Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Hope92 είπε:

Καλησπέρα Λια 

2 προσπάθειες στο Γεννεσις και μια στο Γέννημα .. αυτή που έγινε στο Γέννημα έδωσε βλαστοκύστη .. FSH έχω 10 , ινσουλίνη 9 , ζάχαρο 79 γενικά είναι καλές ορμόνες το πρόβλημα είναι μάλλον ότι ενώ βγάζω πολλά ωάρια δεν είναι καλής ποιότητας .. κάτι σαν προφίλ πολυκυστικών .. το σπερμα είναι μετριο με κατακερματισμό 24%, δεν ξέρουμε αν οι φυσικοί κύκλοι θα βοηθήσουν τώρα …και δεν ξέρω πόσες εξωσωματικές πρέπει να κάνω για να δώσουν έστω ένα καλό έμβρυο .. μας είπαν ότι αν ήμουν μεγαλύτερη θα μας τα προτειναν τα δανεικά απλά τώρα οι γιατροί το σκέφτονται γιατί είμαι μικρή .. δεν ξέρω τι να κάνω ..

Συγγνώμη  fsh 10 είναι πολύ καλό.. μήπως είναι θέμα του σπερματος? Γτ δοτρια? 

Μαμάδες to be Ιουνίου- Ιουλίου 2026

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Λογω πολυτοκιας και ειδικά γιατι εχω 4κ.τ συν μια λαπαροσκοπικη επιδιόρθωση σε ένα σημείο της τομής μου , που έκανα το Μάιο. Ε τωρα προστέθηκε και ο τράχηλος 😅😅 που βέβαια ειναι οριακός δεν είναι εκτός προς το παρόν...

@Chrisma μέχρι τη Δευτέρα θα εχεις βγει αρνητική. Στάνταρ... Κι εγω αν θυμάμαι καλα την 6η ημερα έβγαινα αρνητική και πλέον με βασάνιζε η ιγμορίτιδα. Οπότε μια χαρά θα πας. Σήμερα πόσο είσαι; Νομίζω κοντά κοντά είμαστε εμείς...

τσούπ ! ήρθα κι εγώ.

καλημέρα!

μίλησε μας λίγο για τις καισαρικές αν θέλεις , μια και έχεις κάνει ήδη 4. με ενδιαφέρει πολύ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 236
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Ήρθα κ εγώ σε αυτό το θέμα! Εγκυμονούσα στην 4η κύηση (19+6 σήμερα) με ΠΗΤ 4.7! Έχω 1 αγόρι και 2 κορίτσια, 1 καισαρική και 2 φυσιολογικούς τοκετούς.. κ με το καλό το νέο μέλος είναι αγόρι! Καλή κ τελειομηνή εγκυμοσύνη σε όλες!

• Μου αρέσει 3

sKnKp2.png

@LioPh79 καλως την!

@Chrismaαπο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί για τον τράχηλο! Αχαχαχ

Κανονικά μου ειπε ο εμβρυομητρικος με τέτοιον τράχηλο, λέμε στις εγκύους επανάληψη στις 2 εβδομάδες οπότε μου λεει μην αγχώνεσαι αφου έχεις συνεννοηθεί με τον γιατρό σου για κάθε βδομάδα έλεγχο.

Βεβαια διάβασα και εμπειρίες κοριτσιών που κοντυνε μεσα σε 1-2 ημέρες και κλασικά , εστίασα εκεί και οχι στις ένα σωρό κοπέλες που έμειναν σχεδόν με τον ιδιο μέχρι τέλους 😅

Ρωτήστε με κορίτσια ο,τι θέλετε.

Εμενα δυστυχώς δεν ηταν επιλογή μου η καισαρική. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη με νοσηλείες απο τον 4ο μηνα και μια επεμβαση στις 30κατι βδομάδες που μετα με πηγε για πρόκληση και "απέτυχε". Ηθελε ο γιατρός όμως να αποτύχει. Δεν ασχολιομουν τοτε με ίντερνετ και ομαδες οπότε απλά άκουγα οτι μου έλεγε εκείνος ο γιατρός. 

yplDp3.png

@Farmakotriftena μην μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι γτ με την ίδια λογική σε μια μέρα, εβδομάδα κλπ γίνεται και από 30-22. Πιο συχνό είναι να παραμένεις έτσι μέχρι τέλους και θα το δεις. 

Ως προς την γεννα, τι λες ρε συ! Οντως;; Κι εγώ γι αυτό δεν το σκέφτομαι καν ακόμα. Γτ αλλά σχέδια έχεις και αλλού η ζωή σε παει. Το καλύτερο να συμβαίνει για τα μωράκια, αυτό είναι το ζήτημα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

@LioPh79 καλως την!

