Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Μπορείς να δεις στο YouTube ακριβώς πως γίνεται η ένεση! Εχει βίντεο που τα λένε πολύ κατανοητά! Καλή επιτυχία σου εύχομαι ☘️❤️

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Μελετινακι έτσι λέω ως τώρα,να μην κάνω άλλη χοριακη και να πάω για υπέρυχο την άλλη ββδομάδα,,αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ άνθρωπος της υπομονής,θα δείξει αν θα καταφέρω νΑ συγκρατήσω για να μην κάνω και άλλη.

Εσένα είμαι σίγουρη ότι θα έχει φτάσει το 1000ακι την πέμπτη .Σε ποια εβδομάδα είσαι

Ένα 1500ρικακι θέλω η άπληστη:tongue::tongue:

Εγώ Νασούλα μου είμαι λίγο πίσω στις χοριακές......ξεκινησα χαμηλά.....στο περιπου (γιατι 1-2 μερουλες απόκλιση μπορει και να υπαρχει στην ωορρηξία) αύριο να μαι 5 εβδομάδων.

Εσύ?

Εγώ πιστευω η χοριακη δεν εχει πλεον να σου προσφέρει και τοσα πολλά εφοσον μπορεις να κανεις υπερηχο.....δεν μπορεις έστω να κανεις εναν υπερηχο σε ενα γυναικολογο συμβεβλημενο με τον Εοπυ για να δειτε και το σάκο? Νομίζω ειναι καλυτερη ιδέα...περισσοτερα στοιχεια θα δειξει ο υπερηχος.Για σκέψου το!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Ένα 1500ρικακι θέλω η άπληστη:tongue::tongue:

Εγώ Νασούλα μου είμαι λίγο πίσω στις χοριακές......ξεκινησα χαμηλά.....στο περιπου (γιατι 1-2 μερουλες απόκλιση μπορει και να υπαρχει στην ωορρηξία) αύριο να μαι 5 εβδομάδων.

Εσύ?

Εγώ πιστευω η χοριακη δεν εχει πλεον να σου προσφέρει και τοσα πολλά εφοσον μπορεις να κανεις υπερηχο.....δεν μπορεις έστω να κανεις εναν υπερηχο σε ενα γυναικολογο συμβεβλημενο με τον Εοπυ για να δειτε και το σάκο? Νομίζω ειναι καλυτερη ιδέα...περισσοτερα στοιχεια θα δειξει ο υπερηχος.Για σκέψου το!!!!

Μελετινακι μην μου βάζεις ιδέες για υπέρυχο.χμμμ...λες.Μπα... Λέω να κάνω λλίγο υπομονή...

Αύριο θα είσαι 5εβδομαδων?,δηλαδή σήμερα είσαι 4 και 6?

Εγω είμαι 5 και 5 ημερών.Μια βδομάδα διάφορα Ε?Μακάρι να πάνε όλα καλα μέχρι το τέλος.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Δεν πιστευω να με ξεχασατε...

Καλησπερα κοριτσακια μου!Ποσο μου εχετε λειψει..δε φανταζεστε..Διαβαζα κατα διαστηματα τα νεα σας...ελπιζω να μην μου εχει ξεφυγει κατι σημαντικο...ξεκιναω απο αυτα!

Πολλα Πολλα Συγχαρητηρια στη nasy μας και στη meletina μας!!!!!!!!!!!!!!!!!Με κανατε να χαμογελω στη διαρκεια της ημερας μολις σας σκεφτομουνα!Ολα καλα θα πανε και στις δυο σας!!!Μου αρεσουν τοσο τετοιου ειδους εκπληξεις!!!!

Πολλα πολλα συγχαρητηρια και απο εδω και ΟΛΕΣ οι ευχες του κοσμου για το μωρακι της ροδακινουλας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελω να σας ευχαριστησω ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ σας!!!μια μια για τα τοσα καλα σας λογια..την τοσο μεγαλη υποστηριξη ολους αυτους τους δυσκολους μηνες του καλοκαιριου...Α!δεν σας τοπα..το ανακηρυξα ως το χειροτερο καλοκαιρι της ζωης μου...οι λογοι? πολλοι...θα μαθετε στο επομενο μου μηνυμα..

Georgecat (ειμαι σιγουρη λαθος το εγραψα) χρονια σου πολλα και απο εδω κουκλα μου!Μεινε κοντα μας!

Nikol μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου και στο fb και εδω...ειμαι κοντα σου κοριτσι μου οποτε θες...δεν χρειαζεται να το ζητας....

Πολλά περαστικά στον αντρουλη σου, καλη αναρρωση...

