Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Nα μαι και γω:tongue:

Τι κάνετε?

Εγώ νιωθω ότι φευγουν τα καφε κατα καποιο τροπο....λιγα τα ιχνη τους.

Βεβαια και την προηουμενη φορά ειχαν σταματησει αλλά μετά πάλι ξανάρχισαν:rolleyes:

Ανθούλα μου πολύ χάρηκα που μας έγραψες νέα σου ....οπου να ναι θα περπατησει και ο μικρουλης σου και μετα θα γινεται χαμόοος:tongue:

Σ ευχαριστώ πολύ για τα καθησυχαστικά σου λόγια , με συγκίνησες:oops:

Εσυ πως τα πας με το βραδινο τους υπνο? καπως καλυτερα πρεπει να ναι τα πραγματα απο ότι κατάλαβα. Να τους δωσεις δυο φιλακια απο μένα:D

Μομεντάκι μου ανήσυχο:P:p το δικο σου το μωράκι με τοσες συναυλιες και προβες συν τα πέρα δώθε σου ισως θελει λιγη ξεκουραση παραπανω χαχαχα κσι το χει ριξει τις περισσοτερες ωρες στον υπνο γιαυτο δεν ειναι τοσο δραστηριο:tongue::tongue:

Αντί να ανησυχείς....να κοιτάζεις να ξεκουράζεσαι;)

Δεσποινάκι μου χάρηκα πάααααρα πολύ με τα νέα σου........με το καλό να γινει και αυτη η εξεταση και να ξεκινήσεις, εχω και γω πολυ καλο προαίσθημα για σένα;)

Κουκάκι πηρε φορα ο μικρος ε? πότε θα πάτε ξανά στο γιατρο να τον δείτε?

Δομνινάκι μια χαρα τα πες στη μομεντα........εμεις που δεν τα ακουμε τα μωράκια μας τι να πουμε?:(

Πωπω φτανεις και στον 5ο μηνα !!! Τέλεια!!!!!

Φανταζομαι θα χει ξεπεταχτεί λίγη κοιλίτσα ε?

Να σε ρωτησω? απο οτι εχω καταλάβει πας συχνά επισκεψουλες στο γιατρό ε? είναι δική σου επιλογή?

Εγω πχ εχω τη Δευτερα την αυχενικη και μετα απο ενα μηνα ξανα ραντεβου, ξερω νορμαλ ειναι το μια φορά το μηνα στην αρχη της εγκυμοσυνης........αλλά θα το αντεξω γιατι οπου να ναι θα παραλάβω το γκατζετάκι μου.....ελπιζω να ναι καλά γιατι και τωρα εχω πανω απο 10 μερες να δω τι γινεται εκει κατω:|

Καλά αν δεν αντεξω μπορει και γω να βαλλω καμμια έκτακτη επισκεψουλα:tongue:

Νασουκοοοοο εμφανισου

Σου ευχομαι πολυ καλη επιτυχία για αύριο, ολα να πάνε καλά και να μπεις να μας γράψεις τα νέα σου, μη μας ξεχάσεις.

Καραμελλίνο μου πως πάει η μετακόμιση? έχει εκει κανενα γείτονα με ασυρματο ιντερνετ για να επανέλθει το κλέψει κλέψει και μαζι με αυτο και συ φυσικα στο καφέ μας?? :):)

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Μαρκελλάκιιιιιιιιιιιιιι νέα εξέταση στο προσκήνιο! Μπες να ενημερωθείς! :D

Αχ δεσποινάκι μου! Χαίρομαι που σε ακούω με "αναπτερωμένο" πια ηθικό και ανυπόμονη για την έναρξη της νέας σου προσπάθειας!!! Αχ όπως λέει και το κουκάκι έρχεται χριστουγεννιάτικο δωράκι!;) Αντε με το καλό κοριτσάκι μου να ξεκινήσεις και να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!!! Φτάνει πια να ταλαιπωρείσαι! Μαζί σου θα είμαστε και σε αυτή την...τελευταία και επιτυχημένη προσπάθεια! Με το καλό!!!

Δομνινάκι εγώ δεν μπορώ να σου πω πότε θα ξεκινήσεις να νιώθεις το μωράκι γιατί ...άργησα πολύ να το πάρω είδηση...λόγω εντέρου!;) Δεν το πιστεύω πως πλησιάζεις να μπεις στον 5ο!!! Πω πω! Είναι απίστευτο!!! Και μόνο που το σκέφτομαι...χαμογελάω!:D Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα!!!