@Chrismaαπο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί για τον τράχηλο! Αχαχαχ

Κανονικά μου ειπε ο εμβρυομητρικος με τέτοιον τράχηλο, λέμε στις εγκύους επανάληψη στις 2 εβδομάδες οπότε μου λεει μην αγχώνεσαι αφου έχεις συνεννοηθεί με τον γιατρό σου για κάθε βδομάδα έλεγχο.

Βεβαια διάβασα και εμπειρίες κοριτσιών που κοντυνε μεσα σε 1-2 ημέρες και κλασικά , εστίασα εκεί και οχι στις ένα σωρό κοπέλες που έμειναν σχεδόν με τον ιδιο μέχρι τέλους 😅

Ρωτήστε με κορίτσια ο,τι θέλετε.

Εμενα δυστυχώς δεν ηταν επιλογή μου η καισαρική. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη με νοσηλείες απο τον 4ο μηνα και μια επεμβαση στις 30κατι βδομάδες που μετα με πηγε για πρόκληση και "απέτυχε". Ηθελε ο γιατρός όμως να αποτύχει. Δεν ασχολιομουν τοτε με ίντερνετ και ομαδες οπότε απλά άκουγα οτι μου έλεγε εκείνος ο γιατρός. 

Bonjour!!

αυτό που θα ήθελα να ακούσω είναι, αν έκανες με επι σκληρίδιο , πως ένιωθες εκείνη την ώρα. την ώρα δηλαδή που ακούς , βλέπεις κλπ. Φαντάζομαι και μόνο ότι δεν ήταν επιλογή σου αλλά προέκυψε έχει τη δική του σημασία.

εγώ γεννήθηκα με καισαρική αλλά τότε ήταν μόνο με ολική νάρκωση και δεν μπορώ να πάρω πληροφορίες για εκείνη τη στιγμή. ιατρικά ή σαν πράξεις οκ , ξέρω τα βασικά για τους  τοκετούς φυσιολογικό , φυσικό ή καισαρική . ξέρω εννοώ, όχι σαν γιατρός, αλλά από γιατρό και από φίλες . έχω ακούσει τις ευκολίες και τις δυσκολίες σε όλες τις περιπτώσεις, οπότε αυτό σίγουρα δεν μπορεί να με βοηθήσει.   εμένα με ενδιαφέρει η ψυχολογίά εκείνη την ώρα της καισαρικής.

τι πάω και σκέφτομαι;; 😄 Αν έχω καταλάβει καλά όταν πλησιάζει η ώρα της γέννας , το μόνο που θες είναι να ελευθερωθείς όσο πιο εύκολα γίνεται για να το κρατήσεις υγιές στην αγκαλιά σου!!!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

Bonjour!!

αυτό που θα ήθελα να ακούσω είναι, αν έκανες με επι σκληρίδιο , πως ένιωθες εκείνη την ώρα. την ώρα δηλαδή που ακούς , βλέπεις κλπ. Φαντάζομαι και μόνο ότι δεν ήταν επιλογή σου αλλά προέκυψε έχει τη δική του σημασία.

εγώ γεννήθηκα με καισαρική αλλά τότε ήταν μόνο με ολική νάρκωση και δεν μπορώ να πάρω πληροφορίες για εκείνη τη στιγμή. ιατρικά ή σαν πράξεις οκ , ξέρω τα βασικά για τους  τοκετούς φυσιολογικό , φυσικό ή καισαρική . ξέρω εννοώ, όχι σαν γιατρός, αλλά από γιατρό και από φίλες . έχω ακούσει τις ευκολίες και τις δυσκολίες σε όλες τις περιπτώσεις, οπότε αυτό σίγουρα δεν μπορεί να με βοηθήσει.   εμένα με ενδιαφέρει η ψυχολογίά εκείνη την ώρα της καισαρικής.

τι πάω και σκέφτομαι;; 😄 Αν έχω καταλάβει καλά όταν πλησιάζει η ώρα της γέννας , το μόνο που θες είναι να ελευθερωθείς όσο πιο εύκολα γίνεται για να το κρατήσεις υγιές στην αγκαλιά σου!!!

