Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2023❤

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Panagiotapan είπε:

Για τις τρισωμιες δεν ξέρω εμένα το χαρτί που κοίταξα τώρα δεν λέει κάτι , μήπως αυτό είναι στο αίμα ;; ( γιατί δεν έχουν βγει ακόμα τα δικά μου)  Όσο αναφορά την αυχενική από όσο μου είπε ο γιατρός και στη δικιά μου τόσο ήταν και μου λέει πολύ καλά !! Με το καλό το αγοράκι σου !!!

Σ’ ευχαριστώ @Panagiotapan

Τις πιθανότητες τις έβγαλε το πρόγραμμα από την αυχενική, το αίμα θα βγει την άλλη βδομάδα το pappA και σε 3 βδομάδες το nipt. 

Εμένα μου φαίνεται μεγάλη η πιθανότητα 1/644 για το σύνδρομο down. Ο γιατρός είπε ότι κάπου εκεί είναι η πιθανότητα για γυναίκα 30 χρονών κ εγώ είμαι 38 με έμβρυο από ωοληψία στα 37 μου.

Ανησυχώ όμως, άκουγα για φίλες μου πιθανότητα για down 1/3500, 1/6000 και βλέπω πως είναι πολύ μεγάλη η διαφορά. 

Από τη μια λέω να κάνω τις αιματολογικές κ βλέπουμε κ από την άλλη σκέφτομαι ότι τροφοβλάστη μπορούμε να κάνουμε μέχρι τη 14η εβδομάδα. Άρα μετά πάει για αμνιοπαρακέντηση τον 5ο μήνα. 

Κι αν έχει down το παιδί, χτυπάω ξύλο,  θα πρέπει να γίνει κανονική γέννα κ έκτρωση. Ο,τι το χειρότερο δηλαδή..

Έχω σκάσει σήμερα, δεν ξέρω τι να κάνω..

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 370
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Τις πιθανότητες τις έβγαλε το πρόγραμμα από την αυχενική, το αίμα θα βγει την άλλη βδομάδα το pappA και σε 3 βδομάδες το nipt. 

Εμένα μου φαίνεται μεγάλη η πιθανότητα 1/644 για το σύνδρομο down. Ο γιατρός είπε ότι κάπου εκεί είναι η πιθανότητα για γυναίκα 30 χρονών κ εγώ είμαι 38 με έμβρυο από ωοληψία στα 37 μου.

Ανησυχώ όμως, άκουγα για φίλες μου πιθανότητα για down 1/3500, 1/6000 και βλέπω πως είναι πολύ μεγάλη η διαφορά. 

Από τη μια λέω να κάνω τις αιματολογικές κ βλέπουμε κ από την άλλη σκέφτομαι ότι τροφοβλάστη μπορούμε να κάνουμε μέχρι τη 14η εβδομάδα. Άρα μετά πάει για αμνιοπαρακέντηση τον 5ο μήνα. 

Κι αν έχει down το παιδί, χτυπάω ξύλο,  θα πρέπει να γίνει κανονική γέννα κ έκτρωση. Ο,τι το χειρότερο δηλαδή..

Να μην τα σκέφτεσαι και τρελαίνεσαι χωρίς λόγο, γιατί όλα αυτά από όσο γνωρίζω είναι σχετικά ίσως ανάλογα με την ηλικία της κάθε γυναίκας να διαφοροποιείται και το ποσοστό. Επίσης να μη συγκρίνουμε με φίλες μας γιατί χάνουμε την μπάλα,  Ας μην κοιτάμε αυτή τη μια πιθανότητα στις 644 γιατί πάλι λιγο είναι , σκέψου πως οι μανούλες μας δεν έκαναν καν αυτές τις εξετάσεις, εγώ αυτό εχω στο μυαλό μου για να ηρεμώ, αυτές δεν ήξεραν τίποτα .. επίσης ας περιμένεις και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος και εκεί θα σου βγάλει πιο ακριβές αποτέλεσμα και θα κρίνει ο γιατρός. Πιστεύω όλα θα είναι καλά !! Να μην αγχώνεσαι όσο γίνεται τα λέω σε όλες να τα ακούω κι εγώ , που έχω 3 μέρες πονάκια και νομίζω ήρθε το τέλος του κόσμου χαχα

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια. Βλέπω αρκετές απορίες από τις αυχενικές... Ήρθε η ώρα η έγκυος μαία της παρέας να σας λύσει τις απορίες.
Α) Η αυχενική γίνεται από 11+0 έως και 13+6
Β) Κακή πιθανότητα για Down είναι 1/150. Αυτό το κλάσμα το πιάνουμε υπόψιν μας ΜΕΤΑ ΤΟ PAPP-a. Η αυχενική διαφάνεια είναι ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ!
Γ) Να είστε φαγωμένες για να πάρει καλύτερες λήψεις στον υπέρηχο ο γιατρός. Νηστικές πάμε για αιματολογικές που αφορούν σάκχαρο, σίδηρο, χοληστερίνη και νεφρά

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 2

4DTxp3.png 47gQp3.png

5 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

τελικά μου έκανε σήμερα την αυχενική. Ο γιατρός έμεινε ευχαριστημένος,

σας λέω τι βρήκε να μου πείτε μια γνώμη κ εσείς.

Αυχενική διαφάνεια 1,5mm

ρινικό οστό: απεικονίζεται

καρδιακή λειτουργία 160 παλμοί/λεπτό

Τρισωμία 21: 1/644

Τρισωμία 18: 1/935

Τρισωμία 13: 1/17072

Μου πήρε αίμα για pappA και nipt

Μάλλον για αγοράκι φαίνεται

τη γνώμη σας  

Μια χαρά μου φαίνονται τα νούμερα σου κοτοπουλάκι!!! Και όταν βγει το PappA θα αναπροσαρμοστούνε! Λίγο υπομονή μέχρι τότε! Ολα να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά εύχομαι!!!

