Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

KAI emeis kaname tin deuteri stis 27/02 kai anamenoume!!!!alla taksidaki den mas vlepo na pigainoume :(

καλα αποτελεσματα να εχετε και τα ταξιδια θα ερθουν!!!!:)μακαρι να ειχαμε και εμεις θετικο αποτελεσμα και ας μην πηγαιναμε πουθενα!καλη επιτυχια και οτι καλυτερο για ολους μας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

κ μας για ανεξηγητη υπογονιμοτητα μας μιλαγανε.ενας λογος που μπορει να μην γινεται η συληψη ειναι το αγχος κ αλο ενα η ενδομητριωση!μια εξεταση που γινεται λαπαροσκοπικα γιαυτο δεν γινεται στις πολλες εξετασεις που κανουμε εμεις οι γυναικες παρα μονο οταν εχουν περασει πολλοι μηνες χωρις συληψη το [προτεινει ο γιατρος γιατι κοστιζει κιολας

Αυτη ειναι η μοναδικη εξεταση που δεν εχουμε κανει.Μας εχει πει ο γιατρος μας να μην την κανουμε ακομα.Πιθανο ομως στο μελλον αν δεν εχουμε αποτελεσματα να την κανουμε

EGO exo katagogi apo kriti kai tin latrevo!!!!!

χαχαχα!!εγω δεν έχω καταγωγή απο εδώ ούτε και ο άντρας μου αλλα μένουμε εδώ και την λατρεύουμε επίσης!!!:P

έψαχνα κάποια να έχει εμπειρία από κανένα κέντρο εδώ για να διασταυρώσω απόψεις.......

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!Σας ελλειψα??Περασαμε δεκα μερες ονειρο και γυρισαμε ανανεωμενοι!!!Ελπιζω και με καλα αποτελεσματα απο το ταξιδι μας!!!Τι εγινε εδω ειχαμε τιποτα καλα νεα???Καμμια μελλουσα μανουλα?Μεγαλωσε η παρεα βλεπω.Moment, eirinaki,koukou,chryssa τι καλα νεα εχουμε ????????

Καλως ήρθατε Γεράσιμε και Πόπη!!!!

Εύχομαι να είστε πίσω ανανεωμένοι και που ξέρεις καμιά φορά μπορεί να σας προέκυψε τώρα που είσασταν χαλαροι!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Καλως ήρθατε Γεράσιμε και Πόπη!!!!

Εύχομαι να είστε πίσω ανανεωμένοι και που ξέρεις καμιά φορά μπορεί να σας προέκυψε τώρα που είσασταν χαλαροι!!!

Καλως σαν ξαναβρηκαμε ΚΟΥΚΟΥ!Ειμαστε πολυ χαλαροι!!!!Μιλησα και με τον γιατρο μας και μας ειπε οτι τον μηνα μετα την σπερματεγχυση εχεις λεει περισσοτερες πιθανοτητες γιατι υπαρχει υπολοιπο του φαρμακου στον οργανισμο της συζηγου!!!!Η αληθεια ειναι οτι στο ταξιδι μας ουτε μια μερα δεν το σκεφτηκαμε!Χαλαρωσηηηηηηη σε ολο της το μεγαλειο!!!!!

Καλως σαν ξαναβρηκαμε ΚΟΥΚΟΥ!Ειμαστε πολυ χαλαροι!!!!Μιλησα και με τον γιατρο μας και μας ειπε οτι τον μηνα μετα την σπερματεγχυση εχεις λεει περισσοτερες πιθανοτητες γιατι υπαρχει υπολοιπο του φαρμακου στον οργανισμο της συζηγου!!!!Η αληθεια ειναι οτι στο ταξιδι μας ουτε μια μερα δεν το σκεφτηκαμε!Χαλαρωσηηηηηηη σε ολο της το μεγαλειο!!!!!

