Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια έχω ήδη μια αποτυχημένη εξωσωματικη και τώρα μάλλον θα ξεκινήσω νέο πρωτόκολλο με χάπια.σημερα δεύτερη μέρα περιόδου που έκανα fsh ήταν 9.1.πιστευετε είναι απαγορευτικό για να ξεκινήσω νέα προσπάθεια?στην προηγούμενη προσπάθεια ήταν 5.46 αλλά και πάλι 2 ωάρια έβγαλα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ/ΠΕΘΕΡΙΚΑ

jimmy271

Recommended Posts

Εσυ ξερεις καλυτερα, απλως τωρα ειστε μεσα στην ενταση...αν νιωθεις οτι δεν αξιζει να το παλεψεις τοτε οκ.Αλλα προσεχε μην το μετανιωσεις μετα!Να εισαι παρα πολυ σιγουρη με την αποφαση σου!!Καλυτερα να τελειωνεις με εναν ανθρωπο που δεν σε κανει ευτυχισμενη!!Ειναι πολυ λυπηρο δυο νεοι ανθρωποι να επηρεαζονται απο τριτους...αυτα καλο ειναι να μην τα δειχνουν ουτε στις ταινιες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 422
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• jimmy271

jimmy271 81 δημοσιεύσεις

• mama@2

mama@2 57 δημοσιεύσεις

• roubi

roubi 44 δημοσιεύσεις

• peper

peper 30 δημοσιεύσεις

καθε μέρα απομακρύνομαι όλο και περισσότερο.αισθήματα έχω ακόμα για τον άντρα μου,αλλά όλη του η στάση και το ότι τον ένοιαζε να είναι εκείνος μόνο καλά στο πλοίο κι όχι εγώ με βοηθά στο να πάρω την απόφαση κι εγώ.

girl30 σε ευχαριστώ καταρχήν για την παράθεση της ιστορίας σου και πίστεψε με ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα και για το πώς νιώθεις εσύ αλλά και οι δικοί σου λόγω της κατάστασης. Θα πω 2-3 λόγια μόνο ώστε να μην παρεκλίνουμε από το κυρίως θέμα. Απο εκεί και πέρα αν θες να το συζητήσουμε περαιτέρω θα σε παρακαλούσα να έκανες ένα δικό σου post για να μην αλλοτριωθεί το δικό μου topic και μπερδέψουμε και όλους τους φίλους στην παρέα.

Καταρχήν να πω ότι φαίνεσαι πολύ ευαίσθητη κοπέλα, με αρχές και πολύ μεγάλο αυτοέλεγχο και υπομονή διότι πίστεψε με οι περισσότερες γυναίκες ναυτικών όχι μόνο πιστές δεν είναι, αλλά η ζωή που κάνουν γενικότερα μόνο έγγαμος βιος δεν είναι... Και μιλάω έχοντας κατά νου πολλές ιστορίες που κατά καιρούς έχουν έρθει στα αυτιά μου.

Από το μήνυμα σου διαπιστώνω ότι ο άντρας σου αυτό που θέλει είναι να είναι στο καράβι ήρεμος,να κάνει τη δουλειά του χωρίς να τον αποσπα τίποτα - ενώ εσύ θα τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη να επιστρέψει, στερούμενη σχεδόν τα πάντα. Υπο συγκεκριμένες προυποθέσεις θα μπορούσε η όλη κατάσταση να λειτουργήσει καλά μιας και πολλές φορές η απόσταση κάνει καλό στο ζευγάρι. Αυτό προυποθέτει τρομερό δέσιμο ανάμεσα στο ζευγάρι όμως. Αν είναι να έχετε να σας χωρίζει και η φυσική αλλά και η συναισθηματική απόσταση εκεί τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Αν ήμουν στη θέση του άντρα σου girl30 και σε αγαπούσα πραγματικά, τότε ένα και μόνο πράγμα θα έκανα. Θα άφηνα τη θάλασσα ΑΜΕΣΩΣ και θα γύριζα πίσω, τουλάχιστον μέχρι να στερεωθεί ο γάμος, και θα έμενα δίπλα στη γυναίκα μου. Νομίζω ότι και εσύ πιο πολύ ανάγκη έχεις τον ίδιο σου τον άντρα, οχι τους γονείς σου. Αν ο άντρας σου αφήσει τα πράγματα έτσι τότε το πιο πιθανό είναι οι σχέσεις των πεθερικών να δηλητηριάσουν τον γάμο σας και να μην θέλετε ο ένας να δείτε τον άλλο.

