Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

Θα γίνουμε Γονείς 2016


Recommended Posts

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα...Εχω ΠΗΤ 09/01/2016 , ειμαστε πολυ μακρια ακομα...πως τα πηγατε με την αυχενικη???Οσες κανανε...

Εμεις σουπερ αν και βαριοταν λιγο το μικρουλη μας ειχε γιρισει τον πωπο και δεν ελεγε να μας κοιταξει λιγακι!!!


36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

Καλησπέρα και από εμένα. Η γυναίκα μου διαβάζει αυτό το forum και είπα να γράψω κι εγώ για να σας περιγράψω μια "περίεργη" εμπειρία που είχα με τις πάνες agnotis.

Είναι αρκετά μεγάλο γιατί πρέπει να παραθέσω όλα τα στοιχεία, οπότε όποιος μπορεί ας το διαβάσει. Αφορά τις πάνες που ίσως φορέσουν τα μωρά μας.

Ομολογουμένως, εντυπωσιάστηκα από τις τιμές και τις υπηρεσίες τους, όμως παντού διάβαζα οτι κατασκευάζονται στην Ελλάδα και μάλιστα από Θεσσαλονικιό (Σολων Καράσσο) - μέχρι που αναρωτήθηκα να μάθω που είναι το εργοστάσιο γιατί και σε πρωινές εκπομπές που είδα ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ εμπορικός αντιπρόσωπος δεν έχει πάει!

Και εκεί ξεκινά η περιπέτεια!

1. Σχόλιο με ερώτημα στη σελίδα τους στο facebook (πάντα με ευγενικό και καλοπροαίρετο τρόπο) για το αν θα μπορούσαν να με πληροφορήσουν αν οι πάνες κατασκευάζονται στην Ελλάδα και πού, ή αν τις εισάγουν από κάπου. Ερώτηση που πιστεύω είναι εύλογη για να μάθω αν οι πάνες που φοράνε τα βρέφη δεν είναι από χώρες που διατηρούμε μια επιφύλαξη.

2. Αφού με μπλόκαραν και δε μπορούσα να ξαναρωτήσω, έστειλα email στις 21/10 στο [email protected] θέτοντας πάλι με καλοπροαίρετο ύφος μιας που δεν ήμουν υποψιασμένος για κάτι και απλά έθετα ένα ερώτημα για προέλευση προϊόντος.

3. Σήμερα 26/10 και αφού κανείς δε μου είχε απαντήσει σε ΤΙΠΟΤΑ, αποφάσισα να καλέσω και να ρωτήσω πληροφορίες σχετικά με την προέλευση (διεύθυνση εργοστασίου στο Καλοχώρι - ή τη χώρα προέλευσης).

Θα το πω αρχικά με ειρωνεία για να καταλάβετε. Αν ζητούσα τους κωδικούς εκτόξευσης πυρηνικής βόμβας, ποιό εύκολα μου τους έλεγαν!

Αρχικά μου είπαν και αφού επέμεινα οτι ως καταναλωτής και όχι ως ένας δυσαρεστημένος εν' δυνάμει πελάτης, θέλω να μάθω που είναι το εργοστάσιο, οτι δε μπορούν να μου δώσουν αυτή την πληροφορία. Μάλιστα μου επαναλάμβαναν ΣΥΝΕΧΩΣ οτι αυτές είναι η πληροφορίες που δίνουμε που αφορούν μόνο αγορά πάνας. Σε επόμενη ερώτηση αν το εργοστάσιο τους είναι όντως στο Καλοχώρι μου είπαν οτι εκεί είναι. Η απάντηση καταπέλτης από εμένα (και μετά από έρευνα) είναι πως το τηλέφωνο που δηλώνεται στο 11888.gr και βγάζει διεύθυνση το Καλοχώρι, δεν είναι παρά μόνο γραφεία. Διόλου με εργοστάσιο δε μοιάζει.

Εν συνεχεία ξεκινάω το ψάξιμο μέσω ΦΕΚ να βρω ποιός θέλει να μου πουλήσει τι. Για όποιον θέλει και έχει το χρόνο να δεί έχω επισυνάψει το ΦΕΚ. Για να λυθεί το κουβάρι της CARASSO SA βρήκα πως οι πάνες AGNOTIS πουλάνε και στο ΛΙΒΑΝΟ (πολύ πιθανό να εξάγονται από τη χώρα μας αλλά και πάλι από ποιο εργοστάσιο) http://www.agnotis.com/ly/

στο κάτω μέρος της σελίδα είναι εταιρία CARASSO SA με έδρα το ΚΑΛΟΧΩΡΙ στη Θεσσαλονίκη.

