Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα από μία βροχερή Αθήνα!

Ευτυχώς το πρωί πρόλαβα και ήρθε πριν ξεκινήσει να βρέχει. Το μεσημέρι που θα σχολάσω θα δείξει....

Σήμερα τρώμε κάτι υπόλοιπα των προηγούμενων ημερών. Για άυριο έχω ξεπαγώσει κοτόπουλο να φτιάξω λεμονάτο στην κατσαρόλα.

Sweetberry28 ωραίο το επάγγελμά σου! Αν χρειαστώ ποτέ ταξιδιωτικές οδηγίες θα ξέρω που να απευθυνθώ!

Νίκο καλή επιτυχία με το νέο σου βιβλίο. Θα είναι η πρώτη μου αγορά για τον μικρό τις μέρες των γιοτρών.

Νινάκι έτοιμα τα τσίπουρα ε? Άντε με το καλό να τα πιείτε! Στα Γιάννενα πάντως τα καζάνια τα βάζουν τον Νοέμβρη. Και γίνεται γιορτή σε κάθε χωριό!

Φωτεινή δεν μου κάνει εντύπωση ο καιρός που έχετε! Συνηθισμένη στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην δυτική Ελλάδα άλλωστε. Πιστεύω ότι η μακαρονόπιτα θα αρέσει στην μικρή σου γιατί έχει απλά υλικά και υπερισχύει η γεύση του μακαρονιού.

Πολλά φιλάκια σε όλη την υπόλοιπη μαγειροπαρέα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τι κανετε κοριτσια και αγορι της παρεας?

Μπολικη βροχουλα σημερα και το παιδι μου ειχε παει εκδρομη στο ταχυδρομειο, ελπιζω να μην εγιναν παπακια!

Νικο καλη επιτυχια με το βιβλιο σου και καλα που εκανες κι ενα break κι εφτιαξες ωραια πραγματακια

Φωτεινη ελπιζω μονο να μην εχετε καταστροφες. Ολα στη Κεφαλονια γινονται? Δεν ακουγεται ποτε η Λευκαδα, η Κερκυρα για καταστροφες

Αγγελικη δεν εχω κανει ποτε μακαρονοπιτα αλλα θα ηθελα να δοκιμασω!

Νινα τι μας κανεις αχ! Τι ωραια πραγματα ηταν ολα αυτα που διαβασα και γουργουρισε η κοιλια μου?

Sweetberry καταπληκτικο το επαγγελμα σου, τι ωραια μερη που θα εχεις δει! Μακαρι να σε χρειαστουμε συντομα για συμβουλες

Τζενακι που εισαι? Εβιρι οεο? Αστερακι ολα καλα?

Εκανα εχτες κατι δοκιμες, ειχα δει μια συνταγη για τηγανιτες αλλα στο φουρνο, κατι δεν μου πηγε καλα, νοστιμες μεν αλλα σε παχος χαρτιου δε. Θα δοκιμασω με μετατροπες κι αν το πετυχω θα σας πω. Σημερα εχουμε κρεατοσουπα και φασολαδα οτι θελουμε τρωμε, οποτε για αυριο δεν εχει μαγειρεμα!

καλημέρα κοριτσακια τι κάνετε;

Νινακι καλοπιοτο το τσιπουρακι σας !!! Πολυ ωραια ολα οσα εκανες!

Που εισαι βρε Νικο κ μας ελειψες !!! Αφου ειναι ομως για δουλεια χαλαλι του !! Οσο για τα γνωστα μην δινεις σημασια κλασικα ! Κ εγω θα παω να το παρω το βιβλιο για τα δωρακια απο εδω κ περα! Αν θες στειλε μας με πμ το ονομα !

Φωτεινη μου του σπανακιου ε; καλα εκανες αφου εκανες κ τν φασαρια με το καθαρισμα τουλαχιστον εκανες κ πιτα κ φαγητο !

Το ξερω παρηγορια στον αρρωστο αλλα κ εδω βρεχει κ νομιζω πως βρεχει κ σε ολη την Ελλαδα σημερα !!

