Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Καραμελίτσα εχθές σε σκεφτόμουν και μετά μπήκα και είδα μηνυμά σου!!

προσπάθησε να εκμεταλευτείς του γείτονα το ιντερνετ να σε βλέπουμε συχνότερα!!;)

Μαριαμνάκι τι σου συμβαίνει?? Αναρωτιέμαι από εχθές που είδα το μήνυμα στο fb :roll: ότι χρειαστείς είμαστε εδώ!!

Μελετινάκι μου φρεσκοεγκυούλα μου πως είσαι??? Άρχισαν οι αδυναμίες και οι νύστες ή ακόμα ξενυχτάς??

Δομνίνα και εσύ τι κάνεις?? Μέρες έχουμε να δούμε μήνυμά σου! Τι κάνει το μικρό φακοΔομνινάκι??

Ροδκινούλα?? Ο μπέμπης μας τι κάνει?? Τα έχεις καταφέρει με το θυλασμό? Πως περνάτε τις μέρες σας? Ελπίζω να είναι ήρεμος και να μην έχει τίποτα πονάκια να τον ταλαιπωρούν!!

Μαρκελάκι μου τι κάνετε? Πως είναι ο άντρας σου? εχθές πέτυχα την τίνα στο fb και την ρωτούσα αν ξέρει νεότερα και μου είπε πως είστε ακόμα στο νοσοκομείο! Εύχομαι περαστικά και σύντομα Μαρκελάκι μου!:|

Νασούλα μου ήρθε ο γιατρός? Αχ, άντε να έρθει να πάτε να δείτε το σποράκι σας γιατί όπου νά'ναι όχι μόνο καρδούλα θα ακούσετε αλλά και το φύλο θα μπορέσετε να δείτε....:tongue:

Φιλιά πολλά σε Δεσποινάκι, Στελλίτσα, Ιονελίτα, Ανθή, Τινκερμπελ, Georkat (ααααα!!! θα σου βγάλω υποκοριστικό γιατί ακόμα να το μάθω το "ονομά" σου!:mrgreen:)

χαχαχα..οτι σε βολευει γραψε καλε...καταλαβαινω εγω!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κορίτσια καλημέρα!

εμείς βγήκαμε σήμερα εξαντλημένοι και κυρίως σοκαρισμένοι, αλλά πολύ καλύτερα από ότι μπήκαμε ο γιατρός μας είπε ότι η κλινική εικόνα μας ήτανε πολύ χάλια όταν μπήκε στο νοσοκομείο αλλά δεν ήθελε να μας φοβήσει

ευτυχώς πήγαν όλα καλά ως ώρας....

αγωγή στο σπίτι και σε δύο μήνες χειρουργείο ρουτίνας αν πάνε όλα καλά!!!!

αυτά...

ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας....ελπίζω σύντομα να έχουμε ευχάριστα μόνο!!!!!!!!

φιλιά πολλά πολλά.....

Κορίτσια καλημέρα!

εμείς βγήκαμε σήμερα εξαντλημένοι και κυρίως σοκαρισμένοι, αλλά πολύ καλύτερα από ότι μπήκαμε ο γιατρός μας είπε ότι η κλινική εικόνα μας ήτανε πολύ χάλια όταν μπήκε στο νοσοκομείο αλλά δεν ήθελε να μας φοβήσει

ευτυχώς πήγαν όλα καλά ως ώρας....

αγωγή στο σπίτι και σε δύο μήνες χειρουργείο ρουτίνας αν πάνε όλα καλά!!!!

αυτά...

ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας....ελπίζω σύντομα να έχουμε ευχάριστα μόνο!!!!!!!!

φιλιά πολλά πολλά.....

Σιδερένιος Μαρκελάκι μου!! Περαστικά σας και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κάνετε το χειρουργείο σε δύο μήνες και να ξεγνοιάσετε!!!

Φιλιά πολλά!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ύστερα από μακρά απουσία λόγω του ταξιδιού μου στη Σαλόνικα και τις διακοπές στο χωριό μου επέστρεψα... Περιττό να σας πω ότι στη Θεσσαλονίκη πέρασα υπέροχα.. Γυρίσαμε χθες από το Βόλο και από σήμερα τέρμα το διάλειμμα.. Τα κεφάλια μέσα.. χαρά και εργασία..

Αύριο έχουμε ραντεβού στο γιατρό και ανυπομονώ.. Ελπίζω το μικρούλι μου να είναι καλά και να μεγαλώνει και ανυπομονώ να κλείσουμε το ραντεβού μας για την αυχενική...

Κουκάκι μου φαντάζομαι το δωμάτιο του μπεμπίνου και συγκινούμαι.. είμαι σίγουρη ότι είναι πλήρως αποτυπωμένη η αγάπη και η λατρεία των γονιών του... Κοντά 2 μήνες σου μείνανε κοριτσάκι, αλήθεια το πιστεύεις;

Μομεντίνι μου γλυκό πόσο χαίρομαι που μεγαλώνει το μικρό μομεντάκι και κάνει τη μανούλα του να χαίρεται.

