Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Losr είπε:

Καλημέρα μου στείλανε και την οιστραδιόλη 513.8.

Κοίτα στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ποσότητα. Θα ήθελα ποιότητα. Γιατί, το έχω ξαναπεράσει,φουσκώνουν τα μυαλά μετά, να βλέπουν πχ 9 στον υπέρηχο και τελικά να πάρουν 18 και έκανα πολλές βλαστοκυστες 11 για την ακρίβεια αλλά όλες ήταν αποβολές. Και επειδή έχεις βγάλει πολλά λες εγώ τουλάχιστον έτσι σκεφτόμουν, ότι το χουμε. Οπότε θα πω ότι προτιμώ να κάνω 1 βλαστοκυστη και να είναι αυτή που θα μου δώσει μωρό. Για αυτό μου έδωσε rekovelle για διέγερση ο γιατρός. Μου είπε ότι είναι καινούργιο φάρμακο και η δόση του χορηγείται εξατομικευμένα βάσει κιλών μου  και ΑΜΗ. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο έχει μια μορφή Fsh διαφορετική από πχ gonal, bemfola κτλ η οποία δεν εστιάζει και τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα ωρίμανσης. Τώρα πως μη με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν το είχα ξανακουσει σαν φάρμακο αλλα εκείνος λέει ότι το έχει δοκιμάσει σε μεγαλύτερες ηλικίες 40+ και έχει κάνει δουλίτσα. 

Δεν θα πάρεις σαφείς απαντήσεις πιστεύω. Δυστυχώς υπάρχει αυτό στην εξωσωματική. Απλά προχωρά παρακάτω και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Το ξέρω ότι δεν θα πάρω κάποια απάντηση που να μου εξηγεί τι έχει γίνει .δεν πειράζει θα ηρεμήσουμε κ θα το ξανά συζητήσουμε με τον άντρα μου κ θα δούμε τι θα κάνουμε .καλο σαββατοκύριακο κορίτσια να περάσετε όμορφα 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan είπε:

κ μεις με τον κοκοβιο μ σ στλενουμε ολη μας την αγάπη  κ μαγικες χρυσες μπεμπεδοσκονες πολυχρωμες για να ανθισει κ η δικη σ κοιλιτσα...

Ευχαριστώ πολύ πολύ γλυκιά μου Ραφαέλα !!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Just now, Nanouka40 είπε:

Να σας ρωτήσω κάτι κορίτσια μου, ετοιμάζομαι για εξωσωματική με δωρεά και από χθες έχω συμπτώματα ουρολοιμωξης (αύριο θα πάω για γενική ούρων), επηρεάζει αυτό τη διαδικασία? Αν ναι πόσο την καθυστερεί? 

Εγω που εμφανισα ουρολοιμωξη τις ημέρες μετά την εμβρυομεταφορα μου είπε ο γιατρός ότι με την ουρολοιμωξη η μήτρα κάνει συσπάσεις και ήτανε η χειρότερη περίοδος που μπορούσα να παθω ουρολοιμωξη. 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

κ μεις με τον κοκοβιο μ σ στλενουμε ολη μας την αγάπη  κ μαγικες χρυσες μπεμπεδοσκονες πολυχρωμες για να ανθισει κ η δικη σ κοιλιτσα...

Είσαι η μόνη που υπόσχεται πολύχρωμη μπεμπεδοσκονη!! Να ξέρεις θα ζητήσω και εγώ.. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Να σας ρωτήσω κάτι κορίτσια μου, ετοιμάζομαι για εξωσωματική με δωρεά και από χθες έχω συμπτώματα ουρολοιμωξης (αύριο θα πάω για γενική ούρων), επηρεάζει αυτό τη διαδικασία? Αν ναι πόσο την καθυστερεί? 

Εγώ δεν ξέρω αν επηρεάζει αλλά προσωπικά μπαίνοντας στην προσπάθεια θα ήθελα όλα αυτά να τα έχω λύσει..Μην έχεις κι αυτό στο κεφάλι σου.Εαν δεν ξεκίνησες φάρμακα κτλ θα σου έλεγα να το σιγουρέψει ότι όλα θα πάνε καλά.Εαν είσαι σε φάση που έχει ξεκινήσει η δοτρια βάλε τα κατάψυξη...

3 ώρες πρίν, thalasa είπε:

Καλημέρα κορίτσια , καλή εβδομάδα να έχουμε ! Την Τετάρτη θα κάνω χοριακή , την προηγούμενη Δευτέρα έγινε η εμβρυομεταφορά , και όσο περνάνε οι μέρες με τρώει η αγωνία .. Καλή επιτυχία σε όλες όσες περιμένουμε αποτελέσματα . Οι κοπέλες που είναι ήδη σε εγκυμοσυνη , μπορούν παρακαλώ να μου στείλουν μπεμπεδόσκονη;; Μπόλικη μπεμπεδόσκονη παρακαλώ!! Τη χρειάζομαι.. Δεν εχω και κανένα σύμπτωμα , δεν θυμάμαι βεβαια τις προηγούμενες φορες αν ειχα

Πολύ πολύ καλή επιτυχία κορίτσι μου και σε σένα και στην @alina80! Με δύο χοριακες στο θεό εύχομαι

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

Καλησπέρα.. Έγραψα και  στο καφέ εξωσωματικης. Οι κοπελες που κάνουν εξωσωματική Θεσσαλονίκη κάποια Ιωακειμιδου την ξέρουν; Νομίζω ήτανε στο embryo... Επίσης για το New life ξέρει καμμία τίποτα; Αν ξέρει κάποια καμμια και δε θέλει δημοσια ας μου γράψει τη γνώμη της σε πμ. Ευχαριστώ.. 

Τη διαδικασια μπορει να μην την επηρεζει, ομως αν μεινεις εγκυος θα εχεις κινδυνο για αποβολη ή προωρο τοκετο. Να καταλαβεις, οτι οι εγκυες με ουρολοιμωξη παιρνουν αντιβιωση για να τη θεραπευσουν. Καλη επιτυχια ευχομαι κοριτσι μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 hours ago, thalasa said:

Καλημέρα κορίτσια , καλή εβδομάδα να έχουμε ! Την Τετάρτη θα κάνω χοριακή , την προηγούμενη Δευτέρα έγινε η εμβρυομεταφορά , και όσο περνάνε οι μέρες με τρώει η αγωνία .. Καλή επιτυχία σε όλες όσες περιμένουμε αποτελέσματα . Οι κοπέλες που είναι ήδη σε εγκυμοσυνη , μπορούν παρακαλώ να μου στείλουν μπεμπεδόσκονη;; Μπόλικη μπεμπεδόσκονη παρακαλώ!! Τη χρειάζομαι.. Δεν εχω και κανένα σύμπτωμα , δεν θυμάμαι βεβαια τις προηγούμενες φορες αν ειχα

Thalasa μου δεν υπάρχουν συγκεκριμένα συμπτώματα όπως γνωρίζουμε όλες. Σου εύχομαι μια τεραστιαααααα χοριακη κοπέλα μου. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, anoulious είπε:

Εγω που εμφανισα ουρολοιμωξη τις ημέρες μετά την εμβρυομεταφορα μου είπε ο γιατρός ότι με την ουρολοιμωξη η μήτρα κάνει συσπάσεις και ήτανε η χειρότερη περίοδος που μπορούσα να παθω ουρολοιμωξη. 

Είσαι η μόνη που υπόσχεται πολύχρωμη μπεμπεδοσκονη!! Να ξέρεις θα ζητήσω και εγώ.. 

με όλη  μ την ψυχη να σ την δωσω

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Nanouka40 είπε:

Γεια σου,

πότε θα κανεις εμβρυομεταφορά; εγω ειχα 5 μερες πριν συμπτωματα ουρολοίμωξης, βγηκε και αντιβιόγραμμα, αλλα δεν πήρα αντιβιωση. Μολις το εμαθα πήρα απο φαρμακείο urisanol flash cranberry ταχειας δράσης, ειναι για 5 μερες και εγω δεν προλαβα να το παρω ολο, γιατι την ημερα της εμβυομεταφορας δεν ηθελα να το παρω.

Επίσης εκανα πλύσεις με χαμομηλο και στην ουσία την ημερα της εμβρυομεταφοράς δεν είχα καθολου συμπτώματα. Το ειπα στο γιατρο και μου ειπε σε αυτη τη φαση θα παρεις μονο προβιοτικα, πηρα ισχυρα προβιοτικά και μετα απο 20 μερες εκανα καλλιεργεια και δεν βρεθηκε κανενα μικροβιο.

Σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα και ανωδυνα.

Ρωτησε ομως τον γιατρο σου.

• Μου αρέσει 1

12 hours ago, aurorahope said:

Γεια σου,

πότε θα κανεις εμβρυομεταφορά; εγω ειχα 5 μερες πριν συμπτωματα ουρολοίμωξης, βγηκε και αντιβιόγραμμα, αλλα δεν πήρα αντιβιωση. Μολις το εμαθα πήρα απο φαρμακείο urisanol flash cranberry ταχειας δράσης, ειναι για 5 μερες και εγω δεν προλαβα να το παρω ολο, γιατι την ημερα της εμβυομεταφορας δεν ηθελα να το παρω.

