Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλησπερα.Εκανα την αυχενικη αλλα δεν μου φανηκε και τοσο καλη.Το μικρούλη ειχε μηκος 7εκ και η αυχενικη βγηκε 2,30.Στον Αλεξη ειχα 1,71.

μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι θα πρεπει να δούμε και τα τελικα αποτελεσματα απο τις εξετασεις και μετα θα τα πουμε.

Εχω φοβηθει λίγο ,αλλα κανω υπομονη.

Νασούκα καλημέρα, μην αγχώνεσαι για την αυχενική, περιμενε να βγουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ο δεικτης πιθανοτητων που θα σου βγαλει θα είναι συνδιασμος απο πολλες παραμετρους.

Μη συγκρινεις την προηγουμενη αυχενικη με αυτη γιατι μπορει να μην εισουν ακριβως στην ιδια ηλικια κυησης και εκτος απο αυτο πολλά φυσιολογικα μωρακια εχουν διαφορετικες τιμες στην αυχενικη.

Εγω πιστευω δε θα ναι τπτ συνηθως τα μωράκια με προβληματα βγαζουν πολυ υψηλοτερες τιμες, εσυ εισαι οριακα στο φυσιολογικο.

Το ρινικό οστό ήταν ορατό? αν ναι ειναι και αυτο πολύ καλος προγνωστικος παραγοντας. Το μηκος του μια χαρά είναι;)

Δε θελω να στεναχωριεσαι, ολα καλά θα ναι, ποτε θα βγουν ολα τα αποτελέσματα ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κουκάκι εμενα μιας φιλης μου που ηταν 30 χρονων τοτε στο 2ο παιδακι της της ειχαν βγει πολύ άσχημα τα αποτελεσματα της pap a σε τετοιο σημειο που εκανε αμνιοπαρακεντηση......ο γιατρος της ομως δεν ειχε ανησυχησει , της ειχε πει ότι μια χαρα θα ναι το μωρακι απλα λογω αποτελεσματος της ειπε να κανει και την αμνιο. Τελικα μια χαρα εβγηκε το μωρακι.

Μερικες φορες μπορει να μη βγει και ενας δεικτης τοσο καλος..............οταν ομως υπαρχει προβλημα πιστευω πολλοι δεικτες δε θα βγουν καλη και με μεγαλη αποκλιση απο το φυσιολογικο.

Ο κουκακος τι κάνει? Ποτε θα ξαναπάς στο γιατρο?:D

Χαιρετώ και τα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Εγω ειμαι σε μια σταθερη κατασταση......καθε μερα παρεα με τα καφε μου, ευτυχως ειναι λιγα.

Κατά τα άλλα ήταν να ερθει χθες το γκατζετακι μου αλλά δεν ηρθε ουτε χθες ουτε σημερα, παιζουν με τα νευρα μου:rolleyes:

Τι άλλο τι άλλο?αααα με την τουαλετα εχω ενα θεμα.....εχω κλεισει πεντε μερες και ακομα να πάω........ισως δε βοηθαει που δεν κινουμαι γιατι ολα τα άλλα τα κανω ...και φρουτα - λαχανικα εχω στη διατροφη μου και νερο πολυ πινω και το σιδηρο δε τον εχω αρχισει ακομα γιατι και αυτος δυσκολευει.

Σημερα πηγα και εκανα εξετασεις για σιδηρο και φεριτινη, αναμενω χαμηλα αποτελεσματα και αν ειναι ετσι θα ξεκινησω.

Εκανα και για τοξοπλασμα.......βεβαια επειδη δεν ειχα αντισωματα την προηγουμενη φορα θα κοιταζω να κανω συχνα......αα εκανα και μια καλλιεργεια ουρων.

Νιωθω πως η κοιλιτσα μου ειναι καπως διογκωμενη , βεβαια ισως να ναι και απο το οτι δεν πηγαινω τουαλετα οπως ειπαμε παραπανω.

Ισως και να αρχισα να ψιλοφουσκωνω τι να πω......ενταξυ οχι πολυ δηλ καποιος που θα με δει δε θα το προσέξει........πριν μεινω εγκυος υπηρχαν φορες που ηταν και μεγαλυτερη.

Απο κιλακια δεν εχω παρει τπτ, ειμαι ακομα στα -4 που ειχα χασει και μου κανει πολυ εντυπωση γιατι δεν κινουμαι καθολου και τρωω συχνα γευματα .

Κατά τα άλλα αναμενω πως και πως την ημερα της αυχενικης, δε μπορω με τπτ να πιστεψω πως ειμαι εγκυος και πως θα παω να κανω τον πρωτο μεγαλο υπερηχο εγκυμοσυνης:P

Φιλιάααααααααααα σε όλες!

