατο νεογεννητων μωρων?η με τον αδικο θανατο παιδιων?

η απαντηση ηταν οτι ολα τα κακα που συμβαινουν στον ανθρωπο δε τα κανει ο θεος αλλα ...ο σατανας!!και εδω ειναι και το 5ο μου ερωτημα

ΓΙΑΤΙ ο θεος εφοσον ειναι παντοδυναμος δεν εξαφανιζει τον σατανα και τον αφηνει να προκαλει δυστηχια?

η απαντηση που πηρα ηταν

'''αν θεος εξαφανισει τον διαβολο τοτε θα πουν καποιοι ''επειδη επεμβαινει στο εργο σου τον εξαφανισες??''

και απο εδω ερχεται και το 6ο μου ερωτημα

6ον δεν ειναι εγωιστικο λοιπον για να μην του την πουνε καποιοι να θυσιαζονται γιαυτο ζωες?

μπορει καποιος να απαντησει στα 6 αυτα ερωτηματα μου καλυπτοντας τα πληρως και οχι απαντωντας ''μονο ο θεος ξερει'' η ''ο θεος εχει λογους'' η ''αγνωστη ειναι η βουληση του θεου''

αυτες οι απαντησεις δεν καλυπτουν τιποτα

αυτα!!παω να φορεσω την πανοπλια μου τωρα:tongue:

Holy Diver

εκανα καποια ερωτηματα στο καφε των μυστηριων και με παρεπεμψαν τα κοριτσια εδω.

εχωντας την πληρη γνωση οτι θα φαω κραξιμο:tongue:

θα τις κανω

1ον δε ξερω αν τελικα υπαρχει ο θεος αλλα εαν ναι ,τοτε γιατι εχει αναγκη να τον λατρευουμε????(να ενα καλο ερωτημα)

2ον καποιος που σαγαπαει τοσο πολυ (πιο πολυ και απο την ιδια σου τη μανα) σε ριχνει τελικα στο αιωνιο βασανιστηριο επειδη δε τον αγαπας(πχ αν δε με αγαπησει το παιδι μου δε θα το βασανιζα αιωνιως)

3ον αν καποιος κανει ολα αυτα που προσταζει η αγια γραφη αλλα δεν πιστευει στο θεο ,αν τελικα υπαρχει θεος,θα παει στην κολαση επειδη δεν εκανε τον σταυρο του?ασχετα αν ηταν καλος ανθρωπος εν ζωη?καθολου αξιοκρατια

4ον

αγαπαω το παιδι μου μονο εαν με αγαπαει αυτο?εαν το παιδι μου με βρισει καποτε στο μελλον,αν δε θελει να με βλεπει μπροστα του θα παψω να το αγαπω θα παψω να το φροντιζω και θα θελω την υπερτατη τιμωρια του??

5ον ρωτησα καποτε καποιους της εκκλησιας που μου ειπαν οτι η ζωη ειναι δωρο θεου,τους ρωτησα λοιπον γιατι ο θεος να δωσει αυτο το δωρο και να το παρει πισω πχ με τον θανατο νεογεννητων μωρων?η με τον αδικο θανατο παιδιων?

η απαντηση ηταν οτι ολα τα κακα που συμβαινουν στον ανθρωπο δε τα κανει ο θεος αλλα ...ο σατανας!!και εδω ειναι και το 5ο μου ερωτημα

ΓΙΑΤΙ ο θεος εφοσον ειναι παντοδυναμος δεν εξαφανιζει τον σατανα και τον αφηνει να προκαλει δυστηχια?

η απαντηση που πηρα ηταν

'''αν θεος εξαφανισει τον διαβολο τοτε θα πουν καποιοι ''επειδη επεμβαινει στο εργο σου τον εξαφανισες??''

και απο εδω ερχεται και το 6ο μου ερωτημα

6ον δεν ειναι εγωιστικο λοιπον για να μην του την πουνε καποιοι να θυσιαζονται γιαυτο ζωες?

μπορει καποιος να απαντησει στα 6 αυτα ερωτηματα μου καλυπτοντας τα πληρως και οχι απαντωντας ''μονο ο θεος ξερει'' η ''ο θεος εχει λογους'' η ''αγνωστη ειναι η βουληση του θεου''

αυτες οι απαντησεις δεν καλυπτουν τιποτα

αυτα!!παω να φορεσω την πανοπλια μου τωρα:tongue:

Γεια σου Δήμητρα!!

