Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

Μετανάστευση με ένα παιδί


Stamatia k

Recommended Posts

Καλησπέρα. Εδώ και καιρό είμαι στην σκέψη να μεταναστευσω στην Αγγλία. Το προβλημα είναι ότι ο σύζυγος δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα.εχουμε ένα κοριτσάκι 2 ετών και βλέποντας την κατάσταση εδώ και το μέλλον των παιδιών το οποίο ουσιαστικά δεν υπάρχει, με κάνει να θέλω να φύγω με τη μικρή ακόμη περισσότερο-με άντρα ή χωρίς.

Προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρα στο μυαλό μου αλλά δεν βρίσκω άκρη.μπαινω διαβάζω site και ότι μπορώ να βρω και από αυτά που υπάρχουν εδώ μέσα αλλά ίσως είναι πολλές οι πληροφορίες μαζεμένες και δεν μπορώ να συγκεντρωθω.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μέχρι ή μικρή να πάει 4 δεν μπορεί να πάει σε κάποιο δημόσιο σχολείο.οι βρεφονηπιακοι είναι πανάκριβοι καθότι είναι ιδιωτικοί και με ένα μισθό δεν βγαίνει. Δηλαδή η μονη μου λύση είναι να πάω και να μην δουλέψω μέχρι να πάει η μικρή σχολείο (2 χρόνια Δηλαδή). 

Γενικά έχω παρά πολλές απορίες που με βασανίζουν και αν κάποια μαμά που έχει μεταναστευσει με μικρά παιδιά, οπότε έχει περάσει αυτό το σταδιο, θα μπορούσε να με βοηθήσει ή μέσω email για κάποιες πληροφορίες είτε από εδώ θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα 

Ευχαριστώ 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...