Αν υπάρχουν θέματα τέτοιου είδους και έχετε και την απόσταση και βρίσκεστε 2 μήνες το χρόνο όλους και όλους, δύσκολα θα στεριώσει ο γάμος σας. Και μην ξεχνάς ότι έχετε ήδη 12 χρόνια σχέση άρα σίγουρα κάποια φθορά θα έχει αρχίσει να υπάρχει. Επαναλαμβάνω, αν τα πράγματα είναι τόσο οριακά όσο λες girl30 ένα και μόνο πράγμα κάνεις: παίρνεις με όμορφο τρόπο τον άντρα σου τηλ., του λες πόσο άσχημα περνάς, του ανοίγεις την καρδιά σου και του λες ότι εσυ θα έκανες τα πάντα για αυτόν (ήδη έχεις αλλάξει σπίτι) και του ζητάς να αφήσει για λίγο καιρό τα καράβια και να έρθει πίσω να στηριχτεί ο γάμος. Από απόσταση δεν λύνονται αυτά. Αν σε αγαπάει ειλικρινά θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και θα έρθει. Στο κάτω κάτω για λίγο καιρό μπορεί να κάνει κάτι άλλο για δουλειά, μέχρι να εξομαλυνθούν τα πράγματα.

Αν το κάνει αυτό είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε άκρη γρήγορα. Να βάλει τους δικούς του στη θέση τους και αυτός, καθιστε λίγο καιρό μόνοι να συνέλθετε και να βάλετε νέες ισορροπίες.

Αυτά από εμένα και εύχομαι ότι καλύτερο ειλικρινά!

jimmy271 του ζητησα να γυρισει οταν αρχισαν οι παρεξηγησεις,τελικα ζητησε μετα απο 1 μηνα παραιτηση,που ολα ειχαν φτασει στο αμην και παλι με κατηγορησε οτι δεν τον σκεφτομαι κι οτι κανω κακο στη δουλεια του κι αν ηθελα να παρατουσα εγω τη δουλεια μου και να πηγαινα στο καραβι.δεν γυρισε τελικα,γιατι δεν βρηκαν αντικαταστατη.Τώρα ήταν να γυρισει μεσα στο πασχα,το ακυρωσε και ειπε οτι τελειωσαμε.

Girl30 δεν βρίσκω πραγματικά καθόλου λογική τη συμπεριφορά του άντρα σου..Δεν βλέπω να έχει να σου καταλογίσει κάτι. δεν υπάρχει κάτι μεμπτό που να έχεις κάνει εσύ.Αδικο που σε αντιμετωπίζει έτσι.

Απλά ξέρεις τι μετά από μια ζωή μαζί σε παίρνει και σου λέει έτσι απλά τελειώσαμε..?Χωρίς καν να προσπαθήσει να ζητήσει εξηγήσεις? να δει τι και ποιος φταίει?να κάνει μια προσπάθεια?Κοίταξε αν είναι έτσι το πράγμα δεν αξίζει να προσπαθείς και να σκας εσύ ουτε να χαλάς τη ζωή σου. Με έναν από τους δυο δεν βγαίνει άκρη. Η που θα καθίσετε και τα βάλετε κάτω να τα λύσετε ή τέρμα. Αλλά να σε παίρνει για τόσο σοβαρά θέματα και να σου λέει τέρμα και άντε γεια..δεν μου φαίνεται λογικό. Ισως θα πρέπει να σκεφτείς αν αυτός ο άνθρωπος πραγματικά σε αγαπάει..

τι άλλο να πω. δεν ξέρω.

Διαφημίσεις

girl, για μένα σου δίνει τη λύση στο πιάτο: χωρισμός! Αφησέ τον, γιατί δεν αξ'ιζει! Ηδη χαράμισες τόσο χρόνια μαζί του! Ούτε και σωστός άνθρωπος μού φαίνεται και όσο τα είχατε αλλά και όσο ήσασταν παντρεμένοι! Φύγε και μην αναλώνεσαι περισσότερο! Ακου εκεί να πας εσύ στο καράβι!!!!!

