Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 57 λεπτά , Alex@ είπε:

      Καλησπέρα, πόση ώρα πέρασε που έδωσε αιμα για την εξέταση και που ξύπνησε. Για την προλακτινη να δείξει σωστή τιμή θέλει τουλάχιστον 2 ώρες μετά που θα ξυπνήσει κάποιος να δώσει αιμα αλλιώς μπορεί να έχει ανεβασμένη τιμή. Μου το είχανε πει στο διαγνωστικό.

       

      Κορίτσια θα ήθελα την γνώμη σας, αρχές Απριλίου θα ξεκινήσουμε την ετ, σκέφτομαι να πάω τις επόμενες μέρες να κάνω θεραπεία κερατινης φυτική στα μαλλια, μπορεί να επηρεάσει αργότερα την ετ;;

      Καλησπέρα !!! Στον άντρα μου του είπαν πως πρέπει να έχει ξυπνήσει μισή ώρα ΟΤΕ παραπάνω ούτε λιγότερο για να δείξουν όλες πι εξετάσεις που έκανε και ήταν μέσα και η προλακτινηη 

      της έκανε και εμένα προχθές για αυτό το θυμάμαι τι του είπαν !!!

      μπορει να αλλάζει από διαγνωστικό σε διαγνωστικό δεν ξέρω 

Με αγορά Inglesina Trilogy System Quattro, δώρο το μουσικό ριλάξ LOUNGE


CoffeeMaker

Recommended Posts

  

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ INGLESINA QUATTRO

…μια νέα φιλοσοφία κρύβεται πίσω από το νέο σύστημα

Προλάβετε την προσφορά που ισχύει για τον Μάρτιο!

inglesina_advert.png.d3bb2e0fab9359d0a296ef92a1120e7f.png

 

Mια νέα φιλοσοφία κρύβεται πίσω από τα νέα συστήματα μεταφοράς της Inglesina, τα οποία πλέον πέρα από το να προσφέρουν στους γονείς την απαραίτητη λειτουργικότητα εξασφαλίζουν και τις ιδανικές συνθήκες για τον πραγματικό χρήστη του συστήματος, το μωρό!

Τα συστήματα μεταφοράς QUATTRO™ επιτρέπουν την ευέλικτη αλλαγή από τον περίπατο με το καρότσι στο σπίτι και έπειτα στο αυτοκίνητο χωρίς διακοπές και ενοχλήσεις στον πολύτιμο ύπνο του μωρού, καθώς διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό τους πορτ-μπεμπε, σκελετό με την αναστρέψιμη θέση περιπάτου, κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Gr. 0+, βάση Standup, στρώμα και Welcome Pad® για το πορτ-μπεμπέ, καλάθι μεταφοράς αντικειμένων, ποτηροθήκη και ποδόσακο για το καρότσι.

Για το μήνα Μάρτιο, με την αγορά των συστημάτων μεταφοράς Trilogy και Trilogy Plus παίρνετε δώρο το νέο μουσικό ριλάξ, Lounge της Inglesina! Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

image.thumb.png.6d7856047a92fde8204b649e620560cd.png

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.inglesina.gr.  

Το σύστημα μεταφοράς quattro περιλαμβάνει:
Καρότσι: Σκελετός Trilogy ή City  & Αναστρέψιμη θέση περιπάτου
Ποδόσακος για το καρότσι
Καλάθι μεταφοράς αντικειμένων
Ποτηροθήκη
Πορτ-μπεμπέ & Στρώμα & Welcome PadTM
Κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Multifix Group 0+
Βάση Standup (για να τοποθετείτε με ασφάλεια το πόρτ μπεμπέ στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα χωρίς να φέρνετε στο σπίτι το καρότσι)

image.thumb.png.22c59d29470fc6efc6cdc601d15cd718.png

ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ

Κατά τους πρώτους μήνες το μωρό πρέπει να παραμένει ξαπλωτό, ελεύθερο να τεντώνεται, να κοιμάται και να εξερευνά, χωρίς να περιορίζεται από στενούς χώρους που είναι απαγορευτικοί για την ελεύθερη κίνηση και την χαλάρωση των μυών του μωρού. Το πορτ-μπεμπέ είναι πλέον extra - large για να χαρίσει στο μωρό σας πολλούς μήνες απόλυτης χαλάρωσης! Με διαστάσεις 76 x 37 εκ. ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα, ακόμα και όταν το παιδί είναι τοποθετημένο μέσα σε έναν χειμερινό υπνόσακο.

