Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Μαμάδες to be Ιουνίου- Ιουλίου 2026

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Chrisma είπε:

@MK2012 ααα εξαίρετο, το είχα πάρει την περίοδο που είχα σπαστική κολίτιδα (το καλοκαίρι προ εγκυμοσύνης). Άρα το αποδίδει σε κάτι σπλαχνικό/εντερικό. Παρόλα αυτά ξεκουρασου εσύ, έστω και με το λαπτοπ αγκαλιά 😅

Μα είναι σα να με κάνεις εικόνα! Έχω βάλει κ το μίνι τραπεζάκι που έχω. Κιουρια. Αγκαλιά με ένα μπουκάλι νερό κ χάπια. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 528
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Athene ρε συ μην το παίρνεις άσχημα. Η @little miracle λέει απλά πως επειδή το forum έχει πέρα απ τις "μηνιαίες" εγκυμοσύνες και πιο δύσκολα θέματα, όπως εξωσωματική, δωρεά ωαρίων, κυησεις που δεν προχώρησαν κλπ, μπορεί να είναι triggering ο προβληματισμός σου. 

Η ουσία είναι πως για μένα σε αυτά τα πράγματα, ακόμα και ο ίδιος σου ο άντρας να σου πει "αχχ γτ δεν ήταν αγόρι" πχ δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Μετά από 3 εγκυμοσύνες κι εσύ η ίδια ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να έρθει ένα μωράκι στον κόσμο όσο πιο ομαλά γίνεται. Ζηστο και μην προβληματίζεσαι περαιτέρω. 

Καλές γιορτές με υγεία και μόνο χαρές.

• Μου αρέσει 1

@Ani aniμπράβο ❤️❤️ καλους διπλασιασμους να έχεις! Είμαι σίγουρη οτι κάποτε ήμασταν μαζί σε κάποια ομάδα. Τα αλλα δύο ποιες χρονολογίες τα έκανες;

Νομίζω ήμασταν μαζί στις μαμάδες Ιουνίου 2018😊

Επίσης κατανοώ το άγχος σου μετα την απώλειά σου. Ειχα κι εγω δύο.

@Athene με το καλό το μωράκι σου!!💕💕

Ο περίγυρος που σε στεναχώρησε επειδή θα είναι κι αυτό κοριτσάκι θα έπρεπε να ντρέπεται. Αν σε έχει επηρεάσει τοσο όμως ψυχολογικά, θεωρώ πως είναι καλύτερο να μιλήσεις γι'αυτό το συναίσθημα. Με το καλο η κορούλα σου! Ειτε γιους είτε κόρες το ίδιο τα αγαπάμε και πραγματικά το μόνο που έχει σημασία ειναι να είναι γερό και να εχει την υγεία του...!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

On 7/4/2026 at 7:26 ΜΜ, Ani ani είπε:

Ο άντρας μου δεν μπορεί να καταλάβει όλες αυτές τις αλλαγές επόμενως θα έιστε η μόνη μου παρέα σε αυτό το ταξίδι. 

Καλώς όρισες και από μένα, με το καλό σου εύχομαι. Έχεις δώσει στον άντρα σου την ευκαιρία να το συζητήσετε; Να σου πει τι νιωθει;

Με το καλό τα μωράκια των νέων μελών!

Με τα κιλά με νευριασατε, να ξέρετε! Πλάκα κάνω φυσικά, μην παρεξηγηθουμε.. Εγώ σκέφτομαι πως θα καταφέρω να μη ζυγιστω την Τετάρτη του Πάσχα που έχω γιατρό.. βέβαια όπως ξαναείπα προέχει να είμαστε καλά κ τα δυο μέλη της εγκυμοσύνης.. ρούχα είχα κάποια πιο φαρδιά, αγόρασα ένα τζιν από Σέιν κ κάτι πουκάμισα και για να τα φοράω ανοιχτά κ όλα οκ προς το παρόν! Εγώ, λοιπόν, για τα κιλά αισθάνομαι άσχημα.. 

Στο θέμα του φυλου, κ εγώ ήμουν σίγουρη ότι έχω κορίτσι ( 3ο στη σειρα) κ όταν άκουσα αγόρι μου ήρθε ξαφνικό... Αλλά τώρα λατρεύω τα σιελ ρουχακια που βλέπω!  φυσικά ο χώρος είναι ανοιχτός κ για προβληματισμούς, αν είναι δυνατόν.. 

