Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ποια είναι η δόση του φολικου οξέος??? Γιατί η μανδαμ προτιμουσε προφανώς να με δει στο ιδιωτικό της ιατρείο καλύτερα και δεν με εξυπηρέτησε σε τίποτα! Ούτε μου έδωσε καμία πληροφορία...

Στην τελευταία εγκυμοσύνη η δικιά μου είπε folidex ένα την ημερα.. felicine 2 την ημερα..  φαντάζομαι και για προετοιμασία εγκυμοσύνης το ίδιο είναι.. και την είχα ρωτήσει γτ το felicine 2;; Αλλά δεν θυμάμαι απαντηση.

. Τώρα για κάθε γυναίκα είναι το ίδιο?? Δεν ξέρω..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Εγώ επειδή κάνω γενικά καθυστερημένες συλλήψεις, είμαι υπέρ του να περιμένεις!!! Αχαχαχαχαχ

Να ρωτήσω ρε κορίτσια, επειδή δεν ήταν καλή μέρα η σημερινή και δεν είχα συνεννόηση με τη γιατρό του νοσοκομείου της περιοχής μας.... Ποια είναι η δόση του φολικου οξέος??? Γιατί η μανδαμ προτιμουσε προφανώς να με δει στο ιδιωτικό της ιατρείο καλύτερα και δεν με εξυπηρέτησε σε τίποτα! Ούτε μου έδωσε καμία πληροφορία...

Εμενα μου εδωσε 400μg φολικο δηλαδη ενα την ημερα

9 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Και εγώ σκέφτηκα να πάρω το ψηφιακό αλλά δεν με παίρνει οικονομικά τώρα... Ξέρεις από πόσο μλ ανιχνεύει την χοριακη; 

Ωωωωχ θα φριξω μεχρι την Δευτέρα.. Σκέφτηκα να κάνω Κυριακή.. Λες δεν θα δείξει; 

Θα σε γελασω..ειμαι εντελως ασχετη:lol:

• Μου αρέσει 2

On 8/10/2021 at 9:43 ΜΜ, enjoy είπε:

Στην τελευταία εγκυμοσύνη η δικιά μου είπε folidex ένα την ημερα.. felicine 2 την ημερα..  φαντάζομαι και για προετοιμασία εγκυμοσύνης το ίδιο είναι.. και την είχα ρωτήσει γτ το felicine 2;; Αλλά δεν θυμάμαι απαντηση.

. Τώρα για κάθε γυναίκα είναι το ίδιο?? Δεν ξέρω..

Εννοώ ένα από τα δύο... Η το ένα μια φορά την ημέρα ή το άλλο... Έτσι όπως το έγραψα μπερδεύει λιγο

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Εννοώ ένα από τα δύο... Η το ένα μια φορά την ημέρα ή το άλλο... Έτσι όπως το έγραψα μπερδεύει λιγο

Ναι καταλαβα... Ευχαριστώ! Ίσως είναι διαφορετική η σύσταση τους.... Δεν ξέρω κι εγώ να σου πω!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Όπα Τετάρτη έστειλες και είναι Πέμπτη.... Εγώ παρούσα είχα περίοδο... Και απουσιαζα από την παρέα!!! Είχα τα ορμονικα μου μιλάμε δεν υπάρχουν τελευταία... :-D ούτε εγω δεν με αντέχω :P... ευτυχως το εριξα σε αναγνωση βιβλιων και καλμαρα... εσύ πως είσαι?? Απο το μπεμπακι μας τι νεα??

@anemoni1989 εσύ έχεις να μας ανακοινώσεις τπτ ή βοηθητικα πήρες φολικκο?? Έχασα επεισόδιο...

Και η μελωδία μου που Είναι?? @Melody90 αφιερώνω: δεν ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτό... Αγάπη μου της μοίρας είναι γραφτό... θα ρθει κοντά σου να μείνει να σε κοίτα και να σβήνεις... θα έρθει κοντά σ να μεινει.. παντοτινά... Δεν αργεί!! Μετά το κόκκινο φαναρι:wub:

Φιλιά σε όλες...