Αγγελικη ωραια ιδεα το λεμονατο κοτοπουλο στην κατσαρόλα κ εγω το σκεφτομουν το πρωι που ειχα στο μυαλο μου να ετοιμασω το πλανο της ερχομενης εβδομάδας. Κ εμεις στην Ευβοια Νοεμβριο τα κανουμε τα τσιπουρα γι αυτο ειπα κ στην Νινα οτι μου φανηκε νωρις απο τωρα να αναψουν το καζανι. Απο οσο ξερω τα αφηνουν καιρο τα σταφυλια κ ολα τα σχετικα να μεινουν πριν αρχισει η διαδικασια να γινουν τσιπουρο.Φετος θα κανει κ ο μπαμπας μου κ ηδη τα εχει 1 μηνα κλειστα στις σακουλες.

Σημερα τρωμε κοκορα με χυλοπιτάκι κ χτες φαγαμε γεμιστα απο τα οποια κρατησα να φάμε κ αυριο.

Ιωάννα να μας πεις πως περασε ο μικρός στο ταχυδρομείο. Εμένα ο δικό ςμου να δω πως θα επιστρέψει από το σχολείο αφού δεν ήθελε να φορέσει μακριά φόρμα και πήγε με την βερμούδα.

Τζενάκι αυτό που περιγράφεις κάνουν και στα χωριά των Ιωαννίνων. Θα ρωτήσω την θεία του άντρα μου να μου πει για ποιόν λόγο αφήνουν τα σταφύλια " αποθηκευμένα ". Στο χωριό του άντρα μου στήνουν τα καζάνια στο κοινοτικό γραφείο και όποια οικογένεια θέλει να βγάλει τσίπουρα πηγαίνει τα σταφύλια εκεί. Μαζεύεται όλο το χωριό και ψήνουν και τους ανάλογους μαζέδες και γίνεται ωραίο γλεντάκι.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Ανοιξε ο καιρος λιγο σημερα. Μεχρι στιγμης τουλάχιστον. Ψιχαλες ειχαμε μονο στο δρομο.

Αγγελικη κι εγω πιστευω οτι θα τη φαει η μικρη. Χτες δοκιμασε σπανακοπιτα. Δεν της αρεσε αλλά δεχτηκε τουλάχιστον να δοκιμασει. Δεν μπορεις να φανταστεις τι προοδος ειναι αυτο. Πηγε τελικά ο μικρος την εκδρομουλα του; Εμεις τις βερμουδες εχουμε σταματησει να τις φοραμε 2 εβδομαδες τωρα.

Τζενη ευκαιρια ηταν χτες. Ποιος ξερει ποτε θα ξαναβρουμε σπανακι σε καλή τιμη εδω. Μ'αρεσει παντα ο κοκκορας σου

Ιωαννα τηγανιτες στο τηγανι φτιαχνει ο πατερας μου που του αρεσουν. Εγω δεν ειμαι φαν ετσι οπως τις κανει. Οποτε οταν καταληξεις αναμενουμε συνταγη. Οσο για τις καταστροφες, με αυτην την κακοκαιρια συνεβησαν διαφορα και στη Ζακυνθο (ανεμοστροβιλοι) και στην Κερκυρα (εκει λιγοτερα). Η Κεφαλονια ειναι πολύ μεγαλυτερο νησι απο τα υπολοιπα με διαφορετικη μορφολογια εδαφους και διαφορετικες ανθρώπινες παρεμβασεις οπότε επηρεαζεται διαφορετικά. Εχω την αισθηση παντως οτι λογω κρισης το παραμικρο που συμβαινει το αισθανομαστε πιο βαρυ γιατι και η παραμικρη επισκευη φανταζει δυσβασταχτη.

Για σημερα ψαρακι (παγκασιους και γλώσσα) για τα πιτσιρικια.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!

Ο μικρος πηγε εκδρομη εχτες, περασε ωραια, τους εδειξαν πως γινεται η διακινηση των δεματων και των γραμματων, ειχαν ετοιμασει και γραμματα απο τη Δευτερα και καλα για να τα στειλουν, τους εδωσαν και γραμματοσημα, καλα ηταν!

Σημερα τρωμε οτι εχει μεινει απο κρεατοσουπα και φασολαδα.

Τα λεμε παλι σε λιγακι

Καλημερούδια κι από μένα!

Κοτοπουλάκι λεμονάτο με πατατούλες κι αυτές στην ίδια κατσαρόλα έχει το μενού μας σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο το έφτιαξα πρώτη φορά και είμαι περίεργη αν θα αρέσει στα παιδιά.

Ο καιρός δείχνει να βελτιώνεται. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε την ώρα που ερχόμουν στην δουλειά. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται καθότι στην υπόγα δεν έχουμε επαφή με τον έξω κόσμο!