 

WELCOME PAD

Ένα βρέφος μέσα στους πρώτους μήνες της ζωής του αναπτύσσεται και χρειάζεται να αισθάνεται πρωτίστως ασφαλές και προστατευμένο, όπως όταν βρισκόταν μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς του. Όμως η χρήση μαξιλαριών και φωλιών για το μωρό μπορεί να εμποδίσει τη σωστή διαδικασία αναπνοής. Για τον λόγο αυτό, κατασκευάστηκε με βάση την ιατρική συσκευή

“START MATT”, που σχεδιάστηκε από την Inglesina σε συνεργασία με το Τμήμα Νεογνολογίας του Νοσοκομείου Maggiore της Μπολόνια και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές κατευθυντήριες γραμμές σε σχέση με την ευεξία και την ασφάλεια, το Welcome Pad™: 

• Προωθεί τη σταθερή θέση της σπονδυλικής στήλης και της ευθυγράμμισης των άκρων

• Προσφέρει στο μωρό την προστασία που είναι απαραίτητη κατά τις πρώτες 7 με 9 εβδομάδες της ζωής του

• Βοηθάει στην ευθυγράμμιση των αεροφόρων οδών

• Περιορίζει τον κίνδυνο πλαγιοκεφαλίας (σύνδρομο επίπεδης κεφαλής)

• Προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του μωρού, χάρη στη ρύθμιση για τη στήριξη των ποδιών

• Διαθέτει εξαιρετικό εξαερισμό χάρη στη 3D δομή του και σε συνδυασμό με την εσωτερική αφρώδη επένδυση βοηθά στον έλεγχο

της θερμοκρασίας και της εφίδρωσης του μωρού 

STANDUP

Μετά τον περίπατο, ένα πρακτικό σύστημα για την τοποθέτηση του πορτ-μπεμπέ με ασφάλεια στο σπίτι επιτρέπει στο μωρό να κοιμάται σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Μπορεί να γίνει το απόλυτο αξεσουάρ για τον ύπνο του μωρού στο σπίτι, ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά ή ακόμα και στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού! Το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί επίσης να τοποθετηθεί επάνω στο STANDUP για έναν γρήγορο υπνάκο. Μπορεί να μετατραπεί σε μια κατάλληλη υποστήριξη για την ανάπαυση του βρέφους στο σπίτι. Μπορεί εύκολα να μετακινηθεί από το ένα δωμάτιο στο άλλο και ακόμη να πάει στο σπίτι των παππούδων! Χάρη στη βάση στήριξης Standup, η βρωμιά και τα νερά μένουν έξω από το σπίτι! 

HUGGY GROUP 0+

Εύκολο στη μεταφορά χάρη στο λιγοστό του βάρος (μόνο 3,7 κιλά), μπορεί να στερεωθεί και να αφαιρεθεί εύκολα στη βάση για το αυτοκίνητο, στη βάση Standup ή στον σκελετό του καροτσιού, χωρίς αντάπτορες. Είναι εξοπλισμένο με ένα πλευρικό σύστημα προστασίας από τα χτυπήματα (SHP) και διαθέτει ένα μαλακό διαπνέον μαξιλαράκι που υποχωρεί στα σημεία πίεσης, από λύκρα, εργονομικά σχεδιασμένο για να διατηρεί τη σωστή θέση του μωρού. Μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στο αυτοκίνητο μόνο του ή με τη βοήθεια των προαιρετικών βάσεων Universal ή Isofix, που ενισχύουν τη σταθερότητα του παιδικού καθίσματος μέσα στο αυτοκίνητο και επιτρέπουν την ακόμα πιο γρήγορη σύνδεση και αποσύνδεση.

ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ

Τα καρότσια των συστημάτων QUATTRO ανακλίνονται πλήρως χάρη στον κεντρικό του μηχανισμό τους. Η θέση οριζοντιώνεται προκειμένου να εξασφαλίζει τη σωστή στάση και την άνεση του μωρού. Το νέο επεκτεινόμενο υποπόδιο συνοδεύει το παιδί ενώ μεγαλώνει και επιτρέπει τη χρήση του καροτσιού για μεγαλύτερη διάρκεια, ακόμα και στη θέση του ύπνου. Το υποπόδιο για τη στήριξη των ποδιών του μωρού είναι πλέον επεκτεινόμενο, ώστε να είναι δυνατή η χρήση του καροτσιού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ακόμα και στη θέση ύπνου. Το καλαθάκι για τα ψώνια διαθέτει ανακλαστικές λεπτομέρειες, για ασφαλείς βόλτες το βράδυ. Νέοι μεγαλύτεροι ακτινωτοί τροχοί με αμορτισέρ και ρουλεμάν, ασορτί με το χρώμα του σκελετού. Η επωμίδα που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια είναι κατασκευασμένη από μαλακό λύκρα ύφασμα για την αποφυγή ερεθισμών. Η μεγάλη, επεκτεινόμενη κουκούλα με αντιηλιακή προστασία UPF 50+ εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία ακόμα και όταν το μωρό είναι εντελώς ξαπλωτό.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Οι σκελετοί των συστημάτων μεταφοράς QUATTRO είναι εξοπλισμένοι με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Inglesina για το σύστημα κλεισίματος με το ένα χέρι. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα το να μπορείτε να κλείσετε τον σκελετό με το ένα χέρι ενώ το άλλο είναι απασχολημένο με το πορτ-μπεμπέ ή το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Η τεχνολογία που έχουμε υιοθετήσει για τους σκελετούς μας έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε οι χειρολαβές να μην ακουμπούν στο έδαφος όταν κλείνουν. Η υγιεινή είναι πολύ σημαντική επειδή η αλληλεπίδραση με το μωρό είναι συνεχής!

TRILOGY

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ 

To Trilogy είναι ένα σύστημα μεταφοράς “QUATTRO” για όποιον αναζητά την άνεση και την καλοπέραση του παιδιού χωρίς να θυσιάζει την ευκολία και την πρακτικότητα της χρήσης. Το σύστημα μεταφοράς QUATTRO επιτρέπει τη μετακίνηση βόλτα-σπίτι-αυτοκίνητο, ως συνέχεια της ανάπαυσης και του ασφαλούς ύπνου του μωρού. Το ευρύχωρο πορτ-μπεμπέ είναι εξοπλισμένο με το καινοτόμο αξεσουάρ Welcome PadTM, για να αγκαλιάζει με τον καλύτερο τρόπο το νεογνό τους πρώτους μήνες της ζωής του και μετατρέπεται εύκολα σε μία ιδανική βάση στήριξης του μωρού για το σπίτι χάρη στην πρακτική βάση Standup. Όλα τα στοιχεία, εξοπλισμένα με σύστημα εξαερισμού, συνδέονται-αποσυνδέονται εύκολα από το σκελετό χάρη στο σύστημα Easy Clip. Ο σκελετός, ελαφρύς και συμπαγής, που ανοίγει, κλείνει και οδηγείται με το ένα χέρι, έχει ιδιαίτερη ευκολία στο χειρισμό, γίνεται ακόμα πιο ευέλικτος χάρη στο σκελετό City, που με μόνο 50 εκ. πλάτος έχει τη δυνατότητα να μπαίνει ακόμα και μέσα στα πιο στενά ασανσέρ.
 

 

TRILOGY PLUS

ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 Το Trilogy Plus είναι το σύστημα μεταφοράς “QUATTRO” που συνδυάζει την κομψότητα
και τη λειτουργικότητα. Το σύστημα μεταφοράς QUATTRO επιτρέπει τη μετακίνηση βόλτα-σπίτι-αυτοκίνητο, ως συνέχεια της υγιούς ανάπαυσης και του ασφαλούς ύπνου του μωρού. Το Trilogy Plus είναι η «πολυτελής» έκδοση του Trilogy. Περιλαμβάνει έναν ελαφρύ σκελετό με επιχρωμιωμένους σωλήνες και ακτίνες τροχών καθώς και ενιαία χειρολαβή με δερμάτινα στοιχεία για μια ακόμη πιο ευχάριστη αίσθηση οδήγησης, ενώ τα ανάγλυφα υφάσματα και οι επιχρωμιωμένες μεταλλικές λεπτομέρειες στολίζουν το υφασμάτινο μέρος. Το ευρύχωρο πορτ-μπεμπέ είναι εξοπλισμένο με το καινοτόμο αξεσουάρ Welcome PadTM, για να αγκαλιάζει με τον καλύτερο τρόπο το νεογνό τους πρώτους μήνες της ζωής του. Το πορτ-μπεμπέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευκολία για την ανάπαυση του μωρού στο σπίτι χάρη στην πρακτική βάση Standup. Όλα τα στοιχεία είναι εξοπλισμένα με σύστημα εξαερισμού, συνδέονται και αποσυνδέονται εύκολα από το σκελετό χάρη στο σύστημα Easy Clip.  

