Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Μελετινακι,τι είπες τώρα!!!!!!Τέλειο το νουμερακι.Οπότε την άλλη βδομάδα θα πας για υπέρυχο με άλλον αέρα.Σούπερ.

Δομνινακι μου,πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου.Μια χαρά το σπορακι σου.Ξεκουρασου όσο μπορείς και τα λέμε από Αθήνα πια.

Μαρκελακι μου πάλι νοσοκομείο ο αντρουλης σου?περαστικά ρε γαμωτο και μην στεναχωριέσαι.

Μαριαμνακι μου τελικά σε απέλυσε ο γλυκούλης αφεντικουλης,Ε?.Βρε κάτσε να χαρείς το παιδάκι σου και να ηρεμήσεις λίγο και σύντομα θα έρθει κάτι άλλο,είμαι σίγουρη.φιλακια στο κουκλι.

Εγω κοριτσια είμαι έτσι και έτσι.Έχω συνεχεια πονακια χαμηλά αριστερά εκεί Πιτ ειναι η σάλπιγγα ή η ωοθηκη.Θα σκάσω μέχρι την Τετάρτη που έχω υπέρυχο.

Νασουλίνι μου να προτείνω κάτι? γιατί δεν κλεινεις με εναν γυναικολογο του Εοπυ να κάνεις έναν υπέρηχο και αύριο? και αν έρθει και ο γιατρός σου ξανακάνεις. Απλά το λέω για να σου φύγει και σένα η ανησυχία.

Είναι έντονα τα πονάκια σου? και συνεχεια απο αριστερά? Και γω έχω πονακια αλλα περιοδου αλλά γενικευμενα κατω χαμηλά όχι προς μια πλευρά.

Εγώ λέω κλείσε ένα με Εοπυ γιατι ως την άλλη Τετάρτη θα την παλέψεις??

Καλά εγώ κρίνω και από μένα....τέρας υπομονής:tongue: Ακόμα με θαυμάζω που μπορεσα και περίμενα 3 μέρες χωρίς να κάνω χοριακή στο ενδιάμεσο......όχι όμως ότι δε το σκέφτηκα κιόλας χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Περαστικά Μαρκέλα μου!!

αχ κοπέλα μου πολύ λυπάμαι..ελπίζω σύντομα να μπορέσεις να κάνεις αυτό που έλεγες!!

τέλεια!!!πότε πάμε στο γιατρό??

Δεσποινάκι μου περιμένουμε νέα!!

Κοριτσάκι περιμενω αυριο να παρω και τις ορμονολογικές .......γιατρό πολύ πολύ σύντομα;)

Κορίτσια καλησπέρα!!!:P:p:p

Σας γράφω στα γρήγορα-γρήγορα γιατί μέσα στο σπίτι επικρατεί ένας χαμός έχουμε από την Κυριακή που βάφουμε και σήμερα από ότι φάινεται μάλλον θα τελειώσουμε επιτέλους!!!:rolleyes:

Το δωματιάκι του μπέμπη σχεδόν τελειώνει και το χαζεύω ξετρελαμένη!!!:D

αχ, να έρθει η ώρα που θα κοιμάται και θα παίζει μέσα!!!:P:p:p

Μελετινάκι μου δεν φαντάζεσαι την χαρά μου μόλις είδα το αποτέλεσμα της χοριακής σου!!!:D:D

Έρχεται και το τρίτο αγοράκι της παρέας!!!χαχαχαχα!!

γιατί αν συνεχιστεί η παράδοση των βιολογικών μωρών μάλλον θα είναι και αυτό αγοράκι σαν της νασούλας, της μομεντούλας και το μικρό κουκάκι;):P

Νασούλα εγώ παραδόξως θα περίμενα το γιατρό μου για υπέρηχο μόνο και μόνο επειδή όλα πάνε καλά μέχρι τώρα οπότε μια και καλή θα ακούσετε και καρδούλα!!Μην ανησυχείς καθόλου!!!

Μαρκελάκι..........πω,πω πάλι τρεχάματα?? Περαστικά κοριτσι μου ελπίζω να είναι περαστικό και σύντομα!!!!

Νικόλ μου τι να πω........ 'εμεινα με γουρλομένα μάτια διαβάζοντας το μηνυμά σου παρόλο που ήξερα τι είχες περάσει....... τι να πω μόνο καλή δύναμη για να συνεχίσεις!!