Τζίμυ, κανά νεο από το μέτωπο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ετσι ειναι,εδω ηρθε ο αδελφος μου(αφησε την κοπελα του και την καθημερινοτητα του)για 13 μερες στο σπιτι μου οταν εκανα την επεμβαση για να με βοηθησει,να με πηγαινει με το αμαξι(γιατι δεν μπορουσα να οδηγησω) στη δουλεια και επειδη μου ειχε πει τοτε ο αντρας μου να μην μιλαμε για μια βδομαδα(γιατι ετσι πιστευε οτι θα ηρεμουσαν τα πραγματα,αντι να παρει τη μανα του και να τη βαλει στη θεση της) και δεν του το ειπα,θυμωσε κ μ ειπε να φυγει ο αδελφος μου απο το σπιτι την ιδια μερα.μετα ζητησε συγνωμη αλλα ο αδελφός μου βλεποντας με [αλι να κλαιω και γνωριζοντας την κατασταση αρχισε να φωναζει και να βριζει.και ο αντρας μου εχει να λεει που φωναζε και τον εβριζε ο αδελφος μου στο σπιτι του(που το νοικιαζουμε μαζι-φανταστειτε να ηταν δικο του το σπιτι).Που θα επρεπε κανονικα να του πει κι ευχαριστω που ηρθε να βοηθησει τη γυναικα του.

Jimmy ευχομαι απο καρδιας τις Αγιες τουτες μερες να ερθει η προσωπικη Ανασταση στο σπιτικο σας και ολα να μεινουν στο παρελθον σαν ενα κακο ονειρο.

Υγεια & Ευλογια σε εσενα και την οικογενεια σου.

Καλο Πασχα & Καλη Ανασταση.

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

bebeangel/margi σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω. Καλή Ανάσταση με Υγεία και ότι καλύτερο εύχομαι και σε εσάς καιτ ις οικογένειες σας!

Δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω κορίτσια η αλήθεια. Τα πράγματα γενικά είναι ήρεμα στο σπίτι, εφόσον εγώ δεν αναφέρω τίποτα για θέμα παιδιού, γονιών κλπ. Αν βέβαια η κουβέντα πάει προς τα εκεί το κλίμα χαλάει και για αυτό δεν το θίγω. Θέλω να αποφορτιστώ λίγο από όλες τις εντάσεις και δυσκολίες και ειλικρινά με τις γκρίνιες δεν οδηγουμαστε πουθενά.

Φυσικά θα μείνουμε μόνοι μας το Πάσχα αφού όλη η οικογένεια μου θα πάει παραδοσιακά στο χωριό μας και εμείς δεν πρόκειται να πάμε, ενώ παράλληλα δεν έχω και πάρε-δώσε με τα πεθερικά μου. Πέρυσι ήταν που τους είχα καλέσει (μόνο τα πεθερικά μου δηλ.) στο σπίτι και έψηνα έξω στον κήπο για όλους. Αλλά φέτος με αυτό το κλίμα καλύτερα να καθίσουμε σπιτάκι μας με το μωρό και that's it.

Στο τέλος του μήνα είναι η βάπτιση και γενικά το έχω πάρει πολύ ψύχραιμα το θέμα. Οτι είναι να γίνει ας γίνει. Δεν προκειται ειλικρινά να χαλαστώ με τίποτα. Οποιος θέλει ας έρθει. Εγώ με την συνείδηση μου είμαι ήσυχος.

Αυτά προς το παρόν από εμένα.

Καλό Πάσχα και πάλι με Χαρά και Υγεία!

Διαφημίσεις

Jimmy Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε εσένα και την οικογένεια σου!

Ελπίζω όλα να έχουν ένα αίσιο τέλος!

Πέρνα καλά με την γυναίκα σου και το παιδάκι σου και ότι είναι να γίνει θα γίνει! Μετά την βάπτιση θα ξεκαθαρίσουν όλα! Μέχρι τότε να περνάς όμορφα!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα σε όλες.

Μετά απο ένα αρκετά ήρεμο διάστημα στη διάρκεια των εορτών του Πάσχα επιστρέψαμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα χωρίς μεγάλες εντάσεις ανάμεσα μας αλλά σίγουρα με όχι και τις καλύτερες προυποθέσεις για την ερχόμενη βάπτιση του μικρου στα τέλη του Μάη.

