Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Sofiiii είπε:

Τέλεια πολύ χαίρομαι εγώ προχτές που έκανα πάντως κοιμήθηκα στο τέλος έλιωσα☺️

Και εγώ έτσι ήμουν και είμαι ο άντρας μου έχει ξεσκίσει να γελάει έχω τρελαθεί στο χαζομουρητο,εσένα σ βάζουν στο αυτί ? Αυτά δεν μου τ έβγαλε τ έχω ακόμα και θα τ έχω μέχρι το τέλος της θεραπείας 

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, asda είπε:

Κορίτσια μου πήγα σήμερα στο γιατρό και ακούσαμε καρδούλα! Μου ερχόταν να σηκωθώ να τον φιλήσω καθώς πήγα μόνη μου και δεν είχα ποιον να αγκαλιάσω. Σήμερα είμαι 5ε5η. Μου είπε αν θέλω να ξαναπάω την άλλη βδομάδα για επιβεβαίωση και για να μου φύγει το άγχος. (Όταν μου το είπε αυτό βέβαια αγχώθηκα ακόμα περισσοτερο). Οπότε έχω πάλι ραντεβού την άλλη Τετάρτη. Επίσης μου έδωσε προληπτικά σαλοσπιρ. Ξέρει καμία τι ακριβώς κάνουνε; ασπιρίνη μου είπε ότι είναι. Αλλά γιατι;

Γεια σου το σαλοσπιρ είναι χάπι για να βοηθάει την αιμάτωση σου και του εμβρύου επίσης το δίνουν σε ηλικίες πάνω των 34 και επίσης για κάποια αλλά θέματα παντως για να στο εδωσε σημαίνει οτι επρεπε οπότε εμπιστευσου τον γιατρό σου με το καλό το μωρακι σου

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, asda είπε:

Κορίτσια μου πήγα σήμερα στο γιατρό και ακούσαμε καρδούλα! Μου ερχόταν να σηκωθώ να τον φιλήσω καθώς πήγα μόνη μου και δεν είχα ποιον να αγκαλιάσω. Σήμερα είμαι 5ε5η. Μου είπε αν θέλω να ξαναπάω την άλλη βδομάδα για επιβεβαίωση και για να μου φύγει το άγχος. (Όταν μου το είπε αυτό βέβαια αγχώθηκα ακόμα περισσοτερο). Οπότε έχω πάλι ραντεβού την άλλη Τετάρτη. Επίσης μου έδωσε προληπτικά σαλοσπιρ. Ξέρει καμία τι ακριβώς κάνουνε; ασπιρίνη μου είπε ότι είναι. Αλλά γιατι;

Συγχαρητήριαα!!με το καλό!! Για όλες τις κοπέλες εγκυμονούσες και μη να είναι καλά και να πάνε όλα κατευχην:-* εγώ σήμερα πήγα και είδαμε τον σάκο τελικά. Θέλουμε μέρες ακόμη για να δούμε κάτι περισσότερο..τερ 23/06 με κύκλο 31 ημέρες..

Melody90 εύχομαι από καρδιάς να είναι κάτι το οποίο να μη σας ανησυχήσει και να κάνετε προσπάθειουλες από Σεπτέμβρη:-)

• Ευχαριστώ 1

V2Nop3.png

Just now, Nackt είπε:

Συγχαρητήριαα!!με το καλό!! Για όλες τις κοπέλες εγκυμονούσες και μη να είναι καλά και να πάνε όλα κατευχην:-* εγώ σήμερα πήγα και είδαμε τον σάκο τελικά. Θέλουμε μέρες ακόμη για να δούμε κάτι περισσότερο..τερ 23/06 με κύκλο 31 ημέρες..

Melody90 εύχομαι από καρδιάς να είναι κάτι το οποίο να μη σας ανησυχήσει και να κάνετε προσπάθειουλες από Σεπτέμβρη:-)

Μαζί είμαστε! Κι εγώ Είχα τερ 22/06 Αλλά δω μικρό κύκλο (24 ημερες) οπότε ειμαι λίγο πιο μπροστά.. ποτε ξαναπας; 

Just now, Giotitsa είπε:

Γεια σου το σαλοσπιρ είναι χάπι για να βοηθάει την αιμάτωση σου και του εμβρύου επίσης το δίνουν σε ηλικίες πάνω των 34 και επίσης για κάποια αλλά θέματα παντως για να στο εδωσε σημαίνει οτι επρεπε οπότε εμπιστευσου τον γιατρό σου με το καλό το μωρακι σου

