Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Μπορείς να δεις στο YouTube ακριβώς πως γίνεται η ένεση! Εχει βίντεο που τα λένε πολύ κατανοητά! Καλή επιτυχία σου εύχομαι ☘️❤️

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

τινκερούλα αυτά που έγραψα στην λολίτα είναι και για σένα!!!

Αφού και εσύ στην ίδια φάση βρίσκεσαι!!!

Φέτος θα μέινουμε όλες εγκυούλες!!!Είναι τυχερή χρονιά!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

μελετινάκι μου ΘΑ πάνε όλα καλά!!!

Θυμήσου την Στελλίτσα που στην δεύτερη σπερματέγχυση ξεκίνησε με χοριακή 11!!!

Περιμένω με αγωνία τα νέα σου!!!

Φιλάκια!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μπαίνεται στον κόπο και μου απαντάτε!

Έχω σκοπό να πάω και σε άλλο γιατρό, στον κ. Αθανασίου στο Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών.

Δυο φίλες μου πηγαν εκεί και οι δύο έμειναν εγκυούλες με εξωσωματική με την πρώτη!!! Και οι δύο είχαν κάνει 3 σπερματεγχυσεις και δεν τα κατάφεραν. Ίσως γι΄ αυτό είμαι και επηρρεασμένη!!!

Τουλάχιστον να έχω και άλλη μια γνώμη!

Εγώ πήγα στον κ. Μαμά στο Neogenesis.

Έχετε ακούσει τίποτα για κάποιον από τουσ δύο?

Λολιτα μου εγω εμαι απο θεσσαλονίκη οποτε δεν μπορω να σου πω τι γνωμη μου γιατι δεν τους ξέρω καθόλου αλλα νομίζω οτι υπερχουν κοριτσακια που κάναν προσπαθεια στον Αθανασίου !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

τινκερούλα αυτά που έγραψα στην λολίτα είναι και για σένα!!!

Αφού και εσύ στην ίδια φάση βρίσκεσαι!!!

Φέτος θα μέινουμε όλες εγκυούλες!!!Είναι τυχερή χρονιά!!!

εμείς κουκάκι μου ήδη κάνουμε θεραπεία...είδαμε διαφορά γιατί η κινητικότητα ήταν 0.

κάναμε ήδη 2 σπερματεγχύσεις..και έπιασα και τα φάρμακα για το επόμενο βήμα που μακάρι να είναι το τελευταίο και να μείνω εγκυούλα που τόσο λαχταρά η ψυχή μου

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Lolita καλως ηρθες και απο εμένα. Καλή επιτυχια να έχετε.

Μελετινακι μου εγω 14 μέρα μετα τη σπερματεγχυση ξεκινησα με 11 χοριακή... ολα καλά θα πάνε.

Τι κανετε? Εδω εγω βαριεμαι στο χωριο....

Καλημέρα κοριτσάκια...

Σήμερα το μικρούλι μου ήθελε ξενύχτι.. Από τις 3.30 το πρωί μέχρι τις 6.30 το μάτι γαρίδα... Ευτυχώς που μετά μπόρεσα και κοιμήθηκα από τις 6.30 μέχρι τις 8.30 γιατί διαφορετικά θα σερνόμουν στην κυριολεξία πάνω στο γραφείο..

Να πω κι εγώ από δω θερμά συγχαρητήρια στη Μελετίνα μας.. Συναντηθήκαμε χθες το απόγευμα στο φατσοβιβλίο και μου το είπε αλλά ήθελα να σας το πει εκείνη πρώτη όταν θα ένιωθε έτοιμη.

Μελετίνα μου είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια.. Μπορεί να έγινε καθυστερημένη σύλληψη.. Εδώ εγώ που ξέρω ακριβώς πότε έγινε η ωοληψία και η εμβρυομεταφορά και πάλι δεν ξέρω πότε έγινε η εμφύτευση ... έτσι και σε σένα κοριτσάκι.. Δεν βρίσκω το λόγο γιατί να κάνεις σήμερα τη χοριακή και όχι αύριο. Αν την έκανες αύριο θα έβλεπες αν διπλασιαζόταν σωστά.. Τέλος πάντων..να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και περιμένουμε με αγωνία τα νούμερα.. Και όντως η Στελλίτσα ξεκίνησε με 11 χοριακή και η Αργυρούλα τρέχει αυτή τη στιγμή στον κήπο!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια τι κάνετε?

Έκανα τις εξετασουλες μου η χοριακη μονο εχει βγει και απο 53 πηγε 72 (σε 21 ωρες) .....θα θελα να ταν παραπανω να πω την αληθεια μου.....θα δειξει.