Μελετίνα μου σούπερ το αποτέλεσμα, σούπερ και ο υπέρηχος.. Έχουμε δηλαδή 5 βδομάδες ακριβώς διαφορά.. τι καλά που θα είναι τα μωρά μας κοντά σε ηλικία.. θα γίνουν φίλοι από την κοιλιά ακόμη..

Νασάκι τελικά έκανες υπέρηχο ή περιμένεις ακόμη το γιατρό σου;

Μαρκελάκι περαστικά στον άνδρα σου.. μακάρι να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που έπρεπε να αντιμετωπίσετε..

Νικόλ μου σε σκέφτομαι..

Καραμελλίτσα με το καλό να πάρει το ονοματάκι της η κορούλα σας.. κοντεύει κιόλας να χρονίσει. Και για να λύσω την απορία της Μελετίνας μας, ναι, είχα δει κι εγώ το μικρό καραμελλάκι όταν πήγα στην Κύπρο..

Μαριαμνάκι μου μη στενοχωριέσαι.. τα λεφτά γίνονται.. η υγεία και η ψυχική ηρεμία δύσκολα..

Σας αγαπώ όλες πολύ και σας σκέφτομαι!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα!

Πω πω! Χάρηκα που εμφανίστηκες νικόλ μου...και πέρασες για λιγάκι!!!! Καρμελλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι μας έλειψες....να ναι καλά ο γείτονας που σας "δάνεισε" το ίντερνετ του!:D Αχ ετοιμάζεστε για βαφτισούλα...τι όμορφα!!! Αχ πόσο θα θελα να μουνα εκεί κοντά:rolleyes:

Μαρκελλάκι μου άντε η τελευταία ταλαιπωρία να ήτανε αυτή! Φτάνει πια! Δεν θέλουμε άλλο λέμε! Αντε περαστικούλια μόνιμα εύχομαι στον αντρούλη σου!!!

Δομνινάκι μου χαίρομαι που πέρασες ωραία...και αύριο θα χαίρομαι ακόμη περισσότερο που θα έχουμε όμορφα νέα από τον ντόκτορ! Αντε προς ολοταχώς για την αυχενική να το ξορκίσουμε το κακό!!!

Τίνκερμπελ, georkat, δεσποινάκι πολλά πολλά φιλάκια!

Κουκάκι φωτογραφιούλα του δωματίου θα δούμε;:D

Εγώ ξύπνησα πριν λίγο και ετοιμάζομαι να κάτσω να δουλέψω στον υπολογιστή για κάτι πράγματα του σχολείου!

Καλό απόγευμα! Φιλάκια σε όλες...και σε όποια ξεχνάω!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Kalimera koritsakia m..

Markellaki m perastika ston antra s kali m.. k xeirourgio se 2 mines e?

Domninaki m olo auto p pernao einai apaisio. Pio apaisia sti zoi m den exo niosei k fovamai kiolas.. tha mai oso mporo alla o Augoustos k o septemvris itan polu apaisioi mines. Otan eimai kalutera apo oktovri tha sas ta exigiso ola. M rthan ola mazemena.. k paroligo na xaso k ton mpampa m apo mia ptosi p eixe. Eutuxos einai kala! Auto p pernao den einai oikonomiko.

Nikol m xairomai p eisai k pali konta mas. M xan lei4ei ta minimata s!

Meletinaki k nasaki perimenoume uperixous e? Ti oraia!!!

Koukaki m akougetai paramuthenio to domatiaki sas!

Momentaki esu pos skeftesai na to ftiaxeis?

Filakia k se ola ta upoloipa koritsakia m! K sta mpempakia min xexniomaste :)

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Γεια σας και από μένα!

Πω πω! Χάρηκα που εμφανίστηκες νικόλ μου...και πέρασες για λιγάκι!!!! Καρμελλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι μας έλειψες....να ναι καλά ο γείτονας που σας "δάνεισε" το ίντερνετ του!:D Αχ ετοιμάζεστε για βαφτισούλα...τι όμορφα!!! Αχ πόσο θα θελα να μουνα εκεί κοντά:rolleyes:

Μαρκελλάκι μου άντε η τελευταία ταλαιπωρία να ήτανε αυτή! Φτάνει πια! Δεν θέλουμε άλλο λέμε! Αντε περαστικούλια μόνιμα εύχομαι στον αντρούλη σου!!!

Δομνινάκι μου χαίρομαι που πέρασες ωραία...και αύριο θα χαίρομαι ακόμη περισσότερο που θα έχουμε όμορφα νέα από τον ντόκτορ! Αντε προς ολοταχώς για την αυχενική να το ξορκίσουμε το κακό!!!

Τίνκερμπελ, georkat, δεσποινάκι πολλά πολλά φιλάκια!

Κουκάκι φωτογραφιούλα του δωματίου θα δούμε;:D

Εγώ ξύπνησα πριν λίγο και ετοιμάζομαι να κάτσω να δουλέψω στον υπολογιστή για κάτι πράγματα του σχολείου!

