Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Κορίτσι μου υποφερω... Σημερα εχω και πονοκεφαλο, δεν παλεύεται!!! Αυριο αν θυμαμαι καλα κλεινω την 9η βάση υπερηχου.. Ελπιζω να αρχισουν να μειώνονται.. 

@P.L.L. Υπεροχα τα νέα σου!! Μπράβο :)

Έλα προχωράς μια χαρά.μπραβο μπράβο.μου λείπουν οι ζαλάδες. Πειράζει?Ανυπομονώ να τις ξαναχω όμως ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 6 λεπτά , P.L.L. είπε:

Θα σας κολλήσω σύντομα! Ειμαι σίγουρη!!!!

Ναι μπεμπούλα μου! Αυτο θα κανω! 

Εσυ ομως αυτο που πρέπει να κανεις ειναι να πας στο γιατρο και να δεις τι μπορει να γίνει στην περίπτωση σου. Όπως λενε οι κοπέλες υπάρχει αγωγή που το διορθώνει αυτο. Οποτε μην το αργείς! Και αν δε θέλει αυτος ο γιατρος να τη δώσει, υπάρχουν κι άλλοι!! 

Θα σας κολλήσω σύντομα! Ειμαι σίγουρη!!!!

Ναι μπεμπούλα μου! Αυτο θα κανω! 

Εσυ ομως αυτο που πρέπει να κανεις ειναι να πας στο γιατρο και να δεις τι μπορει να γίνει στην περίπτωση σου. Όπως λενε οι κοπέλες υπάρχει αγωγή που το διορθώνει αυτο. Οποτε μην το αργείς! Και αν δε θέλει αυτος ο γιατρος να τη δώσει, υπάρχουν κι άλλοι!! 

Εντάξει :)

πρίν από 38 λεπτά , P.L.L. είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Μόλις επέστρεψα σπίτι και σας γράφω κοιτώντας την πρώτη φωτογραφια του μωρού μου!!! Ειμαστε πεντέμισι εβδομάδων ειπε ο γιατρος. Δηλαδη εκανα ωορρηξία κανονικά αυτο το μήνα, τοτε που κατι είχα καταλάβει. Πρώτα ο Θεος ολα θα πάνε καλα!!!

Αχχχ τι καλα!!!!!!! Μπραβο! Συγχαρητηρια! Συγκινηθηκα! Και εγω θα παω την Παρασκευη για τον πρωτο υπερηχο αλλα ειμαι πολυ αγχωμενη και κλαιω συνεχεια...Φοβαμαι...φοβαμαι πολυ!

Καλα, Κέλλυ αν καποια σε καταλαβαίνει ειμαι εγω! Μην ανησυχείς ομως. Το οτι κλαις συνέχεια ειναι θετικό σημάδι! Οι ορμόνες ανεβαίνουν και σε τρελαίνουν! Ανυπομονώ να μάθω τα νέα σου!!! Ποσο υπολογίζεις οτι θα εισαι την Παρακευή; Καλη τύχη και ο Θεος μαζι σου!

πρίν από 6 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Αχχχ τι καλα!!!!!!! Μπραβο! Συγχαρητηρια! Συγκινηθηκα! Και εγω θα παω την Παρασκευη για τον πρωτο υπερηχο αλλα ειμαι πολυ αγχωμενη και κλαιω συνεχεια...Φοβαμαι...φοβαμαι πολυ!

Πολλά.πασχαλινα δωράκια βλέπω.Ελα ολ α Καλά θα πάνε τη Παρασκευή.μην αγχώνεσαι.προσπαθησε έστω να.μην αγχώνεσαι 

Διαφημίσεις

Καλα, Κέλλυ αν καποια σε καταλαβαίνει ειμαι εγω! Μην ανησυχείς ομως. Το οτι κλαις συνέχεια ειναι θετικό σημάδι! Οι ορμόνες ανεβαίνουν και σε τρελαίνουν! Ανυπομονώ να μάθω τα νέα σου!!! Ποσο υπολογίζεις οτι θα εισαι την Παρακευή; Καλη τύχη και ο Θεος μαζι σου!

Υπολογιζω οτι θα ειμαι 5 βδομαδων και δυο ημερων...καπου εκει.. οσο θυμαμαι τον κενο σακο που ειχα την προηγουμενη φορα τρελαινομαι..Δεν θελω να το ξαναδω αυτο! Μακαρι να δω μια κουκιδουλα!