Οι άλλες θα βγουν το απογευμα αλλα με τ γιατρο θα μιλησω αυριο.

Δομνινακι ο γιατρος μου ειπε σημερα να ξανακανω....ισως ηθελε να χει και τις αλλες ορμονολογικες και να συμβαδιζουν.

Καλά σήμερα σε σκεφτόμουνα......ξυπνησα στις 5 το πρωι (απο εφιαλτη) και μετα δυσκολευτηκα καπως να κοιμηθω και σε θυμηθηκα που ελεγες πως οταν εισουνα εγκυος ειχες αυπνιες........να λοιπον που είχαμε και οι δυο μας σημερα.

Μομεντακι έκανες και τη β επιπέδου ακουω??:D πωπω πως σε πιάνει!!

Καλέ το καραμελλάκι που βρίσκεται? Αθήνα? ή σε κάποια επαρχία? αχ το χάσαμε!

Στελλίτσα μου τι κανουν τα μικρά σου?? Αχ το ξερω οτι εσυ ξεκινησες με 11 χοριακη και όλα πηγαν καλά και πολύ χαίρομαι για αυτό......αλλά δε με πολυπαρηγορεί για να είμαι ειλικρινης επειδή πιστεύω πως μπορει και να σουν η 1 στο δισεκατομύριο;);) εννοω ο κανονας δυστηχως δεν είναι αυτός.

Θα δούμε!

Λολίτα μου καλώς ήρθες!!! Εμένα συμπαθητικό μου φαίνεται το σπερμοδιαγραμμά σας, ποσο καιρό προσπαθειτε? εσυ προφανως έχεις κανει καποιες εξετασουλες? Ισως τα χεις ξαναπει ε? αλλα δε τα χω διαβάσει:rolleyes:

Όπως και να χει εύχομαι ναμεινεις συντομα εγκυουλα!!!!!!!:D

Αααα όσο αφορά τον Αθανασίου ....ειναι καλός.

Ροδακινουλη ματς μουτς!!

Φιλια σε όλες και σε όλα τα μωράκια γεννημενα και αγέννητα!!!!:D

Μελετινακι μου νομιζω οτι είναι μια χαρά η χοριακη ου αν την έκανες αυριο σιγουρα θα ηταν διπλάσια απο τι φαίνεται !!! Εγω νομιζω οτι θα τα πας υπέροχα !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Mελετινακι μου συμφωνω απόλυτα με τα κορίτσια.Κανονικα διπλασιαζεται μετα απο 2 μερες,οποτε αν εσυ την εκανες αυριο θα ηταν σιγουρα 100.Οπότε μην στεναχωριέσαι η μικρη σου εκει ειναι και θα μείνει.Και λέω η μικρή σου γιατι απο δυο τρια παραδείγματα που εχω με χαμηλες χοριακες στην αρχή,αποδείχτηκε οτι όλα ηταν κοριτσάκια.Πχ η Αργυρούλα της Στελίτσας μας.Θέλω να ειμαστε μαζι(Θα δεις παρακατω τι εννοώ)

Δομνινακι μου ξενυχταγαμε τις ίδιες ώρες.Αρχισαν και εμενα παλι οι αυπνιες(Θα δεις και εσυ παρακατω τι εννοω).Ποσο καιρο θα εισαι σε διακοπές?

Τικνερμπελ σε εμας το προβλημα ηταν η κινητικοτητα και γι'αυτο καναμε σπερματενχυσεις.Τελικα για όλα εφταιγε ενα μυκροβιο που μας ταλαιπωρούσε,που οταν με τη καταλληλη θεραπεια το εξοντωσαμε τσούπ ήρθε ο Αλεξακος.

Και τωρα που προσπαθουσαμε παλι,ανακαλυψαμε οτι το ιδιο μικρόβιο ξαναεμφανίστηκε και εδω και εναμιση μήνα εχει ξαναρχήσει την ιδια θεραπεια,που όπως φαινεται έκανε και παλι τη δουλεια της.Αν θες μπορω να σου πω τον γιατρό του αντρα μου,που τον εχουμε πολλες κοπέλες απο εδω μέσα.

Λολιτα η κινητικοτητα ειναι πολυ καλή,λίγο με τον αριθμο μας τα χαλάει.Γι'αυτο και θελησε ο γιατρός σας να καταψυξει το σπέρμα,για να εχει αρκετώ ποσότητητα την ημερα της σπερματένχυσης.Ευχομαι όλα να πανε καλα.

