Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

Η λαχτάρα για ένα παιδί.


Recommended Posts

Καλησπέρα, σε όλους.Ειμαι 45 ετών κ μονογονεϊκή οικογένεια,λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας μου διέλυσε τον γάμο,αφού ο σύζηγός μου δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση αυτή κ εφυγε,κ μου στερησε την ευλογία να γινω μανούλα.

Εδώ κ τρία χρόνια παλεύω με την γραφειοκρατία του ελληνικού δημοσίου για να γινω Αναδοχη μανούλα η να υιοθετήσω παιδάκι.

Αυτή την στιγμή εχω αρχισειτις καταγγελίες και ειμαι σε δικαστική διαμάχη με δημόσιο ίδρυμα,για την απαράδεκτη κ απάνθρωπη συμπεριφορά τουςαπεναντί μου και την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Με αναγκασαν να αλλαξω σπίτι.να διαμορφώσω χώρο για το παιδί το οποίο θα ερχόταν σε εμενα τον Σεπτέμβιο του 2017,κ με υπέβαλλαν σε απίστευτη ψυχολογική φθορά,για να μου ανακοινώσουν τελικά οτι εγω ευθυνομαι για την ολη καθυστέρηση κ πως εκείνοι ήταν προθυμοι να ολοκληρώσουν την αναδοχή.

Και τα παιδιά δυστυχώς παραμένουν μέσα στα ιδρύματα ενώ υπαρχουν τόσες  οικογένειες και αλλος τοσος κόσμος που θα προσφερε την μεγαλύτερη. Κ πθο ζεστή αγκαλιά σε ολες αυτές τις βασανισμένες ψυχούλες.

Επεξεργάστηκαν by MargiMay
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία σου! 

Να κάνω μια ερώτηση; Για  δωρεά σπέρματος; το κοίταξες; Η λόγω του προβλήματος υγείας δεν επιτρέπεται να μείνεις έγκυος;


l6GMp3.png%22%20 

Link to comment
Share on other sites

Κ εγω ευχομαι ολοψυχα να γινει πραγματικοτητα το ονειρο.το ιδιο θα σε ρωτουσα κ εγω κ για δωρεα σπερματος.το συστημα της υιοθεσιας στη χωρα μας ειναι της παλαιολιθικης εποχης.κ ειναι κριμα τοσα παιδακια να μενουν στα ιδρυματα κ τοσοι ανθρωποι που λαχταρουν ενα παιδι να περνανε απο 40 κυματα.καλα κανεις κ εχεις αρχισει τις καταγγελιες μηπως ιδρωσει το αυτι τους.

Link to comment
Share on other sites

On 25/8/2018 at 7:28 ΜΜ, izambella είπε:

εχεις ψάξει ανάδοχη μητέρα με δωρεά σπέρματος και δικο σου ωάριο? 

Ακόμη κ με δανεικό ωάριο...εγώ προσωπικά λόγω Καθαράς της απίστευτης αυτής γραφειοκρατίας εάν η μήτρα σου το επιτρέπει θα κοιτούσα κ αυτό ..σκέψου ότι κάναμε χαρτιά το 2016 με το σύζυγό ( εγώ στο μεταξύ έμεινα έγκυος με εξωσωματικη γέννησα είμαι πάλι έγκυος) κ ακόμα δεν μας κάλεσανεπισης μήπως να δεις απ' έξω την υιοθεσία;

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...