Μπήκα στην παγίδα κ έκανα λίγες δουλειές σπιτιού, είναι να μην ξεκινήσεις κ με αυτές, μια προεργασία βασικά γιατι είχα φωνάξει να με βοηθήσουν, αλλά ρε κορίτσια πολλή κούραση. λίγο την κουζίνα, λίγο κάτι ρούχα να ξεχωρίσω, δεν τελειώνουν κιόλας. σήμερα όλη μέρα ξεκούραση..

Καλά να περάσετε αυτές τις μέρες..

• Μου αρέσει 2

sKnKp2.png

Διαφημίσεις

@mar.x κι εγω εχω την πεθερα μου εδώ και αδειάζουμε χώρους κι επίσης έχω τύψεις με τις δουλειές. Προσπαθώ να κρατηθώ να μην κάνω κάτι άλλο. Τα υπολοιπα θα τα αναλαβει ο αντρας μου.

Ως προς τα κιλά να σου πω κάτι;; Επειδή πάντα είχα θέματα με το σώμα μου και αρκετές αυξομειώσεις στο βάρος μου ανά τα χρόνια, πέρσι που αρρώστησε η μανούλα μου και κυκλοφορούσα στα νοσοκομεία και έβλεπα τους ανθρώπους να έχουν μείνει κυριολεκτικά δυο κόκκαλα, it hit me (που λένε και στο χωριό μου). Να είμαστε υγιείς και τα κιλά που θέλουμε τα χάνουμε. Πόσο μάλλον κιλά που αποκτήθηκαν για να μεγαλώσεις ένα έμβρυο, έτσι;;; Κι εσύ δεν έχεις μεγαλώσει και μόνο ένα 😅🤣

Να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα ❣️

• Μου αρέσει 1

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.. κ εγώ έχω αυξομειώσεις, ειδικα με το που ξεκίνησα με τις εγκυμοσύνες.. μια στα πανω  μια στα κάτω. Η υγεία είναι το βασικότερο.  Κ τα άλλα γινινται.. Το καλό είναι ότι ως τώρα δεν είχα ζοριστει να τα χάσω.. τώρα λόγω άλλης δεκαετίας 😉 θα φανεί!

sKnKp2.png

@mar.xααα εγω είμαι τυχερή ο γιατρός δεν με ζυγίζει. Εχει να με ζυγίσει απο τα Χριστούγεννα 😅 ελπίζω να μην το κανει τώρα  στα τελειώματα... 😂😂 Και ισα ισα με ρωτάει "ρε συ τρως καλα;" Εντωμεταξυ εγω έχω πάρει καπου 7 κιλα. Και εχω πλεον κοιλουμπα.

yplDp3.png

20 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Ani aniμπράβο ❤️❤️ καλους διπλασιασμους να έχεις! Είμαι σίγουρη οτι κάποτε ήμασταν μαζί σε κάποια ομάδα. Τα αλλα δύο ποιες χρονολογίες τα έκανες;

Νομίζω ήμασταν μαζί στις μαμάδες Ιουνίου 2018😊

Επίσης κατανοώ το άγχος σου μετα την απώλειά σου. Ειχα κι εγω δύο.

@Athene με το καλό το μωράκι σου!!💕💕

Ο περίγυρος που σε στεναχώρησε επειδή θα είναι κι αυτό κοριτσάκι θα έπρεπε να ντρέπεται. Αν σε έχει επηρεάσει τοσο όμως ψυχολογικά, θεωρώ πως είναι καλύτερο να μιλήσεις γι'αυτό το συναίσθημα. Με το καλο η κορούλα σου! Ειτε γιους είτε κόρες το ίδιο τα αγαπάμε και πραγματικά το μόνο που έχει σημασία ειναι να είναι γερό και να εχει την υγεία του...!

Ναι έχεις δίκιο ήμασταν! Το 2018 είχα γεννήσει τον Φεβρουάριο τον Γιώργο μου που τώρα είναι 8 χρονών και επίσης την Φιλαρέτη μου πάλι Φεβρουάριο τυχαία μετά από 3 χρόνια! Είναι φοβερό! Εσύ;;;; Τώρα όλοι θέλαμε και ένα 3ο οπότε στα 38 μου ακόμα θεωρούσαμε πως είναι μια τελευταία ευκαιρία.. ξεκίνησε μια παλίνδρομη κύηση τον Νοέμβριο ώσπου και τερμάτισε όμως δεν είχα τους αναμένουμενους 2πλασιαμουα οπότε τώρα πήρα κουράγιο! 
Επίσης κατάλαβα πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική έχω μεγάλη αδυναμία και υπνηλία κάποιες στιγμές της ημέρα και δέκατα που με καθηλώνουν. Σαν να έχω πιει κοκτειλαρες ή αντισταμινικα .. 🤣🤣κατά τα άλλα πάει πολύ καλά! 

πρίν από 40 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@mar.xααα εγω είμαι τυχερή ο γιατρός δεν με ζυγίζει. Εχει να με ζυγίσει απο τα Χριστούγεννα 😅 ελπίζω να μην το κανει τώρα  στα τελειώματα... 😂😂 Και ισα ισα με ρωτάει "ρε συ τρως καλα;" Εντωμεταξυ εγω έχω πάρει καπου 7 κιλα. Και εχω πλεον κοιλουμπα.

Πολύ καλά σε βρίσκω!!!

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Τυχερή.. από όλες τις απόψεις! Εύχομαι να με λυπηθει κ λόγω των ημερών να μου τη χαρίσει κ μένα χαχαχα

Όλα καλά με τον γιατρό; Είχες αυτές τις μέρες αν θυμάμαι καλά;

sKnKp2.png

13 ώρες πρίν, mar.x είπε:

Τυχερή.. από όλες τις απόψεις! Εύχομαι να με λυπηθει κ λόγω των ημερών να μου τη χαρίσει κ μένα χαχαχα

Όλα καλά με τον γιατρό; Είχες αυτές τις μέρες αν θυμάμαι καλά;

Τυχερή όντως 😊 απλά ελπίζω να μην το κανει κι εμενα τωρα μετα το Πάσχα...

Ειχα την Τετάρτη. Ευτυχώς τα ιδια ο τράχηλος. Πλέον εκλεισα 10βδ με σταθερό τράχηλο αλλα μου τόνισε πόσες φορές να μην παίρνω θάρρος και αρχίσω να ξεπορτιζω τωρα λιγο πριν το τέλος.

Σήμερα δεν ειμαι και τοσο καλα . Εχω πόνους περιόδου. Μαζι το συζητουσαμε πριν δύο ημέρες; Δεν θυμάμαι καποια κοπέλα έγραφε οτι ειχε πονους περιόδου. Σε αυτη την εγκυμοσύνη ειναι η πρώτη φορά που εχω πόνους περιόδου. Απλα είναι αρκετά έντονοι...

yplDp3.png

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ειχα την Τετάρτη. Ευτυχώς τα ιδια ο τράχηλος. Πλέον εκλεισα 10βδ με σταθερό τράχηλο αλλα μου τόνισε πόσες φορές να μην παίρνω θάρρος και αρχίσω να ξεπορτιζω τωρα λιγο πριν το τέλος.

Σήμερα δεν ειμαι και τοσο καλα . Εχω πόνους περιόδου. Μαζι το συζητουσαμε πριν δύο ημέρες; Δεν θυμάμαι καποια κοπέλα έγραφε οτι ειχε πονους περιόδου. Σε αυτη την εγκυμοσύνη ειναι η πρώτη φορά που εχω πόνους περιόδου. Απλα είναι αρκετά έντονοι...

Όχι, όχι δεν ήμουν εγώ.. εγώ αισθάνομαι που κ που βάρος στο κάτω μέρος της κοιλιάς, σαν να ξαπλώνει εκεί ο μπόμπιρας! ευχαριστα τα δεδομένα όσον αφορά τον τράχηλο.. μήπως κουράστηκες με τα παιδιά.  Λίγη ξεκούραση κ όλα καλά..

• Μου αρέσει 1

sKnKp2.png

8 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εγώ το έγραψα. Τα ίδια είχα κ χθες πάντως αλλά σήμερα είμαι οκ. Ο γιατρός είπε πως μεγαλώνει η μήτρα κ θα τα έχω αυτά, πονάκια, τραβήγματα κλπ. 

• Μου αρέσει 2

@mar.x σίγουρα κάθε χρόνο αλλάζει ο μεταβολισμός μας. Άλλα πιστεύω πως όταν με το καλό γεννήσεις, θα επανέλθεις άμεσα. Άλλωστε μεταξύ μας με το τρέξιμο με τα παιδιά, δεν έχεις πολλές επιλογές φαντάζομαι 😅 Εγώ απ την στερηση λογω του δκ, όταν με το καλό γεννήσω, θα πάρω 5 κιλά, έτσι για την κουλτούρα 🤣

@Farmakotriftena κι εγώ εχω κράμπες που αρχίζουν κυριως το απόγευμα. Άκυρο το ξερω, αλλα ναι. 

@MK2012 είναι κάπως τρομακτικό όταν το παθαίνεις έντονα, αλλά συνηθίζεται. Σε βοήθησε η ξεκούραση;

Καλή Ανάσταση σε όλες! Να είμαστε καλά και να μας έρθουν όλα όπως τα θέλουμε ❣️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...