Καλως ορισατε Γερασιμε και Ποπη! Που ειστε βρε κοριτσια σημερα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κορίτσια! Τι μου κάνετε;

Fntag μου άσε καλύτερα το τεστ φαρμακείου! Κι εγώ την ίδια αγωνία είχα όταν έκανα και στις 2 σπερματεγχύσεις και άστα να πάνε πόσα τεστ έκανα, μέρα παρά μέρα!χεχεχε Καλύτερα να περιμένεις τη μέρα της χοριακής γιατί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα ίσως να είναι ψευδές και να απογοητευτείς ή να χαρείς άδικα! Οπότε κάνε ακόμα λίγη υπομονή. Ρε συ κοπέλα μου δεν έκανες καμιά φορά σαλπιγγογραφία ακόμα; Κανονικά την εξέταση την κάνεις πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία της σπερματέγχυσης γιατί είναι από τις βασικές προϋποθέσεις για να την κάνεις, η διαβατότητα των σαλπιγγών.

Eirinaki μου τι γίνεσαι; Πώς νιώθεις σήμερα;Πλησιάζουν όλο και περισσότερο οι μέρες.

Άντε!Natasaki πλησιάζουν και τα δικά σου αποτελέσματα.

Adnihor δεν θυμάμαι να ξαναμιλήσαμε...διάβασα την ιστορία σου. Μας δίνεις θάρρος με την περίπτωσή σου αλλά και πάλι λυπάμαι για ό,τι σου συνέβηκε. Μπράβο που συνεχίζεις να το προσπαθείς. Για να είσαι εδώ πάει να πει πως θα κάνεις ξανά σπερματέγχυση;

Κούκου! πέφτεις κι εσύ από λίγο μακριά ε; Κρήτη ακούω! Αχ θέλω πολύ να έρθω! Ποτέ δεν έτυχε μέχρι τώρα.

Foteini και Virginia πώς είστε νέα μας μέλη;

Chryssaki πώς είσαι καλή μου;Άντε όποτε μπορέσεις στείλες μα τα νέα σου.

Paulina ελπίζω η σημερινή μέρα να σε βρίσκει ακόμη πιο ήρεμη και αισιόδοξη.

Γεράσιμε και Πόπη εκεί που διερωτόμουν αν θα ξανακούσουμε νέα σας εμφανιστήκατε τελικά! Χαίρομαι που περάσατε ωραία στο ταξίδι και ελπίζω να προέκυψε και "κατιτίς" ενώ ήσασταν χαλαροί! Πώς σκέφτεστε να συνεχίσετε από δω και μπρος;

Ερμινάκι μα τι χάλια συγχρονισμός είναι αυτός που έχουμε εμείς οι δύο ε!!!!:P

Ουφ! Νομίζω σας θυμήθηκα όλες...μπορεί και όχι....Πριν λίγο ξύπνησα. Μόλις έρθω σπίτι απ το σχολείο τρώω και πέφτω για ύπνο. Μου τρώνε όλη την ενέργεια τα μωρά να πω; Με ξεθεώνουν να το πω; χεχεχε Είναι και η 11η μέρα που η ακατανόμαστη είναι εδώ!!!!! ΕΛΕΟΣ! Εκεί που νόμιζα πως είχε φύγει, εδώ είναι ακόμα..με αργά και σταθερά βήματα! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Fntag μου άσε καλύτερα το τεστ φαρμακείου! Κι εγώ την ίδια αγωνία είχα όταν έκανα και στις 2 σπερματεγχύσεις και άστα να πάνε πόσα τεστ έκανα, μέρα παρά μέρα!χεχεχε Καλύτερα να περιμένεις τη μέρα της χοριακής γιατί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα ίσως να είναι ψευδές και να απογοητευτείς ή να χαρείς άδικα! Οπότε κάνε ακόμα λίγη υπομονή. Ρε συ κοπέλα μου δεν έκανες καμιά φορά σαλπιγγογραφία ακόμα; Κανονικά την εξέταση την κάνεις πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία της σπερματέγχυσης γιατί είναι από τις βασικές προϋποθέσεις για να την κάνεις, η διαβατότητα των σαλπιγγών.

Eirinaki μου τι γίνεσαι; Πώς νιώθεις σήμερα;Πλησιάζουν όλο και περισσότερο οι μέρες.

