Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

οχι δεν θα εισαι κοριτσι μου. δες το απλα ως τροπο τωρα να καλυπτεις τα εξοδα των προσπαθειων σου. κι οταν με το καλο γινει το θαυματακι σου, επαναπροσδιορισε τις συνιστωσες στη ζωη σου, δως τους μια μουτζα και πηγαινε βρες κατι πιο ανθρωπινο. ναι μεν δεν θα εχεις το ιδιο εισοδημα πιθανοτατα, αλλα θα εχεις την ψυχικη σου ηρεμια και χρονο με την οικογενεια σου. δες τωρα τη δουλεια σου απλα ως μεσο να φτασεις στον αλλο σκοπο σου, το παιδι. στα λεω απο προσωπικη εμπειρια 😉

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

για να ειμαι ειλικρινης...κι εγω ετσι το θεωρω...ενα ισον κανενα.... εδω δεν τα καταφεραν 3...αυτο το 1 θα τα καταφερει???

χλωμοοοοοοοοοοο ουτε στην αποξυση δε θα τα καταφερει αυτο :tongue:

Μην το λες αυτο, εαν δεν ηταν καλο το εμβρυακι δεν θα το φυλαγαν ...

Στο διπλα καφε εχω δει επιτυχιες με κατεψυγμενα .Εγω νομιζω οτι πρεπει να του δωσεις μια ευκαιρια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Μαράκι συγχαρητήρια για το θετικό αποτέλεσμα εύχομαι να κρατήσεις σε 9 μήνες αγκαλιά το μωράκι σου η τα μωράκια σου!!!!!!!

Κάθε θετικό αποτέλεσμα δίνει ελπίδες,δύναμη και κουράγιο και σε μας που προσπαθούμε.

Εγώ μετά την αποτυχία της σπερματέγχυσης έκανα μια εξέταση ΑΜΗ ορμόνη λέγεται και δυστυχώς τα απωθέματα των ωαρίων μου είναι λίγα και έτσι προχωράμε στην εξωσοματική με βραχύ πρωτόκολο μου είπε ο γιατρός και αν τα καταφέρω και κάνω ωάρια θα πάμε με βλαστοκύστες.

την Τρίτη εχω ραντεβού με τον γυναικολόγο του ΙΚΑ για να μου γράψει τα φάρμακα και να περάσω επιτροπή(για να δούμε θα μου τα γράψει? η θα αρχίσω να κλαίω για να τον πείσω?)

Ο γιατρός μου ζήτησε 2.200 Εuro καλά δεν είναι?

Μαράκι συγχαρητήρια για το θετικό αποτέλεσμα εύχομαι να κρατήσεις σε 9 μήνες αγκαλιά το μωράκι σου η τα μωράκια σου!!!!!!!

Κάθε θετικό αποτέλεσμα δίνει ελπίδες,δύναμη και κουράγιο και σε μας που προσπαθούμε.

Εγώ μετά την αποτυχία της σπερματέγχυσης έκανα μια εξέταση ΑΜΗ ορμόνη λέγεται και δυστυχώς τα απωθέματα των ωαρίων μου είναι λίγα και έτσι προχωράμε στην εξωσοματική με βραχύ πρωτόκολο μου είπε ο γιατρός και αν τα καταφέρω και κάνω ωάρια θα πάμε με βλαστοκύστες.

την Τρίτη εχω ραντεβού με τον γυναικολόγο του ΙΚΑ για να μου γράψει τα φάρμακα και να περάσω επιτροπή(για να δούμε θα μου τα γράψει? η θα αρχίσω να κλαίω για να τον πείσω?)

Ο γιατρός μου ζήτησε 2.200 Εuro καλά δεν είναι?

πολυ καλη τιμη !!! Αντε καλη αρχη κοπελα μου και καλη επιτυχια !!!

Σε ποιο γιατρο πηγες?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Οχι αυριο , σημερα.....Δεν αντεξα....πηγα πρωι και εκανε χοριακη μια μερα νωριτερα.....

Βγηκε 93 !!!!!!

Πωπω, Μαρία, μας αιφνιδίασες! Τι ωραία νέα ήταν αυτά??? Συγχαρητήρια! Μεγάλη χαρά μας έδωσες! Γύρισε πάλι η τύχη της παρέας μας... Κι ένας πόντος ακόμα για το γιατρό μας ;) Τρέχα να το γλεντήσεις!!!

Το γουρουνόπουλο που σου έψησε η Moments μόλις σερβιρίστηκε :) :)

03-12-09_311390_41.jpg

8He6p3.png

oiFnp3.png

Διαφημίσεις

Elen69

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αν δεν έχεις την απόφαση της Επιτροπής στα χέρια σου ο γυναικολόγος αποκλείεται να σου γράψει τα φάρμακα. Η διαδικασία έχει ως εξής: πας στο γυναικολόγο του ΙΚΑ με όλα τα χαρτιά που απαιτεί η Επιτροπή και του ζητάς να σου δώσει παραπεμπτικό (να προσέξεις να υπογράψει το παραπεμπτικό και να βάλει και τη σφραγίδα του). Με αυτό το παραπεμπτικό και όλα τα δικαιολογητικά πας στην Επιτροπή. Όταν με το καλό βγει η θετική απόφαση (2 μέρες κάνει να βγει) πας πάλι στο γυναικολόγο του ΙΚΑ και με την απόφαση, το βιβλιάριό σου και τη συνταγή του κέντρου εξωσωματικής σου γράφει τα φάρμακα. Πας μετά στον ελεγκτή του ΙΚΑ και θεωρείς τις συνταγές. Μετά με τη συνταγή που γράφει μόνο τα φάρμακα της διέγερσης (Puregon, Menopur, Gonal) πας στο φαρμακείο του ΙΚΑ και τα παίρνεις (σε αυτό που είναι Ασωπού και Παράσχου στου Γκύζη). Με την άλλη συνταγή που γράφει όλα τα υπόλοιπα πας σε οποιοδήποτε φαρμακείο και τα παίρνεις πληρώνοντας συμμετοχή 25%. Ελπίζω να σε βοήθησα.

L2qIp2.png

Καλησπερα !! Συνηθως γινεται πρωτα η εγχυση κ μετα κανουν υπερηχο να δουν αν οντως εσπασαν τα ωοθηλακια..

Απο τη στιγμη που κανουμε την πρεγκνυλ την ενεση τα ωοθηλακια σανε σε 34 με 36 ωρες... αλλα μη σε πολυτρομαζει αυτο γιατι και το ωαριο αλλα και τα σπερματοζωαρια ζουνε στις κοιλιτσες μας για 36 ωρες...

descolorira

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το θέμα με μας είναι ότι δεν ζουν για πολύ ώρα τα σπερματοζωάρια , ικανοποιητική βιωσιμότητα έχουν στις 5 ώρες, μετά μένουν πολύ λίγα. Εσένα συνήθως μετά τη σπερματέγχυση είχαν σπάσει ή όχι? θέλω να πλησιάσουμε όσο κοντά στην ωορρηξία γίνεται. Εγώ θα κάνω και σε φυσικό κύκλο και θα ναι 1 μόνο το ωάριο....για να δούμε.

descolorira

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το θέμα με μας είναι ότι δεν ζουν για πολύ ώρα τα σπερματοζωάρια , ικανοποιητική βιωσιμότητα έχουν στις 5 ώρες, μετά μένουν πολύ λίγα. Εσένα συνήθως μετά τη σπερματέγχυση είχαν σπάσει ή όχι? θέλω να πλησιάσουμε όσο κοντά στην ωορρηξία γίνεται. Εγώ θα κάνω και σε φυσικό κύκλο και θα ναι 1 μόνο το ωάριο....για να δούμε.

οχι...δε μου εκαναν υπερηχο...δεν ειχα πεσει και στους καλυτερους γιατρους δυστυχως

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Οχι αυριο , σημερα.....Δεν αντεξα....πηγα πρωι και εκανε χοριακη μια μερα νωριτερα.....

Βγηκε 93 !!!!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου , πολύ καλή η χοριακή σου , πιθανόν να είναι και δίδυμα.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να χεις καλή εγκυμοσύνη!

Μελετινα εχεις κανονισει να κανεις και πριν τη σπερματεγχυση υπερηχο? Αν σπασουν τα αυγουλακια δεν φαινονται. Που θα την κάνεις?

Στελλίτσα μου είπε ο γιατρός ότι μετά τη σπερματέγχυση γινεται υπέρηχος και όχι πριν, αυγουλάκι ένα έχω το δικό μου , δεν πήρα φάρμακα , είναι η πρώτη μου φορά και ξεκινάμε με φυσικό κύκλο. Στο ebryo art θα την κάνω. Εσύ έχεις κάνει?

maria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι εκπηξη ηταν αυτη?????????Με κανεις πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!Αντε να συνεχιζονται τα καλα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τα περαστικα του αντρουλη μου!!!ειμαι στο γραφειο απο τις 15.00 και θα τα λεμε μεχρι το βραδυ απο εδω!!!!!!!!

Μαρακι μου, συγχαρητηρια!!! Δεν κρατηθηκες εε??

Κ πολυ καλα εκανες!! Να εχεις τελειομηνη εγκομοσυνη

κ γερα μωρακια!!! Μπραβο!!!!

Κουκλες μου τι κανετε? δεν γραφω σε καθεμια ξεχωριστα,

γιατι ηρθα σπιτι για μια ωριτσα να φαω κ φευγω παλι

για δουλεια.. ελπιζω να γυρισω νωρις κ να τα πουμε το βραδυ!

καλο απογευμα να εχετε!!

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...