Σ ευχαριστώ πολύ! Αν είσαι η γνωστή giotitsa σε θυμάμαι από πέρυσι τέτοια εποχή σχεδόν που το παλευες.. σε τι φάση είσαι τωρα; (αν πάλι σε μπερδεύω με άλλη giotitsa γράψε ακυρο)

3 ώρες πρίν, asda είπε:

Μαζί είμαστε! Κι εγώ Είχα τερ 22/06 Αλλά δω μικρό κύκλο (24 ημερες) οπότε ειμαι λίγο πιο μπροστά.. ποτε ξαναπας; 

Σ ευχαριστώ πολύ! Αν είσαι η γνωστή giotitsa σε θυμάμαι από πέρυσι τέτοια εποχή σχεδόν που το παλευες.. σε τι φάση είσαι τωρα; (αν πάλι σε μπερδεύω με άλλη giotitsa γράψε ακυρο)

Χαχαχαχαχαχαχαχα Οχι η ίδια είμαι αγάπη είμαι έγκυος καλη μου στον 8 πλεον αισίως αχ Παναγια μου 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχα Οχι η ίδια είμαι αγάπη είμαι έγκυος καλη μου στον 8 πλεον αισίως αχ Παναγια μου 

Σοβαρά μιλάς;;; πολλά συγχαρητήρια!! Με το Καλό! Να πάνε όλα καλά στη γέννα και να μας στέλνεις νέα σου και όταν θα κρατάς στην αγκαλιά σου το ζουζουνάκι σου! Χάρηκα πάρα πολύ! Μου έφτιαξες τη Μετά! Να είστε Καλά! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, asda είπε:

Σοβαρά μιλάς;;; πολλά συγχαρητήρια!! Με το Καλό! Να πάνε όλα καλά στη γέννα και να μας στέλνεις νέα σου και όταν θα κρατάς στην αγκαλιά σου το ζουζουνάκι σου! Χάρηκα πάρα πολύ! Μου έφτιαξες τη Μετά! Να είστε Καλά! 

Χαχαχαχαχαχαχαχα γλυκουλα μου εσύ ποσο σε ευχαριστώ να είσαι καλά και εσύ με το καλό το μωρακι σου εύχομαι να μου πάνε όλα καλά κορίτσι μου πλεον είμαι στην τελική ευθεία 

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Asda και Nackt με το καλό!Είστε σε ότι αφορά την σύλληψη όπως εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου.Είχα τελευταία περίοδο 23/6 και ο γιος μου ήρθε στον κόσμο 29/3, στις 39w + 6d.Να έχετε ανέφελες εγκυμοσύνες.Με θέλει ο Μάρτιος τελικά γιατί και αυτή τη φορά έχω ΠΗΤ 14/3.

Γενικά κορίτσια από συμπτώματα πως είστε; Εγώ έχω έντονη υπνηλία σε αυτή την εγκυμοσύνη.Ελπίζω νε περάσει μετά το πρώτο τρίμηνο γιατί έχω κι ένα ζωηρό ζουζούνι και χρειάζομαι ενέργεια.Προγενητικό έλεγχο κάνατε; Για αντισώματα κλπ.; Εγώ δεν έχω αντισώματα στον Παρβοϊό Β19 και στο τοξόπλασμα.Οπότε πρέπει να είμαι προσεκτική. Έκλεισα ραντεβού και για την αυχενική 29/8.

BeKsp1.png smQAp1.png 

Just now, Arabella είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Asda και Nackt με το καλό!Είστε σε ότι αφορά την σύλληψη όπως εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου.Είχα τελευταία περίοδο 23/6 και ο γιος μου ήρθε στον κόσμο 29/3, στις 39w + 6d.Να έχετε ανέφελες εγκυμοσύνες.Με θέλει ο Μάρτιος τελικά γιατί και αυτή τη φορά έχω ΠΗΤ 14/3.

Γενικά κορίτσια από συμπτώματα πως είστε; Εγώ έχω έντονη υπνηλία σε αυτή την εγκυμοσύνη.Ελπίζω νε περάσει μετά το πρώτο τρίμηνο γιατί έχω κι ένα ζωηρό ζουζούνι και χρειάζομαι ενέργεια.Προγενητικό έλεγχο κάνατε; Για αντισώματα κλπ.; Εγώ δεν έχω αντισώματα στον Παρβοϊό Β19 και στο τοξόπλασμα.Οπότε πρέπει να είμαι προσεκτική. Έκλεισα ραντεβού και για την αυχενική 29/8.

