Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Hope92 είπε:

Καλησπέρα Λια 

2 προσπάθειες στο Γεννεσις και μια στο Γέννημα .. αυτή που έγινε στο Γέννημα έδωσε βλαστοκύστη .. FSH έχω 10 , ινσουλίνη 9 , ζάχαρο 79 γενικά είναι καλές ορμόνες το πρόβλημα είναι μάλλον ότι ενώ βγάζω πολλά ωάρια δεν είναι καλής ποιότητας .. κάτι σαν προφίλ πολυκυστικών .. το σπερμα είναι μετριο με κατακερματισμό 24%, δεν ξέρουμε αν οι φυσικοί κύκλοι θα βοηθήσουν τώρα …και δεν ξέρω πόσες εξωσωματικές πρέπει να κάνω για να δώσουν έστω ένα καλό έμβρυο .. μας είπαν ότι αν ήμουν μεγαλύτερη θα μας τα προτειναν τα δανεικά απλά τώρα οι γιατροί το σκέφτονται γιατί είμαι μικρή .. δεν ξέρω τι να κάνω ..

Συγγνώμη  fsh 10 είναι πολύ καλό.. μήπως είναι θέμα του σπερματος? Γτ δοτρια? 

Μαμάδες to be Ιουνίου- Ιουλίου 2026

Recommended Posts

@little miracle έτσι ακριβώς. Η κουνιάδα μου με χωάνη και περιδεση έφτασε τις 40 εβδομάδες και πήγε με πρόκληση και γεννούσε 14 ώρες. Δεν έβγαινε η μικρή με τίποτα 🤣

Γι αυτό @Farmakotriftena μην φρικάρεις κορίτσι μου. Κατσε να δουμε. Ήδη το παρακολουθείς στενά, είσαι καλά ενημερωμένη και έχεις εμπειρία εγκυμοσύνης/τοκετών που για μένα πάντα δίνει ένα προβάδισμα σε σχέση με το τι να περιμένεις. Θα δεις, όλα θα πάνε σούπερ.

@LioPh79 μαζί έχουμε β επιπεδου! Με το καλό 🤞 Ναι καλέ, το δέρμα που ανοίγει ειναι, μην ανησυχείς! Κι εμένα η κοιλιά δεν έχει μεγαλώσει πολύ, αλλά όντως νιωθω τα οργανα; τα πλευρα; ούτε που ξέρω 🤣 να αλλάζουν.

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 236
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μακαρι🤗

Ο εμβρυομητρικος μέτρησε στην αυχενική 3,1 μετα ο γιατρός μου , αλλες 2 φορες στις επισκέψεις που κανω παλι 3,1 η τελευταία μέτρηση του γιατρού μου ηταν μια βδομάδα πριν την β επιπέδου. Και στην β επιπέδου ο εμβρυομητρικος μέτρησε 2,5 με 2,7. Αρα μεσα σε μια βδομάδα ουσιαστικά η μείωση. Ολες οι μετρήσεις είναι κολπικές.

Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα ειλικρινά 🤗

Στις προηγούμενες δεν ειχα θεμα με τιν τράχηλο αν και στην 3η μου εγκυμοσύνη είχε γίνει κατι παρόμοιο. Ειχα παει μια φορα στην 16η περίπου βδ στο Ρεα για άλλο λόγο και λεω, δεν ρίχνω και εναν υπέρηχο. Και βγηκα με κλαματα γιατι μου ειχαν βγει 2,7 μήκος (στην αυχενική ηταν 3,7) και με τρόμαξαν πως ειναι επικίνδυνο.

Αλλα το παράδοξο ειναι πως δεν συνεχίστηκε αυτο. Δε θυμάμαι κιολας τι έγινε. Ισως να πηγα στον γιατρό μου και να βρήκε αλλο νούμερο; Δεν θυμάμαι.

Ελπίζω σήμερα να φύγω πιο ήρεμη από τον γιατρό. Ειμαι σε βδομάδα που αν γίνει κατι, το μωρο δεν θα είναι βιώσιμο και αυτο με φρικαρει πραγματικά.