Οι υπόλοιπες πού είστε καλέ; Για εμφανιστείτε!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου τι μου κανετε? έχει μερες που θελω να μπω και δεν βρισκω χρόνο... :? θέλω τόσο πολυ να μιλάμε να τα λεμε και δεν προλαβαίνω... στην προηγούμενη δουλειά έμπαινα στο ιντερνετ τώρα πάνε αυτά..

τι μου κανετε?

κατ' αρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΙΟΝΕΛΙΤΑ ΜΟΥ!!! να ξεκουραζεσαι.. ειναι τέλεια νέα! Η Ανδριάνα μας θα αποκτήσει αδελφάκι!!

Νασούλα μου και συ να ξεκουραζεσαι.. είναι καλύτερα ο Αλεξάκος? περαστικα του.. κρίμα ειναι να αρρωστάνε..

Κουκάκι και μομεντάκι μου φιλήστε μου τις κοιλίτσες σας!

Δομνινάκι να σας ζήσει το κουκλάκι και με το καλό ο ξαδελφούλης κατά 95 % ;)

Νικολ μου ευχομαι να καταφέρετε να πατε το ταξιδάκι.. κι εγώ θέλω να ξεφύγω λιγάκι αλλά τώρα που βρήκα εγώ δουλειά δεν εχουν λεφτά να πληρώσουν τον αντρα μου και τι να κανει ο δικος μου μισθος.. για την περίοδο περίμενε λιγάκι αλλα μετα αναγκαστικά θα πρέπει να τους πάρεις..

Δεσποινάκι μπράβο αγάπη μου για την προλακτίνη! Εύχομαι να πανε όλα τέλεια στην προσπάθεια σας!

Στελλιτσα μου τα μωράκια σου να μου τα φιλήσεις!

Μελετινάκι μου εύχομαι να ξεκουμπιστεί η αποκόλληση.. εμένα ο γιατρος μου μου είπε ότι μόνο το κόκκινο αίμα φοβόμαστε.. τα πόδια ψηλά βοηθάει πολύ.. και μένα με βοήθησε

Μαρκελάκι μου αντε να φευγει κ αυτό..

Τινκερμπελ μου να ξεκινήσεις όταν θα σαι έτοιμη..

μαράκια μου σας σκεφτομαι όλα να ναι καλά!!

Καραμελλάκι μου παλι καλά που κάνετε και κάτι.. εγω με τον μικρό τπτ δεν μπορώ να κάνω αν δεν τον αφήσω στη γιαγιά του ή στον μπαμπά του..

Αχ κοριτσάκια μου δεν θυμάμαι άλλα.. όποια ξέχασα τη φιλώ.. σας σκέφτομαι και μου λείπετε πολύ.. και το ότι δεν μπαίνω κάθε μέρα να γράψω γιατι καθημερινά σας διαβαζω απο το κινητό στο διάλειμμα μου με στεναχωρεί.. δεν θελω να χάνω στιγμές..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Εμείς κοριτσάκια μου είμαστε πλέον 18 μηνών.. το γιοκάκι μου κάνει παρα πολλά πράγματα, μιλάει πολύ και λέει τα δικά του και αρχίσαμε και επικοινωνούμε.. καταλαβαίνει ότι του λεω και ανταποκρίνεται και είναι αυτό που ήθελα πιο πολύ χιχι περάσαμε μία φάση 5ημερών που ήταν πολυ άτακτος και φώναζε αν δεν γινόταν το δικό του αλλά πάει πέρασε... μέχρι και η παιδίατρος που τον πήγα μου λέει ήταν τόσο φρόνιμο μωράκι χιχι την έβλεπε και έκλαιγε στα ψέματα.. μας δούλευε όλους κανονικά.. μια ώρα έκλαιγε και ούτε ενα δάκρυ χιχι