Σε θέλει όντως!! Οπότε θα έχουν 4 χρόνια διαφορα; μια χαρά! Εμένα η πρώτη μου κλείνει τα 3 τη Δευτέρα. Και πόσο θα θελα να της το πω.. γιατί μου ζητάει αδερφάκι αρκετά έντονα τον τελευταίο καιρό. Από συμπτώματα δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο πέραν λιγης δυσκοιλιότητας και κούρασης. Αλλά όχι κάτι τραγικό. Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες οι εμετοί άρχισαν στην 8η βδομάδα οπότε αναμένω. Κατευθείαν για Αυχενική θα πας εσύ Ή θα σε δει και νωρίτερα ο γιατρός σου; εξετάσεις δεν μου έγραψε χθες. Φαντάζομαι θα μου τις γράψει την Τετάρτη. 

6 ώρες πρίν, Nackt είπε:

Γεια σας κορίτσια μου.

Και εγω μπαινω στη  8η εβδομαδα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου.δυστυχως η πρωτη δεν προχωρησε και οπως καταλαβαίνετε τωρα με τρομαζει ακομα και ο αερας που αναπνεω!!!οποιος καει με το χυλό.....τελος πάντων...θεου θέλοντος και εγω το μαρτιο περιμένω το νινακι μ.ευχομαι σε ολες καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες μεσα απο την καρδια μ.και σε οσες προσπαθούν η Παναγία μας να της βοηθήσει να ζησουν το δικο τους θαυμα.....

• Μου αρέσει 1

Just now, asda είπε:

Σε θέλει όντως!! Οπότε θα έχουν 4 χρόνια διαφορα; μια χαρά! Εμένα η πρώτη μου κλείνει τα 3 τη Δευτέρα. Και πόσο θα θελα να της το πω.. γιατί μου ζητάει αδερφάκι αρκετά έντονα τον τελευταίο καιρό. Από συμπτώματα δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο πέραν λιγης δυσκοιλιότητας και κούρασης. Αλλά όχι κάτι τραγικό. Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες οι εμετοί άρχισαν στην 8η βδομάδα οπότε αναμένω. Κατευθείαν για Αυχενική θα πας εσύ Ή θα σε δει και νωρίτερα ο γιατρός σου; εξετάσεις δεν μου έγραψε χθες. Φαντάζομαι θα μου τις γράψει την Τετάρτη. 

Εγώ ζω στην Γερμανία.Εδώ γίνεται υπερηχογράφημα κάθε 4 εβδομάδες ενώ μετά τον 8ο κάθε 2 εβδομάδες.Κάναμε στις 25/7 τον πρώτο έλεγχο και υπέρηχο, όπου είδαμε το έμβρυο και ακούσαμε καρδούλα.Την ίδια μέρα μου έκαναν λήψη αίματος για τον προγεννητικό έλεγχο.Εδώ οι γιατροί έχουν την δυνατότητα λήψης αίματος και ούρων στο ιατρείο τους.Το επόμενο τυπικό ραντεβού μου θα ήταν 26/8 αλλά θα το κάνουμε μαζί με την αυχενική στις 29/8.Με βολεύει η ημερομηνία γιατί μετά θα πάμε 3 εβδομάδες διακοπές.Εμείς το είπαμε στον μικρό ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.Χαίρεται πολύ.Μάλιστα διαλέγει παιχνίδια για να του δώσει όταν θα έρθει στο σπίτι.

Γεια σου basw2 και καλώς ήρθες στην ωραία παρέα μας. Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις.Εύχομαι να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιές μωράκι.

BeKsp1.png smQAp1.png 

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα.. βγήκαν τα αποτελέσματα από την παθολογοανατομο τελικά μες την ατυχία μου είχα τύχη γιατί ήταν παλίνδρομη κύηση κ όχι εξωμήτριο που φοβομασταν.υπηρχε γονιδιακή ανωμαλία για αυτό και παλινδρομησε δηλαδή η φύση έκανε την δουλειά της.. αυτά δυστυχώς τυχαίνουν ο γιατρός μου είπε να μην το ψάξουμε καθόλου κ ότι ήταν τυχαίο γεγονός γιατί έχω δύο γερά παιδιά..

• Μου αρέσει 1

Just now, Melody90 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.. βγήκαν τα αποτελέσματα από την παθολογοανατομο τελικά μες την ατυχία μου είχα τύχη γιατί ήταν παλίνδρομη κύηση κ όχι εξωμήτριο που φοβομασταν.υπηρχε γονιδιακή ανωμαλία για αυτό και παλινδρομησε δηλαδή η φύση έκανε την δουλειά της.. αυτά δυστυχώς τυχαίνουν ο γιατρός μου είπε να μην το ψάξουμε καθόλου κ ότι ήταν τυχαίο γεγονός γιατί έχω δύο γερά παιδιά..