Adnihor δεν θυμάμαι να ξαναμιλήσαμε...διάβασα την ιστορία σου. Μας δίνεις θάρρος με την περίπτωσή σου αλλά και πάλι λυπάμαι για ό,τι σου συνέβηκε. Μπράβο που συνεχίζεις να το προσπαθείς. Για να είσαι εδώ πάει να πει πως θα κάνεις ξανά σπερματέγχυση;

Κούκου! πέφτεις κι εσύ από λίγο μακριά ε; Κρήτη ακούω! Αχ θέλω πολύ να έρθω! Ποτέ δεν έτυχε μέχρι τώρα.

Γεράσιμε και Πόπη εκεί που διερωτόμουν αν θα ξανακούσουμε νέα σας εμφανιστήκατε τελικά! Χαίρομαι που περάσατε ωραία στο ταξίδι και ελπίζω να προέκυψε και "κατιτίς" ενώ ήσασταν χαλαροί! Πώς σκέφτεστε να συνεχίσετε από δω και μπρος;

Ουφ! Νομίζω σας θυμήθηκα όλες...μπορεί και όχι....Πριν λίγο ξύπνησα. Μόλις έρθω σπίτι απ το σχολείο τρώω και πέφτω για ύπνο. Μου τρώνε όλη την ενέργεια τα μωρά να πω; Με ξεθεώνουν να το πω; χεχεχε Είναι και η 11η μέρα που η ακατανόμαστη είναι εδώ!!!!! ΕΛΕΟΣ! Εκεί που νόμιζα πως είχε φύγει, εδώ είναι ακόμα..με αργά και σταθερά βήματα! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!

Γεια σου Momentaki μου. Που θα παει θα φυγει η ακατανομαστη... Ισως στο δικο σου (ιδιαιτερο - μοναδικο) οργανισμο η δακοπη επιτυγχανεται με τη δευτερη ενεση. Μη μασας, θα την νικησεις...

Εγω εχω πονακια στην κοιλια που και που και το στηθος ειναι ασυμαζευτο... Βεβαια τωρα πια τα συμπτωματα δε μπορεις να καταλαβεις αν ειναι απο την εγκυμοσυνη ή απο την ακατανομαστη (μακρυα απο δω)... Σημερα θα παω στους χαιρετισμους γιατι η προσευχη μου κανει καλο με την τοση αγωνια που εχω και θα προσευχηθω για ολες μας κοριτσια...

Adnihor κοριτσακι μου ειναι καλο που σιγουρα μπορεις ακομη και φυσιολογικα να μεινεις εγκυος.... αλλα οι 2 αποβολες σιγουρα ηταν μεγαλο ζορι. Εξετασες το λογο που απεβαλες? Παρε και μια δευτερη γνωμη γιατρου... Εξετασεις θρομβοφιλιας εκανες? Fntag ποσο σε καταλαβαινω που θελεις να κανεις τεστ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειρηνάκι μου κι εγώ θα πάω στους χαιρετισμούς να ηρεμήσω λιγάκι...αν και ήδη νιώθω κομμάτια και άλλη ηρεμία δεν χρειάζομαι γιατί είμαι αποχαυνωμένη! χεχεχε Αχ! Ξέρω πολύ καλά την ανυπομονησία σου! Και πού να καταλάβεις αν είναι τα ουτροτζεστάν ή η εγκυμοσύνη ή η ακατανόμαστη. Πάντως εμείς δεν θέλουμε τα δύο ενδεχόμενα! Θέλουμε μόνο την εγκυμοσύνηηηηηηη!!!! Έτσι για να ακούει ο οργανισμός σου να ανταποκριθεί!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλησπερα moment.Βασικα γυρισαμε χαλαροι!!!Πρωτα ο Θεος τον αλλο μηνα πιθανο να δοκιμασουμε για δευτερη φορα σπερματεγχυση.Εχουμε ραντεβου με τον γιατρο μας αυτη την εβδομαδα θα το συζητησουμε και θα μας πει και εκεινος την γνωμη του.Ισως θα πρεπει να συζητησουμε και για την περιπτωση της λαπαροσκοπισης!Ελπιζω βεβαια ολα αυτα να μην χρειαστουν και να εχουμε φερει στις αποσκευες μας σπορακι εκ εξωτερικου;)