θέλει να περνάει κάτω απο τα πάντα και απο εμάς χιχι, θέλει να ενοχλεί τα πάντα, αναγνωρίζει όλους τους τόπους που πάμε και μας τους λέει.. πχ το πάρκο μας λέει μπαπα που είναι η μπάλα που θα παίξει, στον παιδότοπο τσου τσου που θα βγεί στο τρενακι, καταλαβαίνει τα σπίτια και φωνάζει παππού και γιαγια όταν πλησιάζουμε, μας λέει όλα τα ζωάκια, μας λέει και άλλα πολλά χιχι μου λέει και κει κιτσε.. χιχι αυτό σημαίνει το κέικ είναι στην κουζίνα (kitchen). Τις αγγλικές λέξεις τις μαθαίνει πολύ εύκολα και παράλληλα με τα ελληνικά και το είπα στην παιδίατρο και μου είπε ότι ίσως επειδή βλέπουμε baby tv απο μωρά.. και είναι καλό που μαθαίνει και απο τα δύο ταυτόχρονα.. του έχω εντάξει και γαλλικά τώρα.. λέμε και ουι και chat και chien και θα μάθουμε και άλλα.. αφου το δώρο των γενεθλίων του έχει και τις 3 γλώσσες πάνω χιχι είμαστε ολόκληρα 11160 κιλά και 84 εκατοστά μια χαρά τελεια μας είπε.. κάνουμε τα παντα και ξανα θα πάμε για εμβόλιο πλέον 2 χρονών μετά τα γενέθλια μας.. τα οποία αρχισα να τα σκέφτομαι απο τώρα για να του τα κάνω τέλεια.. κάνουμε και συνδυασμούς τώρα 2 λέξεων και σιγά σιγά θα μιλάμε.. τρώμε τα πάντα πλέον και τα έτοιμα ούτε να τα δει πλέον που μόνο απο αυτά ήθελε.. επίσης κάθε μέρα μου ξεσηκώνει όλο το σπίτι αλλά χαλάλι του.. το ξεσηκώνει και το καθαρίζω πάνω απο 5 φορές την ημέρα. η πεθερά στον κόσμο της τιποτα δεν τηρεί απ' όσα λέω αλλά πλέον απλά δεν ασχολούμαι.. μονο μην κάνει κακό στον μπεμπη μου..

με τη δουλειά καλά μαθαίνω νέα πράγματα που θα είμαι υπεύθυνη και με τα αφεντικά σούπερ.. θα δείξει.. με εκτιμάνε πολυ και οι κόρες με έχουν σαν φιλενάδα τους και είναι πολύ καλό αυτό.. μου αρέσει.. οι προηγούμενοι συνάδελφοι μου ούτε ένα τηλ.. ούτε να δουν αν ζω.. αλλά τους τα είπαν άλλοι ότι δουλεύω εκεί και τους είπαν ότι είμαι και πολύ καλύτερα και μου άρεσε.. το νυν αφεντικό μου με προσέχει πολύ και όλο μου λέει καλύτερα που έφυγα απο τον άλλο. η μία κόρη τυγχαίνει να ξέρει τη μαμά μου από την γειτονιά εκεί και της είπε τα καλύτερα της μαμάς μου για μένα και της είπε ευτυχώς που την απόλυσαν και ήρθε σε μας.. είναι τόσο διαφορετικά τα πράγματα και εύχομαι να μην είναι καμιά φούσκα που θα σπάσει.. φοβάμαι πλέον τους ανθρώπους.. ελπίζω να έχουν μείνει άνθρωποι αυτοί.. μου φέρνουν και δώρα και με κάλεσαν και για φαγητό.. ελπίζω να μην αλλάξει όλο αυτό..

στη δουλειά του άντρα μου δεν εχουν να τους πληρώσουν αλλά τι να πω. μακάρι να γίνει κάτι.. του έκανα και τα γενεθλιακια του και περασαμε όμορφα και γενικά περνάμε ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ στιγμες με το μπεμπούνι μας!

στο θέμα του μωρού στεναχωριέμαι ακόμα και όταν πήγαμε στην παιδίατρο και έβλεπα όλους αυτούς τους χώρους και το τι περασα με έπιασε μελαγχολία και έκλαιγα.. γιατι ρε κορίτσια οκ δεν πήγαν καλά τα πράγματα αλλά τώρα πότε θα ξαναπροσπαθήσω?? κάνω αυτή την ερώτηση και κλαίω.. θελω τοσο πολύ ακόμα ένα παιδάκι.. και απλά δεν γίνεται τώρα.. έχει χειρότερες καταστάσεις το ξέρω αλλά το θέλω πολυ και πονάει.. χαίρομαι τον γιο μου όση ώρα τον έχω και απαλύνω τον πόνο που νιώθω αλλά δεν φεύγει.. μακάρι ο Θεούλης μου να μην μας ξεχάσει.. και όλοι να κανουν παιδιά με την πρώτη δεν θελω κανένας να δυσκολεύεται ΚΑΝΕΝΑΣ και ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΟ και κανέναν άνθρωπο εννοείται!!!