Καλό απόγευμα! Φιλάκια σε όλες...και σε όποια ξεχνάω!!!

always make me smile!!!!!!!!!!!!:P

Επιστρέψαμε κι εμείς από το γιατρό και δόξα το Θεό είναι όλα καλά.. Το μικρό Δομνινάκι έγινε "γίγαντας" μιας και είναι 3,65 ολόκληρα εκατοστά... Η θέση του πολύ καλή και έχει ήδη χεράκια και ποδαράκια.. Βάρος δεν έχω πάρει καθόλου, ίσα ίσα που έχασα κιόλας λίγο και την Παρασκευή κλείνω τη 10η βδομάδα και μπαίνω στην 11η... Κλείσαμε και το ραντεβού μας για την αυχενική, την ερχόμενη Πέμπτη 27/9 και πραγματικά ανυπομονώ να έρθει εκείνη η μέρα και να πάνε όλα καλά.

Οι αιματολογικές μου τέλειες και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Μακάρι να συνεχίσουν όλα τέλεια μέχρι τέλους..

Σας σκέφτομαι και σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Επιστρέψαμε κι εμείς από το γιατρό και δόξα το Θεό είναι όλα καλά.. Το μικρό Δομνινάκι έγινε "γίγαντας" μιας και είναι 3,65 ολόκληρα εκατοστά... Η θέση του πολύ καλή και έχει ήδη χεράκια και ποδαράκια.. Βάρος δεν έχω πάρει καθόλου, ίσα ίσα που έχασα κιόλας λίγο και την Παρασκευή κλείνω τη 10η βδομάδα και μπαίνω στην 11η... Κλείσαμε και το ραντεβού μας για την αυχενική, την ερχόμενη Πέμπτη 27/9 και πραγματικά ανυπομονώ να έρθει εκείνη η μέρα και να πάνε όλα καλά.

Οι αιματολογικές μου τέλειες και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Μακάρι να συνεχίσουν όλα τέλεια μέχρι τέλους..

Σας σκέφτομαι και σας φιλώ όλες!

:P:p:p:p:p:p:p:p

Μπράβο! Συγχαρητήρια!

Σας σκέφτομαι και σας φιλώ όλες![/QU

μπραβοοοοο!!!!!!!! χαιρομαι παρα πολυ για σενα κ το σπορακι σου! 27 του μηνα βλεπουμε το φυλλο???? η οχι? δεν τα ξερω καλα...:tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια για το μικρο Δομνινακι!!!!!Φτασαμε στην 10η βδομαδα!!!!!Πωπω πως περναει ετσι ο καιρος!!!!!!

Μαριαμνι,ο,τι χρειαστεις ειμαστε εδω κι αν μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι πολυ πολυ ευχαριστως!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν τα κατάφερα καθόλου να μπω χθες και είχα τόση αγωνία για το δομνινάκι μας! Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν σήμερα τσουπ! Μπήκα από τη δούλειά!!!

Αχ δομνινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου!!! Καταχάρηκα λέμε! Δεν περίμενα τίποτα άλλο βέβαια!:D Αντε με το καλό κοριτσάκι μου! Πάμε για την αυχενική...η οποία πλησιάζει!!! Πω πω! Πάντως να σε ενημερώσω πως εμείς είχαμε δει και το φύλο στην αυχενική:P Κι έχουμε κι ένα κοινό ε; Κι εγώ έχανα βάρος στην αρχή!:D

Την καλημέρα μου σε όόόόλεεεεςςς!!!

Θα επανέλθω αργότερα που ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο!

Φιλάκια!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κορίτσια !!\

δομνινάκι τέλεια τα νέα σου!!

μαριαμνεε, σου στέλνω τα φιλία μου και μια ζεστή αγκαλιά..ότι χρειαστείς είμαι εδώ..είμαστε και κοντά!!:)

τα φιλία μου σε όλες!!!χχχχχ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Εγώ και το μικρό Δομνινάκι είμαστε ξύπνιοι από τις 3.30 σήμερα... τι πείνα κι αυτή.. ξύπνησα για το νυχτερινό καθιερωμένο κατούρημα.. επ' ευκαιρίας έβαλα και τα ρούχα στο στεγνωτήριο για να επωφεληθώ από το νυχτερινό και μετά με έπιασε μια πείνα άλλο πράγμα.. που να κοιμηθώ λοιπόν.. Στις 4 το πρωί έπινα τσάι και έτρωγα ψωμί με βούτηρο και μέλι..

Μετά ευτυχώς ξανακοιμήθηκα από τις 6.30 μέχρι τις 8.30 γιατί αλλιώς δεν θα την έβγαζα τη μέρα.. τι να κάνω..το μικρό Δομνινάκι μου βγήκε λιχούδικο..

Μομεντάκι μου ναι, η αυχενική πλησιάζει.. Μακάρι να δούμε κι εμείς το φύλο.. Εγώ θέλω αγοράκι, ο Δομνίνος θέλει κοριτσάκι και να δούμε ποιανού η επιθυμία θα πραγματοποιηθεί.. Ότι και να είναι πάντως θα το λατρεύουμε και οι δυο.. γερό να είναι μόνο και δεν θέλω τίποτε άλλο..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια μας.. Κι οι δυο μας σας ευχαριστούμε για τις σκέψεις και την αγάπη σας..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...