ΤΟ ΦΕΚ δεν αναφέρει πουθενά ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ή ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - μόνο λιανικό εμπόριο.

Αυτό μου κίνησε ακόμη περισότερο την περιέργια να μάθω ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

4. Αφού έχω και αυτά τα στοιχεία, ξανακαλώ μήπως και τους πείσω να μάθω πλέον ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ στην Ελλάδα. Σκέφτηκα οτι θα μπορούσαν να τις έφτιαχναν με τη μέθοδο "φασόν" δηλαδή οτι δεν έχουν δικό τους εργοστάσιο, και τις κατασκευάζει κάποιο άλλο ελληνικό εργοστάσιο με την επωνυμία agnotis.

Αφού πολλές φορές που μου είπαν οτι και στο 1ο τηλεφώνημα, (δε δίνουμε τέτοιες πληροφορίες) ρώτησα κάτι τρομερά απλό:

Δεν ξέρετε που είναι το εργοστάσιο ή δεν μπορείτε να μου πείτε;

H απάντηση: Μπορεί να είστε κάποιος ανταγωνιστής και δε μπορώ να σας πω.

- Δεν είμαι ανταγωνιστής, δυσαρεστημένος καταναλωτής είμαι από πιθανά ψέματα που λέτε. Άρα το εργοστάσιο υπάρχει στην Ελλάδα αλλά δε μου λέτε που είναι; άρα πρέπει να κάνω έρευνα; να γίνω ντεντέκτιβ;

(μεταξύ μας αν τις έφτιαχνε φασόν σε άλλο ΕΛΛΗΝΙΚΟ εργοστάσιο, στο ΦΕΚ θα έπρεπε να λέει μεταποίηση κάπου και όχι λιανικό εμπόριο)

- Απάντηση: Εγώ αυτά μπορώ να σας πω, και οτι κι αν έχετε δημιουργήσει μέσω facebook κάντε το, αυτή είναι η απάντησή μας. (όντως απο το πρωί κοινοποιώ μέσω facebook οτι μαθαίνω)

Συνοψίζοντας: Εργοστάσιο στην Ελλάδα που παράγει Ελληνικές πάνες, δεν είναι. Όλη η μυστικότητα από μεριάς τους αυτό δείχνει. Δεν έχω κάποια άλλη απόδειξη πλην του ΦΕΚ και των τηλεφωνικών ερωτημάτων μου.

Όποιος άλλος θέλει ας δοκιμάσει να καλέσει και να ζητήσει τις ίδιες πληροφορίες. Μπορεί να σας πουν οτι εγώ σας έβαλα, γιατί ήμουν αρκετά επίμονος, μέχρι και τη γυναίκα μου ανέφεραν επειδή έκανε share τα posts μου στο facebook.

Δε με πειράζει αυτό...με πειράζει εν μέσω κρίσης η εκμετάλλευση μιας επιχείρησης να με πείσει να αγοράσω ένα προϊόν που δεν ξέρω ΚΑΝ αν παράγεται στην Ευρωπη...ενω μου το λέει ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Φιλικά, Αλέξανδρος

CARASSO SA.zip

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Καλησπερα αλεξανδρε.

Και εμενα η σύζυγος μου προτεινε τις πανες αγνοτις αλλα οταν το εψαξα εζησα ακριβως τα ιδια με σενα (facebook block , τηλεφωνα Θεσσαλονίκη κλπ).

Με μια μικρη διαφορα, εγω πηγα στον εοφ και εκανα καταγγελια , οπως επισης και στη γενικη γραμματεια καταναλωτη. Επισης επικοινωνησα με ολες τις εταιριες παραγωγης των πρωινων εκπομπων που τα προωθούν ( μενεγακη, μεγκα αντ1) κα τους ενημερωσα για την καταγγελια μου και την απατη της εταιριας και πως μονο μεσω των παρουσιαστων τα αναφερουν ως ελληνικα προιοντα και οχι στην επίσημη σελιδα τους ή στο facebook.

Το επομενο βημα ( και εδω θα ηθελατη βοηθεια σου,) εινα να στειλω emal σε ολα τα blog που εχουν κανει πληρωμενες αναρτησεις ( imommy ,faysbook κλπ κλπ) κα να τους ζητησω να κατεβασουν τα post τους γιατι ειναι ψευδη και παραπλανουν τον καταναλωτή.

Αυτα...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...