-
Από την διαχείριση / Admin News
-
3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:
Κοριτσια μου γεια σας! Ηρθε επιτελους και η δικη μου σειρα να γραψω οτι μετα απο τοσο καορο αγωνα προσπαθειων ανανονης αγχους και ψυχολογικων μεταπτωσεων απεκτησα την κορουλα μου! Γεννησα στις 10/3 με καισαρικη ενα υγιεστατο κοριτσακι 3,5 κιλα! Ερωτας μεγαλος η μπουμπουκιτσα μου. Η αληθεια ειναι οτο χωρις εσας εδω δε νομοζω οτι θα τα ειχα καταφερει και σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου για την απεριπριστη βοηθεια, για την παρηγορια σε περιοδους που τα πραγματα δεν πηγαιναν οπωσ ηθελα και ακουγατε την γκρινια και τα παραπονα μου μου και με κανατε παντα να νιωθω καλυτερα, για ολες τις πληροφοριες που εμαθα εδω μεσα και το πτυχιο ιατρικης που μας βλεπω να παιρνουμε ολες συντομα με τοση μελετη χαχαχα!
Ευχομαι λοιπον σε ολες σας να τα καταφερετε και να αποκτησετε κ εσεις τα παιδακια σας! Σας στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη και πολλη πολλη αγαπη♥️♥️♥️♥️
Πολλά πολλά συγχαρητήρια! Γερό και καλοτυχο να ειναι το μωρακι σας! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:
Κοριτσια μου γεια σας! Ηρθε επιτελους και η δικη μου σειρα να γραψω οτι μετα απο τοσο καορο αγωνα προσπαθειων ανανονης αγχους και ψυχολογικων μεταπτωσεων απεκτησα την κορουλα μου! Γεννησα στις 10/3 με καισαρικη ενα υγιεστατο κοριτσακι 3,5 κιλα! Ερωτας μεγαλος η μπουμπουκιτσα μου. Η αληθεια ειναι οτο χωρις εσας εδω δε νομοζω οτι θα τα ειχα καταφερει και σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου για την απεριπριστη βοηθεια, για την παρηγορια σε περιοδους που τα πραγματα δεν πηγαιναν οπωσ ηθελα και ακουγατε την γκρινια και τα παραπονα μου μου και με κανατε παντα να νιωθω καλυτερα, για ολες τις πληροφοριες που εμαθα εδω μεσα και το πτυχιο ιατρικης που μας βλεπω να παιρνουμε ολες συντομα με τοση μελετη χαχαχα!
Ευχομαι λοιπον σε ολες σας να τα καταφερετε και να αποκτησετε κ εσεις τα παιδακια σας! Σας στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη και πολλη πολλη αγαπη♥️♥️♥️♥️
Πολλά πολλά συγχαρητήρια! Γερό και καλοτυχο να ειναι το μωρακι σας! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Καφέ εξωσωματικής 2022 !
-
Θέματα
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 61 απαντήσεις
- 23.209 εμφανίσεις
-
- 10.830 απαντήσεις
- 1.427.110 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 1.326 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 1 απάντηση
- 1.418 εμφανίσεις
-
- 723 απαντήσεις
- 287.510 εμφανίσεις
-
-
-
- 78 απαντήσεις
- 12.417 εμφανίσεις
-
Μανούλες Ιουλίου 2023 1 2 3 4 83
Από Evi!, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 1.239 απαντήσεις
- 66.060 εμφανίσεις
-
- 4.552 απαντήσεις
- 242.961 εμφανίσεις
-
- 27.484 απαντήσεις
- 2.532.626 εμφανίσεις
-
Εγκυμοσύνη η όχι ; 1 2 3 4 31
Από Eg93, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 461 απαντήσεις
- 36.015 εμφανίσεις
-
- 2.577 απαντήσεις
- 127.790 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 28 εμφανίσεις
-
- 1.251 απαντήσεις
- 67.220 εμφανίσεις
-
- 2.749 απαντήσεις
- 171.783 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 61 απαντήσεις
- 23.209 εμφανίσεις
-
Recommended Posts