Α!!!όσο για το χωρισμό ξέρω πως νιώθεις και γιατί το σκέφτηκες αλλά δεν θα λύσει το προβλημά σας απλά θα προστεθεί ακόμα ένα πρόβλημα με αυτό τον τρόπο!:|

Φιλιά σε όλες!!!Φωνάζει ο μάστορας (άντρας μου) να του πάω καφέ!!!:tongue:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Α!!και Μαριαμνάκι λυπάμαι πραγματικά πολύ που έχασες την δουλειά σου......

Πολύ άσχημη φάση αυτή.......Ελπίζω να είναι εκεί κάπως καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με εδώ και να βρεις κάτι πολύ σύντομα.

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

γεια σας κοριτσια... ηρθα κ γω ηταν να μπω μεσημερι αλλα ταλαιπωρηθηκαμε απο το πρωι ημασταν αθηνα,πηγαμε για ψωνια μετα κ αργησαμε να γυρισουμε.. λοιπον αποτι σας εχω πει παμε στο δημοσιο νοσοκομειο στο αλεξαντρας λογο που δεν υπαρχουν χρηματα για παντο.συναντηθηκαμε με τον γιατρο κ επειδη οι εξετασεις παλιωσαν απο το 2010,μου ζητησε ανανεωση παλι,οποτε τον χανουμε τον μηνα..... δε με πειραζει ας συγκεντρωσω τις εξετασεις κ οποτε ειμαστε ετοιμοι ξεκιναμε..... πρεπει πρωτα να βγουν οι εξετασεις κ μετα να γραφτουν φαρμακα κ οδηγιες ...αυτα τα δκα μου.. παω να σας διαβασω... φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Πολυαγαπημένα μου κοριτσάκια

Πήρα και τη χοριακή μου......μετά από τόοοση αγανια που πέρασα.

Το νουμεράκι?? 2162 από 416 που ήταν πριν 3 μέρες.

Παραπάνω καλο από όσο είχα υπολογίσει :D:D:D

Μακάρι βρε κορίτσια να συνεχίσουν όλα καλά.....το άγχος δεν τελειώνει ποτέ! Ουφ!

μια χαρα μελετινακη!! τελεια να πανε σου ευχομαι:tongue::tongue::tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Κορίτσια καλησπέρα!!!:P:p:p

Σας γράφω στα γρήγορα-γρήγορα γιατί μέσα στο σπίτι επικρατεί ένας χαμός έχουμε από την Κυριακή που βάφουμε και σήμερα από ότι φάινεται μάλλον θα τελειώσουμε επιτέλους!!!:rolleyes:

Το δωματιάκι του μπέμπη σχεδόν τελειώνει και το χαζεύω ξετρελαμένη!!!:D

αχ, να έρθει η ώρα που θα κοιμάται και θα παίζει μέσα!!!:P:p:p

Μελετινάκι μου δεν φαντάζεσαι την χαρά μου μόλις είδα το αποτέλεσμα της χοριακής σου!!!:D:D

Έρχεται και το τρίτο αγοράκι της παρέας!!!χαχαχαχα!!

γιατί αν συνεχιστεί η παράδοση των βιολογικών μωρών μάλλον θα είναι και αυτό αγοράκι σαν της νασούλας, της μομεντούλας και το μικρό κουκάκι;):P

Νασούλα εγώ παραδόξως θα περίμενα το γιατρό μου για υπέρηχο μόνο και μόνο επειδή όλα πάνε καλά μέχρι τώρα οπότε μια και καλή θα ακούσετε και καρδούλα!!Μην ανησυχείς καθόλου!!!

Μαρκελάκι..........πω,πω πάλι τρεχάματα?? Περαστικά κοριτσι μου ελπίζω να είναι περαστικό και σύντομα!!!!

Νικόλ μου τι να πω........ 'εμεινα με γουρλομένα μάτια διαβάζοντας το μηνυμά σου παρόλο που ήξερα τι είχες περάσει....... τι να πω μόνο καλή δύναμη για να συνεχίσεις!!

Α!!!όσο για το χωρισμό ξέρω πως νιώθεις και γιατί το σκέφτηκες αλλά δεν θα λύσει το προβλημά σας απλά θα προστεθεί ακόμα ένα πρόβλημα με αυτό τον τρόπο!:|

Φιλιά σε όλες!!!Φωνάζει ο μάστορας (άντρας μου) να του πάω καφέ!!!:tongue:

κουκακι μου βαφετε το δωματιακι του?? καλα σαν να σε βλεπω τωρα...καθεσαι κ σκεφτεσαι την κουνια του που θα μπει η συρταριερα με τ ρουχαλακια του ...κ γενικα τις υπεροχες στιγμες που ερχονται κ που θα ζησετε σε λιγο καιρο.... τι ωραιαααααα !!!!! αχ! χαιρομαι τοοοσσοοο πολυ!!!!!!!:P:p

aKZup2.png?QGVNYpCf

Μελετινακι,τι είπες τώρα!!!!!!Τέλειο το νουμερακι.Οπότε την άλλη βδομάδα θα πας για υπέρυχο με άλλον αέρα.Σούπερ.

