Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Εμενα μου ειρθε λιγο βαρι το αποτελεσμα σε μια απο το πακετο εξετασεων που μου εδωσε ο γιατρος να κανουμε: ΑΜΗ 12.27 με κατατασει στην κατηγορια Χαμηλη γονιμοτητα <15.7.Δεν το περειμενα και πειστυα οτι εχω αρκετο χρονο να κανω δευτερο παιδη.Ειμουν σχετικα χαλαρη αλλα αλλαξα τωρα.Αφου το αποθεμα απο αγουλακια μικραινει και ο χρονος νιωθω οτι με πιεζει.Η μαια μου ειπαι να μην αγχωνομε και ολα θα πανε καλα αφου εχω ενα παιδακι ηδη .Τι σχεση εχει αυτο δεν καταλαβα καλα.Θα μαθω περισσοτερα την πεμπτη αν και τους εχω εμπιστοσινη οτι θα κανουν το καλυτερο για να πετυχουμε.Ειναι πολυ πισματαρης ο γιατρος και δεν δεχεται ευκολα τα αρνιτικα αποτελεσματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κουκακι,Μαρκελα πως πανε η αντρες σας?Εναι καλυτερα?

Καλημέρα!!!

Ιονελίτα μου μέχρι και εχθές είχε πυρετο ο άντρας μου και ήμουν να σκάσω από αγωνία γιατί από συμπτώματα γρίπης δεν είχε κάτι άλλο ούτε πονόλαιμο, ούτε βήχα, ούτε καταροή, αλλά ο πυρετός καλά κρατούσε.....:rolleyes:

Σήμερα το πρωί ξύπνησε απύρετος, για να δούμε τι θα γίνει σήμερα :|

Α!!Διάβασα πως πήγες στην βάφτιση της Καραμελίτσας!!!:P Μπράβο καλά το κάνατε!!!Είναι κουκλίτσα η μικρή καραμελίτσα ε??

Ποια άλλη κοπέλα ήρθε?? Τελικά η Καραμέλο μας τα χρειάστηκε τα zewa??:tongue:

Καραμελίτσα μου να σου ζήσει η ζουζουνίτσα Ελευθερίτσα!!! Το ονομά της να αντιπροσωπεύει κάθε στιγμή της ζωής της!! να είναι ελεύθερη και δυναμική!!Να σας γεμίζει χαρά και ευτυχία!!:P:p

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Στελιτσα,που χαθεικες?Πες μας κανενα νεο τουλαχιστον απο τα μικρα σου αμα δεν εχεις νεο(που το εκομαι να εχεις και να ειναι ακι καλο;)) κατα δοικο σου!:)

Μίλησα με την Στελλίτσα το Σαββάτο!!

Είναι καλά αλλά δεν της μένει και πολύς χρόνος για να μπαίνει συχνά!

Τα παιδάκια της είναι μια χαρούλα και μου μίλησε και ο μικρούλης ο Βασιλάκης!!:P:p

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου ειρθε λιγο βαρι το αποτελεσμα σε μια απο το πακετο εξετασεων που μου εδωσε ο γιατρος να κανουμε: ΑΜΗ 12.27 με κατατασει στην κατηγορια Χαμηλη γονιμοτητα <15.7.Δεν το περειμενα και πειστυα οτι εχω αρκετο χρονο να κανω δευτερο παιδη.Ειμουν σχετικα χαλαρη αλλα αλλαξα τωρα.Αφου το αποθεμα απο αγουλακια μικραινει και ο χρονος νιωθω οτι με πιεζει.Η μαια μου ειπαι να μην αγχωνομε και ολα θα πανε καλα αφου εχω ενα παιδακι ηδη .Τι σχεση εχει αυτο δεν καταλαβα καλα.Θα μαθω περισσοτερα την πεμπτη αν και τους εχω εμπιστοσινη οτι θα κανουν το καλυτερο για να πετυχουμε.Ειναι πολυ πισματαρης ο γιατρος και δεν δεχεται ευκολα τα αρνιτικα αποτελεσματα.

ιονελίτα μου τώρα έχεις ξεκινήσει ενέσεις έτσι δεν είναι?? Υπέρηχο πότε θα κάνεις να δεις την παραγωγή των ωαρίων??

Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις μην στεναχωριέσαι!! Μπορεί να προκύψουν πιθανών λιγότερα ωάρια αλλά εσύ ούτως η άλλως ένα χρειάζεσαι!!;)

Γράψε μας την Πέμπτη τα νεότερα από το γιατρό!!

f13Fp2.png

Κορίτσια που μένετε στην πρωτεύουσα καλή δύναμη σήμερα αν χρειαστεί να μετακινηθείτε μάλλον θα χρειαστεί να έχετε γερά νεύρα!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται..............

f13Fp2.png

Kαλημερα!

