Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Οχι οχι :( Μα δεν είναι δυνατόν.. τι να πω δεν έχω λόγια!!! Κοπέλα μου βάστα γερά, σίγουρα για κάποιο λόγο γίνεται, αλλά αυτό είναι που πρέπει να ψάξουν οι γιατροί!! Τον λόγο που έχεις βασανιστεί έτσι..!!  
      Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να είναι αυτό που λέει η @Kate82 μια αιμοραγία και να μη το χάσεις το σποράκι.. :( 

BeSafe παιδικό κάθισμα iZi Comfort X3 (9-18 κιλά)

Recommended Posts

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/402777_10150473145110740_1850627609_n.jpg

http://mobo.gr/eshop/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&Itemid=137&category_id=1000&product_id=19928

Είναι ολοκαίνουριο με τα καρτελάκια του, αχρησιμοποίητο.

Πωλείται 250?. Αγορασμένο 280? πριν λίγες ημέρες (με απόδειξη).

Το iZi Comfort X3 προσφέρει απαράμιλλη άνεση τόσο στο παιδί όσο και στο γονέα που τοποθετεί το κάθισμα στο αυτοκίνητο. Χάρη στις 4 θέσεις ανάκλισης που διαθέτει με πανεύκολη ρύθμιση, προσφέρει την ιδανική θέση για τον ύπνο του παιδιού. Σε αντίθεση με τα περισσότερα καθίσματα της αγοράς, η εγκατάσταση του iZi Comfort X3 στο αυτοκίνητο γίνεται εξ' ολοκλήρου από μπροστά με ένα επαναστατικό σύστημα διαδρομής της ζώνης που είναι πατέντα της BeSafe. Η πλευρική προστασία που προσφέρει στο κεφάλι και το σώμα είναι εξαιρετική αφού το κάθισμα είναι επενδεδυμένο εσωτερικά με ειδικό απορροφητικό υλικό.

Βάρος: 9-18 κιλά

Γκρουπ: 1

Κατεύθυνση: μπροστινή

Έγκριση: ECE R 44/04

Εγκατάσταση: ζώνη 3 σημείων

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...