Φωτεινή είναι πολύ καλό που η μικρή σου δοκιμάζει φαγητά. Με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον ότι απορρίπτει ξέρεις ότι δεν της αρέσει και δεν το κάνει από ιδιοτροπία ή νάζι.

Ιωάννα χαίρομαι που του άρεσε του μικρούλη σου η επίσκεψη στο ταχυδρομείο! Σε αυτήν την ηλικία ενθουσιάζονται εύκολα και μαθαίνουν τόσα πράγματα για διάφορα επαγγέλματα. Ο Χρήστος είχε να το λέει όταν επισκέφτηκαν την πυροσβεστική αλλά και μία παιδοδοντίατρο!

Φιλάκια στο υπόλοιπο παρεάκι μας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Σημερα εχω φακορυζο απλο και καλο.

Ειχα παει για μερικα ψωνια για μενα νυχτικες ρόμπες παντόφλες για το νοσοκομειο να παρω μαζι μου στην καισαρικη. Τωρα πλύσιμο και σιδέρωμα και θα κανω βαλιτσα το Νοεμβρη αρχες να ειμαι ετοιμη.

Παω να ξαπλωσω μια ωριτσα γιατι ειμαι πτωμα και πρηστηκαν τα ποδια μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Sweetberry28 μπαίνεις στην τελική ευθεία! Να φροντίζεις να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς! Πάντως είναι ωραίο να ψωνίζεις για τέτοιες στιγμές! Εγώ θυμάμαι το απολάμβανα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσάκια τι κάνετε;

Ιωαννακι πολυ ωραια πρεπει να ηταν η εκδρομούλα !!! Τα παιδάκια μωρε ποσο πολυ εντυπωσιάζονται !! Τηγανίτες εγω μια δυο φορες ειχα κανει δεν πολυ εννθουσιαστηκαν την πρωτη φορα την δευτερη τις φαγανε καλύτερα αλλα εχουν μαθει τους λουκουμαδες κ τους προτιμουν ειναι η αληθεια .

Φωτεινη μου τουλαχιστον δοκιμάζει !κατι ειναι κ αυτο ! σιγα σιγα πιστευω θα αρχισει να τρωει ολο κ περισσοτερα !

Αγγελικη πολυ ωραια φαση πρεπει να ειναι το καζανι στο συζυγοχωριο ε;

εμενα κοριτσια ο κοκορας δεν μου πολυαρεσει μην πως καθολου ,θα φαω πολυυυυυ σπανια , νομιζω μου μυριζει ,ενω το κοτοπουλο το ψητο στην σχαρα η με πατατες στο φουρνο ειναι το αγαημένο μου ! Η Αγγελικη το ξερει τοσες φορες με εχει τραπεζώσει.

Αγγελικη ετσι κανω εγω το χοιρινο λεμονατομαζι με τις πατατες στην κατσαρόλα κ γινεται πολυ ωραιο. Αν θες βαζεις κ καροτο η μανιτάρια.Εγωβαζω στο τελος μαζι με το λεμονι κ μουσταρδα. Κ με μοσχάρι γινεται επισης.

Σημερα θα φαμε τα υπολοιπα γεμιστα απο την Δευτερα.Ο γιος μου το πρωι που βαζαμε το ταπερακι στο ψυγειο μου λεει παλι γεμιστα αμαν ποσες μερες θα τα τρωμε ! Εχει ενα δικιο το παιδια μιαςκ τα εφαγε κ χτες το βραδυ .... Γι αυριο θα κανω μπιφτεκακια στο φουρνο με πατατες ! Ο μικρος ζητησε χυλοπιτακι .

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου υπέροχα!

Εμείς χτες τρέχαμε αλλά όλα πήγαν καλά.

Ο λόγος; ο γιος μου μπήκε στο νήπιο. Αρκετά ντροπαλό παιδί, όπως ήμουν και εγώ και η μαμά του, αργεί να μιλήσει και να ανοιχτεί. Ύστερα από ...διάφορα...που έγιναν στο σχολείο :mad: αποφασίσαμε να τον πάμε σε αναπτυξιολόγο ώστε να σιγουρευτούμε ότι όλα είναι καλά. Τελικά τέλος καλό όλα καλά. Ο μικρός είναι φυσιολογικός σε όλα τα επίπεδα, απλά λόγω ιδιαίτερα κλειστού χαρακτήρα αργεί να ανοιχτεί και να μιλήσει (τουλάχιστον μέχρι να νιώσει άνετα...και αυτό του παίρνει καιρό).

