Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Evaki19 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! ΠΗΤ έχω 4/7! Ναι δεν είχα κανένα υπολειμμα! Μου λέει αν περίμενες έναν κύκλο θα πήγαινε σίγουρα καλά και τώρα καλά θα πάει απλά έχουμε μια μικρή επιφύλαξη. Για την προηγούμενη δεν μου ανέφερε κάτι αλλά όταν είχε γίνει η αποβολή μου λέει δεν το σκέφτεσαι καν ήταν τυχαίο. 

Εμείς είχαμε μια επαφή μόνο το βράδυ Κυριακής με αρνητικό τεστ ωορρηξιας και την επόμενη μέρα (Δευτέρα βράδυ) το τεστ ωορρηξιας ήταν θετικό αλλά επειδή μας είχε πει να μην έχουμε επαφή δεν είχαμε ξανά για τον υπόλοιπο μήνα. Και τελικά έμεινα έγκυος με αυτή την επαφή. 

Μπράβο κορίτσι μου σε ενα τέτοιο θαυματακι ελπιζω και εγώ γιατί με κάθε μέρα και μερα παρα μέρα προκοπή δεν ειδα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

42 minutes ago, Kon90 said:

Μπράβο κορίτσι μου σε ενα τέτοιο θαυματακι ελπιζω και εγώ γιατί με κάθε μέρα και μερα παρα μέρα προκοπή δεν ειδα

Εγω σώθηκα με τα τεστακια και το συστήνω σε όλες... Αλλιώς χάνεται χρόνος.. Ενώ με το τεστ ξέρεις ακριβώς ποιες είναι οι μέρες σου ούτε αναρωτιέσαι ούτε τίποτα. Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!! 

50 minutes ago, Αννούλαααα said:

μπράβο κορίτσι μου... Όλα θα πάνε καλά θα δεις...να έχεις μια τέλεια κ καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη...

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , enjoy είπε:

Κοριτσιαααααααα μου μου έστειλε φωτο χοριακη  2781.. Δόξα τω θεώ!!! Αν όλα πάνε καλά 14/7 έχω ΠΗΤ!!

Μπραβοοοο με το καλό εύχομαι ❤

πρίν από 18 λεπτά , Evaki19 είπε:

Εγω σώθηκα με τα τεστακια και το συστήνω σε όλες... Αλλιώς χάνεται χρόνος.. Ενώ με το τεστ ξέρεις ακριβώς ποιες είναι οι μέρες σου ούτε αναρωτιέσαι ούτε τίποτα. Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!! 

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 

Και εγώ με τεστακι την βρήκα την ωορρηξία μου πρωτη φορα τα χρησιμοποίησα και 12η μέρα μου έβγαλε θετικό οπότε ωορρηξία εκανα 13η το κατάλαβα και απο τον πόνο στην ωοθήκη

Πήρα κατευθείαν clear blue αν και πιο ακριβουτσικα αλλά για σιγουριά 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 45 λεπτά , enjoy είπε:

Κοριτσιαααααααα μου μου έστειλε φωτο χοριακη  2781.. Δόξα τω θεώ!!! Αν όλα πάνε καλά 14/7 έχω ΠΗΤ!!

Μπράβο κορίτσι, όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, enjoy είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!!ολα να πανε τελειαααα!!!!συγχαρητήρια!!!:x

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, enjoy είπε:

τελειαααααα μπράβο κοριτσάρα μου... Όλα θα πάνε καλά...

πρίν από 42 λεπτά , Evaki19 είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 

ρε κορίτσια παρήγγειλα σήμερα τεστ ωορρηξίας clean blue... είχα ξανά πάρει στην πρώτη πρώτη εγκυμοσύνη... Κ η αλήθεια είναι ότι με είχαν αγχωσει... Αλλά λέω τώρα αφού έχω ήδη παιδάκι ίσως να είμαι πιο χαλαρή... όσες τα έχετε χρησιμοποιήσει...Όταν βγαίνει το χαμόγελο...ποιες μέρες είναι καλά να έχουμε επαφές;;; 

Από ότι καταλάβατε ετοιμάζομαι για δυνατό χτύπημα τον άλλον μήνα...χαχαχαχα... Δεν είμαι αισιόδοξη, όμως θα το προσπαθήσω....

• Χαχα 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Πολυ χαρηκα κοριτσια με τα νεα σας σαν να σας γνωριζω @enjoy και @Evaki19 με το καλο!!! Μια ανεμελη εγκυμοσυνη και με γερα μωρακια!!!

