Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα glucostop τα έχεις δοκιμάσει; Αν κ εμένα δεν μου έκατσαν ιδιαίτερα καλά. 
      Δλδ τι σου έκαναν τα inofert? Μεγάλο κύκλο; 

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Μανουλες Αυγουστου 2020

Recommended Posts

Just now, GeoA είπε:

Κορίτσια απορία, που ξέρουμε ότι αυτό που νιώθουμε είναι συσπάσεις ή απλά πόνοι επειδή μεγαλώνει η μήτρα;

Στις συσπασεις η μητρα πετρωνει κ νιωθεις σφιγμενη την κοιλια!

• Μου αρέσει 1

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 657
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια... τι κάνετε ? Εγώ συσπάσεις δεν έχω το έντερο με ενοχλεί από τότε οι αύξησαν το σίδηρο.. Θέλω να σας ρωτήσω 20 εβδομάδων πόσο βάρος είχαν τα μωρά ?

PdTZp3.png

gOBTp3.png

8 ώρες πρίν, Annita tsoupani είπε:

Κοριτσια νιωθετε κ εσεις πονακια σε αυτο το σταδιο?

Καλημέρα. Εγώ αυτό το μήνα συνεχώς σε διαφορετικά σημεία. Χθες ένιωθα δεξια και αριστερά χαμηλά και στη μέση. Σήμερα πάνω από τον αφαλό και δε μπορώ να καθήσω να πιέζεται 

8 ώρες πρίν, alexia92 είπε:

Γεια σας κορίτσια... τι κάνετε ? Εγώ συσπάσεις δεν έχω το έντερο με ενοχλεί από τότε οι αύξησαν το σίδηρο.. Θέλω να σας ρωτήσω 20 εβδομάδων πόσο βάρος είχαν τα μωρά ?

Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 300 γραμμάρια. Σίγουρα τώρα που πήγα για το 2ο μεγάλο scan, που ήμουν 21 εβδ και 6 ημερών ήταν 420 

Διαφημίσεις

Just now, GeoA είπε:

Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 300 γραμμάρια. Σίγουρα τώρα που πήγα για το 2ο μεγάλο scan, που ήμουν 21 εβδ και 6 ημερών ήταν 420 

Κοριτσάκι έχεις ????? Είδα για τις συσπάσεις αυτό που ανέφερες σου έδωσε μαγνήσιο? Εγώ παρόλο που και στα 3 παιδιά δεν είχα μου έδωσε trofocard max και μάλιστα την μέγιστη δόση γιατί ξέρει ότι κουράζομαι με 2 μωρά. 

• Μου αρέσει 1

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Just now, alexia92 είπε:

Κοριτσάκι έχεις ????? Είδα για τις συσπάσεις αυτό που ανέφερες σου έδωσε μαγνήσιο? Εγώ παρόλο που και στα 3 παιδιά δεν είχα μου έδωσε trofocard max και μάλιστα την μέγιστη δόση γιατί ξέρει ότι κουράζομαι με 2 μωρά. 

Όχι αγοράκι! Όχι τίποτα δε μου έχει δώσει πέραν από τις πολυβιταμίνες pregnalin, τις οποίες παίρνω από τον 2ο μήνα 

Διαφημίσεις

Καλησπερα!Χρονια πολλα με υγεια!!!

16 ώρες πρίν, Eirini88 είπε:

Καλησπέρα μανούλες!! Καλή ανάσταση να έχουμε! Να ρωτήσω; Έφαγα μαγειρίτσα κ έχω τρομοκρατηθεί γιατί λέει απαγορεύονται τα εντόσθια κ τα έντερακια, γνωρίζετε κάτι;

δεν γνωριζω κατι(εφαγα κ γω)αλλα θεωρω αφου ειναι μαγειρεμενο κ για μια φορα δε θα πειραζει!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλό Πάσχα, Χριστός Ανέστη!!! 

Έφαγα και μαγειρίτσα και τα πάντα όλα... ωχ ρε κορίτσια πως θα χάσω τα κιλά;;; 6,5 μηνών και έχω βάλει ήδη 10.... Απο την μία σκέφτομαι ότι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στερήθηκα πολύ για να μην παχύνω και θέλω να το απολαύσω τώρα. Δεν μπορώ όλο πεινάω...

Συσπάσεις δεν έχω ιδιαίτερες πλέον, είχα μέχρι τον 4ο και έπαιρνα μαγνήσιο. Μερικές φορές νιώθω τραβήγματα κάτω χαμηλά. Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάω στην κλινική τρέχοντας όταν πετρώνει η κοιλιά και είναι περιοδικές, ανα 10λεπτο. Εντάξει δεν είναι τόσο έντονες, αυτά που είπε ο γιατρός προμηνύει τοκετό, οπότε χαλαρά. Πρέπει να έχουμε συσπάσεις, προετοιμάζεται το σώμα μας

Στην β επιπέδου, 21 εβδομάδων, ο μπέμπης ήταν 550 gr. Μου είπαν ότι φαίνεται πως θα είναι μεγάλο μωρό, γύρω στα 3500 με 3900 αν πάρω όλες τις εβδομάδες. Όλα καλά, φυσιολογικά να είναι όλα και δεν ανησυχούμε.

• Μου αρέσει 1

@smaro30θα τα χασεις μη το σκεφτεσαι!!!εξαλλου παραλια δε θα βγουμς φετος χαχα!!!εγω εχω λιγες συσπασουλες αλλα οχι σαν την πρωτη εγκυμοσυνη....εμεις καναμε β επιπεδου 22 κ ηταν 520!λογω καισαρικης σιγουρα δε θα παρει ολο το βαρος αλλα πιστευω θα βγει πιο μεγαλη αυτη απο την 1η κορη μου π γεννηθηκε 2870...σε ποια εβδομάδα είσαι ???εγω 25+ 2 κ θεωρουμε 5.5 μηνων....στην 26η κλείνω τον 6ο μπαινω στον 7ο...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...