Οπως σας είπα τους κάλεσα όλους ανεξαιρέτως στη βάπτιση. Πριν από λίγες μέρες η γυναίκα μου όμως άρχισε να με ρωτάει τι θα γίνει με τους δικούς μου και αν θα "τολμήσουν" να πατήσουν το πόδι τους κλπ κλπ. Εκεί είχαμε πάλι μια έντονη λογομαχία γιατί άρχισε να μου λέει ότι έτσι και τολμήσουν και κάνουν τίποτα φασαρίες στη βάπτιση θα τα σπάσει όλα..της απάντησα ότι δεν έχουμε συνηθίσει σε κανενος είδους φασαρίες γενικά αλλά δεν μου αρέσει να με απειλεί..Διότι δεν φτάνει που δέχτηκα και είπα σε όλα ναι, στο όνομα, στην ανοικτή βάπτιση κλπ. ε δεν θα επιτρέψω να με ρεζιλέψει και κανεις μπροστά σε όλους οικογένεια, συναδέφλους κλπ. είτε λέγεται γυναίκα είτε όποιος άλλος. Εσείς το βρίσκετε σωστό αυτό? Δηλ. ΟΚ αν ψάχνει να βρει αφορμές για όλα θα βρει. Πώς της μίλησε ο ένας, τι της είπε ή δεν είπε ο άλλος, πώς την κοίταξαν, τι ψιθύρισαν κοκ..Δηλ. δεν μπορεί για 2 ώρες να κρατηθεί να κυλήσουν όλα όμαλα μπροστά στον κόσμο? Πρέπει να με απειλεί με αυτόν τον τρόπο? Να αισθάνομαι δηλ. εγώ άσχημα και αυτή να καλοπερνάει με τους δικούς της σαν να είναι όλα μέλι γάλα?

ΟΚ συμβιβάστηκα να κάνουμε τέλος πάντων την βάπτιση ανοικτά να καλέσουμε όλο τον κόσμο αλλά μην μου τα γυρνάει τώρα και λέει πάλι άλλα. Γιατί το βρίσκω πολύ ύπουλο αυτο..Δηλ. από τη μια να λέει ΟΚ φέρε τους δικούς σου μέχρι να πω το ΝΑΙ και μετά να μου λέει μην τολμήσουν αυτό και μην τολμήσουν εκείνο κλπ..Εγώ πάντως είμαι έτοιμος για όλα. Και αν κάποιος (ο οποιοσδήποτε) τολμήσει και δημιουργήσει θε΄μα στη βάπτιση μαύρο φίδι που τον έφαγε. Αυτο λέω μόνο.

Οι γονείς μου πάντως που είχα πάει χτες με ευχαρίστησαν για το προσκλητήριο αλλά μου εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την όλη αρρωστημένη κατάσταση, για το πόσο στενοχωρημένοι και αδικημένοι και θύματα νιώθουν και μου είπαν σαφώς ότι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν νιώθουν απολύτως τίποτα ούτε για τη γυναίκα μου αλλά ούτε και το παιδί. Είναι σαν να μην υπάρχει για εμάς μου είπαν και ούτε θέλουμε σχέσεις ούτε τίποτα μετά από όλα αυτά. Μου είπαν ότι δεν μπορούν να έρθουν στην βάπτιση γιατί το θεωρούν μεγάλη κοροιδία να πατήσουν το πόδι τους από την στιγμή που ούτε αυτη΄τους θέλει ούτε εκείνοι. Και εφόσον έχει πάρει το παιδί και το κρατάει από όλους λες και είναι αποκλειστικά δικό της, δεν έχουν καμία απολύτως δουλειά εκεί. Νιώθουν παρείσακτοι μου είπαν και δεν μπορούν να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή την κατάσταση.

Εγώ δεν μπορώ να πιέσω φυσικά κανένα να έρθει ή να μην έρθει. Οι γονείς μου είναι ελέυθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν. Εγώ θα βαπτίσω τον μικρό και με τη βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά και από εκεί και πέρα βλεπουμε..Θα είμαι τυπικός σε όλους στη βάπτιση και αν αρχίσουν οι συγγενείς και φίλοι και ρωτάνε για τους γονείς μου θα πω ότι δεν ήρθαν. ούτε μα ούτε μου. ούτε δικαιολογίες ούτε τίποτα.Οτι θέλει ο καθείς ας νομίζει από εκεί και πέρα. ΔΕν μπορω να κάνω τίποτα ειλικρινά.