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Όπα Τετάρτη έστειλες και είναι Πέμπτη.... Εγώ παρούσα είχα περίοδο... Και απουσιαζα από την παρέα!!! Είχα τα ορμονικα μου μιλάμε δεν υπάρχουν τελευταία... :-D ούτε εγω δεν με αντέχω :P... ευτυχως το εριξα σε αναγνωση βιβλιων και καλμαρα... εσύ πως είσαι?? Απο το μπεμπακι μας τι νεα??

@anemoni1989 εσύ έχεις να μας ανακοινώσεις τπτ ή βοηθητικα πήρες φολικκο?? Έχασα επεισόδιο...

Και η μελωδία μου που Είναι?? @Melody90 αφιερώνω: δεν ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτό... Αγάπη μου της μοίρας είναι γραφτό... θα ρθει κοντά σου να μείνει να σε κοίτα και να σβήνεις... θα έρθει κοντά σ να μεινει.. παντοτινά... Δεν αργεί!! Μετά το κόκκινο φαναρι:wub:

Φιλιά σε όλες...

Χαχαχ..εγω σχετικα καλα εχω αρχισει με τους εμετους και δεν αντεχω..μου εδωσε κατι φαρμακα η γιατρος για τον εμετο αλλα να πω την αληθεια δεν τα εχω πιει διοτι φοβαμε μην κανω κανενα κακο και προσπαθω να αντεξω την κατασταση

Με βοηθούσε να τρώω μικρές συχνές ποσότητες... Και απέφευγα οτιδήποτε μου προκαλεί αναγουλα..  είχα θέμα με όλα τα μαγειρευτά φαγητα ιδίως κοκκινιστα... Δεν με αναγουλιαζε ότιδηποτε κρύο πχ φρούτα... κρύο σάντουιτς με κασέρι μαρούλι αγγούρι μαγιονέζα(όχι και το πιο υγιεινό )... γιαούρτι... και απέφυγα κρακερσ κριτσινια κουλούρια που βοηθούν στις αναγούλες αλλά έχουν την τάση να δημιουργουν δυσκοιλιότητα αμα δεν υπαρχει μέτρο... Που εγώ κατεβάζω συσκευασίες μόνη μου:D και τέλος δεν θυμάμαι σε Τι βοηθούσε Αλλά έπινα λίτρα χαμομήλι... Δεν θυμάμαι με ποια αφορμή το είχα ξεκινήσει!! Αναγούλες?? Ενυδάτωση?? Για ηρεμία?? Πάντως θυμάμαι ήταν θαυματουργό.. που όμως ντε?? Μου διαφεύγει ... Επίσης μαγείρευα με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και έβγαινα να πάρω αέρα γτ υπέφερε.. .. εναλλακτικά τα πετούσε όλα φούρνο για να αποφεύγω τις μυρωδιές δεν τις άντεχα.... έκλεινε κ την πόρτα τις κουζίνας ν μην μυρίζει τ σπίτι κ κύλησαν Καλά τα πράγματα.... έκανε εμετό μόνο όταν με ανάγκασε η μάνα να φάω ψαρι στην δεύτερη εγκυμοσυνη... Κ στην πρώτη ρόδι ο άντρα μου.... Δεν έκανα εμετούς... φρόντιζα να καταπολεμά της αναγούλες... Επίσης παρατήρησα ότι αν δεν ετρωγα για ώρες πάλι με έπιανε αναγούλα ενώ αν τσιπούσα κάτι σταματούσε... δλδ δεν έπρεπε να μείνω ώρες νηστικη.. εύχομαι να σε βοηθησρ7 κάτι από αυτά 

13 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Φιλιά σε όλες...

