Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημερα .....

Δεσκολοριρα μου καλη επιτυχια για σημερα....η σκεψη μας ειναι κοντα σου...Μακαρι να εχουν παει ολα καλα ...

Νασουλα μου ολα καλα πανε , μην ανησυχεις καλε τοσο...

Νικολ μου τι κανεις εσυ ???

Γειά σου Μαράκι!!!

Τι κάνεις?

Ζεσταίνεις ακόμη τον καναπεδάκο??:P:p:p:p

Στην δουλειά πότε θα πάς??Εχεις πάρει άδεια καθόλου για αυτές τις μέρες?

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια

απο 47 την Πεμπτη πηγε 108 σημερα.

Μου ειπαν οτι ειναι αργη η εξελιξη και να ξανακανω χοριακη την πεμπτη για να δουμε στο συνολο πως προχωραει....αντε ξανα 3 μερες αγωνιας...

Οσο για το αιμα μου ειπαν ξαπλα...

Εχω αρχισει να απελπιζομαι ... το αιμα απο καφε ξαναγινε κοκκινο σημερα το πρωι...πιιιιιφ

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλημερουδια

Μου ειπαν οτι ειναι αργη η εξελιξη και να ξανακανω χοριακη την πεμπτη για να δουμε στο συνολο πως προχωραει....αντε ξανα 3 μερες αγωνιας...

Εχω αρχισει να απελπιζομαι ... το αιμα απο καφε ξαναγινε κοκκινο σημερα το πρωι...πιιιιιφ

Ναι αλλά η χοριακή σου διπλάσιάστηκε!!!!!!

Κάτσε ξάπλα κοπελιά κάτι καλό μαγειρεύεται στην κοιλίτσα σου!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Ενίσχυσε το κλάμπ του Ξαπλώπουλου και όλα θα πάνε καλά ευχομαι!!!!:-D:grin::-D

f13Fp2.png

καλημερουδια

Βρε κοριτσακι μου αφου διπλασιαστηκε η χοριακη γιατι λενε οτι ειναι αργη η εξελιξη ?? Σου ειπαν για ποιο λογο μπορει να ειναι αργη η εξελιξη ??

Εσυ τωρα ξεκουρασου οσο μπορεις περισσοτερο ...Πονους εχεις ???

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσακι μου αφου διπλασιαστηκε η χοριακη γιατι λενε οτι ειναι αργη η εξελιξη ?? Σου ειπαν για ποιο λογο μπορει να ειναι αργη η εξελιξη ??

Εσυ τωρα ξεκουρασου οσο μπορεις περισσοτερο ...Πονους εχεις ???

την παρασκευη ηταν 47 αρα κυριακη επρεπε να ηταν 100 και σημερα 150 αυριο 200 και πεμπτη πρεπει να ειναι 400

εχω πονους και ζαλαδες κ ανακατοσουρες

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλημερα κουκλιτσες μου...

μπηκα να πω καλη επιτυχια στη ντεσκολορ μου κ τσουπ βγηκε κ το αποτελεσμα...

το μονο σιγουρο ειναι πως το σπορι σου θα μας πεθανει στην αγωνια...

να παιρνεις ευλαβικα τα χαπια σου κ να σηκωνεσαι μονο για τουαλετα...

θα δεις που θα πανε καλα...απλα οπως σε ολα πρεπει να περασουμε κ σε αυτο απο χιλια κυμματα για να χαρουμε...δεν γ...ται!!!!

το εχουμε συνηθησει ετσι???

οι υπολοιπες καλα?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Γειά σου Μαράκι!!!

Τι κάνεις?

Ζεσταίνεις ακόμη τον καναπεδάκο??:P:p:p:p

Στην δουλειά πότε θα πάς??Εχεις πάρει άδεια καθόλου για αυτές τις μέρες?

Κουκου μου , ξαπλα και παλι ξαπλα αφου να φανταστειςμε εχει πιασει η μεση μου.Εχω αδεια , στη δουλεια γυρναω την ημερα της χοριακης , δηλ. την αλλη Τεταρτη..Πρεπει να προσεχω ακομα τουλαχιστον μεχρι Παρασκευη με Σαββατο αφου η εμφυτευση γινεται 5-7 μερα απο την τοποθετηση...

Εσυ τι κανεις κοριτσι μου ???

Κουκου μου , ξαπλα και παλι ξαπλα αφου να φανταστειςμε εχει πιασει η μεση μου.Εχω αδεια , στη δουλεια γυρναω την ημερα της χοριακης , δηλ. την αλλη Τεταρτη..Πρεπει να προσεχω ακομα τουλαχιστον μεχρι Παρασκευη με Σαββατο αφου η εμφυτευση γινεται 5-7 μερα απο την τοποθετηση...

Εσυ τι κανεις κοριτσι μου ???

Καλά είμαι!!!!

Το έχω ρίξει στο τρέξιμο αφού δεν κάνω κάτι άλλο πήρα πριν 1 εβδομάδα ένα μηχάνημα και τρέχω όλη την ώρα!!!:lol::lol::lol::lol:

Δεν φαντάζεσαι πόσο καλό μου έχει κάνει αυτό!!!

Ανεβαίνω πάνω φοράω τα ακουστικά μου και χτυπιέμαι εκεί!και ξεσπάω!

Οταν κατεβαίνω είναι σούπερ!

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

την παρασκευη ηταν 47 αρα κυριακη επρεπε να ηταν 100 και σημερα 150 αυριο 200 και πεμπτη πρεπει να ειναι 400

Αυτα στα ειπαν απο το κεντρο ή ο δικος σου ο γιατρος ???

Καλωσήρθες στο κλαμπ γλυκιά μου:-D!!! Καλό κουράγιο!!! Και μην σκας, όλα θα γίνουν!!

Καλημέρα κορίτσια!

ixhPp3.png

Καλά είμαι!!!!

Το έχω ρίξει στο τρέξιμο αφού δεν κάνω κάτι άλλο πήρα πριν 1 εβδομάδα ένα μηχάνημα και τρέχω όλη την ώρα!!!:lol::lol::lol::lol:

Δεν φαντάζεσαι πόσο καλό μου έχει κάνει αυτό!!!

Ανεβαίνω πάνω φοράω τα ακουστικά μου και χτυπιέμαι εκεί!και ξεσπάω!

Οταν κατεβαίνω είναι σούπερ!

Καλο ειναι αυτο που εχεις κανει....εγω εδω και εξι μηνες που ειμαι στις διαδικασιες κανω αλλη γυμναστικη , γυμναζω το στομαχι μου και σε λιγο δεν θα μπαινω απο τις πορτες , εαν βαλεις και τις ορμονες που εχω παρει καταλαβαινεις...

η χοριακη πρεπει να διπλασιαζεται καθε 2 μερες...αυτος υποτιθεται ειναι ο κανονας...

αλλα εχουμ ακουσει τοσα πολλααα...

Μικρουλι μου εισαι καλυτερα σημερα ???/

Συμφωνω μαζι σου , χθες που βαριομουν ειχα μπει στο καφε της εξω σε παλίες σελίδες και διαβασα το ιστορικο 2 κοριτσιων που η μια εχει ηδη γεννησει , η αλλη ειναι ετοιμογεννη και ξεκινησαν με χαμηλη χοριακη και ζοριστηκαν στο ανεβασμα....Τα καταφεραν ομως..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...