Καταρχάς να σου πω οτι όλοι μας έχουμε και ερωτήματα και αμφιβολίες..επίσης,κράξιμο δεν υπάρχει περίπτωση να φας απο έναν χριστιανό (για μένα οι πορωμένοι δεν είναι χριστιανοί,απλά ανασφαλείς που έχουν την ανάγκη να ανήκουν κάπου).πάμε στο 1 λοιπόν...η λατρεία τού Θεού δεν είναι όπως αντιλαμβάνεσαι κυριολεκτικά τη λέξη! Δεν πας στο Θεό ή στον Οίκο του κάθε μέρα πνίγοντάς τον στα φιλιά και λέγοντάς του "τι όμορφος που είσαι!!"..Το να συμμετέχεις στα μυστήρια και να τον επικαλείσαι,σε βοηθά περισσότερο να ζεις προσηλωμένη στο στόχο σου (το θέλημά Του),να νιώθεις κοντά Του,να είσαι πιο γαλήνιος και πάνω απ'όλα,να ζεις με αγάπη (αυτός ήταν κι ο σκοπός που έφτιαξε την εκκλησία ευθύς εξαρχής,για να'μαστε ενωμένοι και αγαπημένοι)..πάμε στο 2.. δεν σε ρίχνει στο βασανιστήριο,ούτε σε τιμωρεί..απλά η ζωή χωρίς εκείνον είναι βασανιστήριο! "Οταν ζεις χωρίς αγάπη και φόβο Θεού,μαλώνεις πιο εύκολα με τον συνάνθρωπό σου,δεν συγχωρείς..και όταν φεύγεις χωρίς ελπίδα και καθαρή συνείδηση..ε πού πας? για το 3 απορούσα κι εγώ πάντα.. προσωπική μου άποψη είναι οτι όχι,δεν χάνεται αυτός ο άνθρωπος! Κι άν είναι καλός αλλά δεν πιστεύει,όμως ζει σύμφωνα με το λόγο του Θεού,ο Θεός θα βρει τον τρόπο να τον φέρει στην εκκλησία Του! (κάποια στιγμή!) 4..κάποιος που δεν αγαπάει τη μάνα του δεν βρίσκει ποτέ τη γαλήνη..και δεν ηρεμεί ποτέ σε αυτή τη ζωή..δεν τον τιμωρεί η μάνα του,αλλά αυτά που νιώθει..το ίδιο πιστεύω οτι ισχύει και για το Θεό λοιπόν! 5. και με αυτό απορούσα..μέχρι που κάτι συνέβη και στη δική μου οικογένεια..δεν ξέρω γιατί αλλά αντί να θυμώσω,το είδα απο την αποψη του θρησκόληπτου(καθόλου τυπικό για μένα έτσι?) και σκέφτηκα: είχαμε φαγωθεί με τα οικονομικά προβλήματα,δεν βλέπαμε την υγεία μας κ όλα τα υπόλοιπα καλά που είχαμε κ να λέμε "δόξα σοι ο Θεός"..οπότε κ εκείνος μας ταρακούνησε..κι ας είμαστε (θέλω να πιστεύω) καλοί άνθρωποι! επίσης να ξέρεις,τα βάσανα φέρνουν συμπόνια κ τους ανθρώπους πιο κοντά..γι'αυτό φεύγουν μερικές ψυχές..αλλες φορές πάλι επειδή παραείναι καλές! για να μην χαλάσουν!6..δεν "αφήνει" το σατανά για να μην του την πούμε..ξαναλέω έχουμε ελέυθερη βούληση..ο σατανάς σε πειράζει αν τον αφήσεις,αν είσαι μακριά απο το Θεό και εφόσον το επέλεξες...αν εσύ αποφασίσεις να είσαι με το Θεό ο σατανάς δεν μπορεί να σε πειράξει..το κακό είναι στην ουσία η απουσία του καλού..υπάρχει σαν αντίποδας! Εσύ επιλέγεις πώς θα ζήσεις!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...