Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αdnihor μου ευχαριστώ για το πμ. Μπήκα αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...τι λες σε τέτοιες στιγμές αλήθεια...Εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα με όλα αυτά που πέρασες δυστυχώς....

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Όχι νατασάκι! Για σένα δεν έχει σαμπάνια!!!!! Εχω όμως για σένα ωραιότατες παντόφλες λουσμένες στο κρασί...και παπούτσια!!!! Και άντε αφου γιορτάζειες να σου δώσω κι ένα πλακάκι από το πάτωμα μου το αλκοολικό!!!!!:P:p:p

Τι γίνετε σπίτι; Ο αντρούλης σου; Το ανακοίνωσες και στου δικούς σου;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Όχι νατασάκι! Για σένα δεν έχει σαμπάνια!!!!! Εχω όμως για σένα ωραιότατες παντόφλες λουσμένες στο κρασί...και παπούτσια!!!! Και άντε αφου γιορτάζειες να σου δώσω κι ένα πλακάκι από το πάτωμα μου το αλκοολικό!!!!!:P:p:p

Τι γίνετε σπίτι; Ο αντρούλης σου; Το ανακοίνωσες και στου δικούς σου;

ααααα, ένα πλακάκι θα το πάρω!!!:-D:-D:-D τι να γίνεται σπίτι; τίποτα, χαλαρά! περιμένουμε να δούμε οτι όλα πάνε καλά! το είπαμε μόνο σε γονείς και αδέλφια!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Natassaki μόλις διάβασα τα νέα σου και χάρηκα πραγματικά τόοοοοσο πολύ!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! Είδες? είσαι ένα ακόμα παράδειγμα επιτυχημένης πρώτης σπερματέγχυσης! Αχ μπράβο μπράβο...εύχομαι την ίδια επιτυχία σε όλες σας βρε κορίτσια!!!

Νατασσάκι τώρα όμως να προσέχεις. Η πιό επικίνδυνη περίοδος είναι το πρώτο τρίμηνο! Προσεχε, ούτε σκηψίματα ούτε βάρη ούτε βαριές δουλειές!!! Ένα πλασματάκι ξεκίνησε να μεγαλώνει μέσα σου και να ξέρεις πάντα εμείς της υποβοηθούμενης εγκυμοσύνης είμαστε πιό ευάλωτες και ευαίσθητες!!! Εύχομαι μόνο τώρα να αυξάνεται δυναμικά η χοριακή σου και καλή αρχή σε μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!

RKdwp3.png

Επίσης επειδή διάβασα σχόλια για λίγα ωάρια οφείλω να σας πώ ότι εγώ κατάφερα την πρώτη φορά να μείνω έγκυος με ένα μόνο ωάριο (άσχετα που ήταν ατυχής η κατάληξη) και τώρα είχα κάνει μόνο 2 ωαριάκια και τα δύο πιάσανε!!! Ενώ άλλες κοπέλες κάνουν 7-8 ωάρια και δεν υπάρχει αποτέλεσμα δυστυχώς! Μόνο ένα αρκεί για να κάνει την δουλειά!!

RKdwp3.png

νατασακι, δεν εχουμε μιλησει ποτε, αυτο ομως δεν με εμποδιζει να σου ευχηθω να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να κρατησεις ενα γερο και υπεροχο μωρακι στην αγκαλιτσα σου!!συγχαρητηρια και με το καλο!!!

κοριτσια εκει ψηλα στον ουρανο ειναι οι μωροψυχουλες και μας διαλεγουν..

καθηστερουν γιατι δεν μπορουν να αποφασισουν ποια απολες θελουν για μανουλα!!!:tongue::tongue::tongue:

συντομα ολα τα μωρακια θα παρουν τον δρομο τους για την ζεστασια μας, για την απολυτη αγαπη μας!

υπομονη και πιστη! και ολα θα γινουν!

σας φιλω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

ναι βρε, προσέχω την διατροφή μου, τρέφομαι ΜΟΝΟ με είδη υγιεινής!!!!!

αααααααααααααχχχαχαχαχαχαχαχα

Τώρα όμως που είσαι εγκυούλα να προσθέσεις και κάτι παραπάνω...όχι μόνο πλακάκια...και κανένα νιπτήρα...και καμιά μπανιέρα...!!!! χεχεχε

Αααααααααααχχχχχχχχ!!!! Είμαι χαρούμενη! Νατασάκι όντως όσο μπορείς να προσέχεις...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Τώρα όμως που είσαι εγκυούλα να προσθέσεις και κάτι παραπάνω...όχι μόνο πλακάκια...και κανένα νιπτήρα...και καμιά μπανιέρα...!!!! χεχεχε

Αααααααααααχχχχχχχχ!!!! Είμαι χαρούμενη! Νατασάκι όντως όσο μπορείς να προσέχεις...

κοριτσάκια μου κλείνω....καληνύχτα και όλα καλά να πάνε για όλες!

momentaki πάω να φάω έναν μπιντέ!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

u1114782.png

dev364pfs__.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....Καληνύχτα νατασάκι...καληνύχτα σποράκι!!!!

Θα τα πούμε αύριο!!!! Φεύγω κι εγώ!!!!!

Καληνύχτα σε όλες κορίτσια....

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...