Επίσης εκανα πλύσεις με χαμομηλο και στην ουσία την ημερα της εμβρυομεταφοράς δεν είχα καθολου συμπτώματα. Το ειπα στο γιατρο και μου ειπε σε αυτη τη φαση θα παρεις μονο προβιοτικα, πηρα ισχυρα προβιοτικά και μετα απο 20 μερες εκανα καλλιεργεια και δεν βρεθηκε κανενα μικροβιο.

Με ενημέρωσαν ότι βρήκαν δοτρια, οπότε ίσως προλαβαίνω να πάρω αντιβίωση. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ 

• Μου αρέσει 2

15 hours ago, aurorahope said:

Γεια σου,

Τα κραμερι κανου πολύ καλό και τα προβιοτικα επίσης. Εγω επερνα προβιοτικα και μετά στην εμβιομεταφοτα και αντιμετώπισα την δυσκοιλιότητα . το είχα πει και στον γιατρό μου και μου έδωσε το οκ. 

42 minutes ago, Nanouka40 said:

Με ενημέρωσαν ότι βρήκαν δοτρια, οπότε ίσως προλαβαίνω να πάρω αντιβίωση. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ 

Πόσο καιρό έκαναν να βρουν δοτρεια?? Και να σου καθορίσει την έναρξη της διέγερσης της?? 

45 minutes ago, Nanouka40 said:

Με το καλό κοπέλα μου όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι να ερθη και η μέρα η πολυπόθητη να μιλάμε και εμείς για τις αναγουλλες ..... Της εγκυμοσύνης... Να μην προχορισω να μιλά με για τα ζουζουνια μας που δεν θα μας κοιμιζουν. Εγώ έχω τρελαθεί απο την χαρα μου θα γίνω γιαγια. Η κόρη της αδερφή μου είναι εγκυουλλα και τρελάθηκα .... Ψωνίζω πεπεδορουχα .... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 28/9/2020 at 1:05 ΜΜ, thalasa είπε:

Έφτασε η μέρα. Μια τεράστια, χορταστική συγκλονιστική χοριακη κορίτσι! Θα περιμένουμε μαζί σου αύριο

• Μου αρέσει 2

On 2/7/2020 at 1:13 PM, Andri M said:

Καλημέρα σας κορίτσια!!

@Stamatia123, άντε με το καλό για να γιορτάσουμε κιόλας!!

Να ρωτήσω, ξέρει κανείς το γιατρό Ζερβομανωλάκη? Είναι στο institute of life του Ιασώ.

Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω τη γνώμη σας για τον Ζερβομανωλάκη και γενικά για το Institute of Life. Σας παρακαλώ θα μπορούσατε να βοηθήσετε?

1 hour ago, Irida Mundo said:

Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω τη γνώμη σας για τον Ζερβομανωλάκη και γενικά για το Institute of Life. Σας παρακαλώ θα μπορούσατε να βοηθήσετε?

Καλησπέρα σου, 

παρότι έχεις κάνει quote τη δική μου ερώτηση, έρχομαι να σου απαντήσω... Εγώ έκανα προσπάθεια μαζί του με δωρεά. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη ακόμη και πριν τη χοριακή (η οποία ήταν μηδενική).

1. Μου είπε πότε θα κάνω εμβρυομεταφορά, αλλά δεν μου είπε πότε πρέπει ο σύντροφος μου να δώσει σπέρμα. Εγώ τηλεφώνησα στη βοηθό του και ρώτησα με αποτέλεσμα να μας απαντήσει :να πάει την επόμενη ημέρα ο σύντροφος για το σπέρμα.

2. Κάθε υπέρηχος (παρακολούθηση) = 100 ευρώ (χωρίς απόδειξη) = 500 ευρώ μόνο για να με παρακολουθεί

3. Διαγνωστική υστεροσκόπηση πανάκριβη: 1000 ευρώ στην τσέπη του + 350 το νοσοκομείο

4. Τα αποτελέσματα της γονιμοποίησης μας τα είπαν 30 λεπτά πριν την εμβρυομεταφορά. Και δεν ήταν καλά: 2 βλαστοκύστες μέτριες προς κακιές. Αυτό το κάνουν επίτηδες, είμαι σίγουρη. Του κάναμε και παράπονα για αυτό το θέμα αλλά δεν ίδρωσε το αυτί του.

