Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

TARA

Recommended Posts

Σαν παιδι και εφηβος μετα λατρεψα το ροκ και ολα τα παραγωγα του,αλωστε ταιριαζει και με την ηλικια μου,γενηθηκαμε και μεγαλωσαμε με ροκ,.Τι θελεις να βαλω disco???καρεκλαδες οπως τους λεγαμε τοτε??

Ωχ ωχ ωχ. Κάτσε κάτσε γιατί εγώ με ντίσκο μεγάλωσα. Αλλά εγώ το έχω δηλώσει παντού είμαι γερόντισσα. Αλήθεια, γιατί τους λέγατε καρεκλάδες; Μήπως από τα χαϊμαλιά και τα γυαλιστερά τα διάφορα που είχαν πάνω τους τότε οι ντισκόβιοι σας θύμιζαν γύφτους; :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 430
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Eviri

Eviri 161 δημοσιεύσεις

• TARA

TARA 93 δημοσιεύσεις

• crysis

crysis 53 δημοσιεύσεις

• Ifather

Ifather 24 δημοσιεύσεις

Λοιπόν Τάρα, άκου να δεις τι γίνεται. Το σιντάκι το έβαλα 3 φορές στον υπολογιστή. Την πρώτη βραδυά άκουσα μόνο τα 2-3 πρώτα κομμάτια και το έκλεισα γιατί ήταν αργά. Τη δεύτερη φορά κόλλησε και δε με άφησε να ακούσω όλα τα κομμάτια. Μέχρι τώρα το πρώτο έκανα προσπάθειες στο γιουτιούμπ να το βρω, αλλά ήταν άκαρπες. Έψαχνα ανάμεσα σε κομμάτια με darbuka. Το Νο12 είδα ότι το έχουμε κοινό. Λέγεται όπως και στο ρεφραίν του και στην αρχή του "As Salam Alaikum'' του Hakim. Στο γιουτιούμπ το γράφει: ''Assalamu Alaikum''

Ένα ακόμη που το τραγουδάει μια γυναίκα το έχω ακούσει σίγουρα αλλά δεν το έχω στα δικά μου. Κάποια στιγμή θα το βρω που θα πάει. Σήμερα δεν έψαξα καθόλου.

Πήγα το απόγευμα να ξαναβάλω το σιντί και μου ξανακόλλησε πριν ακούσω το 19 και 20 τραγούδι. Τι να κάνω Inch allah (Ιν σάλα) έχε υπομονή.

Μέχρι τώρα το πρώτο έκανα προσπάθειες στο γιουτιούμπ να το βρω, αλλά ήταν άκαρπες.

To βρηκα βρε! Ειναι το Shaskin! Απλα στο cd ειναι αλλη εκτελεση!

Δες εδω τι κανει η γυναικα. Ειναι καθηγητρια και εχει βγαλει και dvd!

9S-RlRP7fbg

gnYYK07lGFc

age.png age.png

Διαφημίσεις

σαν σαμανες γυναικες απο την βορειο αμερικη ειναι πω ρε ταρα εχω να δω πολυ θεμα ....και θελω να πααααωωω belly dance γμμμμμμωωωωωω(νταξει το κορμακι το φιδισιο θα το κρατησω και λιγο ισιο)

921477wc2fyvv2y2.gif

summer99 εκείνη τη χρονιά στη γιουροβίζιον τη θυμάμαι. Θυμάμαι και τη γλυκιά φωνή του Τζόννυ Λόγκαν. Μεγάλη επιτυχία αυτό το τραγούδι που παίχτηκε και ξαναπαίχτηκε και ξαναματαπαίχτηκε στα ραδιόφωνα. Όλοι το τραγουδήσαμε πάρα πολλές φορές.

Περίμενε να κλείσω τα τζάμια για να το τραγουδήσω πάλι. Μη ξεσηκώσω και τη γειτονιά.

Διαφημίσεις

Κουφετάκι, πράγματι εξαίσιες οι χορεύτριες που έβαλες. Το θέαμα καταπληκτικό. Έχω απάντηση με τη Didem μια Ρουμάνα χορεύτρια που χορεύει στην Τουρκία. Σήμερα μου κάνει κάτι περίεργα το γιουτιούμπ πάει πολύ αργά και κολλάει στις σκηνές που βλέπω. Έτσι δεν μπορώ να καταλάβω απόλυτα αυτό που βλέπω. Μόλις φτιάξει και δείχνει καλύτερα θα βάλω ένα βιντεάκι της, θέλω να βρω ένα από τα πολύ ωραία.

eviri περιμενω να δω!παντος τους καρεκλαδες τους λεγανε ετσι για να ξερεις επειδη χορευαν καρεκλα.κατι πρωιμο του μπρέικντανς.εεεεε εβιρι ποσων μαιων εισαι αστερι μου?γτ εγω που με 38 μια καρεκλιτσα την χορεψα καποτες!!!!!

4ySDF18FrVM

921477wc2fyvv2y2.gif

και αυτο και αυτοοοοοοοοο!!!και αυτα που φορουσαν οι κοπελιες τα φορουσα κολαν μπουστακια αχ!!!!και αυτες τις κινησεις σαν να ξεβιδωθηκε το μεσα μου αχ!νιατααααααα

και μετα ηρθε η φωτιση οταν ακουσα για 1η φορα zztop και janis joplin τα λογια ειναι περιττα.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...