Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

      Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

      Αν έχεις βρει κέντρο για να κάνεις βελονισμό ίσως να σε βοηθούσε λίγο με την αιμάτωση και άρα και την ανάπτυξη του ενδομητρίου, αλλά θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ημέρες και συνεδρίες πριν την ετ. Πόσες και ποιες δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έφτασα εκεί αλλά που το συζήτησα με την γιατρό που θα κάνω εγώ βελονισμό τώρα στην διέγερση, μου είπε πως ιδανικά θα ήταν να κάνεις από τον προηγούμενο κύκλο της ετ και σίγουρα με το που καθαρίσεις από περίοδο ξεκινάς. Επίσης μου είπε πως επειδή σε κάποιες έχει αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως θα έχει και σε εμένα (δεν σου φουσκώνει τα μυαλά η συγκεκριμένη κ αυτό μου άρεσε μαζί της). Γενικά είναι λίγο 50-50 αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Εγώ αν δω πως με βοηθάει στην διέγερση θα κάνω και στην ετ. Άλλωστε θα φανεί η ανάπτυξη του ενδομητρίου μου γιατί μου το μετράει και στην διέγερση πάντα. 

ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΜΑ


Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!ψαχνω επισημο φορεμα κουμπαρας σε ν small/medium.Μπορειτε να με βοηθησετε?:confused:θα δω ολες τις προτασεις σας!!!

Ανταλλαγη με πραγματα απο τις αγγελιες μου.Ευχαριστω!


RG2pp3.png

vYwJp3.png

EaOZp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

γινομαι νονα την κυριακη,αλλα εχασα 2 κιλα και το φορεμα που ειχα αγορασει δε μου ειναι καλο επανω μου!!!θελω κατι χειμωνιατικο,αμεσα!!!ειπα να δω αν βρω κατι απο εδω πριν παω στα μαγαζια!δε με πειραζει το στυλ,το μακρος κλπ,αρκει να μου αρεσει!


RG2pp3.png

vYwJp3.png

EaOZp2.png

Link to comment
Share on other sites

καλημερα εχω ενα raxevsky,πρασινο σκουρο μακρυ σατεν !το φορεσα μονο μια φορα που εγινα κουμπaρα φεβρουαριο μηνα!εχειι και εσαρπα μπολερο!παρα πολυ ομορφο!

αν σε ενδιαφερει σου βαζω φωτο αμεσα!:D


zPebKet.jpgW5KDp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ωραία! μήπως σε ενδιαφέρει μαύρο μακρύ φόρεμα ελαστικό με δερμάτινο τιραντάκι και γουνάκι στο μπούστο;

επίσης φόρεμα ελαστικό μαύρο βελούδο με ασημί γραμμές, με τιραντάκι και ασύμετρο τελείωμα λίγο κάτω από το γόνατο;

αν σε ενδιαφέρει το μαύρο χρώμα, μου λες για να σου στείλω φωτο.

απλώς να σε ενημερώσω ότι είναι μεν ελαστικά αλλά όταν τα φορούσα ήμουν 47 κιλά!!!!!! αν είσαι στα ίδια τότε να να βγάλω από την βαλίτσα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...