-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, kate82 είπε:
Τι κύκλο έχεις κορίτσι μου ??? Ίσως και την γλιτώσεις αν είσαι 28 με 30 μέρες χαχαχα
35 😭 δικιά μου είσαι εσύ 😂
1 hour ago, little miracle είπε:Κοιτα, ολες το εχουμε βιωσει αυτο με εγκυες/μωρα/νεες μαμαδες. Κι ειναι απολυτως ανθρωπινο. Εγω δεν αντεχα καθολου ειδικα οσες ηταν κοσμαρα και δεν δειχνανε καμια συναισθηση. Ολο ασχολιονταν πως μεινανε εγκυες με την πρωτη και δεν το περιμεναν (η χωρις να θελουν) και τετοιες μαλακιες, γενικα ειναι αυτες που οπως λεω μεινανε εγκυες μια μερα, πηγανε μια αλλη γεννησαν και δε σκοτιστηκαν ποτε για το παραμικρο και το χειροτερο, χεστηκαν για εσενα, εμενα κι οποιαδηποτε εχει περασει 40 κυμματα. Επισης δεν αντεχα κατι εγκυες φιλες μου που ο καημος τους ηταν τα κιλα, τα ρουχα εγκυμοσυνης, ειχα μια συναδελφο που μας εβαζε να της κουβαλαμε το νερο 1μιση λιτρου και να της γεμιζουμε το ποτηρι γιατι δεν μπορουσε λεει να σηκωσει βαρος. Ηταν τριων μηνων και περπαταγε σαν ετοιμογεννη και καθοταν και χαιδευε την κοιλια της επιδεικτικα ενω ηξερε για τις εξωσωματικες για τις αποβολες και για ολα. Εεε με αυτα τρελαινομουνα. Χωρις βεβαια να μπορω και να κανω τιποτα, γιατι ημασταν σε ιδιο χωρο εργασιας. Αλλα θα σου πω οτι υπαρχουν γυρω μας κι ατομα με ενσυναισθηση κι ατομα που την εγκυμοσυνη την περνανε με κομμενη την ανασα λογω ασχημων εμπειριων, στο λεω εκ πειρας. Δεν ξερω για τη συγκεκριμενη φιλη σου, αλλα να ξερεις πως υπαρχουν γυναικες που δεν κοιτανε να δειξουν τις κοιλιες και να νιωσουν οτι ολοκληρωθηκαν επειδη μπορεσαν να τεκνοποιησουν, αλλα μενουν σιωπηλες και μετρανε αντιστροφα να φτασει η μερα να γεννησουνε ενα υγιες μωρο και συμμεριζονται απολυτα τον πονο και τη δυσκολια της υπογονιμοτητας . Εγω πραγματικα με οσες γυναικες ειναι ετσι, νιωθω οτι εχουμε αμοιβαια κατανοηση και δεν ειχα ποτε προβλημα να τις συναναστρεφομαι. Οσο για τις αλλες, μην καταπιεζεσαι. Αν νιωθεις οτι δεν αντεχεις και σε κανει κουρελι, προστατεψε τον εαυτο σου και αποφυγε την επαφη. Βαζε το δικο σου συναισθημα πανω απο τους καθωσπρεπισμους. Γιατι αντιστοιχα τετοιοι ανθρωποι ποτε δεν θα μπουν στα παπουτσια σου και ποτε δεν θα προσπαθησουν στο ελαχιστο να σε νιωσουν…εσυ γιατι να προσπαθεις να το κανεις;
Μωρέ καλά τα λες αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε δυστυχώς. Οπότε ή που θα πάρω ένα λεξοτανίλ να είμαι στην κοσμάρα μου ή που θα μαλώσουμε και θα φύγω κυρία! Δεν είναι φίλη μου. Και η αλήθεια είναι πως δεν κρατάω την γλώσσα μου γενικά. Εχω κ εγώ φίλες που το μόνο που τις απασχολεί είναι τα κιλά που θα βάλουν. Αυτές τις έχω κάνει στην άκρη, δεν θα πάρω ευχαριστώ. Γενικά τις φίλες πιο εύκολα τις διαχειρίζεσαι, άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν μπορείς να αποφύγεις. Εκεί έχω καταλήξει! Μετά από αποτυχημένη εμβρυομεταφορά δεν είναι εύκολο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, όσο ψύχραιμα και να το έχεις πάρει.
-
Γοργόνες σε δίαιτα!
-
Θέματα
-
- 13.122 απαντήσεις
- 1.332.387 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.555 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.292.372 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.561 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.000 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.122 απαντήσεις
- 1.332.387 εμφανίσεις
-
- 65 απαντήσεις
- 3.108 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.555 εμφανίσεις
-
- 81 απαντήσεις
- 3.370 εμφανίσεις
-
- 2.729 απαντήσεις
- 169.960 εμφανίσεις
-
- 2.003 απαντήσεις
- 293.064 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 214 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 206 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 4.005 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 101 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα