Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

Επιλογή μαιευτήρα σε δημοσιο νοσοκομειο


nancy2019

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες.. ψαχνω μαιευτηρα σε δημοσιο μαιευτηριο μιας και τα οικονομικα δεν ειναι και τοσο ανθηρά.. Υπάρχει καποια κοπέλα να μου προτείνει κάποιον γιατρό; κάπποιον να ενδιαφέρεται πραγματικά για την κάθε περίπτωση, να δίνει την πρέπουσα σημασία και όχι μόνο ενδιαφέρον  για την τσέπη του; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! Εγώ έχω γιατρό που είναι κ σε δημόσιο νοσοκομείο κ σε ιδιωτικό. Για να μην πληρώσεις τίποτα η διαδικασία είναι να πας κ όποιος έχει εφημερία κ αν σε καλύπτει σαν γιατρός του λες θέλω να παρακολουθήσεις εσύ γιατρέ 

Εμένα όπως σου είπα πιο πάνω είναι ιδιώτης αλλά είναι κ σε 2 νοσοκομεία. Τρέλα λεφτά δε μου πήρε όταν γέννησα από κάτι αλλά που ακούω αλλά ήταν μια χαρά για μένα. 

Ααα κ κάτι άλλο... Τον βρίσκω ΠΑΝΤΑ στο τηλ. Σημαντικό για μια εγκυουλα 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...