Κουκάκι μου ουουυυυυ!!how are you?

Ροδακινούλα εισαι πολύ τυχερη που ο πριγκιπας σου ειναι ησυχούλης.Εμενα για τους πρωτους δυο μήνες μας ειχε σηκω σηκω και κατσε κατσε.Ασε που δεν κοιμόταν παρα 2 ωρες και ξυπναγε,ετρωγε και για να ξανακοιμηθει έκανε αλλες δυο ώρες και πάλι απο την αρχή.Αλλα εμας ειχε την παλλιδρόμηση και τον ενοχλούσε αυτο.Να του δώσεις και άλλα φιλακια απο μένα.

Στελίτσα μου ποσο θα κατσετε στο χωριό?Τα μικρα σου τι κάνουν.Φανταζομαι θα αλωνιζουν στην εξοχη.

Επανέρχομαι.......;)

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Καλέέέέ πες μας τι εννοείς???

Αρχίσω να βάζω όμορφα σενάρια στο μυαλό μου......και υποψίες:lol::lol:

ότι είσαι έγκυος!!!!!!!! Ααααχ πες μου ότι ισχύει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου δεν θα το πιστεψετε,οπως δεν το πιστευα και εγω..

Ειμαι εγκυος....

Ηταν να αδιαθετησω την προηγουμενη Πέμπτη αλλα τελικα τιποτα.Την Κυριακη ειπα να κανω ενα τεστ αλλα βγηκε αρνητικο και περιμενα να μου ερθουν γιατι καθε μερα πονουσα πολυ και ειχα και την αισθηση οτι μου ερχονται.

Αλλα καθε μερα τίποτα.Ελεγα οτι αλλαζει παλι ο κύκλος μου γιατι μου το κανει αυτό και γι'αυτο δεν υποψιάστηκα.Μεχρι εχθες που λέω βρε μπας και ειμαι και το τεστακι ηταν χαλασμένο?

Οπότε πήγα σημερα το πρωι και το μεσσημερι πηγα και πηρα τα αποτελεσματα.Μετα απο μαραθωνιο γιατι ελειπε στην αρχη η γραμματεας και εκανε να ερθει 15 λεπτα και μετα που μου λεει οτι το φακελλο τον πηρε ο γυναικολογος μου.Ευτυχως όμως μου εκανε αντιγραφο.Και οταν τον άνοιξα ειδα ενα τεραστιο νούμερο..... 2875,3!!!!!

Κοριτσια πεταω.Θα σας πω λεπτομερειες το βραδυ γιατι τωρα ξυπνησε ο Αλεξακος.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλέέέέ πες μας τι εννοείς???

Αρχίσω να βάζω όμορφα σενάρια στο μυαλό μου......και υποψίες:lol::lol:

ότι είσαι έγκυος!!!!!!!! Ααααχ πες μου ότι ισχύει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μελετινακι οπως εδειξε και η χοριακη,μαλλον ισχυει!!!!!!!!!!!

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλέ τι καταιγισμός εγκυμοσύνων είναι αυτός;;;;;;

Νομίζω ότι είχε πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ καιρό να συμβεί αυτό στο καφέ μας... Τι χαρά μεγάλη είναι αυτή;;;;;;

Νασούλα μου πόσο μα πόσο χαίρομαι για σένα.. το ήθελες τόσο πολύ και η επιθυμία σου έγινε πραγματικότητα.. Και τώρα το κακό αφεντικό δεν μπορεί να σε απολύσει!

Αχ κορίτσια μου να πάνε όλα τέλεια για όλες μας και από τον Απρίλη και μετά θα έχουμε συνέχεια γεννητούρια!

Μελετίνα μια χαρά πάει η χοριακή σου... Αν την έκανες αύριο θα είχε διπλασιαστεί σίγουρα....

Τι ωραία που θα είμαστε όλες εγκυούλες ταυτόχρονα!

L2qIp2.png

Νασούλα μου τι χαρά είναι αυτή απαπαπαππααααααααααααααααααα!!!!!!

Συγχαρητήρια κουκλίτσα μου..................και ναι είναι γεγονός έρχεται το αδερφάκι για τον Αλεξούκο σου!!!! Με το καλό Νασούλα.

Μα έχω πάθει πλάκα με τις θετικές χοριακές απο τα βιολογικά σποράκια καλέ λέτε το επόμενο μωράκι μου να έρθει βιολογικά ??? Μακάρι θα ήταν μεγάλη χαρά, φυσικά δεν μιλάω για τώρα μην παρεξηγηθώ χιχιχιι!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...