Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ευχαριστουμε νεφελακι!!!!!! ε και σεις δε πατε πισω σας διαβαζω κι ειναι σαν να τα γραφω εγω

ναι μαγδακι κι οδικκος μου σιφουνας δεν αφηνει τιποτα ορθιο αλλα εχει τρελη πλακα

νεφελη πες για τα βαπτιστικα από που και ποσο αν επιτρεπεται αν δε θες στειλε πμ θα σου πω και γω.

Διαφημίσεις

Ναι μας τα εγραψε στο βιβλιαριο εκει που γραφει βαρος υψος και παρατηρησεις απο καθε επισκεψη. Εμεις εχουμε το απογευμα γιατρο να δουμε αν πηρε κανα ποντο.. Ρουχαλακια πηρα απο ενα μαγαζι στα Γλυκα Νερα 150?. Ειχε και πακετο βαφτισης με 350? αλλα εμεις ολα τα υπολοιπα τα εχουμε κανονισει με τη Ζαχιρ.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα! Ειμαστε 9200 και 74 ποντους!!! Τα εξτρα γαλακτοκομικα εκαναν δουλεια τελικα! Σημερα φαγαμε και κροκο αυγου και ξετρελαθηκε!! Συνεχιζουμε το θηλασμο πρωι βραδυ. Σκεφτομουν να τον κοψω αλλα η παιδιατρος μου ειπε να συνεχισω τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι ειδικα αφου θα παει στον παιδικο για να εχει αντισωματα. Να σας πω την αληθεια χαρηκα γιατι ηθελα να θηλασω μεχρι το χρονο αλλα με προβληματιζε το τσιγαρο... Κανω 6-7 τη μερα αλλα μου ειπε οτι αυτος δεν ειναι λογος για να κοψω το θηλασμο! Ισως τελικα καταφερω να κοψω το τσιγαρο οσο θηλαζει οποτε θα εχουμε διπλο οφελος!! Ο μικρος μπορει να ειναι και κρυωμενος αλλα με τα δοντια επιδεινωνεται η κατασταση... Παντως δεν ειδε κατι ανησυχητικο η παιδιατρος οποτε απλα κανουμε υπομονη να φυγουν οι μυξες!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλησπερα κοριτσια ωραιος ο πιτσιρικος νεφελακι μου φαινεται πως παντα θα μας παιρνατε στο βαρος και θα σας περναμε στο υψος χιχιχιχι! Εμας παντως αυτη τη φορα πήρε μονο 100 γρ! το πα στο γιατρο και μου πε δεν εχουμε θεμα από τη στιγμη που πηρε τοσο υψος! πάντως εγω στα κρυφα τον ταιζω οσο θελει περισσοτερο και αφηνω τα 250 κατα μερος... σσσσ... μη το πειτε

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια, εχω πολυ καιρο να γραψω.

Τι κανετε? Πως ειναι τα μωρακια σας?

Εμεις μια χαρα μεγαλωνουμε κ ταρζανευουμε, δεν καθετε λεπτο, εχουμε βγαλει κ 4 δοντακια!

NkOFp3.png

4 δοντακια κιολας χριστινα!!!! μπραβο σας! για παιδοδοντιατρο πότε το βλεπετε;

Ναι 4, πριν καμια βδομαδα εσκασε κ το 4ο, δεν ειχα σκεφτει ωια παιδοδοντιατρο η αληθεια ειναι, εσυ τον εχεις παει?

Καλε εσενα ειναι πανυψηλος το αγορι σου, εμεις ειμαστε κοντουλικα χαχαχαχα μολι 73ποντους κ κατι λιγοτερο απο 9 κιλα

NkOFp3.png

Χριστινα μας περασατε στα δοντια!! Εμεις τωρα περιμενουμε να σκασει το 4ο!

Φεγγαρενια ετσι ειμαστε απο την αρχη εμεις! Χιχιχι!! Εμενα επιμενει να μην του δινω μεγαλες ποσοτητες (πανω απο 180ml) για να μη χορταινει απο αυτα και δεν παιρνει το γαλα που χρειαζεται...