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου❤️Πολύ βασικό στην καισαρική είναι να λειτουργήσει το έντερο, οπότε όσο πιο γρήγορα αεριστεις και πας τουαλέτα,τόσο το καλύτερο. Στην πρώτη μου καισαρική,μια μαια στην κλινική μου είχε προτείνει να τρώω τσίχλες και πραγματικά με βοήθησε πολύ.Το έκανα και στη δεύτερη καισαρική και από το πρώτο 24ωρο το έντερο άρχισε να λειτουργεί 😊 Και μη σε πιάσουν ντροπες, όποτε σου ρχεται μην το κρατάς.Κλασε ελεύθερα😁

• Χαχα 1

Καλησπέρα σε όλες! Τώρα βρήκα την ομάδα ! Εγώ έχω ΠΗΤ στις 24/7 αλλά ξέρουμε πως θα πάμε σίγουρα νωρίτερα λόγω καισαρικής. Είναι το δεύτερο παιδάκι πρώτο αγοράκι τώρα μάλλον κοριτσάκι ! Με το καλό όλα τα μωράκια μας!

• Μου αρέσει 4

@LioPh79 με αγχωνει και πάντα με αγχωνε η επισκληριδιος, αλλα οκ δεν είναι κατι τελικά. Απλα ας πουμε στην 4η πρέπει να μου εβαλε δοση για ελέφαντες και εκανε παρα πολυ ωρα να ξεμουδιασει το ενα ποδι και ειχε χεσ.. πάνω μου. Νιωθεις πως το καθε σου ποδι ζυγίζει 300 κιλα και είναι τεράστιο.

Σε αυτη την εγκυμοσύνη, επειδή παίρνω salospir και αντιπηκτικες, αν παω σε επείγουσα καισαρική και δεμ έχω προλάβει να κοψω το salospir θα κάνω ολική απ'οσο ξερω. Και δεν θέλω.. Αλλα προς το παρόν παρακαλάω να φτάσω μέχρι εκει κι ας έρθει, όπως θέλει.

@Blue Velvet(που σε ξέρω;; Ήμασταν μαζι σε καποιο τοπικ;) Αυτο που λες για τα αέρια... Στο 3ο και 4ο παιδι 2η ημερα μετα την καισαρική, ειχα πονους απο εγκλωβισμένο αερα (βαραγε μαχαιρες σε διαφραγμα και ώμο) την 1η φορά που το έπαθα, τρόμαξα. Και είχαν έρθει και ένα σωρό γιατροί να δούνε τι ειναι αυτο που έπαθα (οτι να'ναι) και έρχεται μια νοσηλεύτρια μετα και μου λεει ειναι εγκλωβισμένα αέρα, θα σου κανω κλύσμα. Και πέρασε... Τώρα βέβαια δεν ξερω κατα ποσο αυτος ο εγκλωβισμένος αέρας είναι στο έντερο. Αλλα μου πέρασε. Για τις τσίχλες δεν το ήξερα!!❣️

Θελει πολυ περπάτημα γενικα μετά την καισαρική. Και η τουαλέτα αγχωνει ειδικά όταν σε έχουν 48ωρες με τσάι και φιδέ. Έγινε και αυτο με την κοπέλα στην Άρτα και το σκέφτεσαι μετά παραπάνω...

Ας φτάσω κορίτσια μέχρι εκει και ας έχω τέτοια άγχη όμως αχαχα

@Nikoleta2καλώς όρισες ❣️

yplDp3.png

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου❤️Πολύ βασικό στην καισαρική είναι να λειτουργήσει το έντερο, οπότε όσο πιο γρήγορα αεριστεις και πας τουαλέτα,τόσο το καλύτερο. Στην πρώτη μου καισαρική,μια μαια στην κλινική μου είχε προτείνει να τρώω τσίχλες και πραγματικά με βοήθησε πολύ.Το έκανα και στη δεύτερη καισαρική και από το πρώτο 24ωρο το έντερο άρχισε να λειτουργεί 😊 Και μη σε πιάσουν ντροπες, όποτε σου ρχεται μην το κρατάς.Κλασε ελεύθερα😁

Καλησπέρα! Θα κρατήσω το κολπάκι με την τσίχλα καλου κακού, έτσι κι αλλιώς από την ώρα που με έπιασαν αναγουλες, με βοήθησαν παααααρα πολύ! 

πρίν από 59 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@LioPh79 με αγχωνει και πάντα με αγχωνε η επισκληριδιος, αλλα οκ δεν είναι κατι τελικά. Απλα ας πουμε στην 4η πρέπει να μου εβαλε δοση για ελέφαντες και εκανε παρα πολυ ωρα να ξεμουδιασει το ενα ποδι και ειχε χεσ.. πάνω μου. Νιωθεις πως το καθε σου ποδι ζυγίζει 300 κιλα και είναι τεράστιο.