Αυτά από μένα προς το παρόν.

μια τετοια και χειρότερη κατάσταση θα βίωνα κι εγω αν ειχαμε παιδάκι.το καλυτερο θα ειναι να ειστε μονο εσεις οι 3(εσυ,η γυναικα σ και το παιδάκι σας) ενωμένοι.εξω όλοι οι αλλοι.αυτο εχω καταλαβει.

Καλημέρα σε όλες.

Μετά απο ένα αρκετά ήρεμο διάστημα στη διάρκεια των εορτών του Πάσχα επιστρέψαμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα χωρίς μεγάλες εντάσεις ανάμεσα μας αλλά σίγουρα με όχι και τις καλύτερες προυποθέσεις για την ερχόμενη βάπτιση του μικρου στα τέλη του Μάη.

Jimmy ε το καλό η βάπτιση! Να σας ζήσει το παιδάκι σας!!

Οπως σας είπα τους κάλεσα όλους ανεξαιρέτως στη βάπτιση. Πριν από λίγες μέρες η γυναίκα μου όμως άρχισε να με ρωτάει τι θα γίνει με τους δικούς μου και αν θα "τολμήσουν" να πατήσουν το πόδι τους κλπ κλπ. Εκεί είχαμε πάλι μια έντονη λογομαχία γιατί άρχισε να μου λέει ότι έτσι και τολμήσουν και κάνουν τίποτα φασαρίες στη βάπτιση θα τα σπάσει όλα..της απάντησα ότι δεν έχουμε συνηθίσει σε κανενος είδους φασαρίες γενικά αλλά δεν μου αρέσει να με απειλεί..Διότι δεν φτάνει που δέχτηκα και είπα σε όλα ναι, στο όνομα, στην ανοικτή βάπτιση κλπ. ε δεν θα επιτρέψω να με ρεζιλέψει και κανεις μπροστά σε όλους οικογένεια, συναδέφλους κλπ. είτε λέγεται γυναίκα είτε όποιος άλλος. Εσείς το βρίσκετε σωστό αυτό? Δηλ. ΟΚ αν ψάχνει να βρει αφορμές για όλα θα βρει. Πώς της μίλησε ο ένας, τι της είπε ή δεν είπε ο άλλος, πώς την κοίταξαν, τι ψιθύρισαν κοκ..Δηλ. δεν μπορεί για 2 ώρες να κρατηθεί να κυλήσουν όλα όμαλα μπροστά στον κόσμο? Πρέπει να με απειλεί με αυτόν τον τρόπο? Να αισθάνομαι δηλ. εγώ άσχημα και αυτή να καλοπερνάει με τους δικούς της σαν να είναι όλα μέλι γάλα?

Εδώ αρχίζουν τα άσχημα! Μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης! Αλλο σου είπε, άλλο κατάλαβες! Δηλαδή, αν ερχόντουσαν, και της γύρναγαν την πλάτη, ή έκαναν νούμερα, να μην τα σπάσει? Ελεος πια ρε jimmy, είναι πειραγμένη με τους δικούς σου, γιατί την προσέβαλαν πολλάκις, και ξεκαθάρισε την θέση της, σε περίπτωση που συνεχίσουν την ίδια τακτική μαζί της (γιατί όσο και να στεναχωριέσαι ή αρνείσαι να δεις καθαρά, αυτή είναι οι γονείς σου!) θα λάβει μέτρα.

Και δεν τις έκανες καμία χάρη για την βάπτιση, μη βγαίνεις ήρωας, δεν είσαι! Το ότι έχεις προβληματικούς γονείς που δεν στέκονται δίπλα σου, δεν φταίει η γυναίκα σου, να μην χαρεί αυτή την βάπτιση με τους δικούς της επειδή εσύ δεν έχεις την υποστήριξη των δικών σου? Προσωπική εκτίμηση πάντα, είσαι παράλογος!