Δομνινακι μου,πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου.Μια χαρά το σπορακι σου.Ξεκουρασου όσο μπορείς και τα λέμε από Αθήνα πια.

Μαρκελακι μου πάλι νοσοκομείο ο αντρουλης σου?περαστικά ρε γαμωτο και μην στεναχωριέσαι.

Μαριαμνακι μου τελικά σε απέλυσε ο γλυκούλης αφεντικουλης,Ε?.Βρε κάτσε να χαρείς το παιδάκι σου και να ηρεμήσεις λίγο και σύντομα θα έρθει κάτι άλλο,είμαι σίγουρη.φιλακια στο κουκλι.

Εγω κοριτσια είμαι έτσι και έτσι.Έχω συνεχεια πονακια χαμηλά αριστερά εκεί Πιτ ειναι η σάλπιγγα ή η ωοθηκη.Θα σκάσω μέχρι την Τετάρτη που έχω υπέρυχο.

κανε εναν υπερυχο να σου φυγει το αγχος! καλα εγω σφαιρα θα γινομουν...δε θα κρατιομουν...το μωρακι σου ειναι που μεγαλωνει δεν ειναι τιποτα..καλα ο γιατρος θα ξερει καλυτερα.. εσυ αποφασιζεις!!!;)

aKZup2.png?QGVNYpCf

έγραφα μια ώρα και σβήστηκαν.. τελοσπάντων στην ουσία..

είμαι και επίσημα άνεργη γιατι ήμουν αυτή με τα λιγότερα χρόνια και για να ναι καλυμμένος απο το νόμο εδιωξε εμένα.. δεν μου φεύγει απο το μυαλό όμως ότι έβαλαν λόγια και οι άλλες γιατι μου έλεγε η μια το πρωι επειδή ανάμεσα σε μας τις 2 θα επιλέξει σίγουρα θα δει ότι εσύ είσαι νέα και θα κάνεις ακόμα ένα παιδάκι και θα θελεις άδειες και εγώ σπούδασα τα παιδιά μου.. οπότε απο κει κατάλαβα ότι ήταν αλλοι οι λόγοι.. δεν του πα τίποτα φυσικά απλά του απάντησα η ζωή συνεχίζεται και περισσότερο έβγαζε καπνούς απο τα αυτια.. δεν με πείραξε καθόλου ηρέμησα αντιθέτως. το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μεγαλώσω το μωρό μου και να μπορούμε να πληρώνουμε τη δόση.. θα δούμε πως.. απλά είναι γμτ ότι και ο άντρας μου αργεί να πληρωθεί καθε μήνα.. αν ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση απο κει δεν θα χρειαζόταν καν να δουλεύω τόσες ώρες.. αυτά τα νεα μου.. α και αυτό που απολύουν τις μέλλουσες μανούλες άρχισε να μου την δίνει στα νεύρα.. η που ζητάς δουλειά και σου λέει να μην κανεις συντομα μωρό.. έλεος..

κριμα που την εχασες την δουλιτσα ηταν ενας μισθος κ αυτος...αλλα που ξερεις μπορει να μην εχεις δουλει κ να αποκτησεις το 2 μωρακι που σου το ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου!!!!!!οποτε γεμισε μπαταριες γιατι θα σου χρειαστουν!!!!! φιλακιαααα πολλαα κ στο γλυκο σου μικρο αντρακι!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Πω πω νεάκια! Και από τη μια ξετρελάθηκα με το βιο-μελετινάκι που πήρε φόρααααααααα!!! Και ανυπομονώ να πάς στο γιατρούλη μελετινάκιιιιιιιιιιιιιι!!!!:D Και με το βιο-νασάκι άλλη αγωνία!!! Αλλά χαίρομαι διπλά! Αντε να περάσουνε οι μέρες να πας στο γιατρό σου να μην ανησυχείς νασούκο μου! Κουκάκιμε εκπλήσσεις καλέ! Θα περίμενες το γιατρό να έρθει ειπες στη νασούλα; Μα τι υπομονετικιά έγινες! Δεν σε αναγνωρίζω! χαχαχαχαχα