Αυτά αγαπες μου.. σας φιλώ και ευχομαι να μαι σύντομα πάλι κοντά σας.. με την δουλειά τον μπέμπη και τη λογιστική μόλις βρίσκω κενό θα σας γράφω..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Mαριαμνάκι μου πολύ χάρηκα που μας έγραψες πολλά νέα σου!!!

Ο μικρουλης σου σας πουλάει και σας αγοράει ε?:tongue: με την καλή έννοια;)

Θυμάμαι που από μηνών κιόλας ήταν πανέξυπνο μωράκι, να ναι καλά και να τον καμαρωνεται!!

Πολύ χαίρομαι και για τη δουλειά σου, πραγματικά ετσι οπως τα περιγραφεις φαινονται ολα ιδανικά, μακάρι να ναι πολύ καλοί οι άνθρωποι και να εχετε μια άψογη συνεργασία......εδω που ζουμε εμεις ουτε δουλειες υπαρχουν και δε σου συμπεριφερεται κανεις με εναν τοσο ανθρωπινο τροπο.....μη λεω μεγαλες κουβεντες αλλά αν υπαρχουν ακομα τετοιοι ανθρωποι αυτοι θα ειναι οι εξαιρέσεις δυστυχώς:?

Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου που είχε γεννεθλιάκια!

Να μου φιλήσεις το μικρούλη:D

Διαφημίσεις

επίσης πήγαμε σινεμα με τον μπεμπη χιχι πολύ γέλιο με την κατάσταση.. στα 20 λεπτά την κάναμε αφου τον απασχολούσαμε με ποπ κορν χιχι και εννοείται κατέβηκε στον κενό χώρο μπροστά απο όλους και έκανε τα δικά του και όλοι γελούσαν.. παλι καλα που δεν μας πέταξαν με τις κλοτσιές.. εννοείται ότι εγώ ντράπηκα και φύγαμε.. και στο πάρκο πήρε όλες τις μπάλες απο τα μωρά και δεν τους τις έδινε πίσω.. τους θύμωνε και αυτά γύρω γύρω να τον βλέπουν.. και να πεις δεν του έχουμε μπαλα? 5 έχουμε.. και στην παρέλαση κατέβαινε μόνος στον δρόμο και έκανε παρέλαση δεν τον μάζευα.. άστε ρεζίλι γίναμε και φύγαμε με τρόπο.. εκείνη η φάση ευτυχώς πέρασε τώρα 2 μέρες.. ίσως ήταν το εμβόλιο και τα δόντια μαζί χιχι του αρέσει παρα πολύ η φιλαρμονική.. τον πήγαινα και στις πρόβες και καθόταν και τους έβλεπε..

Αχ αυτά σας τρέλανα.. σας τα είπα όλα μαζεμένα.. φιλάκια σε όλες!!!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Mαριαμνάκι μου πολύ χάρηκα που μας έγραψες πολλά νέα σου!!!

Ο μικρουλης σου σας πουλάει και σας αγοράει ε?:tongue: με την καλή έννοια;)

Θυμάμαι που από μηνών κιόλας ήταν πανέξυπνο μωράκι, να ναι καλά και να τον καμαρωνεται!!

Πολύ χαίρομαι και για τη δουλειά σου, πραγματικά ετσι οπως τα περιγραφεις φαινονται ολα ιδανικά, μακάρι να ναι πολύ καλοί οι άνθρωποι και να εχετε μια άψογη συνεργασία......εδω που ζουμε εμεις ουτε δουλειες υπαρχουν και δε σου συμπεριφερεται κανεις με εναν τοσο ανθρωπινο τροπο.....μη λεω μεγαλες κουβεντες αλλά αν υπαρχουν ακομα τετοιοι ανθρωποι αυτοι θα ειναι οι εξαιρέσεις δυστυχώς:?

Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου που είχε γεννεθλιάκια!

Να μου φιλήσεις το μικρούλη:D

Ευχαριστώ μελετινάκι μου... ναι μακάρι να είναι πραγματικό όλο αυτό..

για την αποκόλληση ξεκούραση και θα ξεκουμπιστεί!!!!! το φιλάκι θα το δώσω στον μικρούλη και σου δίνει και ένα αυτός :rolleyes: ναι το καμάρι μου και η παιδίατρος μου λέει ότι είναι απο τα πιο έξυπνα μωρά που γνώρισε.. φτου φτου να ναι παντα έξυπνος και καλός ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! με όλα κεφαλαία όχι μόνο το Α χιχι

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Μαρκελλάκιιιιιιιιιιιιιι νέα εξέταση στο προσκήνιο! Μπες να ενημερωθείς! :D

Αχ δεσποινάκι μου! Χαίρομαι που σε ακούω με "αναπτερωμένο" πια ηθικό και ανυπόμονη για την έναρξη της νέας σου προσπάθειας!!! Αχ όπως λέει και το κουκάκι έρχεται χριστουγεννιάτικο δωράκι!;) Αντε με το καλό κοριτσάκι μου να ξεκινήσεις και να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!!! Φτάνει πια να ταλαιπωρείσαι! Μαζί σου θα είμαστε και σε αυτή την...τελευταία και επιτυχημένη προσπάθεια! Με το καλό!!!

Δομνινάκι εγώ δεν μπορώ να σου πω πότε θα ξεκινήσεις να νιώθεις το μωράκι γιατί ...άργησα πολύ να το πάρω είδηση...λόγω εντέρου!;) Δεν το πιστεύω πως πλησιάζεις να μπεις στον 5ο!!! Πω πω! Είναι απίστευτο!!! Και μόνο που το σκέφτομαι...χαμογελάω!:D Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα!!!

Οι υπόλοιπες πού είστε καλέ; Για εμφανιστείτε!

την έψαξα ήδη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ τί μου κάνετε θα μπω πάλι σε mood εξετάσεων το βλέπω!

καλημέρα κορίτσια...

μαριαμνεε πολύ χαίρομαι που μα έγραψες τα νέα σου...να προσπαθείς να απολαβάνεις τη κάθε στιγμή με το μωράκι σου...

οι εξετάσεις μου φαίνεται ότι φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια...:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπέρα σε ολες. Τι κάνετε? Εμεις τα ίδια. Ακόμα δεν εχει μπει το επίδομα. Ουτε ξερω πόσα θα παίρνω.

Μαριαμνάκι μου ειμαστε καλά. Να φιλίσεις και εσυ τον κουκλο σου!

Μελέτινα μου περαστικά. Ξεκουραση και ακινησια!

Μαρκελα δεν λειτουργει το wind κινητο σου? Εχω πάρει πολλές φορές. Κάνε μου αναπάντητη,

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.. Τι μου κάνετε;

Χαίρομαι που διάβασα τα νέα των κοριτσιών που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν σύντομα προσπάθεια και που κανένα εμπόδιο δεν παρουσιάστηκε μέχρι τώρα.. Έτσι ανέφελα να ξεκινήσουν την προσπάθειά τους και να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα!

Μελετινάκι μου και ο δικός μου γιατρός ήθελε να μου βάζει τα ραντεβού ανά μήνα αλλά του το ξέκοψα από την αρχή.. Του είπα ότι θέλω να με παρακολουθεί ανά 2 εβδομάδες για να βεβαιώνομαι ότι όλα πάνε κατ' ευχήν και δεν μου έφερε καμία αντίρρηση.. Πως θα μπορούσε άλλωστε; Ο τόνος της απάντησής μου ήταν τόσο κοφτός που δεν του άφηνε κανένα περιθώριο αντίδρασης!

Μαριαμνάκι χαίρομαι που είσαι καλά και σε διαβάζω ευχαριστημένη με την καινούργια σου εργασία. Είναι πολύ σημαντικό να περνάς καλά στη δουλειά μιας και εκεί βρισκόμαστε τουλάχιστον 8 ώρες καθημερινά.

Ο γιος σου μεγαλώνει και τρελλαίνει κόσμο..τι καλά!

