Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Souri είπε:

Με το καλό, καλή επιτυχία! Πόσα εμβρυάκια θα παραλάβεις; 

Ένα θα βάλω γιατί έχω περίεργο ιστορικό.στην προηγούμενη ετ έβαλα δύο κ έγιναν τρία τα έμβρυα κ αναγκάστηκα πήγαμε σε μειώσει κ δεν είναι κ το πιο ευχάριστο.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Καλημερα!!Ευχομαι τα καλυτερα για την Scorpina,να ειναι καλη η χοριακη της και τα μωρακια της να ειναι καλα στην κοιλιτσα της!!!Εγω σημερα ειμαι χαλια ψυχολογικα...εχω απο το πρωι πονους περιοδου και το πρωι που σηκωθηκα για πιπι,στο σκουπισμα ειδα πολυ αχνο ροζ!!!Ερχεται η περιοδος??ειμαι στην 8η μερα,ειναι δυνατον??Εχω διαβασει απειρες σελιδες απο κοπελες που αναφερονται σε συμπτωματα κι εγινα χειροτερα,μπερδευτηκα περισσοτερο!!!Ας με καθησυχασει καποια...εκλιπαρω!!:cry:Δεν κουνιεμαι απο τον καναπε,παρα μονο για τουαλετα και φοβαμαι οτι θα δω αιμα....επισης οταν εβαλα την κολπικη,ειχαν μεινει λιγα καφε επανω...αχ!την γενναιοτητα της Scorpina ουτε στο μικρο το δαχτυλακι δεν φτανω!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου....

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα μεστά σας λόγια και τις ευχούλες σας....

Η κατάστασή μου παραμένει η ίδια...ευτυχώς μεγάλη αιμορραγία δεν έχω και είμαι συνέχεια ξάπλα! Αύριο μεσημεράκι θα χω τα αποτελέσματα της χοριακής αλλά μέχρι τότε είμαι σε διαρκή φόβο...είμαι αισιόδοξη ελπίζω αλλά φοβάμαι περισσότερο!!!

Argyro μου εγω γενναία οχι δεν είμαι, απλά υπομονή έχω...όσο για το ροζ αίμα που είδες δε ξέρω τι μπορεί να σημαίνει...πάντως κι εγώ την 8η μέρα είχα ροζ αίμα και απο το φοβο μου πηρα το clear blue το ηλεκτρονικο τεστ και εκανα και με εβγαλε θετικη 1-2! Γιατι δε κανεις κι εσυ ενα τεστακι?Βέβαια μπορει να μη δείξει και τίποτα και το καλλίτερο απ΄όλα είναι να καθήσεις ξάπλα να ηρεμήσεις και να αναμλενεις την χοριακη! Ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολο μα κουράγιο καλή μου....

Φιλιά σε όλες!!!!

Argyro καταλαβαινω το αγχος σου αλλα κανε λιγη υπομονη μπορει να ειναι αιματακι εμφυτευσης μπορει ομως να ειναι και περιοδος... θα το ξερεις την 12η μερα που ειναι να κανεις χοριακη η όποια μερα σου ειπε ο γιατρος σου. Μην αγχωνεσαι... κατα τη γνωμη μου μην παρεις τεστ γιατι μπορει να απογοητευτεις χωρις λογο και δυσκολα να φανει κατι ειναι νωρις... Υπομονη οτι ειναι να γινει θα γινει συντομα, μεχρι τοτε κανε υπομονη... ευχομαι να σε βοηθησα. Καλη δυναμη κοριτσακι!

Τι περνάμε, λέω εγώ!!!Ούτε ενέσεις, ούτε πόνους, ούτε αιμα ούτε τιποτε άλλο δε λογαριάζουμε για να αποκτήσουμε ένα παιδάκι.. Κορίτσια είστε ΟΛΕΣ ανεξαρτήτως αποτελέσματος ΗΡΩΙΔΕΣ. Μόνο η αναμονή μας λυγίζει, γιατί απλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτή. Αν υπήρχε,τον κόσμο θα γυρίζαμε ανάποδα και θα το καταφέρναμε. Είμαι σίγουρη.

ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ... ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ....

"Έχω μια αγκαλιά...για σένα την έχω...και πολλά φιλιά σού στέλνω ξανά...που δεν είσαι εδώ ακόμα τ'αντέχω....όμως μην αργείς δε νιώθω καλά..."

Καλημερα!!Ευχομαι τα καλυτερα για την Scorpina,να ειναι καλη η χοριακη της και τα μωρακια της να ειναι καλα στην κοιλιτσα της!!!Εγω σημερα ειμαι χαλια ψυχολογικα...εχω απο το πρωι πονους περιοδου και το πρωι που σηκωθηκα για πιπι,στο σκουπισμα ειδα πολυ αχνο ροζ!!!Ερχεται η περιοδος??ειμαι στην 8η μερα,ειναι δυνατον??Εχω διαβασει απειρες σελιδες απο κοπελες που αναφερονται σε συμπτωματα κι εγινα χειροτερα,μπερδευτηκα περισσοτερο!!!Ας με καθησυχασει καποια...εκλιπαρω!!:cry:Δεν κουνιεμαι απο τον καναπε,παρα μονο για τουαλετα και φοβαμαι οτι θα δω αιμα....επισης οταν εβαλα την κολπικη,ειχαν μεινει λιγα καφε επανω...αχ!την γενναιοτητα της Scorpina ουτε στο μικρο το δαχτυλακι δεν φτανω!!

