Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 58 λεπτά , Antonia_ είπε:

      Υπάρχει κ η επίκτητη θρομβοφιλια εκτός της κληρονομικής που είναι γονιδιακή. Εμένα η αιματολογος μου μου είπε ότι πέρα από αυτό που έχω που είναι γονιδιακό, πρέπει αν μείνω έγγυος ν κάνω εξετάσεις για επίκτητη θρομβοφιλια. Υπάρχει κ το αυτοάνοσο αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο που προκαλεί θρομβωσεις.

      Για αυτό μου ειχε γραψει η αιματολογος στη βεβαίωση που μου είχε δώσει παλιότερα ότι σε εγκυμοσυνη μεταξύ 8-12 εβδομάδα να πάω για να γίνει έλεγχος για αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο? Τώρα την έψαξα και είδα ότι το σύνδρομο το ονομάζει επίκτητη-αυτοανοση θρομβοφιλια. Το θυμόμουν ότι πρέπει να πάω αλλά δεν θυμόμουν τι έγραφε η βεβαίωση...άρα ναι πρέπει να γίνει έλεγχος από αιματολογο ξανά στην κύηση.

Recommended Posts

πωλούνται 2 κουτιά Αloe Vera Box ή αλλιώς αποκαλούμενο "φαρμακείο"!!!!

με 3 προϊοντα:

  1. Aloe vera συμπήκνωμα 100ml ,
  2. Aloe vera κρέμα με πρόπολη 100ml κ
  3. Aloe vera σπρει άμμεσης δράσης 150ml

στην τιμή των 30€ το καθένα απο 41,50€ αρχική

Σε συνδιασμό με τη θαυματουργή ΠΡΟΠΟΛΗ βοηθά:αιμορροίδες, αλλεργίες, συγκάματα, αφυδατωμένο δέρμα, δερματικά έλκη, έξανθήματα, έρπις, κοψίματα, πληγές, τσιμπήματα εντόμων,φλεγμονές, έγκάυματα, μυκητιάσεις.

κ λίγα λόγια για το κάθε προϊον

1.ΒΕΡΑ SPRAY ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Ισχυρός συνδυασμός από Αλόη Βέρα και 12 επιλεγμένα εκχυλίσματα βοτάνων.

Δρα σαν προστατευτικό φιλμ στην απαιτητική επιδερμίδα.

Ανακουφίζει και δροσίζει.

Απλά ψεκάστε πάνω στην επιδερμίδα Σπρέι για άμεση και πολύπλευρη περιποίηση του δέρματος.

Είναι η πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από ερεθισμούς, καψίματα, κοψίματα, μικροτραύματα, φλεγμονές, τσιμπήματα εντόμων και ελαφρά εγκαύματα.

Δροσίζει, καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Περιέχει 83% Αλόη Βέρα και ένα μοναδικό συνδυασμό από 12 εκχυλίσματα φυτών, όπως θυμάρι, χαμομήλι, πικραλίδα, ευκάλυπτος, φασκομηλιά, τζίντζερ, βόραγος, πασιφλόρα. αχίλλεα, καθώς και πρόπολη και καλεντούλα.

Καταπραΰνει άμεσα την ερεθισμένη και ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα.

Εντατικοποιεί τη δράση του Συμπυκνώματος Αλόη Βέρα αν ψεκαστεί από πριν στις αντίστοιχες περιοχές του δέρματος.

2.Special Care Concentrate

Τζελ Αλόη Βέρα από το εσωτερικό του φύλλου στη φυσική του μορφή και σύσταση. Μέγιστη ενυδάτωση και υψηλή συγκέντρωση Αλόης.

Χαρίζει στην επιδερμίδα ελαστικότητα και λάμψη

Ευχάριστη και δροσερή αίσθηση Εφαρμόστε πάνω στην επιδερμίδα

Συμπυκνωμένη περιποίηση σώματος με την πιο υψηλή περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα (90%), περιποιείται, ενυδατώνει αναζωογονεί, δροσίζει και καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα. Ιδανικό για χρήση σε τραύματα του δέρματος. Ενδείκνυται για ήπια εγκαύματα (π.χ εγκαύματα από τον ήλιο), για ελαφριές εκδορές, μώλωπες, μετεγχειρητικές τομές, πρηξίματα, μολύνσεις, και είναι επίσης κατάλληλο για εντριβή ή ως υγρή κομπρέσα σε περιπτώσεις εξάρθρωσης. Εξαιρετικό προϊόν για την καταπολέμηση της ακμής και της λιπαρότητας του δέρματος, καθώς και για την εντατική ενυδάτωση του.

3.Special Care κρέμα με Πρόπολη

Απαλή κρέμα.

Συνδυάζει την πρόπολη από τις κηρύθρες των μελισσών με ενυδατική Αλόη Βέρα σε μια πλούσια κρέμα για ξηρές επιδερμίδες που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη από περιποίηση.

Φυσικό εκχύλισμα από κηρύθρες μελισσών Εντατική ενυδάτωση για την επιδερμίδα Απλώνετε την κρέμα κάνοντας απαλό μασάζ.

Η πρόπολη είναι μια ουσία που παρασκευάζουν οι μέλισσες για να απολυμαίνουν τηνκυψέλη τους. Έχει ισχυρή αντι-βακτηριακή δράση.

Διακρίνεται επίσης για την αντι-μυκητιακή, αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση της.

Ο συνδυασμός Αλόης Βέρα (79% περιεκτικότητα) με πρόπολη μαζί με άλλα πολύτιμα συστατικά, όπως βιταμίνη Ε και Β-καροτίνη, εκχύλισμα από χαμομήλι και από το φυτό στεκούλι, δίνουν μια κρέμα ιδιαίτερα αποτελεσματική στην περιποίηση της απαιτητικής και ξηρής επιδερμίδας.

Καταπραΰνει, μαλακώνει, ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα. Ιδανική για τη φροντίδα των σκληρών περιοχών της επιδερμίδας, όπου συσσωρεύονται νεκρά κύταρα


[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]


[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...