Κουκάκι εμενα μιας φιλης μου που ηταν 30 χρονων τοτε στο 2ο παιδακι της της ειχαν βγει πολύ άσχημα τα αποτελεσματα της pap a σε τετοιο σημειο που εκανε αμνιοπαρακεντηση......ο γιατρος της ομως δεν ειχε ανησυχησει , της ειχε πει ότι μια χαρα θα ναι το μωρακι απλα λογω αποτελεσματος της ειπε να κανει και την αμνιο. Τελικα μια χαρα εβγηκε το μωρακι.

Μερικες φορες μπορει να μη βγει και ενας δεικτης τοσο καλος..............οταν ομως υπαρχει προβλημα πιστευω πολλοι δεικτες δε θα βγουν καλη και με μεγαλη αποκλιση απο το φυσιολογικο.

Ο κουκακος τι κάνει? Ποτε θα ξαναπάς στο γιατρο?:D

Ναι έτσι είναι!! Είχα πολύ στεναχωρηθεί τότε αλλά όταν μίλησα με το γιατρό ησύχασα!!

Το κουκάκι είναι μια χαρά!!Του έχει φύγει και η τεμπελιά που είχε προχθές και με ανησύχησε και τώρα όλη την ημέρα στριφογυρνάει και κλωτσάει και η μαμά του ησυχάζει!!:tongue:

Εσύ τι κάνεις?? έχει αρχίσει να εμφανίζεται κοιλίτσα?? Πόσο εβδομάδων είσαι τώρα??Ξεμπέρδεψες με τα παλιο καφέ??

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

χαχαχα!!Μέχρι να σου γράψω είχες γράψει εσύ τα νέα σου!!και τα έγραφες όλα όσα σε ρώτησα!!χαχαχαχα!!

Αυτό με την τουαλέτα είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα είναι από την αυξημένη προγεστερόνη λόγω της εγκυμοσύνης και σίγουρα η ακινησία το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.......

Αλλά 5 μέρες είναι πολλές!! Μήπως να βάλεις κανένα υπόθετο γλυκερίνης να σε βοηθήσει??

Το καλύτερο όμως είναι να ρωτήσεις το γιατρό σου, όλο και κάτι μπορεί να έχει να σου προτείνει να σε βοηθήσει!!!

Ποιά μέρα θα πας για την αυχενική?

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Ναι έτσι είναι!! Είχα πολύ στεναχωρηθεί τότε αλλά όταν μίλησα με το γιατρό ησύχασα!!

Το κουκάκι είναι μια χαρά!!Του έχει φύγει και η τεμπελιά που είχε προχθές και με ανησύχησε και τώρα όλη την ημέρα στριφογυρνάει και κλωτσάει και η μαμά του ησυχάζει!!:tongue:

Εσύ τι κάνεις?? έχει αρχίσει να εμφανίζεται κοιλίτσα?? Πόσο εβδομάδων είσαι τώρα??Ξεμπέρδεψες με τα παλιο καφέ??

Mια χαρά λοιπόν ο κουκάκος, επανήλθε στη ζωηράδα του;)

Αυτα να ακουσει και η μομεντα να μην ανησυχεί, γιατί υπάρχουν και παροδικά φαινόμενα;)

Αυριο κουκακι κλεινω τη 12η εβδομαδα:D

Στην αυχενική θα μαι 12+3....τη Δευτέρα είναι η εξεταση.

Τελικά πήγα και στην τουαλέτα:oops: επιτέλους:rolleyes:....την άλλη βδομάδα πάλι χαχαχαχα:tongue:

Κοιλίτσα ελάχιστη, δηλ μονο εγω την καταλαβαινω;)

Εσύ πότε άρχισες να καταλαβαινεις διαφορά στην κοιλίτσα?......πχ να τη βλέπεις πως λιγο πετάει.

Γεια σας κοριτσάκια μου.Μελετινακι και Κουκάκι σας ευχαριστω για τα καθησυχαστικά σας λόγια.Περιμένω με αγωνία τα τελικά αποτελέσματα.Ο γιατρός μου είπε πως το αργότερο αύριο θα έχουν βγει.

Σήμερα που το ξανασκέφτομαι την ώρα που ο γιατρός έλεγε στην κοπέλα να του πει το ποσοστό και του είπε το 1/6500,αυτός γύρισε και της είπε με έκπληξη μάλιστα,ότι μάλλον ειναι λόγω κλήσης.Στην αρχή δεν κατάλαβα αλλά μετά σκέφτηκα ότι στην αρχή δεν μπορούσε να το μετρήσει επειδή είχε γυρίσει ανάποδα και το ταρακουνουσε συνεχεια μέχρι να βρει μια σχετικα καλή γωνία και αυτό τον δυσκόλεψε πολυ.Μπορεί να οφείλεται και σε αυτο.Μελετινακι ρυνικο οστό είδαμε,οπότε και αυτό καλό.Και στον Αλέξη ήμουν 12 +2ημ,ενώ τώρα 12 +6ημ.