ξάπλα,ξάπλα και πάλι ξάπλα!!!Μπορεί να είναι αιματάκι εμφύτευσης!!!λίγη υπομονή γλυκιά μου!!!

yS7sp3.png 8hfMp2.png

Διαφημίσεις

Μην δινεις σημασια σε τετοια εγω και στις 2 εξωσωματικες που εκανα , εβλεπα στην 11η μερα αιμα και ειχα και πονους περιοδου. Τελικα ημουν εγκυος και τις 2 φορες, ασχετα αν δεν πηγαν καλα μετα

Με συγκινησατε βρε κουκλιτσες!!ειμαι απο το πρωι ξαπλα,ακομη και το φαγητο στον καναπε μου το φερνει ο συζυξ(τι τραβαει κι αυτος με τα νευρα μου)....εσεις απο νευρα πως τα πατε?Εχω ακομη πονακια περιοδου που ερχονται-φευγουν,ευτυχως δεν εχω δει τιποτα στο σκουπισμα και πηρα τον γυναικολογο τηλ.μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο να τα εχω και πως τις περισσοτερες φορες τα εχουν οι εγκυμονουσες!!Μακαρι να ειμαι μια απο αυτες...κουραγιο μας μεχρι την χοριακη!!Τωρα ζαλιζομαι απο τα ultro,νυσταζω και λιγουλακι(ξεραθηκα και το μεσημερι),σας ευχαριστω ολες ΤΟΣΟΟΟΟΟΟ πολυ για το ενδιαφερον σας,τωρα προεχει η χοριακη της Scorpina μας!!

498ap2.png

nZqvp3.png

μην αγχωνεσαι μεινε ξαπλωμενη στο κρεββατι και ολα θα πανε καλα καλο θα ηταν να μην κουραζεσαι και πολυ και οτι μπορεις να αποφυγεις αποφυγε το!! δεν ειναι παντα κακο το αιμα πολλες φορες σημαινει εμφυτευση....οποτε χαλαρωσε και μεινε ξαπλωμενη και ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα θα το δεις :D

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Μόλις πριν λίγο άφησε ο άντρας μου το δείγμα για την χοριακή! Μου πήραν απο χτες αίμα! Θα ξέρω στις 12:30 το μεσημέρι! Φοβάμαι πάρα πάρα πολύ! Δε σταματώ βέβαια να ελπίζω αλλά ο φόβος ειναι κάτι που υπερνικά καθε μου συναισθημα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αντέξουν τα νινάκια μου οποια δοκιμασια αντιμετωπιζουν!!!!

Σας φιλώ!!!

Μόλις πριν λίγο άφησε ο άντρας μου το δείγμα για την χοριακή! Μου πήραν απο χτες αίμα! Θα ξέρω στις 12:30 το μεσημέρι! Φοβάμαι πάρα πάρα πολύ! Δε σταματώ βέβαια να ελπίζω αλλά ο φόβος ειναι κάτι που υπερνικά καθε μου συναισθημα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αντέξουν τα νινάκια μου οποια δοκιμασια αντιμετωπιζουν!!!!

Σας φιλώ!!!

Καλή επιτυχία κούκλα μου! Όλα θα πάνε τέλεια! Να έχεις πίστη και αισιοδοξία!!!

Θα περιμένουμε τα όμορφα νέα σου!!!;)

Διαφημίσεις

Σας φιλώ!!!

καλα αποτελέσματα με αισιοδοξία!!!!!!!!!

Σας φιλώ!!!

Ειναι παλικαρακια,το εχουν αποδειξει αλλωστε!!!Στη θεση σου θα ειχα χ..ει πανω μου,συγνωμη κιολας!!Σκεψου οσο μπορεις θετικα και εμεις θα ειμαστε εδω να χαρουμε μαζι σου!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Σας φιλώ!!!

skorpina μου όλα θα πάνε τέλεια είμαι σίγουρη.Υπομονή και μόνο θετικές σκέψεις

Γειά σας & από μένα. Επιτέλους κατάφερα να μπω στο parentscafe!

Σας παρακολουθώ πολύ καιρό ,έχω αγωνία γιά την β χορειακή της scorpina.

Εγώ είναι στην 4η ημέρα της εμβρυομεταφοράς.( στο ΓΕΝΕΣΙΣ)

Εχω μέλλον ακόμη , καλή επιτυχία σε όλες ,θα τα λέμε τώρα που σας βρήκα.

Ithaki καλή αρχή!argyro υπομονή, μπορεί να είναι καλό σημάδι...

Δυστυχώς κορίτσια μου η χοριακη επεσε σε 9000 ! Αύριο θα παω για υπερηχο...αλλα η παλινδρομιση κ η αποξεση ειναι μονοδρομος πια για μενα! Ειμαι πολυ χαλια! Κοντευω να τρελαθω! Τι μπορω ομως να κανω; Να ελπιζω οτι εστω το ενα ζει; Ναι το θελω! Αλλα θα ταν ανοησια αφου η χοριακη επεσε τοσο! Απελπισία με πιάνει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...