Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Annouada είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και καλο μήνα! Τελευταία περίοδο ειχα στις 02/03 και θεωρητικά περίμενα να αδιαθετήσω στις 30/03. Έκανα σήμερα Β χοριακη και ήταν 12. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου η τιμή της Β χοριακης ήταν 178. 

ειναι θετικο,εισαι εγκυος!

ειναι χαμηλη,αλλα αυτο δε σημαινει κατι

μιλησες με τον γιατρο;λογικα θα επαναλαβεις να δεις οτι αυξανεται

ευχομαι ολα να πανε καλα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 985
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να ξανακάνω την Παρασκευή για να δούμε πως θα εξελιχθεί η τιμή. Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι γιατί έχω αγχωθεί από όταν βγήκαν τα αποτελέσματα.

12 ώρες πρίν, Annouada είπε:

Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να ξανακάνω την Παρασκευή για να δούμε πως θα εξελιχθεί η τιμή. Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι γιατί έχω αγχωθεί από όταν βγήκαν τα αποτελέσματα.

ναι λογικο,ακομη ειναι πολυ νωρις κ ειναι επιφοβο

μονο υπομονη μπορεις να κανεις

γραψε τα νεα σου την παρασκευη

15 ώρες πρίν, Annouada είπε:

Γιατι καλε? Πρωτη μου χοριακη ηταν 11.4🤣

Με το καλο!

Αλήθεια; Να ελπίζω δλδ; Ευχαριστώ❤️ θα σας ενημερώσω κορίτσια. Λέω να κάνω κ μια αύριο να δω πως θα έχει εξελιχθεί. 
με συγχωρείτε αλλα δε μπορώ να βρω πως απαντάω στην καθεμία ξεχωριστά.

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Annouada είπε:

Αλήθεια; Να ελπίζω δλδ; Ευχαριστώ❤️ θα σας ενημερώσω κορίτσια. Λέω να κάνω κ μια αύριο να δω πως θα έχει εξελιχθεί. 
με συγχωρείτε αλλα δε μπορώ να βρω πως απαντάω στην καθεμία ξεχωριστά.

Πατας παραθεση ή @ και το ονομα της καθεμιας.

Το λαθος που κανουνε οι λερισσοτερες ειναι οτι συγκρινουν χοριακες με αλλες εγκυμοσυνες. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ Η ΑΥΞΗΣΗ. 

Καθε εγκυμοσυνη διαφερει. Εμενα ηταν 11.4 κ μου λεει ο γιατρος δεν εχω ξαναδει χαμηλοτερη χοριακη. Ομως ημουν σιγουρη ειχα νιωσει εμφυτευση. Αυξηθηκε τελεια κ τωρα εχω εναν θηλυκο μογλη 10 μηνων!

πρίν από 19 λεπτά , Elle12 είπε:

Πατας παραθεση ή @ και το ονομα της καθεμιας.

Το λαθος που κανουνε οι λερισσοτερες ειναι οτι συγκρινουν χοριακες με αλλες εγκυμοσυνες. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ Η ΑΥΞΗΣΗ. 

Καθε εγκυμοσυνη διαφερει. Εμενα ηταν 11.4 κ μου λεει ο γιατρος δεν εχω ξαναδει χαμηλοτερη χοριακη. Ομως ημουν σιγουρη ειχα νιωσει εμφυτευση. Αυξηθηκε τελεια κ τωρα εχω εναν θηλυκο μογλη 10 μηνων!

Ευχαριστώ και για τη διευκρίνιση και για τις ελπίδες που μου δίνεις. Απλά και στο χαρτί που πήρα από το μικροβιολογικό η τιμή για την εγκυμοσύνη στην 4η εβδομαδα λέει από 16 και πάνω.. Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Έχω κι εγώ μια ζουζουνα 14μηνων.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Annouada είπε:

Ευχαριστώ και για τη διευκρίνιση και για τις ελπίδες που μου δίνεις. Απλά και στο χαρτί που πήρα από το μικροβιολογικό η τιμή για την εγκυμοσύνη στην 4η εβδομαδα λέει από 16 και πάνω.. Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Έχω κι εγώ μια ζουζουνα 14μηνων.

Αν δεν έκανες τεστ ωορηξιας ή παρακολούθηση με υπέρηχο δεν ξέρεις πότε έγινε η ωορρηξία σου. Μπορεί να υπολογίζεις ότι τώρα θα σου ερχόταν περίοδος αλλά περίοδος μπορεί να ερχόταν σε μια εβδομάδα . Οπότε ... Λάθος υπολογισμός λάθος μέρα χοριακης .

Αυτό λέγετε καθηστερημενη σύλληψη . 

Αλλιώς υπολογίζεις δηλαδή τον κύκλο σου αλλιως ερχετε . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , linaa είπε:

Αν δεν έκανες τεστ ωορηξιας ή παρακολούθηση με υπέρηχο δεν ξέρεις πότε έγινε η ωορρηξία σου. Μπορεί να υπολογίζεις ότι τώρα θα σου ερχόταν περίοδος αλλά περίοδος μπορεί να ερχόταν σε μια εβδομάδα . Οπότε ... Λάθος υπολογισμός λάθος μέρα χοριακης .

Αυτό λέγετε καθηστερημενη σύλληψη . 

Αλλιώς υπολογίζεις δηλαδή τον κύκλο σου αλλιως ερχετε . 

Όχι, δεν έκανα ουτε

τεστ ουτε παρακολούθηση.. μακάρι να ειναι αυτό και όχι κατι κακό! 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Elle12 είπε:

Τελεια μια χαρα παει.. με το καλο!

Ευχαριστώ πολύ!!

3 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Τελεια εξελίσσεται προς το παρόν η χοριακη.. Με το καλό σου εύχομαι!!

Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Annouada είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και παλι. Σήμερα έφτασε 124 η χοριακη μου. Ο γιατρός είπε να την επαναλάβουμε τη Δευτέρα.

Μια χαρα εξελίσσεται.. Πάντως αυτό με τις χοριακες προσδίδουν έξτρα άγχος.

Εμένα ο γιατρός μου δεν μου ζητούσε συνέχεια.. Υπολόγιζε ημερομηνία κ πήγαινα κατευθείαν για υπέρηχο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...