Σε αυτη την εγκυμοσύνη, επειδή παίρνω salospir και αντιπηκτικες, αν παω σε επείγουσα καισαρική και δεμ έχω προλάβει να κοψω το salospir θα κάνω ολική απ'οσο ξερω. Και δεν θέλω.. Αλλα προς το παρόν παρακαλάω να φτάσω μέχρι εκει κι ας έρθει, όπως θέλει.

@Blue Velvet(που σε ξέρω;; Ήμασταν μαζι σε καποιο τοπικ;) Αυτο που λες για τα αέρια... Στο 3ο και 4ο παιδι 2η ημερα μετα την καισαρική, ειχα πονους απο εγκλωβισμένο αερα (βαραγε μαχαιρες σε διαφραγμα και ώμο) την 1η φορά που το έπαθα, τρόμαξα. Και είχαν έρθει και ένα σωρό γιατροί να δούνε τι ειναι αυτο που έπαθα (οτι να'ναι) και έρχεται μια νοσηλεύτρια μετα και μου λεει ειναι εγκλωβισμένα αέρα, θα σου κανω κλύσμα. Και πέρασε... Τώρα βέβαια δεν ξερω κατα ποσο αυτος ο εγκλωβισμένος αέρας είναι στο έντερο. Αλλα μου πέρασε. Για τις τσίχλες δεν το ήξερα!!❣️

Θελει πολυ περπάτημα γενικα μετά την καισαρική. Και η τουαλέτα αγχωνει ειδικά όταν σε έχουν 48ωρες με τσάι και φιδέ. Έγινε και αυτο με την κοπέλα στην Άρτα και το σκέφτεσαι μετά παραπάνω...

Αυτά που γράφεις μου  θυμίζουν πολυ, κάθε επέμβαση ακόμη και χολής που έκανα. Βαριά πόδια ελέφαντα, μη σου πω και ολόκληρη σαν ελέφαντας ένιωθα. 😬 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ήμασταν μαζί στις μανουλες Ιουλίου και εγώ σε θυμάμαι😊Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα,με το καλό το πέμπτο μωράκι σου❤️Ναι αυτό με την τσίχλα είναι τρομερό,κάνει δουλειά όντως!Επειδή δεν μπορούμε να φάμε την πρώτη μέρα,πρέπει κάπως να λειτουργήσει το έντερο🙂

• Μου αρέσει 1

@Farmakotriftena κι εγώ χτες βράδυ ξύπνησα με αναγούλα. Φαντάζομαι προβλέπεται κι αυτό. Και το έντερο ρε συ νομίζω όλες μας ενοχλεί λίγο πολύ. Κάτι ο σίδηρος, κάτι η προγεστερονη, κάτι οι ορμόνες, αποσυντονίζεται κι αυτό το έρημο. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα. Εδώ και μερικές μέρες είχα μια φαγούρα στην πλάτη ψηλά αλλά όχι τρέλα πράγματα. Από χθες έχω πιο έντονη φαγούρα σε διάφορα σημεία του σώματος. Εχω βγάλει κ κάτι εξανθήματα στο σημείο που είναι το σουτιέν τα οποία σήμερα έφυγαν.  Μίλησα με το γιατρό και μου έγραψε εκ νέου εξετάσεις αίματος να κάνω αν και είχα κάνει ηπατικές εξετάσεις στις 10/2 και οι τρανσαμινασες μου ήταν πολύ καλές. Ψάχνοντας το είδα πως η φαγούρα σχετίζεται με τη χολοσταση κύησης, παρόλα αυτά είμαι μόλις 18 + 0 και αυτό εμφανίζεται αργότερα αν εμφανιστεί. Εχω ανησυχήσει πάρα πολύ γιατί αν όντως είναι κάτι τέτοιο δεν είναι καλά τα πράγματα. Η μόνη αλλαγή που έκανα τις τελευταίες μέρες είναι πως ξεκίνησα σίδηρο γιατί έπεσε ο αιματοκρίτης μου κ εξαιτίας αυτού έχω έντονη δυσκοιλιότητα.

@MK2012 στην χολόσταση νομιζω λενε για παλαμες και πατούσες (εαν καποια γνωρίζει καλύτερα, ας με διορθώσει). Αν τα ηπατικά σου ένζυμα είναι καλα, δυσκολο μου φαίνεται. Μήπως χρησιμοποιησες καινούργιο απορρυπαντικο/σαπούνι ή κρεμα; Επίσης η φαγούρα στην χολοσταση λένε δεν σταματάει εύκολα και είναι έντονη, σαν να θες να βγάλεις το δέρμα σου. Λόγω της αλλαγής των ορμονών, παίζει να είμαστε πιο ευαίσθητες απλά. Αλλά σωστά έπραξες και θα το δεις και με εξετάσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...