5. Παρότι δεν ήταν καλά τα έμβρυα (με άριστο σπέρμα) και συζητήσαμε μαζί του μετά την εμβρυομεταφορά, δεν έκανε καμία κίνηση να αναλάβει έστω μέρος της ευθύνης. Μας ζήτησε τα συμφωνηθέντα χρήματα (3.500 ευρώ στο χέρι για δική του αμοιβή) και τα υπόλοιπα στο νοσοκομείο.

6. Πήγαν να μας χρεώσουν και κατάψυξη για τα ανύπαρκτα εναπομείναντα έμβρυα. Αυτό πιστεύω ήταν ένα ανθρώπινο λάθος της βοηθού του, αλλά αν δεν το έβλεπα εγώ θα το πληρώναμε κανονικότατα και δεν θα καταλαβαίναμε και τίποτα. Στο ταμείο που το είπαμε (γιατί εκεί τυχαία το είδα σημειωμένο πάνω στο χαρτί που μου έδωσαν) έγινε ολόκληρη ιστορία. Αμφισβητούσαν τα λεγόμενά μας. Αυτό ήταν λάθος των υπαλλήλων και της υπεύθυνης νοσοκόμας.

By far η πιο πρόχειρη και ακριβή προσπάθεια που έχω κάνει (και ήταν η πρώτη με δανεικά). 

Δεν σου τον συστήνω.

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 4

7 hours ago, Andri M said:

Καλησπέρα σου, 

παρότι έχεις κάνει quote τη δική μου ερώτηση, έρχομαι να σου απαντήσω... Εγώ έκανα προσπάθεια μαζί του με δωρεά. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη ακόμη και πριν τη χοριακή (η οποία ήταν μηδενική).

1. Μου είπε πότε θα κάνω εμβρυομεταφορά, αλλά δεν μου είπε πότε πρέπει ο σύντροφος μου να δώσει σπέρμα. Εγώ τηλεφώνησα στη βοηθό του και ρώτησα με αποτέλεσμα να μας απαντήσει :να πάει την επόμενη ημέρα ο σύντροφος για το σπέρμα.

2. Κάθε υπέρηχος (παρακολούθηση) = 100 ευρώ (χωρίς απόδειξη) = 500 ευρώ μόνο για να με παρακολουθεί

3. Διαγνωστική υστεροσκόπηση πανάκριβη: 1000 ευρώ στην τσέπη του + 350 το νοσοκομείο

4. Τα αποτελέσματα της γονιμοποίησης μας τα είπαν 30 λεπτά πριν την εμβρυομεταφορά. Και δεν ήταν καλά: 2 βλαστοκύστες μέτριες προς κακιές. Αυτό το κάνουν επίτηδες, είμαι σίγουρη. Του κάναμε και παράπονα για αυτό το θέμα αλλά δεν ίδρωσε το αυτί του.

5. Παρότι δεν ήταν καλά τα έμβρυα (με άριστο σπέρμα) και συζητήσαμε μαζί του μετά την εμβρυομεταφορά, δεν έκανε καμία κίνηση να αναλάβει έστω μέρος της ευθύνης. Μας ζήτησε τα συμφωνηθέντα χρήματα (3.500 ευρώ στο χέρι για δική του αμοιβή) και τα υπόλοιπα στο νοσοκομείο.

6. Πήγαν να μας χρεώσουν και κατάψυξη για τα ανύπαρκτα εναπομείναντα έμβρυα. Αυτό πιστεύω ήταν ένα ανθρώπινο λάθος της βοηθού του, αλλά αν δεν το έβλεπα εγώ θα το πληρώναμε κανονικότατα και δεν θα καταλαβαίναμε και τίποτα. Στο ταμείο που το είπαμε (γιατί εκεί τυχαία το είδα σημειωμένο πάνω στο χαρτί που μου έδωσαν) έγινε ολόκληρη ιστορία. Αμφισβητούσαν τα λεγόμενά μας. Αυτό ήταν λάθος των υπαλλήλων και της υπεύθυνης νοσοκόμας.

By far η πιο πρόχειρη και ακριβή προσπάθεια που έχω κάνει (και ήταν η πρώτη με δανεικά). 

Δεν σου τον συστήνω.

Σε ευχαριστω παρα πολυ ειλικρινα! Ακουσαμε καλα λογια και σκεφτομασταν να παμε σε εκεινον αλλα τρομαξα με αυτα που μου εγραψες... θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιον αλλον σε παρακαλω παρα πολυ? Ειμαι σε απογνωση δεν ξερω καθολου απο γιατρους Αθηνα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...