Μελετινακι την Δευτέρα εσύ,Ε?Αχ, θα τρελαθεις που θα δεις πόσο έχει μεγαλώσει.Θα ειναι πια κανονικό μωράκι σε μικρογραφία και θα κουνάει χεράκια ποδαράκια.Θα συγκινηθεις πολύ.Καλα αποτελέσματα σου εύχομαι.Όσο για τη δυσκοιλιότητα μια από τς ίδια,αλλά δεν θέλω να αρχίσω από τώρα το σιρόπι,έχουμε μέλλον ακόμα,εκτός αν φτάσω στο αμήν.

Α..εγω έχω κάνει ήδη κοιλίτσα.Στον Αλέξη άαυτή την κοιλιά την είχα όταν είχα μπει πια στον 6ο.

Κουκάκι μου εσύ ποτε πας πάλι στο γιατρο?Για να δούμε,θα μας έχει κάνει τη χάρη ο κύριος να έχει πάρει θέση ή ακόμα?Αχ πλησιάζει και σένα η μέρα που θα τον κρατήσεις αγκαλίτσα και θα είσαι και επίσημα μανούλα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κοιλίτσα ελάχιστη, δηλ μονο εγω την καταλαβαινω;)

Εσύ πότε άρχισες να καταλαβαινεις διαφορά στην κοιλίτσα?......πχ να τη βλέπεις πως λιγο πετάει.

Εγώ Μελετινάκι μου νόμιζα πως μου φαινόταν η εγκυμοσύνη από την πρώτη κιόλας εβδομάδα......:tongue: (της καθυστέρησης εννοώ) Εγώ δηλαδή την έβλεπα που ξεπετούσε δειλά-δειλα!!:P

Τα παντελόνια μου βέβαια (εννοώ τα τζιν μου που δεν είχαν ελαστικότητα) δεν μου χωρούσαν από την 5-6 εβδομάδα κιόλας!

Αλλά ο υπόλοιπος κόσμος άρχισε να μου λέει ότι φαίνεται η κοιλίτσα μου από τον 5ο και μετά!:shock:

Α!!επίσης, κάτι έγινε λοιπόν ε?;)! άντε και την επόμενη εβδομάδα με το καλό.......:tongue: χαχαχα:mrgreen:

f13Fp2.png

Α!!ναι ξέχασα να σας πω πότε θα ξαναπάω στο γιατρό, την Κυριακή είναι το ραντεβού μας 10:30 το πρωί!!

Να σας ρωτήσω, πάλι........ πρέπει να φτιάξω την βαλίτσα σιγά-σιγά?

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερααα!!!! πως μου ειστε??? εγω παρα πολυ καλα γιατι τελειωσαν οι εξετασεις μου κ ειμαι ετοιμη να ξεκινησω!!!! σημερα ειχα ραντεβου με το γιατρο Σισκος λεγεται αν τον εχετε ακουστα,πολυ καλος γιατρος κ συζητισιμος...με εκανε τη βυθομετρηση κ ολα τα βρηκε πολυ καλα...με την επομενη περιοδο ξεκιναω πρωτα ο θεος...κατα τις 16 με 17 περιμενω τη περιοδο και ταμ!ταμ!ερχονται οι ενεσουλες χεχεχεχε! αυτα δε θυμαμαι κατι αλλο...πρωτοκολλα κ οδηγιες δε μου ειπανε...με το που θα αδιαθετησω θα μαθω.αυτα κοριτσακια μου...σας φιλω!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

καλησπέρα κοριτσάκια μου..

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ! Άντε κοριτσάκι μου.. να συνεχίσεις την αγωγή για την προλακτίνη. μόνο με θετικό αποτέλεσμα την σταματάμε. να το έχεις υπ' όψιν σου.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!!!

Δομνινάκι μου μια χαρά το κουκλάκι της αδελφής σου ε? τι ωραία τα νεογέννητα.. σε λίγους μήνες θα εχεις και το δικό σου μπεμπάκι.. εμένα Δομνινάκι ακόμη με αστειεύει ο γιατρός μου για τα ραντεβού που κάναμε.. λιγότερο απο 2 βδομάδες χιχι η καρτέλα για τα ραντεβού γέμισε και θέλαμε κι άλλη.. ο φάκελλος για την εγκυμοσύνη γέμισε και κάναμε και 2ο χιχι πόσο θα θελα να τα είχα αυτά.. τα κρατάει αυτός στο αρχείο του.. και όλες τις καρτες απο τις τοποθετήσεις.. στην τοποθέτηση που καναμε τον Αύγουστο κρατούσε την καρτέλα με τις σημειώσεις που έμεινα έγκυος τον μπέμπη και αυτό με συγκίνησε πολύ.. κάποια στιγμή θα του τα ζητήσω για ενθύμιο που θα μου πάει χιχι :rolleyes: σήμερα με κάλεσε και σε μια διάλεξη που θα εκανε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας αλλά δεν κατάφερα να παω.. προτίμησα να πάρουμε τον μπέμπη στον παιδότοπο και κερδίσαμε πολλά παιχνιδάκια χιχι