Αχ τι ωραία! Τέλειώνετε με το βάψιμο; Κι εμείς σκεφτόμαστε να αρχίσουμε πριν αρχίσει να χαλά ο καιρός...να φύγουνε και εντελώς οι οσμές...κλπ...Τι χρωματάκι είναι το βιοδωμάτιο; Για πες!:D

Δεσποινάκι μοιυ εξετάσεις ακούω...Δεν πειράζει όμως! Για καλό είναι εξάλλου! Λιγη υπομονούλα λοιπόν και ξεκινάμε!!!

Μαρκελλάκι μου τι στο καλό! Πάλι στο νοσοκομείο ο αντρούλης σου; Αχ πραγματικά στεναχωρέθηκα! Περάστικά του! Θα περιμένουμε νεάκια σου εντάξει;

Πατριωτάκι μου αχ τελικά ήρθε η απόλυση; Αχ κρίμα! Οντως είναι δύσκολοι οι καιροί! Την υγεία μας να χουμε και όλα θα τα ξεπεράσουμε μανουλίτα μου καλή! Κι εμείς παιρνάμε ζόρι με κάτι αναποδιές που προκύψανε και είμαι πολύ αγχωμένη...ουφ... Το θετικό όμως είναι πως θα περνάς περισσότερο χρόνο με το μικρό Χρυσοβαλάντη! Τι πιο ωραίο!:D

Χμ...αυτά θυμάμαι...Πάω να ετοιμάσω φαγητό να φάμε γιατί πείνασα...Εγώ είμαι μια χαρά...Προσπαθώ να προσαρμοστώ στο σχολείο....Κουράζομαι βέβαια και κοιμάμαι πολύ το απόγευμα για να αναπληρώσω αλλά εντάξει! Τα καταφέρνω!

Φιλάκια! Καλό βράδυ!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είμαι πρωινή αλλά αν σας έγραφα την ώρα που ξύπνησα θα τρομάζατε... Ξυπνήσαμε λοιπόν στις 3:30 και εγώ δεν είμαι εγκυούλα... Εγώ απλά έχω ένα πολύ κακό μωρουλίνι....

Όπως καταλάβατε οι νύχτες μας συνεχίζουν να είναι άγρυπνες αν και τον τελευταίο καιρό αυτό έχει παραγίνει. Για ένα διάστημα κοιμόμασταν λίγες ώρες (αν και φυσικά όχι όλο το βράδυ, να μην κακομαθαίνουμε) αλλά των τελευταία εβδομάδα δεν κοιμάμαι καθόλου. Ο μικρός μου ξυπνάει γύρω στις 1 συνήθως (δηλαδή απόψε χάρη μου έκανε που ξύπνησε στις 3:30) και το πάμε μέχρι το πρωί. Αυτός θέλει να κοιμάται στην αγκαλιά μου και εγώ την βγάζω ξάγρυπνη στον καναπέ. Αν δεν τον πάρω ή αν τον αφήσω στο κρεβατάκι του ουρλιάζει τόσο πολύ που ξυπνάει και τον άλλο... Και όλη την πολυκατοικία...

Τώρα τους έχω ήδη ταισμένους, αλλαγμένους και παίζουν στο πάρκο. Και είμαι κομμάτια....

Αγάπες μου γλυκές, μέλλουσες μανούλες, σας εύχομαι πολύ κουράγιο γιατί δυστυχώς δεν τελειώνουν τα προβλήματα με την απόκτηση ενός παιδιού... Δυστυχώς τότε αρχίζουν... Ξεκινάνε οι ανησυχίες για την ανάπτυξη και την υγεία του παιδιού... Τα οικονομικά προβλήματα (που στους καιρούς που ζούμε είναι ακόμα πιο σοβαρά)... Οι αυπνίες, τα νεύρα, οι καυγάδες... Οι σύζυγοι που δεν καταλαβαίνουν... Οι ατέλειωτες μέρες που περνάς κλεισμένη στο σπίτι με δύο βρέφη... Οι προσπάθειες να τα κάνεις όλα τέλεια και μετά η απογοήτευση όταν δεν τα καταφέρνεις...Τα κιλά που δεν φεύγουν απο πάνω σου ότι και να κάνεις... Οι δουλειές του σπιτιού που δεν προλαβαίνεις... Όλα τα πράγματα που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς.... Και η κριτική όλων που ξέρουν καλύτερα απο εσένα... Δεν ξέρω, ίσως να είμαι εγώ απογοητευμένη και κουρασμένη και μπερδεμένη. Δεν λέω οτι δεν σε αποζημιώνει ένα παιδί για πολλά απο αυτά, ίσως και για όλα. Αλλά όταν είσαι άυπνος εντελώς για τόσες μέρες και έχεις στα χέρια σου ένα μωρό που ουρλιάζει, που πραγματικά σε κοιτάζει στα μάτια και ουρλιάζει και ότι και να κάνεις δεν μπορείς να το ηρεμήσεις....πφφφφφ δεν ξέρω....και ο άντρας σου να σου λέει οτι κάτι δεν κάνεις καλά εσύ (αν και αυτός δεν μπήκε στον κόπο να χαλάσει τον δικό του ύπνο.... Γιατί θα πάει στην δουλειά. Λες και εσύ δεν δουλεύεις στο σπίτι 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ).... Καμία φορά νιώθω οτι δεν είμαι άνθρωπος, οτι εγώ πια είμαι μαμά και δεν έχω άλλα δικαιώματα...