Hello κι απο εμένα!!! Όχι δεν έχω κάποιο νέο! 27 Σεπτεμβρίου είχα περίοδο, όποτε είναι πααααρα πολύ νωρίς και οι προσπάθειες μας λόγω εργασίας ελάχιστες και εκτός "γόνιμων"!!!! Αχαχαχαχαχ

Εγώ το έχω πάρει πολύ χαλαρά, δεν ξέρω!!! Πιστεύω θα αργήσει να μου ρθεί το 2ο μπεμπέ για κάποιο λόγο!!!

1 ώρα πρίν, elena93 είπε:

Χαχαχ..εγω σχετικα καλα εχω αρχισει με τους εμετους και δεν αντεχω..μου εδωσε κατι φαρμακα η γιατρος για τον εμετο αλλα να πω την αληθεια δεν τα εχω πιει διοτι φοβαμε μην κανω κανενα κακο και προσπαθω να αντεξω την κατασταση

Υπομονή.... Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη υπέφερα πραγματικά.... Εύχομαι μετά τις 12-13 εβδομάδες να σταματήσουν!!!! Πόσο είσαι τώρα???

Κορίτσια θέλετε να γνωριστούμε περισσότερο??? Εργάζεστε??? Εγώ είμαι καθηγήτρια!!!! :)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, enjoy είπε:

Με βοηθούσε να τρώω μικρές συχνές ποσότητες... Και απέφευγα οτιδήποτε μου προκαλεί αναγουλα..  είχα θέμα με όλα τα μαγειρευτά φαγητα ιδίως κοκκινιστα... Δεν με αναγουλιαζε ότιδηποτε κρύο πχ φρούτα... κρύο σάντουιτς με κασέρι μαρούλι αγγούρι μαγιονέζα(όχι και το πιο υγιεινό )... γιαούρτι... και απέφυγα κρακερσ κριτσινια κουλούρια που βοηθούν στις αναγούλες αλλά έχουν την τάση να δημιουργουν δυσκοιλιότητα αμα δεν υπαρχει μέτρο... Που εγώ κατεβάζω συσκευασίες μόνη μου:D και τέλος δεν θυμάμαι σε Τι βοηθούσε Αλλά έπινα λίτρα χαμομήλι... Δεν θυμάμαι με ποια αφορμή το είχα ξεκινήσει!! Αναγούλες?? Ενυδάτωση?? Για ηρεμία?? Πάντως θυμάμαι ήταν θαυματουργό.. που όμως ντε?? Μου διαφεύγει ... Επίσης μαγείρευα με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και έβγαινα να πάρω αέρα γτ υπέφερε.. .. εναλλακτικά τα πετούσε όλα φούρνο για να αποφεύγω τις μυρωδιές δεν τις άντεχα.... έκλεινε κ την πόρτα τις κουζίνας ν μην μυρίζει τ σπίτι κ κύλησαν Καλά τα πράγματα.... έκανε εμετό μόνο όταν με ανάγκασε η μάνα να φάω ψαρι στην δεύτερη εγκυμοσυνη... Κ στην πρώτη ρόδι ο άντρα μου.... Δεν έκανα εμετούς... φρόντιζα να καταπολεμά της αναγούλες... Επίσης παρατήρησα ότι αν δεν ετρωγα για ώρες πάλι με έπιανε αναγούλα ενώ αν τσιπούσα κάτι σταματούσε... δλδ δεν έπρεπε να μείνω ώρες νηστικη.. εύχομαι να σε βοηθησρ7 κάτι από αυτά 

Εγω γενικα να σου πω την αληθεια δεν εχω θεμα με τις μυρωδιες..εχω αρχισει και εγω το χαμομηλι και λεμονι μαζι και μπορω να πω σαν να βοηθαει..

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Hello κι απο εμένα!!! Όχι δεν έχω κάποιο νέο! 27 Σεπτεμβρίου είχα περίοδο, όποτε είναι πααααρα πολύ νωρίς και οι προσπάθειες μας λόγω εργασίας ελάχιστες και εκτός "γόνιμων"!!!! Αχαχαχαχαχ

Εγώ το έχω πάρει πολύ χαλαρά, δεν ξέρω!!! Πιστεύω θα αργήσει να μου ρθεί το 2ο μπεμπέ για κάποιο λόγο!!!