Melody90 καλησπέρα κορίτσι μου!Ευτυχώς η περιπέτειά σου σταμάτησε εδώ.Φαντάζομαι την ανακούφιση που ένιωσες!Ξεκουράσου τον Αύγουστο και από Σεπτέμβρη, αν το θέλετε, όπως είπε και ο γιατρός, μπορείτε να κάνετε νέα προσπάθεια.Εγώ σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει σύντομα μια νέα σύλληψη, σωστή αυτή τη φορά, που θα φέρει στη ζωή σας ένα τρίτο αστεράκι.Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!Α...και να μας έρχεσαι εδώ στο παρεάκι :wub:

• Ευχαριστώ 1

BeKsp1.png smQAp1.png 

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κ εσένα σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσεις το νινί με το καλό στην αγκαλιά σου..

Βασικά εύχομαι σε όλες σας μία καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να περνάτε καλά και αν θα έχω ευχάριστα νέα πάλι θα σας ενημερώσω!!!! βέβαια θα μπαίνω να σας παρακολουθώ μιας κ ήμουν αυτή που άνοιξε το θέμα "μανουλες Μαρτίου 2020" :-D φιλιά πολλά σας χαιρετώ προς το παρόν!!!!!

• Μου αρέσει 4

On 2/8/2019 at 12:40 ΜΜ, Arabella είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστούμε πολυυ:-) λοιπόν εγώ είχα κάνει προγεννητικό περισυ την άνοιξη λόγω που τότε είχαμε πει θα ξεκινήσουμε ελεύθερες επαφές. Θυμάμαι πως αυτό για το τοξόπλασμα το έχω κι εγώ και επιπλέον δεν είχα αντισώματα για την ερυθρά. Συγκεκριμένα ήμουν πάνω στο όριο. Ο τότε γιατρός μου είχε πει ότι οκ δε χρειάζεται το εμβόλιο αλλά δεν το έπαιρνε και πάνω του λογω του αποτελέσματος. Παρόλα αυτά δεν το είχα κάνει λόγω που δεν μπορούσα να έχω αποχή για έξι μήνες... Τώρα ο γιατρός μου λείπει μέχρι 7 Αυγούστου. Όταν του είπα ότι είχα θετικό τέστ για το μόνο που με ενημέρωσε είναι να λαμβάνω το folivit. Και θα με δει τότε. Ομως βρε κορίτσια μου δεν μπορούσαμε να περιμένουμε και πήγαμε σε έναν άλλο ο οποίος μου είχε κάνει τον πρώτο υπέρηχο που δεν είχαμε δει κάτι και με έβαλε να κάνω χοριακη η οποία δεύτερη δεν είχε διπλασιαστεί..(πρώτη τη Δευτέρα 29/07 2071 και δεύτερη 31/07 3495 ) με είδε Πέμπτη και αισίως ειδαμε μέσα τον σάκο. Σε όλο αυτό το διάστημα μόνο για φυλλικο μου μίλησε και αυτός και τίποτα περισσότερο. Χρειάζονται πάλι οι εξετάσεις λέτε; Έχω μια αγωνία μέχρι να ακούσουμε καρδούλα..παρόλα αυτά το είπαμε στους δικούς μας όταν είδαμε σάκο...τι να πω μακάρι να πάνε όλα καλά. Όσο για τα συμπτώματα μέχρι στιγμής έχω που και που κάτι ζαλαδιτσες αλλά χθές ήταν η πρώτη μέρα που είχα σαν ανακάτεμα αλλά και δεν είχα. Λίγο περίεργη φάση. Από ύπνο δεν μπορώ να καταλάβω ιδιαίτερα λόγω που πάντα τα είχα καλά με τον ύπνο. Κουράζομαι όμως ελαφρώς περισσότερο. Τα πονακια περιοδου δεν τα νιώθω ιδιαίτερα τώρα. Είναι φυσιολογικό λέτε;;

@Melody90 με το καλό οι νέες προσπάθειες να ξεκινήσουν :-* 

• Ευχαριστώ 1

V2Nop3.png

Κορίτσια γειά σας!!!! Τα νέα μου.. ακόμα περίοδος... Θα κάνω Δευτέρα χοριακη να δούμε ότι έχει πέσει. Η τελευταία μου ήταν 29/07 763.. Δεν έπρεπε να μου χαν έρθει??? Εν τω μεταξύ ακούω κοπέλες που δεν διπλασιάζονται οι χοριακες και όλα καλά.. εμένα η δεύτερη που ήταν 563 και η τρίτη που πήγε 763 μου είπε κατευθείαν ότι τελείωσε... έχω μπερδευτεί πραγματικά. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...