image.png.f47cdb98fcaddd187d356a62a8ad63e3.png

image.thumb.png.e53f8d080c9d9de2affc1c7975ecf035.png

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

TRILOGY:  ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Καρότσι: Σκελετός Trilogy ή City  & Αναστρέψιμη θέση περιπάτου
Ποδόσακος για το καρότσι
Καλάθι μεταφοράς αντικειμένων
Ποτηροθήκη
Πορτ-μπεμπέ & Στρώμα & Welcome PadTM
Κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Multifix Group 0+
Βάση Standup (για να τοποθετείτε με ασφάλεια το πόρτ μπεμπέ στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα χωρίς να φέρνετε στο σπίτι το καρότσι)

Διαστάσεις και βάρη με τον βασικό σκελετό:

Εσωτερικές διαστάσεις πορτ-μπεμπέ: 37 x 22 x 76 εκ
Βάρος πορτ-μπεμπέ: 5,5 κιλά
Διαστάσεις καροτσιού (σκελετός standard + πορτ-μπεμπέ): 56.5 x 113 x 86 εκ
Εξωτερικές διαστάσεις παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου: 44 x 59 x 54 εκ
Βάρος παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου: 3,7 κιλά
Κατάλληλο για μεταφορά του μωρού μέχρι τα 20 κιλά.
Καρότσι ανοικτό (σκελετός standard): 56.5 x 105.5 x 82 εκ
Καρότσι κλειστό (σκελετός standard): 34 x 98 x 44 εκ
Βάρος καροτσιού (σκελετός standard): 9.5 κιλά
Standup ανοικτό: 57 x 53 x 70 εκ
Βάρος Standup: 2,3 κιλά 

Διαστάσεις και βάρη με τον σκελετό City:

Εσωτερικές διαστάσεις πορτ-μπεμπέ: 37 x 22 x 76 εκ
Βάρος πορτ-μπεμπέ: 5,5 κιλά
Διαστάσεις καροτσιού (σκελετός City + πορτ-μπεμπέ): 50 x 113 x 86 εκ
Εξωτερικές διαστάσεις παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου: 44 x 59 x 54 εκ
Βάρος παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου: 3,7 κιλά
Κατάλληλο για μεταφορά του μωρού μέχρι τα 20 κιλά.
Καρότσι ανοικτό (σκελετός City): 50 x 105.5 x 82 εκ
Καρότσι κλειστό (σκελετός City): 30 x 98 x 44 εκ
Βάρος καροτσιού (σκελετός City): 9,6 κιλά
Standup ανοικτό: 57 x 53 x 70 εκ
Βάρος Standup: 2,3 κιλά

TRILOGY PLUS:  ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ 

Καρότσι: Σκελετός Trilogy ή City  & Αναστρέψιμη θέση περιπάτου
Ποδόσακος για το καρότσι
Καλάθι μεταφοράς αντικειμένων
Ποτηροθήκη
Πορτ-μπεμπέ & Στρώμα & Welcome PadTM
Κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Multifix Group 0+
Βάση Standup (για να τοποθετείτε με ασφάλεια το πόρτ μπεμπέ στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα χωρίς να φέρνετε στο σπίτι το καρότσι)

Διαστάσεις και βάρη

Εσωτερικές διαστάσεις πορτ-μπεμπέ: 37 x 22 x 76 εκ
Βάρος πορτ-μπεμπέ: 5,5 κιλά
Διαστάσεις καροτσιού (σκελετός + πορτ-μπεμπέ): 58 x 113 x 86 εκ
Εξωτερικές διαστάσεις παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου: 44 x 59 x 54 εκ
Βάρος παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου: 3,7 κιλά
Κατάλληλο για μεταφορά του μωρού μέχρι τα 20 κιλά.
Καρότσι ανοικτό: 58 x 105.5 x 82 εκ
Καρότσι κλειστό: 34 x 98 x 44 εκ
Βάρος καροτσιού: 9,8 κιλά
Standup ανοικτό: 57 x 53 x 70 εκ
Βάρος Standup: 2,3 κιλά

 Πληροφορίες στο Ελληνικό site: https://www.inglesina.gr/promotion-2018

Επισκεφθείτε το κατάστημα της επιλογής σας για να εκμεταλλευτείτε την προσφορά του Μαρτίου ! 

Δείτε εδώ αυτόματα τα πιο κοντινά σε εσάς καταστήματα στα οποία θα βρείτε ως τέλος Μαρτίου το σύστημα Quattro + το μουσικό ριλάξ Lounge - πατήστε στην εικόνα ή εδώ  https://www.inglesina.gr/promotion-2018

 image.png.b5c647f4de822e57b2f39743d636ac40.png 


Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

follow_cafe.jpgfollow_insta.png

 💗LIFE, needs to be full of FUN. Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη από χαρά.💗

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...