Υπομονή.... Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη υπέφερα πραγματικά.... Εύχομαι μετά τις 12-13 εβδομάδες να σταματήσουν!!!! Πόσο είσαι τώρα???

Κορίτσια θέλετε να γνωριστούμε περισσότερο??? Εργάζεστε??? Εγώ είμαι καθηγήτρια!!!! :)

Ειμαι νωρις ακομα 6 εβδομαδων και 4 ημερων..και εγω αυτο ευχομαι να φυγουν διοτι ετσι δεν παλευεται και δεν μπορεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την γνώμη σας! Πρωτη περίοδος 11 μηνες μετα τον τοκετό στις 16 Αυγουστου με πολυ λιγο εως καθολου αιμα!

Δεύτερη περιοδος 6 Σεπτεμβρίου 21 μερες μετα δλδ με παρα πολυ ροη τις 3 απο τις 5 μερες που κρατησε!! 

Τριτη περιοδος... Αγνοειται!!! Ειχαμε ελευθερη επαφη στις 22 Σεπτεμβρίου! Δεν προσπαθουμε για δευτερο απλως ετυχε!! 

Εκανα 2 τεστ στις 4 οκτωβριου με αχνο θετικο αλλα οταν λεμε αχνο σχεδον ανυπαρκτο!! Συμπτώματα πονος στην πλατη τσιμπηματα σαν να περιμενω περιοδο υπνηλία υποθερμία!! Επειδη δςν αντεξα 7 σεπτεμβριου εκανα χοριακη η οποια ηταν αρνητικη 0, 76 !!

Είπα οκ και χαλαρωσα δε στεναχωρεθηκα και λεω ενταξει αρα θα αδιαθετησω! Ελα ομως που δεν ερχεται...

Λετε εκανα πολυ νωρις τα τεστ κ τη χοριακη;

εχετε παρομοια εμπειρια και ησασταν εγκυος;

η ειχατε ακανόνιστα περιοδο μετα τον τοκετό;

να σημειωσω και ενα ινομυωμα μετα τον τοκετό που ειδαμε πολυ μικρο ανευ σημασιας μου ειπε ο γιατρός!! 

url%5D

On 15/10/2021 at 1:23 ΠΜ, enjoy είπε:

Φιλιά σε όλες...

Εδώ είμαι κοπέλα μου!!!τι να κάνω η έρημη.....τι να σας πρώτο πω χάθηκα η αλήθεια είναι....τέλεια η αφιέρωση:-D

Παιδευομαι με τον τριχοφάγο ,την μετωπιαία τριχόπτωση κ την καραντίνα που μπήκαμε γιατι ο γιος μου που είναι στην πρώτη δημοτικού ήρθε σε επαφή με κρούσμα κ κάθομαστε 10 μέρες στο σπίτι οικογειακως! Δόξα τω θεώ είμαστε αρνητικοί την Τετάρτη λίγη η καραντίνα.

Το επόμενο θέμα που υπάρχει είναι το εξής....

Τον προηγούμενο κύκλο είχαμε βιοχημική είδατε.. λοιπόν ο γιατρός μου είπε να μου έρθει άλλη μια φορά περίοδος κ μετά αν θέλω μπορώ να ξανά κάνω προσπάθεια!

Το είπα φυσικά στον άντρα μου ότι αυτόν τον μήνα πρέπει να προσέχουμε,μου λέει οk κ κάνουμε διακεκομενη συνουσία.στις γόνιμες τώρα ήρθαμε μια φορά σε επαφή κ μετά την επαφή μου λέει" υπάρχει πιθανότητα να μου έφυγε λίγο λες να υπάρχει θέμα"????????

Pardon?????? εννοείται πως υπάρχει θέμα του λέω!!!! τεσπα μου είπε για το χάπι της επόμενης μέρας αλλά δεν θέλω να επιβαρύνω άλλο τον οργανισμό μου κ το άφησα και ο Θεός βοηθός!

