Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Fntag καλημέρααααα!!!! Η μεγάλη μέρα σήμερα! Άντε αποχαιρέτα τα πεθερικά! Πες τους πως έχεις να πας στη λαϊκή:P Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!! Έτσι να μπουν οι μαχητές στη θέση τους να πάρουν όλα τη σειρά τους!!!! Α! Από τώρα και να πάει ξεκούραση ε!!!!! Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!:)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Χεχεχεχε!!!! Καλημέέέέέρα μικρούληηηηηηηηη!!!!!:P

Άντε μακάρι να τα πάει καλά η fntag....και σε 15 μέρες να χουμε τα ευχάρίστα!!!!! Έτσι για να παίρνουν κι άλλες σειρά λέμεεεεεε!!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

εεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιι.................

Καλημερα κουκλιτσες!

Καλη επιτυχια στη fntag! Αχ βρε Natassaki μου δωσε το μικρο σου ενα φιλακι απο μενα...

Κοριτσια εγω συνεχιζω να μην εχω κανενα συμπτωμα εκτος απο το στηθος που ποναει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα Eirinaki μου!!!!! Μην ψάχνεις για συμπτώματα βρε...αφού δεν μπορούμε να το διαχωρίσουμε από τη δράση των φαρμάκων...Εγώ πάντως δεν πονούσα το στήθος μου όταν είχα κάνει...και ήταν αρνητικό! Άρα εσύ που το πονάς....:P Μου αρέσουν αυτές οι εμπεριστατωμένες διαγνώσεις μας!!!!χεχεχε

Μην ανησυχείς...όλα καλά θα πάνε!!!!! Άντε και μπαίνουμε στο Μάρτη να προετοιμαστούμε για τα μεγάλα γλέντια στις 8 του μήνα!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημέρα eirinaki μου! θα του δώσω πολλά φιλάκια όταν τον πιάσω όμως! φαντάσου οτι μια τον κυνηγάω, μια γράφω...δεν τον προλαβαίνω!

καλό είναι το οτι πονάει το στήθος σου! πότε θα κάνεις χοριακή;

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Προερχομαι κι εγώ από το καφέ της σπερματέγχυσης και όπως θα καταλάβετε από το tickeraki μου, είχαμε διπλή...επιτυχία!!! Μπαίνω πού και που και διαβάζω τα νέα σας, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας. Κάντε υπομονή και θα σας ανταμείψει ο Θεός, γιατί εμείς που δυσκολευτήκαμε είμαστε εκείνες που το θέλουμε όσο τίποτε άλλο να γίνουμε μανούλες και το καταφέρνουμε!!

Εγώ πάντως δεν ήμουν και στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου όταν έκανα την σπερματέγχυση για άσχετους λόγους και είχα διαγράψει από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχω συλλάβει. Τελικά όμως...

Άρα προσπαθείστε να απασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο την συγκεκριμένη περίοδο και συνεχίστε άσχετα με την σπερματέγχυση καθημερινές επαφές με τους συζύγους σας!!!Μεγαλώνουν οι πιθανότητες!!!

Θέλω ως μέλλουσα διδυμομανούλα και μάλιστα από σπερματέγχυση να σας μεταδώσω όσο περισσότερη θετική ενέργεια μπορώ και εύχομαι σε όλους σας να κατακτήσετε το πολυπόθητο αυτό όνειρο!!!

Συγνώμη αν σας κούρασα και καλή επιτυχία!!

RKdwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Προερχομαι κι εγώ από το καφέ της σπερματέγχυσης και όπως θα καταλάβετε από το tickeraki μου, είχαμε διπλή...επιτυχία!!! Μπαίνω πού και που και διαβάζω τα νέα σας, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας. Κάντε υπομονή και θα σας ανταμείψει ο Θεός, γιατί εμείς που δυσκολευτήκαμε είμαστε εκείνες που το θέλουμε όσο τίποτε άλλο να γίνουμε μανούλες και το καταφέρνουμε!!

Εγώ πάντως δεν ήμουν και στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου όταν έκανα την σπερματέγχυση για άσχετους λόγους και είχα διαγράψει από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχω συλλάβει. Τελικά όμως...

Άρα προσπαθείστε να απασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο την συγκεκριμένη περίοδο και συνεχίστε άσχετα με την σπερματέγχυση καθημερινές επαφές με τους συζύγους σας!!!Μεγαλώνουν οι πιθανότητες!!!

Θέλω ως μέλλουσα διδυμομανούλα και μάλιστα από σπερματέγχυση να σας μεταδώσω όσο περισσότερη θετική ενέργεια μπορώ και εύχομαι σε όλους σας να κατακτήσετε το πολυπόθητο αυτό όνειρο!!!

Συγνώμη αν σας κούρασα και καλή επιτυχία!!

με το καλό κοπέλα μου τα παιδάκια σου! εγώ πάω την δευτέρα για σπερματέγχυση. σήμερα στις 10 έκανα την ένεση. με δυο καλά αυγουλάκια και ελπίζουμε! αλήθεια, εσύ πόσα αυγουλάκια είχες και έπιασες διδυμάκια;

u1114782.png

dev364pfs__.png

Αχ τι ωραία...κι εγώ με δύο μόνο αυγουλάκια και πιάσανε και τα δύο!!!! Ο γιατρός δεν πίστευε στα μάτια του!!! Εύχομαι πραγματικά όλα να πάνε καλα και σε 15 ημερούλες περίπου στην χοριακή να παρεις την ίδια χαρά που πήρα κι εγώ!!!

RKdwp3.png

ααα....μην παραλείψεις όπως είπα τις επαφές και σήμερα και κάθε μέρα αν γίνεται μέχρι την Παρασκευή τουλάχιστον!! Ποτέ δεν ξέρεις!! Αλλάζουν οι πιθανότητες!!

Το λέω γιατί και εγώ είχα επαφές συνέχεια όπως με συμβούλεψε ο γιατρός μετά την ένεση και δεν ξέρω αν τελικά συννέλαβα από την σπερματέγχυση ή κανονική επαφή!! Στο κάτω κάτω επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με τόσα χάπια και ενέσεις ας αυξήσουμε λοιπόν τις πιθανότητες!

RKdwp3.png

αααααα, τι καλά! μακάρι να πιάσουνε κι εμένα και τα δύο! θα τρελαθώ απ'τη χαρά μου! κι όσο για τις επαφές....μου είπε παρασκευή-σάββατο-κυριακή να μην έχουμε για να είναι πιο δυνατό το σπέρμα την δευτέρα, αλλά μου είπε για δευτέρα βράδυ και τρίτη πρωί-βράδυ να έχουμε επαφές γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες! μακάρι Παναγίτσα μου! αλήθεια, η πρώτη σου ήτανε; εμένα η πρώτη μου θα είναι και ελπίζω και η τελευταία μου!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...