Ολα αυτα που περασες ειναι ιδιαιτερως ψυχοφθόρα και πραγματικά θέλει τεράστιο κουραγιο για να τα αντιμετωπισεις..Εννοειται πως δεν εγινες ρεζιλι στο νοσοκομειο....μικρό πραγμα ήταν αυτό που σου συνέβη? Εγώ κάθε φορά που έκανα σπερματεγχυση με δάκρυα (αγωνιας) εμπαινα, με δακρυα (πονου) έβγαινα...

Σχετικά με την πεθερά και την συμπεριφορά της, εννοειται πως θα την έχεις γραμμένη άντε να μην πω πού !!!!!!!!!

Οσο για τα θέματα με τον άντρα σου, σκέψου πως περάσατε μια μέγαλη περιπέτεια που ειναι πολυ λογικό να σας φέρνει στα όρια σας...Χρειάζεστε λίγο ηρεμία και ως άτομα και ως οικογένεια...¨Ολο αυτό το καλοκαίρι είναι ένα κακό όνειρο το οποίο τελείωσε...απο εδω και περα θα ερχονται μόνο ευχαριστα νέα..ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!

Περασες μια δοκιμασια που σου εδινε ελπιδες και μετα στις επαιρνε....ειναι λογικό γλυκειά μου να νοιώθεις όσα νοιώθεις...

Ο Θεός να είναι πάντα μαζί σου!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και με τις δυο σας!Ωραια κοιταμε αυριο για παρτακι κατα τις 22.30 ομως και μετα γιατι δεν θα προλαβω νωριτερα...

Οποτε...ελατε στο παρτυ μας αυριο!!!!!!

Αχ!πουναι η καραμελλο που ηθελε να της το γραφω με κοκκινα?

Διαφημίσεις

κορίτσια..η κύστη έφυγε!!πάμε με τη βοήθεια του Θεού για Νοέμβριο..Μακάρι να πάνε όλα καλά..

με είδε πολύ αγχωμένη και μου είπε να ηρεμήσω..τουλάχιστον αυτούς τους μήνες πρέπει να είμαι ήρεμη...

άντε πελαργέ σε περιμένουμε...μην χάνεις το δρόμο σου!!!

tinker....ουστ η κωλοκυστη!!! στο ειχα πει πως θα εχει φυγει...αντε να ηρεμησεις κι απο αυτο!!!!!!! Τον Νοέμβριο θα πανε όλα παρα πολύ καλα!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Νικόλ μου όλα καλα ια πάνε,κάποια μέρα θα βγει ένα τεράστιο ουράνιο τόξο μετά από τόσες καταιγίδες.

Για πάρτυ είμαι μέσα αύριο που θα λείπει και ο σύζυγος.

και εγώ το πιστεύω..θα έρθει πολύ σύντομα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

tinker....ουστ η κωλοκυστη!!! στο ειχα πει πως θα εχει φυγει...αντε να ηρεμησεις κι απο αυτο!!!!!!! Τον Νοέμβριο θα πανε όλα παρα πολύ καλα!!!!

Μακάρι!!!εσύ πως είσαι?όλα καλα??

1533345xcnw09g7xt.gif

Μακάρι!!!εσύ πως είσαι?όλα καλα??

tinker μου γλυκεια....

Καλά ειμαι κι εγω...δεν έχουμε μιλήσει μερικές μέρες διότι ειχα κόσμο σπίτι και πολύ τρέξιμο...χτές γύρισα αθήνα για μια συναυλία και την παρασκευή θα ξαναφύγω...Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαλαρή, πολύ ήρεμη μετά απο όσα σου είχα πει και με την διαθεση μου στα ύψη....

Σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου και σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια!!!!!

Προσπάθησε να ηρεμήσεις κι εσύ λιγάκι...το αγχος ούτε σου αλλάζει κάτι ούτε καλό κάνει....Τον Νοέμβριο θα εισαι ετοιμη για ευχάριστα νέα!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μελετινακι μην μου βάζεις ιδέες για υπέρυχο.χμμμ...λες.Μπα... Λέω να κάνω λλίγο υπομονή...

Αύριο θα είσαι 5εβδομαδων?,δηλαδή σήμερα είσαι 4 και 6?

Εγω είμαι 5 και 5 ημερών.Μια βδομάδα διάφορα Ε?Μακάρι να πάνε όλα καλα μέχρι το τέλος.

Στο περίπου ναι 4+6 από ότι τα ξαναυπολογίζω.

Μακάρι να πανε ολα καλα και για τις δυο μας και να μοιραζόμαστε αυτά που μας απασχολούν!!! Πολύ πολύ κοντά είμαστε!!!!!

Διαφημίσεις

tinker μου γλυκεια....

Καλά ειμαι κι εγω...δεν έχουμε μιλήσει μερικές μέρες διότι ειχα κόσμο σπίτι και πολύ τρέξιμο...χτές γύρισα αθήνα για μια συναυλία και την παρασκευή θα ξαναφύγω...Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαλαρή, πολύ ήρεμη μετά απο όσα σου είχα πει και με την διαθεση μου στα ύψη....

Σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου και σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια!!!!!

Προσπάθησε να ηρεμήσεις κι εσύ λιγάκι...το αγχος ούτε σου αλλάζει κάτι ούτε καλό κάνει....Τον Νοέμβριο θα εισαι ετοιμη για ευχάριστα νέα!!!!!!!

πολύ ωραία...χαίρομαι που είσαι ευδιάθετη και ήρεμη!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα!! τι κανετε???????? εφτασε η μερα μου ....αυριο παω στο γιατροοοοο.!!!! χεεχεχεχχε!!! τι κανουνε οι εγκυουλες????????? και η μη εκτος κοιλιτσας?????

aKZup2.png?QGVNYpCf

Kαλημέραααα!!!!

Τι κάνετε?

Δεσποινάκι αύριο όλα καλά να πάνε στο ραντεβού και να μας ενημερώσεις για τα νέα σου!

Κορίτσιά έχω μιλήσει και με την Καραμέλλο μας και χθες μου είπε να σας δώσω πολλά φιλιά!!!! Ματς μουτς!!!:D

Πάντως εγώ που είδα τη μικρή καραμελλίτσα τον Ιούνιο αποδείχτηκε πολύ γουρλίδικη!!!:D

Κατά τα άλλα γυρω στις 5 το πρωι ξύπνησα και μετα δεν μπορουσα εύκολα να ξανακοιμηθω.....εκανα κανενα 2ωρο.....ακους Δομνινάκι?? και με πονουσε και η μεση μου.

Δομνίνα πως τα πας εσύ ? Έχεις συμπτωματάκια πέρα από τις αυπνίες??

Ο Ροδακινούλης τι κάνει??? ήσυχο μωράκι ε? ούτε που ακούγεται;)

Εγώ αύριο έχω να παω να κανω ξανα επαναληπτικη .....3 μερες μετα την προηγουμενη......και δεν περνανε με τπτ οι ώρες. Η αγωνία έχει πιάσει κόκκινο.

Την καλημέρα μου σε όλες!!!!!!

καλημερα!! τι κανετε???????? εφτασε η μερα μου ....αυριο παω στο γιατροοοοο.!!!! χεεχεχεχχε!!! τι κανουνε οι εγκυουλες????????? και η μη εκτος κοιλιτσας?????

Δεσποινάκι μου θα είναι η 4 η τυχερή που θα σου χαρίσει ένα μωράκι στην αγκαλιά..

θα περιμένουμε μελετινάκι να μας πεις νούμερο!!!

τα φιλία μας στη καραμελίτσα!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Kαλημέραααα!!!!

Τι κάνετε?

Δεσποινάκι αύριο όλα καλά να πάνε στο ραντεβού και να μας ενημερώσεις για τα νέα σου!

Κορίτσιά έχω μιλήσει και με την Καραμέλλο μας και χθες μου είπε να σας δώσω πολλά φιλιά!!!! Ματς μουτς!!!:D

Πάντως εγώ που είδα τη μικρή καραμελλίτσα τον Ιούνιο αποδείχτηκε πολύ γουρλίδικη!!!:D

Κατά τα άλλα γυρω στις 5 το πρωι ξύπνησα και μετα δεν μπορουσα εύκολα να ξανακοιμηθω.....εκανα κανενα 2ωρο.....ακους Δομνινάκι?? και με πονουσε και η μεση μου.

Δομνίνα πως τα πας εσύ ? Έχεις συμπτωματάκια πέρα από τις αυπνίες??

Ο Ροδακινούλης τι κάνει??? ήσυχο μωράκι ε? ούτε που ακούγεται;)

Εγώ αύριο έχω να παω να κανω ξανα επαναληπτικη .....3 μερες μετα την προηγουμενη......και δεν περνανε με τπτ οι ώρες. Η αγωνία έχει πιάσει κόκκινο.

Την καλημέρα μου σε όλες!!!!!![/QUO

ηρεμησε μελετινακη!! οι μερες περνανε !να δεις για ποτε θα φουσκωσει η κοιλιτσα ουτε που θα το καταλαβεις!!! κανε κατι να απασχολεις το μυαλο σου να μην ειναι κολημενο εκει συνεχεια! διαβασε κανα βιβλιο,δες μια κωμικη ταινιουλα,πηγαινε για καφε η βολτιτσα ..θα δεις θα σε βοηθησει να μην σκεφτεσαι κ ολα θα πανε καλα!!! ε!:tongue: αυριο θα σας εχω νεα..

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...