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω μονο της Νικολ! Μπραβο κοριτσι μου περαστικα σου τωρα και στην επομενη προσπαθεια μανουλα!!!

Η βαφτιση πηγε καλα! Ειχαμε και μαρτυρες την Ιονελιτα μας με την Ανδριαννα της και Μελετινα με αντρουλη και Μελετινακι!

Εκλαψε αρκετα η μικρη απ την ωρα που βουτηχτηκε, εγω κρατηθηκα αν και βουρκωσα μια δυο φορες δε τα εμπηξα ουτε την πηρα να φυγω!

θα σας στειλω και φωτος στο φεις προς το παρον εχω μονο απο κινητο που μου εστειλε μια φιλη.οταν θα εχω και του φωτογραφου θα σας ξαναστειλω!

Δεν εχω και καλο σημα και δε μπορω να γραφω οποτε θελω...:|

παω για κρεμα..φιλιααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

ω Καραμέλλο να σας ζήσει!!!!

ζηλεύω..που δεν τα κατάφερα

φωτό άμεσα!!!

Κούκου μου περαστικά

ελπίζω να μην έχει πυρετό σήμερα

ουφ πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!

εγώ πάω να πάρω αποτελέσματα από ορμόνς και θρομβοφιλία

θα ενημερώσω αργότερα

φιλάκιαααααααααααααα

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά..

Σήμερα σας γράφω από το σπίτι διότι λόγω της Γερμανίδας καγκελαρίου (βλέπε Μέρκελ) το Σύνταγμα και το Κολωνάκι είναι αποκλεισμένες περιοχές και απαγορευμένες ζώνες.. Βλέπετε ο καλός μου φοβάται ότι θα γίνουν φασαρίες και το μόνο που μου λείπει στην παρούσα φάση είναι να αναπνεύσω τα χημικά και τα δακρυγόνα και να κάνω ειδικές διαδρομές για να φτάσω σπίτι μου το βράδυ.

Έτσι πήρα τηλέφωνο στη δουλειά και τους είπα ότι δεν θα πάω σήμερα.. Βέβαια στο σπίτι ψιλοβαριέμαι η αλήθεια είναι αλλά χαλάλι για το μωράκι μου..

Αύριο έχουμε γιατρό και την Παρασκευή μπαίνω στην 14η βδομάδα... και μπάι μπάι α' τρίμηνο.. ανυπομονώ να δω το μικράκι μου.. Παρακαλώ το Θεό να είναι όλα καλά!

Και προς ενημέρωση του κοινού σήμερα ξύπνησα στις 3.30 αλλά ξανακοιμήθηκα από τις 6.30 έως τις 9! Γιούπι!

Γλυκιά μου Νικόλ καταλαβαίνω απολύτως πόσο πολύ κουρασμένη αισθάνεσαι ψυχικά και σωματικά.. Η ταλαιπωρία που έχεις τραβήξει όλα αυτά τα χρόνια έχει συσσωρευτεί και σε έχει φορτώσει πολύ.. Ας ελπίσουμε ότι αυτή ήταν η τελευταία σου δοκιμασία και πως όταν αποφασίσεις με το καλό να προχωρήσεις τα αποτελέσματα θα είναι μόνο ευχάριστα..

Γλυκιά μου καραμελλίτσα ζητώ και πάλι συγνώμη που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.. Ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε πάλι από κοντά πριν φύγετε για τον μακρινό Έβρο.

Κουκάκι μου περαστικά στον άντρα σου.. Ελπίζω να μην κόλλησες τίποτε.. Και με χαρά διαπιστώνω ότι σε 3 μέρες μπαίνεις στον 8ο.. τι χαρά είναι αυτή!

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μπήκαμε στον 8ο!!Στις 5 κάθε μήνα αλλάζω μήνα αρά 05/10 μπήκαμε στον 8ο!!

Νομίζω πως 1,5μήνας μας έμεινε!!

Αύριο 18:00 έχουμε το ντόμπλερ και ελπίζω πέρα από όλα τα άλλα να ξαναδούμε την φατσούλα του μικρού μποξέρ μου!!!

f13Fp2.png

Άσχετο....

Αλλά σήμερα που ήρθε η "κυρία" καγκελάριος μέχρι και ο ουρανός είναι κατάμαυρος και βρέχει...........

χμ, τυχαίο......???

f13Fp2.png

Να μαι κι εγώ!!!