νασουλάκι μου να μην ανησυχείς καθόλου..μια χαρά θα ναι το μπεμπάκι σας. να μην συγκρίνεις με τον Αλεξάκο. εμένα ο γιατρός τότε μου χε πει ότι τα ορια είναι μέχρι το 3.. οπότε μια χαρά μου φαίνεται το δικό σας.. να μην στεναχωριέσαι καθόλου..

μελετινάκι μου εγώ και στην πρώτη εγκυμοσύνη και στη 2η είχα στις ίδιες μέρες δυσκοιλιότητα.. στην πρώτη όμως μια φορά ήταν.. στην δέυτερη δεν πρόλαβα να μάθω :shock: πάντως είχα κανονικά συμπτώματα που στην 1η δεν είχα..

Κουκάκι μου εγώ την είχα έτοιμη πριν την 30η εβδομάδα.. χιχι όπως νιώθεις είναι..

τινκερμπελ μου την στιγμή που θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα θα λες χαλάλι όλες οι εξετάσεις..

αχ αυτά κοριτσάκια μου.. εμένα το γιοκάκι μου με είδε στον υπολογιστή και μου είπε μαμα κομπιούτι χιχι το κομπιούτερ.. α να σας πω να γελάσετε.. στον παιδότοπο καθήσαμε με τον μπέμπη σε ένα σαλονάκι έξω στον κήπο και παίζαμε και ξαφνικά κάτι ένιωθα να μου πειράζει τα μαλιά και γυρνάω και βλέπω μια τεράστια γκρίζα γάτα χιχι είχε ανέβει στην πίσω πλευρά του καναπέ και την τρόμαξα και με τρόμαξε όταν την είδα και ο μπέμπης γελούσε.. ρεζιλι γιναμε πάλι χιχι

Αχ πλησιάζουν και τα Χριστουγεννα λέμε τώρα χιχι και νιώθω ωραία.. πήρα και τον 1ο μου μισθό σήμερα απο τη νέα δουλειά και εξαφανίστηκε αμέσως χιχι ούτε τον είδα.. :tongue: αυτά απο εμένα..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Δέσποινας μου καλή αρχή κουκλίτσα μου,νιώθω ότι αυτή τη φορά θα αλλάξει το γούρι και θα χουμε τα ευχάριστα.Θα περιμένουμε μαζί με σένα να περάσουν οι μέρες.Καλή επιτυχία.

Μαριαμνακι ευχαριστω.

Να σας πω οτι η αγωνία τελείωσε(θέλω να πιστευω) γιατί με πήρε το βράδυ ο γιατρός και μου είπε ότι η papp-a βγήκε καλή,οπότε ανέβηκαν και τσ ποσοστά και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.Δεν θυμόταν τα ακριβή νουμερα γιατί τον πήραν τηλ από το νοσοκομείο μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα και του τα είπαν προφορικά,και σήμερα θα τις έχει και στα χέρια του.Κλείσαμε και ραντεβού να με δει σε δύο βδομάδες και ξεκινάω και σίδηρο και ασβέστιο.Αυτά τα ευχάριστα νέα μου.

Φιλακια σε όλες,πάω για ύπνο,όσο προλαβαίνω γιατί στις 8 πρέπει να ξυπνήσω.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Kαλησπερααα!!!! πως μου ειστε??? εγω παρα πολυ καλα γιατι τελειωσαν οι εξετασεις μου κ ειμαι ετοιμη να ξεκινησω!!!! σημερα ειχα ραντεβου με το γιατρο Σισκος λεγεται αν τον εχετε ακουστα,πολυ καλος γιατρος κ συζητισιμος...με εκανε τη βυθομετρηση κ ολα τα βρηκε πολυ καλα...με την επομενη περιοδο ξεκιναω πρωτα ο θεος...κατα τις 16 με 17 περιμενω τη περιοδο και ταμ!ταμ!ερχονται οι ενεσουλες χεχεχεχε! αυτα δε θυμαμαι κατι αλλο...πρωτοκολλα κ οδηγιες δε μου ειπανε...με το που θα αδιαθετησω θα μαθω.αυτα κοριτσακια μου...σας φιλω!!!!

Καλημέρα!!!

καλή επιτυχία κουκλά μου!!!

φιλία σε όλες

νασούλα μου χαίρομαι που είναι όλα καλά!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...