Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Anna17 είπε:

Είναι η @Elenapap στις 1/7.  Αυτή την εβδομάδα και την επόμενη θα έχουμε γέννες σίγουρα. Τι ωραία. Ανυπομονώ να ακούσω τις εμπειρίες σας. Μην αγχώνεστε καθόλου η γέννα ξεχνιέται επιτόπου. Μόλις δείτε τις πανέμορφες φατσουλες που κουβαλάτε τόσο καιρό μέσα σας. Το μόνο που μου έλειψε είναι ότι δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω την κοιλίτσα μου. Γέννησα ξαφνικά. Αν είχα χρόνο θα περνούσα ένα υπέροχο σκ με τον άντρα μου και θα έβγαζα πολλές πολλές φωτογραφίες την κοιλιά μου. Όχι ότι δεν έχω ήδη πολλές :-D

@Giosotpk 11/7

@Elenit 19/7

@Γλυκερια123 20/7

Πείτε και οι άλλες και θα σας συμπληρώσω. 

1/7

• Μου αρέσει 1

Just now, Anna17 είπε:

Είναι η @Elenapap στις 1/7.  Αυτή την εβδομάδα και την επόμενη θα έχουμε γέννες σίγουρα. Τι ωραία. Ανυπομονώ να ακούσω τις εμπειρίες σας. Μην αγχώνεστε καθόλου η γέννα ξεχνιέται επιτόπου. Μόλις δείτε τις πανέμορφες φατσουλες που κουβαλάτε τόσο καιρό μέσα σας. Το μόνο που μου έλειψε είναι ότι δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω την κοιλίτσα μου. Γέννησα ξαφνικά. Αν είχα χρόνο θα περνούσα ένα υπέροχο σκ με τον άντρα μου και θα έβγαζα πολλές πολλές φωτογραφίες την κοιλιά μου. Όχι ότι δεν έχω ήδη πολλές :-D

@Giosotpk 11/7

@Elenit 19/7

@Γλυκερια123 20/7

Πείτε και οι άλλες και θα σας συμπληρώσω. 

24/7 εγώ.

@Γλυκερια123 δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά δεν πολύ πονάει μετά τα προβιοτικα. Θα δω και το βράδυ γιατί πρώτη μέρα είναι.

@eleniko79 1/7

@Giosotpk 11/7

@Elen211 15/7

@Elenit 19/7

@Γλυκερια123 20/7

@happysmile 24/7

@theodora gel 26/7

@demmikot @Αγγελικη85 27/7

@katiak92 29/7

@Μαρίτσα10 30/7

Περιμενω και τη Μαριτσα και τις άλλες Ελενες και τη Θεοδώρα και θα το αναρτώ ανά διαστήματα εγώ. Τι καλά. Εύχομαι όλες να πάτε στην ΠΗΤ σας βέβαια 

• Μου αρέσει 2

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

@Γλυκερια123 γύρω στα 3 κιλά είμαστε μας είπε ο γιατρός ...χοντρουλες μας λέει ...

Θα είναι τέλεια εμπειρία η θα λιποθυμήσει με το δεύτερο ααα που θα κάνω εγώ ...στο πρώτο εννοείται κρύος ιδρώτας και να έχει αλλάξει δέκα χρώματα ... 

Αφού σήμερα που με.εξετασε ο γιατρός και βογγουσα λίγο τον άκουγες πίσω από την κουρτίνα να ξεφυσαει και όταν τελείωσε είχε σηκωθεί όρθιος και έκανε βόλτες ... Χαχαχαχχα .... 

Εσύ πότε έχεις να πας γιατρός ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Εγώ 15/7..  Έχω αρχίσει να ανυπομονώ πάρα πολύ...  Θέλω να έρθει ο μπεμπακος, να είναι καλά γιατί είναι πολύ ψυχοφθορο να περιμένεις καθημερινά..  Σηκώνομαι για τουαλέτα και σκέφτομαι τώρα θα σπάσουν τα νερά....  Βασικά οι άλλοι με εκνευρίζουν που μου λένε "ακόμα?" ! Οπότε το σκέφτομαι κι εγώ...  Χάλια πάλι οι ορμόνες.. Χαχαχαχ 

Tauip3.png[/url]

Εγώ είχα 26/07 αλλά την άλλη εβδομάδα θα γεννήσω θα μου πει Πέμπτη πότε θα είναι το χειρουργείο...αχ κορίτσια εύχομαι να πάνε σε όλες μας καλά τα πράγματα!!!εγώ δυστυχως λογω όλης αυτής της κατάστασης που ζω σχεδόν 2μηνες τωρα με την υπολειπόμενη αναπτυξη με το άγχος μου που οι μετρήσεις είναι πολύ πίσω δε μπορώ να χαρώ οπότε μου κάνει καλό που σας διαβάζω να λέτε διάφορα και ξεχνιέμαι!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Εγώ 27/7.. Καλα τον τελευταίο καιρό τρώω ακατάπαυστα κυρίως απο βαρεμάρα γιατί είμαι σπίτι. Η κοιλιά μ δε σε μια εβδομάδα φούσκωσε ξαφνικά .. Αλλα μην παραπονιέμαι δεν ειναι πρόβλημα αυτό. Για το πρήξιμο 2 ασπράδια την μέρα και 10 αμύγδαλα :) 

Cyo8p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Αγγελικη85 είπε:

Εγώ 27/7.κοριτσια υπάρχει περίπτωση μέσα σε 5 ημέρες να έχω πάρει 2 κιλα;;; πολύ παράξενο μου φάνηκε σήμερα που ζυγιστηκα.. Εσείς πως πάτε από κιλά;;; 

Το έπαθα κ γω αυτό με τα 2 κιλά αλλά σήμερα μειώθηκε σε 1... πρέπει να είναι από τη κατακράτηση υγρών κ έχει να κάνει κ με την τουαλέτα.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...