πρίν από 9 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Καλο μου κορίτσι αχχχ μην μου κλαις σε παρακαλώ...:) Κάνε όμορφες σκεψεις και από την Παρασκευή και μετά εύχομαι να κλαις μόνο από χαρά!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

Κέλλυ μου εισαι σίγουρη για τη μερα της ωορρηξιας σου; Στο λεω για να μη πας περιμένοντας να δεις κουκιδουλα και απογοητευτείς ενώ η κουκιδουλα εμφανιστεί μεσα στις επόμενες ημέρες. Γιατι δεν πας οταν θα εισαι 6 εβδομάδων να εισαι πιο σίγουρη; Επαναλαμβάνω, ειμαι σίγουρη οτι ολα θα πάνε καλα, αλλα στο λεω για να μη στεναχωρηθείς αν εχεις κανει λιγο πιο αργα ωορρηξία. 

πρίν από 24 λεπτά , loyloy είπε:

Πολλά.πασχαλινα δωράκια βλέπω.Ελα ολ α Καλά θα πάνε τη Παρασκευή.μην αγχώνεσαι.προσπαθησε έστω να.μην αγχώνεσαι 

Ευχαριστω πολυ! Ναι θα προσπαθησω!!! Ουφφφ!

πρίν από 22 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλο μου κορίτσι αχχχ μην μου κλαις σε παρακαλώ...:) Κάνε όμορφες σκεψεις και από την Παρασκευή και μετά εύχομαι να κλαις μόνο από χαρά!!!!!!

Αχ σ ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!!

πρίν από 9 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κέλλυ μου εισαι σίγουρη για τη μερα της ωορρηξιας σου; Στο λεω για να μη πας περιμένοντας να δεις κουκιδουλα και απογοητευτείς ενώ η κουκιδουλα εμφανιστεί μεσα στις επόμενες ημέρες. Γιατι δεν πας οταν θα εισαι 6 εβδομάδων να εισαι πιο σίγουρη; Επαναλαμβάνω, ειμαι σίγουρη οτι ολα θα πάνε καλα, αλλα στο λεω για να μη στεναχωρηθείς αν εχεις κανει λιγο πιο αργα ωορρηξία. 

Μμμ δεν ειμαι σιγουρη...αλλα ο γιατρος μου θελει να παω για να δει εστω σακο...Αστα αυτος ειναι και αγχωδης θα μου σπασει τα νευρα! Θ παω δυναμικα! Θα το δω το σπορακι μου! Που θα παει! Θα το δω! Προσευχομαι στην Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου! Θα κανει το θαυμα της!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@P.L.L. Ποσο χαιρομαι για σενα!!! Ποσο υπεροχα πρεπει να νιωθεις τωρα! Χαλαρωσε και απολαυσε την υπαρξη απο το υπεροχο σπορακι σου! Και αντε κολλα μας λιγο :)

@loyloy λεω να περιμενω σιγουρα μεχρι αυριο γιατι ο κυκλος μου τον τελευταιο καιρο ειναι μικρος, 25 μερες! Αν δεν μου ερθει αυριο λεω να κανω την Παρασκευη! Σημερα πηγα στο φαρμακειο και στο τσακ κρατηθηκα να μην παρω!

πρίν από 4 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@P.L.L. Ποσο χαιρομαι για σενα!!! Ποσο υπεροχα πρεπει να νιωθεις τωρα! Χαλαρωσε και απολαυσε την υπαρξη απο το υπεροχο σπορακι σου! Και αντε κολλα μας λιγο :)

@loyloy λεω να περιμενω σιγουρα μεχρι αυριο γιατι ο κυκλος μου τον τελευταιο καιρο ειναι μικρος, 25 μερες! Αν δεν μου ερθει αυριο λεω να κανω την Παρασκευη! Σημερα πηγα στο φαρμακειο και στο τσακ κρατηθηκα να μην παρω!

Καλά έκανες από τη μια.εγω Δεν ξέρω αν θα κρατιομουν.Αρα μεθαύριο κι εσύ.για να δούμε.Να αρχίσουμε να μετραμε τα πασχαλινά μας δωράκια αν είναι σιγά σιγά  :)

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Ευχαριστώ Βασιλική μου! Θα σας κολλήσω, ναι!!! 

Στις πόσες μέρες εισαι τώρα; Αυριο θα ειναι πρώτη μερα καθυστέρηση;;

Οχι αυριο ειναι η 25η μερα, αν παει οπως τους τελευταιους μηνες αυριο ειναι να μου ερθει! Γι'αυτο περιμενω και δεν κανω τεστ! Απο συμπτωματα παντως τπτ απολυτως ειτε περιοδου ειτε εγκυμοσυνης!

πρίν από 8 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Οχι αυριο ειναι η 25η μερα, αν παει οπως τους τελευταιους μηνες αυριο ειναι να μου ερθει! Γι'αυτο περιμενω και δεν κανω τεστ! Απο συμπτωματα παντως τπτ απολυτως ειτε περιοδου ειτε εγκυμοσυνης!

Πολύ καλό αυτό..Μπράβο για την υπομονή με το καλό να διαβάσουμε και από εσένα τα ευχάριστα!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...