Κοιτα να δεις το 2,5 και 2,7 σε 20τοσες βδομαδες τριτης, τεταρτης, πεμπτης κυησης, δεν θεωρειται κοντος τραχηλος. Μην τρομοκρατεισαι δηλαδη. Και ανεπαρκεια σε καμια των περιπτωσεων. Επισης το 2,7 πολυ ευκολα σε επομενη μετρηση ειναι 3 ή και παραπανω, που ουτε θα το συζητουσαμε. Οποτε μην καθεσαι τωρα απο μονη να αγχωνεσαι για τοκετους και βιωσιμοτητες. Προς Θεου δηλαδη. Το παρακολουθειτε κανεις κι οσα πρεπει, κι ολα θα πανε καλα. Κι εγω θεωρω πως σημερα θα τον δεις και μακρυτερο. πες μας τα ευχαριστα, τι φυλο περιμενεις τωρα και τι ειναι τα υπολοιπα παιδακια σου και τι ηλικιες; χαρα στο κουραγιο σας παντως σας θαυμαζω. εσυ ποσο εισαι;

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Κοιτα να δεις το 2,5 και 2,7 σε 20τοσες βδομαδες τριτης, τεταρτης, πεμπτης κυησης, δεν θεωρειται κοντος τραχηλος. Μην τρομοκρατεισαι δηλαδη. Και ανεπαρκεια σε καμια των περιπτωσεων. Επισης το 2,7 πολυ ευκολα σε επομενη μετρηση ειναι 3 ή και παραπανω, που ουτε θα το συζητουσαμε. Οποτε μην καθεσαι τωρα απο μονη να αγχωνεσαι για τοκετους και βιωσιμοτητες. Προς Θεου δηλαδη. Το παρακολουθειτε κανεις κι οσα πρεπει, κι ολα θα πανε καλα. Κι εγω θεωρω πως σημερα θα τον δεις και μακρυτερο. πες μας τα ευχαριστα, τι φυλο περιμενεις τωρα και τι ειναι τα υπολοιπα παιδακια σου και τι ηλικιες; χαρα στο κουραγιο σας παντως σας θαυμαζω. εσυ ποσο εισαι;

Η αληθεια ειναι πως εκανε 3 μετρησεις  ο εμβρυομητρικος.  24.9 - 25.5 και 27.0 εκεινος ομως  αρχικα ειπε μονο το 25. Οταν ξανα ρώτησα  πριν φύγω  μου ειπε και το 2,7 (27) και αναπνευσα αχαχαχ μολις το άκουσα.  Αν μου ελεγε σπο την αρχη "μεταξυ 2,5 με 2,7" ισως (ισως..) ημουν πιο χαλαρή...

Σε 1,5 ωρα θα ξερω...

• Καλή τύχη! 1

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@Farmakotriftena ψύχραιμα. Έχω καλό feeling να ξέρεις.

Ευχαριστώ για το καλο feeling 🤗 Δεν αυξήθηκε, αλλα δεν μειώθηκε κιόλας. Τον βρήκε ίδιο 2,5-2,7!

Πηρα μια ανάσα... Απο δω και πέρα , θα με βλέπει ανα βδομάδα. Να το ελέγχουμε οσο πιο, απο κοντά μπορούμε... Θεωρώ πως θα με ηρεμεί αρκετά αυτό τουλάχιστον, μέχρι να φτάσω σε πιο safe βδομάδες.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

@little miracle έτσι ακριβώς. Η κουνιάδα μου με χωάνη και περιδεση έφτασε τις 40 εβδομάδες και πήγε με πρόκληση και γεννούσε 14 ώρες. Δεν έβγαινε η μικρή με τίποτα 🤣

Γι αυτό @Farmakotriftena μην φρικάρεις κορίτσι μου. Κατσε να δουμε. Ήδη το παρακολουθείς στενά, είσαι καλά ενημερωμένη και έχεις εμπειρία εγκυμοσύνης/τοκετών που για μένα πάντα δίνει ένα προβάδισμα σε σχέση με το τι να περιμένεις. Θα δεις, όλα θα πάνε σούπερ.

@LioPh79 μαζί έχουμε β επιπεδου! Με το καλό 🤞 Ναι καλέ, το δέρμα που ανοίγει ειναι, μην ανησυχείς! Κι εμένα η κοιλιά δεν έχει μεγαλώσει πολύ, αλλά όντως νιωθω τα οργανα; τα πλευρα; ούτε που ξέρω 🤣 να αλλάζουν.