Εγω περιμενω τωρα στις 2/12 και παρηγγειλα και μου ρθε ηδη ενα τσουβαλι τεστ...τουλαχιστον καθε μηνα μπορω να χαιρομαι με το θετικο της ωορρηξιας!!χαχχαχαχχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

1 ώρα πρίν, enjoy είπε:

Μπραβοοοοο!!!!όλα καλά...με το καλό το μωράκι σου...κ θετική σκέψη 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Πολυ χαρηκα κοριτσια με τα νεα σας σαν να σας γνωριζω @enjoy και @Evaki19 με το καλο!!! Μια ανεμελη εγκυμοσυνη και με γερα μωρακια!!!

Εγω περιμενω τωρα στις 2/12 και παρηγγειλα και μου ρθε ηδη ενα τσουβαλι τεστ...τουλαχιστον καθε μηνα μπορω να χαιρομαι με το θετικο της ωορρηξιας!!χαχχαχαχχα

Τουλάχιστον έχουμε θετικό τεστ ωορρηξιας φαντάσου να είχαμε κ σε αυτό αρνητικό… εγώ κάθε μήνα αυτό λεω χαχαχα για να παρηγοριέμαι 

@enjoy μου συγχαρητήρια και πάλι!! Γερό μωράκι και μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι :wub:

Παράθεση

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Τουλάχιστον έχουμε θετικό τεστ ωορρηξιας φαντάσου να είχαμε κ σε αυτό αρνητικό… εγώ κάθε μήνα αυτό λεω χαχαχα για να παρηγοριέμαι 

@enjoy μου συγχαρητήρια και πάλι!! Γερό μωράκι και μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι :wub:

Αφου εχουμε αυγο...θα γινει και κοτοπουλακι...που θα παει...χαχχαχαχαχα

• Μου αρέσει 3

23 minutes ago, Rafaela_123 said:

Καλά πλάκα κάνεις ισχύει αυτό!! Εγώ να δεις πως χαιρόμουν με το θετικό τεστ ωορρηξιας και γενικά που είχα πολλά και έκανα και 2 τη μέρα όταν έφταναν οι μέρες μου!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

ρε κορίτσια παρήγγειλα σήμερα τεστ ωορρηξίας clean blue... είχα ξανά πάρει στην πρώτη πρώτη εγκυμοσύνη... Κ η αλήθεια είναι ότι με είχαν αγχωσει... Αλλά λέω τώρα αφού έχω ήδη παιδάκι ίσως να είμαι πιο χαλαρή... όσες τα έχετε χρησιμοποιήσει...Όταν βγαίνει το χαμόγελο...ποιες μέρες είναι καλά να έχουμε επαφές;;; 

Από ότι καταλάβατε ετοιμάζομαι για δυνατό χτύπημα τον άλλον μήνα...χαχαχαχα... Δεν είμαι αισιόδοξη, όμως θα το προσπαθήσω....

Ανάλογα τον κυκλο σου ξεκινας και τα τεστακια εγώ ξεκίνησα την 9η μέρα εχω κυκλο 26-27 παντα ίδια ωρα κάθε μερα

Οταν σου χαμογελασει σου λέει οτι ωορρηξία θα γίνει τις επόμενες 24 με 36 ώρες οποτε όταν θα δεις θετικό τεστ εκείνη και η επόμενη είναι οι πιο γόνιμες 

Εμένα μου χαμογέλασε 12η μέρα οποτε η ωορρηξία μου έγινε 13η 

Εσένα όταν σου χαμογελάσει να έχει επαφες εκείνη  και την επόμενη σιγουρα

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Τέλεια ρε κοριτσάρα!!! Άντε επόμενο βήμα ο υπέρηχος να ακούσετε καρδούλα!!!! :wub:

4 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

Κορίτσια επιτρέψαμε όλα καλά είδαμε σάκο και σπορακι και ακούσαμε και καρδούλα! 107 παλμούς! 6 εβδομάδων και 2 ημερών με έβγαλε!! Συγκρατημένα χαρούμενη είμαι!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! 

Συγχαρητήρια! Τέλεια νέα!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!! Αισιοδοξία και θετική αύρα!!:wub:

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

11 hours ago, Αννούλαααα said:

Εγώ παίρνω της hometest και από τη μέρα που έδειχνε θετικό οι οδηγίες λένε τις επόμενες 3 μέρες να προσπαθήσεις. Λογικά κι αυτό θα λέει στις οδηγίες. Η hometest εχει και γραμμη υποστήριξης και είναι παρα πολύ εξυπηρετικοί. Δες αν εχει και της clear blue κατι αντιστοιχο αν δεν βρεις απάντηση να τους πάρεις να ρωτήσεις. Επίσης εγώ την πρώτη φορά που το έκανα δεν ήμουν σίγουρη γιατι αυτά ειναι με γραμμούλες και τους εστειλα φωτογραφία και με πηραν πίσω να μου εξηγήσουν. Όταν βέβαια μετά είδα πως ειναι το θετικό το κατάλαβα αμέσως δεν είχα αμφιβολία!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...