Είμαι τόσο θυμωμένος με τον τρόπο που πιέζουν τα παιδιά. Κάθε φορά, σε κάθε επίσκεψη μου σε όποιο σχολείο και να πάω καλεσμένος, τους το φωνάζω και θα το φωνάζω.

Να σταματήσουν να πιέζουν τα παιδιά να γίνουν όλα υπολογιστές και κομπιουτεράκια. Δεν θα γίνουν. Υπαρχουν και ηθοποιοί. Ζωγράφοι, συγγραφείς. Αγρότες που ερωτεύονται την γη και μπαλαρίνες. Ονειροπόλοι και αθεράπευτα ρομαντικοί. Όλα είναι στο παιχνίδι, όλα είναι στη ζωή και όλοι βρίσκουμε τον δρόμο μας.

Όταν ήμουν παιδί, μέχρι και το γυμνάσιο δεν μπορούσα να γράψω και να μιλήσω καλά. Μια μέρα μια καθηγήτρια με ρώτησε το εξής...

"Δεν μπορείς να διαβάσεις, δεν μπορείς να γράψεις...πραγματικά, τι πιστεύεις ότι θα καταφέρεις στην ζωή σου;"

Της είπα ότι μια μέρα θα γίνω συγγραφέας.

Γελούσε τόσο δυνατά που κρατούσε την κοιλιά της...

Είχε να γελάσει καιρό έτσι...είπε.

:wink::wink::wink: Κοίτα πως τα φέρνει η ζωή τελικά...

Κορίτσια μου είμαι ανακουφισμένος σήμερα και με μια νόστιμη τούρτα θα γιορτάσω. Σας φιλώ όλες.

Το αγόρι της παρέας :-D

Νίκο μου είναι πολύ ωραία τα νέα που μας μεταφέρεις για τον γιό σου! Θα τους βρει τους ρυθμούς του το παιδί όταν είναι η ώρα. Πάντως η πίεση που τους ασκείται είναι όντως μεγάλη!

Άραγε αυτή η δασκάλα που σε είχε κοροιδέψει τότε, να ζει να δει τι εξέλιξη είχες? Αν και, αν ήταν σωστή παιδαγωγός, θα έπρεπε να σε είχε ενθαρρύνει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και όχι να γελάσει μαζί σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Νίκο μου είναι πολύ ωραία τα νέα που μας μεταφέρεις για τον γιό σου! Θα τους βρει τους ρυθμούς του το παιδί όταν είναι η ώρα. Πάντως η πίεση που τους ασκείται είναι όντως μεγάλη!

Άραγε αυτή η δασκάλα που σε είχε κοροιδέψει τότε, να ζει να δει τι εξέλιξη είχες? Αν και, αν ήταν σωστή παιδαγωγός, θα έπρεπε να σε είχε ενθαρρύνει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και όχι να γελάσει μαζί σου!

Ζει Αγγελική μου. Την πέτυχα μια φορά τυχαία πέρυσι. Είναι πλέον ηλικιωμένη. Την πέτυχα σε βιβλιοπωλείο να αγοράζει βιβλίο μου. Την ευχαρίστησα, την φίλησα και έφυγα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ασχετο, αλλο μόλις έβαλα την τούρτα στο ψυγείο να παγώσει! μοιαζειιιι μουρλιαα! κοπιαστε!

Καλημερούδια στην μαγειροπαρέα!

Φακές έχει το μενού μας για σήμερα. Τελικά χτες το κοτόπουλο βγήκε πολύ ωραίο και η συνταγή μπήκε στο αρχείο μου για επόμενη φορά!

Νίκο έδειξες ανωτερότητα και μπράβο σου! Αλλά κι εκείνη εμμέσως παραδέχτηκε το λάθος της αγοράζοντας το βιβλίο σου. Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και να αναγνωρίζεται η αξία σου για πολλά πολλά χρόνια ακόμη! Όσο για την τούρτα μου πέφτεις λίγο μακριά αλλιώς θα σου την έκανα την επίσκεψη!!!

Τα κορίτσια του καφέ μας τι κάνετε? Στέλνω πολλά φιλιά σε όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...