Εγώ είμαι καλά...μετράω τις μέρες μία μία μέχρι την επόμενη Τρίτη! Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά και το μωράκι μου να μεγαλώνει μια χαρούλα!

Μίλησα και με την αδερφή μου.. Ο μπέμπης είναι τεμπελάκος και δεν πιάνει στήθος..βαριέται..έτσι η καημένη αναγκαστικά βγάζει το γάλα με θήλαστρο και του το δίνει! Από τώρα τη χορεύει στο ταψί την μάνα του!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου.Δεν εχω πολυ χρονο γιατι σε λιγο παω,επιτελους,για την αυχενικη.Θα σας πω τα νεα αυριο μαλλον, γιατι μετα θα παμε κατευθειαν να παρουμε τον Αλεξακο απο τα πεθερικα μου και δεν ξερω τι ώρα θα γυρισουμε.Ελπιζω και ευχομαι όλα να ειναι καλα.

Κατα τάλλα οι εμετοι και οι πονοκεφαλοι(αν και οχι με τοσο ένταση)συνεχιζονται.Ελπιζω οταν μπώ στο δευτερο τριμηνο να μου περασουν,γιατι πραγματικα εχω εξαντληθει.Ο Αλεξακος την Δευτέρα έκανε εμετο και απο την Τρίτη εχει και βήχα και τρέχουν λίγο οι μυτούλες του.Ευτυχώς δεν εχει πυρετο.Αυτα τα νεα μας.

Ιονελιτακι μου πολυ χαρηκα που εισαι εγκυούλα.Ευχομαι ολα να συνεχισουν να πηγαινουν καλα.

Μελετινακι μου πλησιαζει και η δικη σου αυχενικη,αν δεν κανω λάθος,ειναι την Δευτερα,ε?Καλη επιτυχία και σε σενα.Ολα θα ειναι τελεια.

φΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες.Πρεπει να πάω να ετοιμαστω γιατι στις 6 ειναι το ραντεβου.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλησπέρα σε ολες. Τι κάνετε? Εμεις τα ίδια. Ακόμα δεν εχει μπει το επίδομα. Ουτε ξερω πόσα θα παίρνω.

Μαριαμνάκι μου ειμαστε καλά. Να φιλίσεις και εσυ τον κουκλο σου!

Μελέτινα μου περαστικά. Ξεκουραση και ακινησια!

Μαρκελα δεν λειτουργει το wind κινητο σου? Εχω πάρει πολλές φορές. Κάνε μου αναπάντητη,

Check your inbox@fb;)

Καλησπερα.Εκανα την αυχενικη αλλα δεν μου φανηκε και τοσο καλη.Το μικρούλη ειχε μηκος 7εκ και η αυχενικη βγηκε 2,30.Στον Αλεξη ειχα 1,71.

μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι θα πρεπει να δούμε και τα τελικα αποτελεσματα απο τις εξετασεις και μετα θα τα πουμε.

Εχω φοβηθει λίγο ,αλλα κανω υπομονη.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλησπερα.Εκανα την αυχενικη αλλα δεν μου φανηκε και τοσο καλη.Το μικρούλη ειχε μηκος 7εκ και η αυχενικη βγηκε 2,30.Στον Αλεξη ειχα 1,71.

μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι θα πρεπει να δούμε και τα τελικα αποτελεσματα απο τις εξετασεις και μετα θα τα πουμε.

Εχω φοβηθει λίγο ,αλλα κανω υπομονη.

Νασούλα μου υπομονή καλά λες!!

Πρέπει να κάνεις και τις εξετάσεις αίματος και τα αποτελέσματα θα βγουν συνδιαστικά!

Μπορεί το 2,5 να είναι στο όριο αλλά με τις εξετάσεις αίματος τα ποσοστά να πέσουν πάρα πολύ!!!

και εγώ είχα πάθει πατατράκ στην αυχενική γιατί το ΡΑΡ-Α μου είχε βγει 1-300 πιθανότητα για σύνδρομο και πήρα το γιατρό κλάμμενη και δάρμενη αλλά με βεβαίωσε ότι τα αποτελέσματα αυτά βγαίνουν πάντα σε συνδιασμό και ήταν καλά, οπότε απέφυγα και την αμνιο/ση.

όλα θα πάνε καλά!! Φιλάκια!!:P

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...