Κοριτσια ρωτησα την κολλητη της μαμας μου που ειναι οδοντιατρος και μου ειπε οτι δε χρειαζεται να τον παμε μεχρι να βγαλει ολα τα δοντια. Μεχρι τοτε να τα πλενουμε καθε μερα με το ειδικο γαντακι χωρις οδοντοκρεμα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινα μας περασατε στα δοντια!! Εμεις τωρα περιμενουμε να σκασει το 4ο!

Φεγγαρενια ετσι ειμαστε απο την αρχη εμεις! Χιχιχι!! Εμενα επιμενει να μην του δινω μεγαλες ποσοτητες (πανω απο 180ml) για να μη χορταινει απο αυτα και δεν παιρνει το γαλα που χρειαζεται...

Κοριτσια ρωτησα την κολλητη της μαμας μου που ειναι οδοντιατρος και μου ειπε οτι δε χρειαζεται να τον παμε μεχρι να βγαλει ολα τα δοντια. Μεχρι τοτε να τα πλενουμε καθε μερα με το ειδικο γαντακι χωρις οδοντοκρεμα!

Νεφελακι τι ειναι αυτο το ειδικο γαντι που λες?

Τα πανω δοντια ηταν φουσκωμενα 2 μηνες κ δεν ελεγας να βγουν, τριψε τριψε ηταν ο καημενος ολη μερα!

NkOFp3.png

Αχ κι εμας Χριστινακι ετσι ηταν! Πριν 3 μηνες εβγαλε τα κατω κι απο τοτε ηταν πρησμενα τα πανω και λεγαμε τωρα θα σκασουν αλλα δεν... Αυτο που λεω ειναι ενα πραγματακι απο σιλικονη που το βαζεις στο δαχτυλο σου κι εχει σαν τριχουλες απο σιλικονη παλι για να του βουρτσιζεις τα δοντια! Εμενα μου το φερανε δωρο αλλα πρεπει να το εχουν τα φαρμακεια ή στο jumbo. Μη φανταστεις οτι τα πλενουμε καθημερινα. Οποτε το θυμαμαι...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσακια και καλη Μεγαλη Εβδομαδα!!!

Καλεεεε!!!λεμε μπαμπα και το εννοουμε!!λεμε και μαμα οποτε το θυμηθουμε κ συνηθως πανω στο κλαμα,αλλα δε νομιζω να το χει συνδεσει με μενα ακομα!!επισης γελαμε τωρα και ψευτικα!!ειναι πολυ αστειο!!

Με τον υπνο τα παμε παρα πολυ καλα!!το βραδυ συνηθως δε χρειαζεται να σηκωθω καθολου!!!μακαρι να το συνεχισει!!!

Εσεις που ειστε;ολα καλα;

Να σας ρωτησω...στο αμαξι καθεστε μπροστα;αν ναι απο ποτε;εχετε βαλει κανενα απ αυτα τα καθρεφτακια για να βλεπετε το μικρο;εγω τωρα ξεκινησα να καθομαι μπροστα κι ο αντρας μου αγχωνεται!!ολοκληρο παιδακι ειναι πια,το βρισκω υπερβολη κι μεταφερθηκα μπροστα!!το πολυ πολυ να παρω το καθρεφτακι να ναι ησυχος κι ο καλος μου!!

Λινα μπραβο για τον υπνο! Μακαρι να συνεχισετε ετσι!! Στο αυτοκινητο εγω καθομαι μπροστα απο 6 μηνων! Μια χαρα ειναι ο μικρος πισω! Του εχω κι ενα αρκουδακι να παιζει, κοιταζει εξω και καμια φορα κοιμαται. Μονο στα ταξιδια καθομαι πισω να τον απασχολω γιατι βαριεται και γκρινιαζει. Δε νομιζω οτι χρειαζεσαι τωρα καθρεφτακι. Ειναι μεγαλο παιδακι πια και δεν υπαρχει λογος να το παρακολουθεις συνεχεια. Ασε που σε λιγο καιρο θα μπορειτε να γυρισετε το καθισματακι κανονικα οποτε θα τον βλεπετε μια χαρα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...