On 15/10/2021 at 3:13 ΜΜ, anemoni1989 είπε:

Έτσι χαλαρή να είσαι κ θα σου έρθει θα δεις! αυτό το άγχος τα κάνει όλα!

Εγώ είμαι νοσηλεύτρια αλλά προς το παρόν στο σπίτι θα δούμε από τον επόμενο μήνα αν θα πάω για δουλειά.

On 15/10/2021 at 1:24 ΜΜ, elena93 είπε:

Όλα θα στρώσουν σιγά σιγά μην αγχώνεσαι..όσο για τους εμετούς αν δεν μπορείς να κρατήσεις καθόλου(μιλάμε να ξερνοβολας όλη μέρα έτσι) τροφή καλό είναι να πάρεις κάτι γιατί το νινι σου από σένα παίρνει θρεπτικές αξίες.ο γιατρός σου σίγουρα δεν θα σου έδινε κάτι που θα έβλαπτε.

• Μου αρέσει 1

On 15/10/2021 at 6:06 ΜΜ, nairobi είπε:

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την γνώμη σας! Πρωτη περίοδος 11 μηνες μετα τον τοκετό στις 16 Αυγουστου με πολυ λιγο εως καθολου αιμα!

Δεύτερη περιοδος 6 Σεπτεμβρίου 21 μερες μετα δλδ με παρα πολυ ροη τις 3 απο τις 5 μερες που κρατησε!! 

Τριτη περιοδος... Αγνοειται!!! Ειχαμε ελευθερη επαφη στις 22 Σεπτεμβρίου! Δεν προσπαθουμε για δευτερο απλως ετυχε!! 

Εκανα 2 τεστ στις 4 οκτωβριου με αχνο θετικο αλλα οταν λεμε αχνο σχεδον ανυπαρκτο!! Συμπτώματα πονος στην πλατη τσιμπηματα σαν να περιμενω περιοδο υπνηλία υποθερμία!! Επειδη δςν αντεξα 7 σεπτεμβριου εκανα χοριακη η οποια ηταν αρνητικη 0, 76 !!

Είπα οκ και χαλαρωσα δε στεναχωρεθηκα και λεω ενταξει αρα θα αδιαθετησω! Ελα ομως που δεν ερχεται...

Λετε εκανα πολυ νωρις τα τεστ κ τη χοριακη;

εχετε παρομοια εμπειρια και ησασταν εγκυος;

η ειχατε ακανόνιστα περιοδο μετα τον τοκετό;

να σημειωσω και ενα ινομυωμα μετα τον τοκετό που ειδαμε πολυ μικρο ανευ σημασιας μου ειπε ο γιατρός!! 

Κοπέλα μου πες μας λίγες λεπτομέρειες ακόμα αν μπορείς.. θηλάζεις? Πόσο κρατάει ο κύκλος σου γενικά?

Τα ινομυώματα επηρεάζουν την περίοδο αναλόγως με τη θέση τους οπότε αν σου είπε ο γιατρός ότι είναι άνευ σημασίας λογικά είναι σε άκυρη θέση και εγώ έχω δύο και είναι μακριά από το ενδομήτριο και σε μένα έτσι είπανε άνευ σημασίας.

Μετά από ότι τράβηξα προσωπικά συνιστώ μία μέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο τέστ (άσχετο που δε βάζω μυαλό κ κάνω τα ίδια συνέχεια)

Αν πάλι δεν έρχεται στην τρίτη τέταρτη μέρα καθυστέρησης ξανά. Γιατί καμιά φορά ειδικά μετά από τοκετό ο κύκλος σου μπορεί να είναι λίγο άστατος και να έκανες ωορρηξία πάρα πολύ αργά μέσα στον κύκλο ή πολύ νωρίς. Αν έγινε πολύ αργά ωορρηξία θα σου βγει το τεστ θετικό με  αρκετές μέρες καθυστέρησης 4-5 κ βάλε αναλόγως βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...