Σας μαυρίζω και εσάς πρωί πρωί αλλά έχω φτάσει στα όρια μου...

Θα τα ξαναπούμε...

Και τώρα που το θυμήθηκα, Νικόλ μου, σου είπα και στο μήνυμα οτι αν δεν ήθελες να το συζητήσεις θα το καταλάβω. Και πραγματικά το καταλαβαίνω... Οπότε μην φανταστείς καν οτι μπορεί να σου είχα θυμώσει...

Φιλάκια πολλά σε όλες... Και πραγματικά, προσέξτε τι εύχεστε... μπορεί και να συμβεί...

ixhPp3.png

Πολυαγαπημένα μου κοριτσάκια

Πήρα και τη χοριακή μου......μετά από τόοοση αγανια που πέρασα.

Το νουμεράκι?? 2162 από 416 που ήταν πριν 3 μέρες.

Παραπάνω καλο από όσο είχα υπολογίσει :D:D:D

Μακάρι βρε κορίτσια να συνεχίσουν όλα καλά.....το άγχος δεν τελειώνει ποτέ! Ουφ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!

ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΤΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!

ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ!

Κορίτσια μου καλημέρα

είμαι πολύ χαρούμενη με τα νέα των φρεσκοεργκυούλων!

εμείς είμαστε μουδιασμένοι γτ η κατάσταση του άντρα μου είναι περίπλοκη

θα σας εξηγήσω όταν θα ξέρουμε και μεις

προς το παρόν είμαστε μέσα υπό στενή παρακολούθηση και αγωγή....

:confused::confused:

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας πολύ!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου.. είμαι ίσως στην πιο περίεργη φάση της ζωής μου.. δεν ξέρω τι μου γίνεται αυτή τη στιγμη.. θα σας τα πω μια άλλη φορά για να καταλάβαιτε..

Αχ βρε Μαριαμνάκι κουράγιο....

θα πάρεις αποζημίωση τουλάχιστον???

ελπίζω να βρεθεί κάτι πολύ σύντομα πάντως αν και όλοι το ξέρουμε ότι είναι δύσκολες οι εποχές!

αλλά εσύ με τέτοια φαντασία και να πιάνουν τόσο τα χέρια σου γτ δεν το πας προς τα εκεί το θέμα?

καλημέρα κοριτσάκια μου.. ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.. θα χαρω το γιο μου αν και εχω ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣΣΣΣΣΣΣ.... ΟΥΦ.....

Μομεντακι μου ε ναι πρεπει να βάψετε τωρα καλύτερα.. κουκάκι για πες και συ τι χρώμα βάψατε?

Ροδακινούλα μου τι κανει ο ροδακινούλης μας?

Ανθη μου η κούραση στο βγάζει όλο αυτο.. δεν έχεις βοήθεια απο κάποια γιαγια? το χα παθει και γω μεχρι που ζήτησα βοήθεια.. ε εσυ έχεις και 2.. εγω όταν κλαίει τον βάζω στο κρεβατι μαζί μου και ηρεμα.. γιατι δεν το δοκιμάζεις αυτό παρά να καθεσαι στον καναπε?

Μαρκελάκι μου πήρα αποζημίωση αλλά την δωσαμε απο δω κι απο κει και χάθηκε... καλα να μαστε μωρε... τι νέα απο τον άντρα σου?

εγώ εδώ σπίτι.. φιλάκια σε όλες...

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...