Καλησπερα moment.Βασικα γυρισαμε χαλαροι!!!Πρωτα ο Θεος τον αλλο μηνα πιθανο να δοκιμασουμε για δευτερη φορα σπερματεγχυση.Εχουμε ραντεβου με τον γιατρο μας αυτη την εβδομαδα θα το συζητησουμε και θα μας πει και εκεινος την γνωμη του.Ισως θα πρεπει να συζητησουμε και για την περιπτωση της λαπαροσκοπισης!Ελπιζω βεβαια ολα αυτα να μην χρειαστουν και να εχουμε φερει στις αποσκευες μας σπορακι εκ εξωτερικου;)

Κι εγώ αυτό σας εύχομαι...ένα σποράκι εκ εξωτερικού!!!!;) Για λαπαροσκόπηση ρωτάτε τι νομίζει κι αυτός. Πάντως είναι χρήσιμη γιατί φαίνεται αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν σας διαφεύγει...από την άλλη αν δεν υποψιάζεται κάτι...δεν υπάρχει λόγος...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κι εγώ αυτό σας εύχομαι...ένα σποράκι εκ εξωτερικού!!!!;) Για λαπαροσκόπηση ρωτάτε τι νομίζει κι αυτός. Πάντως είναι χρήσιμη γιατί φαίνεται αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν σας διαφεύγει...από την άλλη αν δεν υποψιάζεται κάτι...δεν υπάρχει λόγος...

Εσυ moment μου τι εχεις κανει?Εχω καιρο να σας ακουσω(διαβασω).Εχασα κατι συνταραχτικο??????

Εσυ moment μου τι εχεις κανει?Εχω καιρο να σας ακουσω(διαβασω).Εχασα κατι συνταραχτικο??????

Το νέο είναι ότι μπήκαν κι άλλα κορίτσια στο φόρουμ!:) Το ειρηνάκι που απ ότι θυμάμαι μιλούσατε τότε που έμπαινες έκανε σπερματέγχυση και περιμένει αποτελέσματα τη Δευτέρα!!!! Άντε με το καλό!!!! Εγώ έκανα λαπαροσκόπηση για αφαίρεση ενδομητρίωσης και τώρα κάνω θεραπεία. Όταν ολοκληρωθεί με το καλό θα προχωρήσω σε εξωσωματική γιατί στη λαπαροσκόπηση φάνηκε πως οι σάλπιγγες μου είναι κλειστές. Κάνω υπομονή!!!! Η Πόπη πώς είναι; Νιώθει καλύτερα τώρα πια;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Το νέο είναι ότι μπήκαν κι άλλα κορίτσια στο φόρουμ!:) Το ειρηνάκι που απ ότι θυμάμαι μιλούσατε τότε που έμπαινες έκανε σπερματέγχυση και περιμένει αποτελέσματα τη Δευτέρα!!!! Άντε με το καλό!!!! Εγώ έκανα λαπαροσκόπηση για αφαίρεση ενδομητρίωσης και τώρα κάνω θεραπεία. Όταν ολοκληρωθεί με το καλό θα προχωρήσω σε εξωσωματική γιατί στη λαπαροσκόπηση φάνηκε πως οι σάλπιγγες μου είναι κλειστές. Κάνω υπομονή!!!! Η Πόπη πώς είναι; Νιώθει καλύτερα τώρα πια;

Αντε με το καλο!!!!Ολα θα πανε καλα!!!Η ποπη ειναι πολυ καλα,περασαμε υπεροχα, ετοιμαζουμε το ταξιδι του Πασχα τωρα.Ειμαστε ηρεμοι και κοιταμε μπροστα, της εβαλε και τις φωνες ο γιατρος μας και της εδωσε να καταλαβει οτι ή με τον ενα τροπο ή με τον αλλο θα κανουμε μωρακι και εχει ησυχασει!!!Αυτη την στιγμη ειμαστε και οι δυο στο πικ απο θεμα ψυχολογιας:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...