ΟΚ συμβιβάστηκα να κάνουμε τέλος πάντων την βάπτιση ανοικτά να καλέσουμε όλο τον κόσμο αλλά μην μου τα γυρνάει τώρα και λέει πάλι άλλα. Γιατί το βρίσκω πολύ ύπουλο αυτο..Δηλ. από τη μια να λέει ΟΚ φέρε τους δικούς σου μέχρι να πω το ΝΑΙ και μετά να μου λέει μην τολμήσουν αυτό και μην τολμήσουν εκείνο κλπ..Εγώ πάντως είμαι έτοιμος για όλα. Και αν κάποιος (ο οποιοσδήποτε) τολμήσει και δημιουργήσει θε΄μα στη βάπτιση μαύρο φίδι που τον έφαγε. Αυτο λέω μόνο.

Οι γονείς μου πάντως που είχα πάει χτες με ευχαρίστησαν για το προσκλητήριο αλλά μου εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την όλη αρρωστημένη κατάσταση, για το πόσο στενοχωρημένοι και αδικημένοι και θύματα νιώθουν και μου είπαν σαφώς ότι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν νιώθουν απολύτως τίποτα ούτε για τη γυναίκα μου αλλά ούτε και το παιδί. Είναι σαν να μην υπάρχει για εμάς μου είπαν και ούτε θέλουμε σχέσεις ούτε τίποτα μετά από όλα αυτά. Μου είπαν ότι δεν μπορούν να έρθουν στην βάπτιση γιατί το θεωρούν μεγάλη κοροιδία να πατήσουν το πόδι τους από την στιγμή που ούτε αυτη΄τους θέλει ούτε εκείνοι. Και εφόσον έχει πάρει το παιδί και το κρατάει από όλους λες και είναι αποκλειστικά δικό της, δεν έχουν καμία απολύτως δουλειά εκεί. Νιώθουν παρείσακτοι μου είπαν και δεν μπορούν να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή την κατάσταση.

Και δεν τα έσπασες? Δεν τους έβρισες?

Κοίτα που θέλουν να βγουν και από πανω, αφού τρέλαναν πρώτα την γυναίκα σου! Και αφού δεν νιώθουν τίποτα για την γυναίκα σου και το παιδί, το πρόβλημα λύθηκε! Δεν θα τους το πας ποτέ, με δική τους τώρα επιθυμία, και όλα καλά! Γιατί με αυτά τα λόγια που σου είπαν, αυτά αξίζουν και χειρότερα!!

Αλλά εσύ πεισματικά αρνείσαι να δεις καθαρά, να αποδώσεις δικαιοσύνη, και να πράξεις τα ανάλογα, σε αυτούς που φταίνε, αλλα εσύ αρπάζεσαι με την γυναίκα σου, και τους γονείς σου τους χτυπάς με το "γάντι"!!Μην τους στεναχωρήσεις και παθουν τίποτα μωρε!! Το ότι διαλύουν την οικογενειακή σου γαλήνη, ούτε λόγος! Ρίξτο και αυτό στην γυναίκα σου!!

Εγώ δεν μπορώ να πιέσω φυσικά κανένα να έρθει ή να μην έρθει. Οι γονείς μου είναι ελέυθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν. Εγώ θα βαπτίσω τον μικρό και με τη βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά και από εκεί και πέρα βλεπουμε..Θα είμαι τυπικός σε όλους στη βάπτιση και αν αρχίσουν οι συγγενείς και φίλοι και ρωτάνε για τους γονείς μου θα πω ότι δεν ήρθαν. ούτε μα ούτε μου. ούτε δικαιολογίες ούτε τίποτα.Οτι θέλει ο καθείς ας νομίζει από εκεί και πέρα. ΔΕν μπορω να κάνω τίποτα ειλικρινά.

Αυτά από μένα προς το παρόν.

Μακάρι ο Θεός να σου δώσει φώτιση να δεις καθαρά. Θεωρώ αδιανόητο να ξαναμιλήσεις με τους δικους σου αφού πέταξαν έτσι απαξιωτικά στα σκουπίδια την ευκαιρία να δουν τον εγγονό τους. Μόνο να σε χειραγωγούν θέλουν και εσύ "τσιμπάς". Στο είχα πει και πιο παλιά, ότι αν δεν έρθουν είναι "Casus belli"!!

Αφού όμως εσύ τους δικαιολογείς, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, μάλλον ίσως δεν έχω κάτι παραπάνω από εδώ και πέρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...