Ομολογώ πως δεν είμαι στα καλύτερα γιατί από χθες είμαι σοκαρισμένη με το Ιωαννάκι...ένα κοριτσάκι σε δίπλα καφέ το οποίο είχε πιο προχωρημένη από μένα εγκυμοσύνη αλλά έχασε το μωρό της...σταμάτησε η καρδούλα του...Και όλη την ώρα από χθες είμαι μέσα στο άγχος και τα νεύρα και δεν χαλαρώνω λέμε...ουφ...Και όλο λέω στον εαυτό μου "Πίστη" για να σταματήσουνε όλες εκείνες οι φωνούλες που με αγχώνουνε...:rolleyes:

Νικόλ μουυυυυυυυυυ!!! Περαστικά σου! Πάει και αυτό ε;Διάβασα τα νεάκια σου και τελικά να σου και η ενδομητρίωση....Πω πω! Πόσες φορές το είχαμε συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο και να σου που ήτανε εκεί τελικά! Πολύ χαίρομαι που είναι ελαφριάς μορφής και θα αποφύγεις τη διακοπή της περιόδου γιατί είναι μια απαίσια διαδικασία αυτή και είναι το τελευταίο πράγμα που σου χρειάζεται μετά από τόσα που πέρασες! Οπότε...φιλτράρω φιλτράρω και τσουπ..κρατάμε τα θετικά! Πάμε παρακάτω λοιπόν! Οπότε και όταν είσαι έτοιμη εσύ! Και στην πορεία εμείς εδώ μαζί σου...:D

Ιονελιτάκι μου μην αγχώνεσαι! Να δεις που όλα καλά θα πάνε!Τι να τα κάνουμε τα αποθεματικά καλε; Αφού όλα καλά θα πάνε τώρα!!!:D

Μαρκελλάκι ουυυυυυυυυυυ!!!Περιμένουμε αποτελέσματα! Βλέπεις είμαι μανιακή με αποτελέσματα χοριακές και τα τιαύτα!;)

Κουκάκι και Δομνινάκι μου πω πω πωωω!!! Η μια μπαίνει στο δεύτερο τρίμηνο σιγά σιγά και η άλλη στον όγδοα μήνα! Πω πωωωωωωωω!!! Είμαι χαρούμενη για σας, σας το είπα;;) Εγώ θα κάνω τρεις βδομάδες να δω το μομεντάκι αυτή τη φορά και είμαι να σκάσω...ειδικά έτσι που αγχώθηκα από χθες...Ολο είμαι στον πειρασμό να πάρω τηλέφωνο να το βάλω νωρίτερα το ραντεβού αλλά κρατιέμαι...ουφ...

Καραμελλάκι μου να μας ζήσει η μικρή Ελευθερία! Μου άρεσε η κουκουευχούλα οπότε το ίδιο εύχομαι κι εγώ!:D

Φιλάκια σε όλες! Πάω να δουλέψω λιγάκι στον υπολογιστή και μετά περπάτημα στο φθινοπωρινό καιρό που τόσο μου αρέσει...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

όχι ρε γαμώτο.........:shock::shock:

δεν το είχα μάθει......:cry::cry:πολύ στεναχωρέθηκα...:cry:

Ήταν σαν και εμένα περίπου η Ιωωάννα μόνο μία εβδομάδα είχαμε διαφορά...:cry:

Γιατί ρε γαμώτο, γιατί????

Αχ, δεν ήξερα τι να κάνω και πήρα την Τίνα29 να μάθω τι έγινε γιατί δεν ήξερα και με άκουσε και εκείνη στεναχωρημένη και την στεναχώρησα, συγνώμη Τινάκι μου αλλά σοκαρίστηκα.

Θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι για να μην στεναχωράω το κουκάκι αλλά θα αρχίσω να είμαι πιο προσεκτική.

Ιωαννάκι μου :cry: καλή δύναμη...:cry:

f13Fp2.png

σήμερα πήγα στον εξωσωματικό!!!

αύριο θα κάνω ακόμα μια ανάλυση..μαρκελάκι δεν βγάζω τα γράμματα..αύριο που θα τις κάνω και θα τα έχω από το χημείο θα σου πω...

τελικά θα πάρω και τις πούρεγκον (θα πρέπει να τις αγοράσω:-()

θα τις βάζω μέχρι τη 5 μέρα και την 6 μέρα θα πάω να με δει και να μου πει και τι θα κάνουμε παρακάτω...

κορίτσια έχω και ένα θεμάτακι..

βασικά μου είπε ότι περίπου αναμένουμε 10 ωάρια..από αυτά μόνο 2 θα μου βάλει..

τα υπόλοιπα θα τα καταψύξει..

υπάρχει όμως και η προοπτική..να πιάσει τα 5 να προσπαθήσει να τα γονιμοποιήσει και να βάλει τα 2 και τα υπόλοιπα 5 να τα καταψύξει σαν ωάρια...

νομίζω μου αρέσει πιο καλά η 2 ιδέα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...