Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα σε όλες! Καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούν με μια μεγάλη χοριακη σε όσες περιμένουν αποτελέσματα και με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη στις εγκυούλες! 
      Βρηκα λίγο χρόνο και διάβασα αρκετά από αυτά που γράφετε και θέλω να σας πω με λίγα λόγια τη δίκη μου περίπτωση για να δώσω κουράγιο στα κορίτσια  που προσπαθούν και να βοηθήσω να φύγουν οι αμφιβολίες από όσες το σκέφτονται αν θα δοκιμάσουν με δότρια. Εγώ ετών 48, ήταν μονόδρομος το θέμα δότρια. Ο σύζυγος με πολύ αδύναμο σπερμα με σχεδόν μηδενικές πιθανότητες φυσιολογικής σύλληψης. Αυτό το ξέραμε από παλαιότερα, όταν είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες φυσιολογικά αλλά δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα ψαχτηκαμε και το βρήκαμε. Παρόλα αυτά είχα μείνει έγκυος παλαιότερα σε Δίδυμα φυσιολογικά. Όμως στον 3 μήνα σταμάτησαν οι καρδούλες τους. Πολύ κλάμα και πόνος τότε. 
      αποφασισαμε να πάμε σε εξωσωματική. Μέχρι να μαζέψουμε τα χρήματα πέρασε και ο καιρός. Ο χρόνος με νίκησε και ήρθε η εμμηνόπαυση. Ο γιατρός τότε είπε ότι μπορούμε με δότρια. Το σκεφτήκαμε λίγο και είπαμε ναι. Θυμάμαι την διαδικασία την αγωνία το άγχος. Όταν πήγα για την εμβρυομεταφορα πίστευα με όλη μου την ψυχή ότι θα πετύχει. Δεν άφησα καμία αμφιβολία να τρυπώσει στο μυαλό μου. Έκανα την πρώτη χοριακη και η τιμή ήταν πολύ μεγάλη. Δίδυμα μου λέει ο γιατρός. Κάνω τις επόμενες χοριακες οι τιμή ανέβαινε πολύ. Πάμε στο ιατρείο να ακούσουμε καρδούλα. Τρεις σάκοι 3 καρδιές λέει ο γιατρός. Σοκ εγώ. Είχαμε βάλει δυο βλαστοκυστες από τις 3 καλές που είχαμε. Μέχρι τον 3 μήνα όλα προχωρούσαν κανονικά. Τον 3 μήνα το ένα σταμάτησε. Δεν πειράζει είπαμε ίσως είναι καλύτερα μπορεί να είχε πρόβλημα. Φτάνει η αυχενική όλα τέλεια. Είχα ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Φτάνει η β επιπέδου όλα καλά. Όμως εγώ είχα πρόβλημα υγείας και ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη! Στον επόμενο υπέρηχο το κοριτσάκι είχε μείνει πίσω στην ανάπτυξη. Μια εβδομάδα μετά και ενώ είχα κλείσει τον έκτο μήνα στον υπέρηχο το κοριτσάκι σταμάτησε  να χτυπάει η καρδούλα του. 
      Στις 32 εβδομάδες γεννήθηκε ο μπέμπης μου μικρός αλλά πολύ δυνατός και απόλυτα υγιής!εμεινε ενάμιση μήνα στη μονάδα γιατί ήταν πολύ μικρός! Γολγοθάς για μένα! Όμως το καταφέραμε και αυτό!  Πέρασα ένα γολγοθά με την υγεία μου ζούσα με το άγχος ότι θα χάσω τα μωρά μου αλλά τελικά απέκτησα το γλυκύτερο πλάσμα του κόσμου! Ο οποίος καθώς μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο γλυκός όμορφος και τρυφερός! Έχω ένα απίστευτο δέσιμο μαζί του τέτοιο που δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου! Έχουμε μια τόσο μεγάλη επικοινωνία που λες δεν μπορεί είναι μωρό! Και όμως μπορεί! Μιλάμε οι δυο μας με τα μάτια! Μιλάμε όλη την ημέρα με λόγια! Είμαστε γεμάτοι αγκαλιεσ! Και ούτε μια στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι το ωάριο ήταν δότριας! Ίσα ίσα που εύχομαι  να είναι καλά γιατί χάρη στο δώρο της εγώ ζω τώρα αυτή την ευτυχια! 
       Αυτά από μένα όσο πιο λίγα μπορουσα να τα γράψω! 
      ευχομαι να βοηθήσω με την ιστορία μου και όλες να έχετε σε λίγο καιρό αγκαλιά τα μωράκια σας! 

      • Μου αρέσει 1

καπακι απο μιξεράκι izzy


Recommended Posts

ψαχνω να αγορασω το μαυρο καπακι απο αυτο το μπλεντερ,γιατι χαλασε κατι στο μηχανισμο του και δεν μπορει να γυρισει τον κοφτη.αν εχετε και τον κοφτη ακομα καλυτερα..

http://www.buldoza.gr/product.aspx?product=1485733

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Διαφημίσεις

  • 1 month later...

κοριτσια,ακομα και στην αντιπροσωπεια πηρα ,εδω και πολυ καιρο,και ειπαν θα επικοινωνησουν να μου πουν,και τιποτα!! αν καμια κοπελα το εχει και δεν το θελει,ας επικοινωνησει

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σ'εκείνα τα τηλ που σου'χα δώσει πήρες;; Αν πάντως είχαν αλλά δε σου στέλνουν, πες μου γιατί εγώ όταν βρεθώ Ηράκλειο έχω σκοπό να πάω απο'κει να πάρω ένα εξάρτημα , αμα είναι να σου το πάρω να στο στείλω...


365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png
Link to comment
Share on other sites

Σ'εκείνα τα τηλ που σου'χα δώσει πήρες;; Αν πάντως είχαν αλλά δε σου στέλνουν, πες μου γιατί εγώ όταν βρεθώ Ηράκλειο έχω σκοπό να πάω απο'κει να πάρω ένα εξάρτημα , αμα είναι να σου το πάρω να στο στείλω...

ναι,πηρα τηλ.στο ενα καταστημα μου ειπαν θα επικοινωνησουν αν το βρου,αλλα στο τελος δεν πηραν τηλ,στο αλλο καταστημα οτι καλυτερα να το δουν απο κοντα-πραγμα αδυνατον δυστυχως- ,γιατι μπορει να κανει και το καπακι απο αλλο μοντελο.

πηρα και στο e parts πάλι,και τελικα ειπαν το βρηκαν, 12 κανει το καπακι,και ..15 τα μεταφορικα!!! δεν με συμφερει,αγοραζω καινουριο ετσι!!:cry:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...