σκέφτομαι να φέρω την ξαπλώστρα που έχω της θάλασσας, από το εξοχικό, για να κοιμάμαι 🤭

• Χαχα 1

Χαίρετε χαίρετε! Πώς είστε;; Βγήκε το nipt μ, όλα καλά 🙏 Αλλά δυστυχώς...έχω κοβιντ. Τρεις μέρες έκανα τεστ, έβγαινα αρνητική και σήμερα βγήκα τελικά θετική. Πέραν του ότι η μητέρα μ είναι σε ανοσοκαταστολή και έχω έξτρα άγχος μην την έχω κολλήσει κάτι *αν και την βλέπω με μάσκα* ξέρει κάποια κατά πόσο μπορεί ο ιός να βλάψει το έμβρυο;; Έστειλα στον γιατρό αλλά δεν με έχει πάρει ακόμα. 😷🤧

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Chrisma είπε:

Χαίρετε χαίρετε! Πώς είστε;; Βγήκε το nipt μ, όλα καλά 🙏 Αλλά δυστυχώς...έχω κοβιντ. Τρεις μέρες έκανα τεστ, έβγαινα αρνητική και σήμερα βγήκα τελικά θετική. Πέραν του ότι η μητέρα μ είναι σε ανοσοκαταστολή και έχω έξτρα άγχος μην την έχω κολλήσει κάτι *αν και την βλέπω με μάσκα* ξέρει κάποια κατά πόσο μπορεί ο ιός να βλάψει το έμβρυο;; Έστειλα στον γιατρό αλλά δεν με έχει πάρει ακόμα. 😷🤧

Όχι όχι δεν επιρεαζει σε τίποτα . Το μόνο που επιρεαζει είναι αν αρρωστήσεις βαριά αλλά αφού λες είναι 3η μέρα αύριο μεθαύριο θα είσαι καλά . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου ! ❤️

Θέλει προσοχή τώρα, εγώ παντού πάω με μάσκα κ αν δω κάποιο φίλο τον βάζω να κάνει τεστ πρώτα. Έχω αγοράσει τεστ κ τα μοιράζω 🤣  Υπερβολή αλλά better safe than sorry. 

• Ευχαριστώ 1

@MK2012 ευχαριστώ πολύ! Ευτυχως το περνάω ελαφρά. Αλλα εχεις απολυτο δικιο για τα τεστ αν και τα δικα μ έβγαιναν οριακα αρνητικα μέχρι χτες. Οποτε μασκούλα για extra safety προτείνω τώρα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Chrisma είπε:

@MK2012 ευχαριστώ πολύ! Ευτυχως το περνάω ελαφρά. Αλλα εχεις απολυτο δικιο για τα τεστ αν και τα δικα μ έβγαιναν οριακα αρνητικα μέχρι χτες. Οποτε μασκούλα για extra safety προτείνω τώρα. 

Ε ναι δυστυχώς δε μπορείς να τα αποκλίσεις όλα τα ενδεχόμενα.  Ολα καλά θα πάνε, δε θα έχεις θέμα. 

• Ευχή 1

@Chrisma κι εγω  πέρασα  κόβοντ τωρα τα Χριστούγεννα. Δεν θυμαμαι  πόσων εβδομάδεςων ημουν.

Την 3η ημέρα  άρχισα  να γίνομαι  ολο και χειρότερα.  Εμενα μου το γυρισε σε ιγμοριτιδα και πηρα αντιβίωση  και η μικρή  μου κορη σε πνευμονία. 

περασαμε λιγο δύσκολα.  Το μωρο όμως,  οπως ξερεις δεν επηρεάστηκε. 

Εσυ μια χαρά  τα πας ομως!

Περαστικά  σου❤️🤗

Ολοκλήρωσα  σήμερα  και την β επιπέδου Κοριτσια. Ολα καλα ευτυχώς.  Παιδευτηκαμε και σήμερα πολύ . Με πιεσε πολυ ο γιατρός σε σημείο  που δεν ένιωθα  καλα απο ενα σημείο και μετά. 

Το μόνο  που θα πρέπει  να έχω  στο νου μου τωρα είναι ο τράχηλος. Αλλα θα με βλέπει καθε βδομάδα  ο γιατρός. 

Βάρος την προηγούμενη  εβδομάδα  έβγαινε 360γρ στις 20+6.

Αυριο μπαινω στον 6ο❤️😊😊

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...