2 ώρες πρίν, MinakiG είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Βλέπω αρκετές απορίες από τις αυχενικές... Ήρθε η ώρα η έγκυος μαία της παρέας να σας λύσει τις απορίες.
Β) Κακή πιθανότητα για Down είναι 1/150. Αυτό το κλάσμα το πιάνουμε υπόψιν μας ΜΕΤΑ ΤΟ PAPP-a. Η αυχενική διαφάνεια είναι ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ!
Γ) Να είστε φαγωμένες για να πάρει καλύτερες λήψεις στον υπέρηχο ο γιατρός. Νηστικές πάμε για αιματολογικές που αφορούν σάκχαρο, σίδηρο, χοληστερίνη και νεφρά

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Πολύ βοηθητικό το μήνυμα σου!!! :)

• Μου αρέσει 2

On 25/6/2022 at 4:25 ΜΜ, MinakiG είπε:

Τα είπες όλα θενκιουυυ:x

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Πόσο χαίρομαι που βρήκα αυτό το θέμα!!!! Είμαι 11+2 και ΠΗΤ 15/1! Είχα κάποιες ατυχίες στο παρελθόν ,ενώ τώρα δείχνουν όλα καλά !!! Χθες είδαμε πάλι το μωράκι μου και χοροπηδούσε και κουνούσε χεράκια !!! 6/7 πάω για αυχενική ! Δεν σας κρύβω ότι συνεχώς αγχώνομαι με το παραμικρό ! Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου, τελειομηνες εγκυμοσύνες και υγειεστατα μωράκια σε όλες μας !!!!!!:x:x

• Μου αρέσει 5

On 25/6/2022 at 1:55 ΜΜ, κοτοπουλάκι είπε:

Μην αγχωνεσαι ασε να βγουν οι εξετάσεις pappA..μια χαρα θα ειναι ολα! 

• Ευχαριστώ 1

On 24/6/2022 at 4:35 ΜΜ, κοτοπουλάκι είπε:

Γεια σου Vassoulinaki,

υποθέτω ότι θέλει να σου πάρει αίμα ή για το pappA ή για το nipt.

Δεν τα επηρεάζει το φαγητό αυτά αλλά γενικά μην φας πολύ πριν τις εξετάσεις αίματος γιατί το αίμα γίνεται πιο πηχτό κ μπορεί η αιμοληψία να σε ταλαιπωρήσει περισσότερο. 

Κι εγώ είμαι κοντά στην αυχενική, 11 εβδομάδων κ 5 ημερών σήμερα. Σε καμιά δεκαριά μέρες θα πάω για αυχενική. Τρέμω τι θα ακούσω..

Είμαι 38 χρονών με έμβρυο από ωοληψία που έκανα όταν ήμουν 37. 

Την τελευταία φορά που έκανα υπέρηχο, πριν 10 μέρες δηλαδή, ήταν καλά το μωρό. Αύριο θα ξαναπάω για υπέρηχο κ ελπίζω να είναι καλά το μικρούλι. 

Φοβάμαι γιατί πέρσι έχασα το πρώτο μου εμβρυάκι 8 εβδομάδων περίπου.

Να μην φοβασαι και να μην αγχώνεσαι! Θετική σκέψη και θα πάνε όλα καλά! Όσο αγχωνόμαστε χάνουμε το δώρο που ζούμε αυτή τη μοναδική περίοδο της ζωής μας!!! Πάντα με προσοχή βέβαια αλλά απόλαυσε το!!! Εύχομαι τα καλύτερα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Lenia1993 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Πόσο χαίρομαι που βρήκα αυτό το θέμα!!!! Είμαι 11+2 και ΠΗΤ 15/1! Είχα κάποιες ατυχίες στο παρελθόν ,ενώ τώρα δείχνουν όλα καλά !!! Χθες είδαμε πάλι το μωράκι μου και χοροπηδούσε και κουνούσε χεράκια !!! 6/7 πάω για αυχενική ! Δεν σας κρύβω ότι συνεχώς αγχώνομαι με το παραμικρό ! Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου, τελειομηνες εγκυμοσύνες και υγειεστατα μωράκια σε όλες μας !!!!!!:x:x

Καλώς ήρθες με το καλό κ εγώ έχω στις 5 τ μήνα αλλά με πητ 5/1

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

On 25/6/2022 at 12:23 ΜΜ, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

τελικά μου έκανε σήμερα την αυχενική. Ο γιατρός έμεινε ευχαριστημένος,

σας λέω τι βρήκε να μου πείτε μια γνώμη κ εσείς.

Αυχενική διαφάνεια 1,5mm

ρινικό οστό: απεικονίζεται

καρδιακή λειτουργία 160 παλμοί/λεπτό

Τρισωμία 21: 1/644

Τρισωμία 18: 1/935

Τρισωμία 13: 1/17072

Μου πήρε αίμα για pappA και nipt

Μάλλον για αγοράκι φαίνεται

τη γνώμη σας  

Μία χαρά είναι! Να μην αγχώνεσαι καθόλου, αφού ο γιατρός είναι ευχαριστημένος δεν υπάρχει λόγος να μην είσαι εσύ!! Θα κάνεις υπομονή να βγούνε και τα υπόλοιπα και βλέπεις βήμα βήμα. Κορίτσια δυστυχώς εγώ έχω καταλάβει ότι η εγκυμοσύνη θα είναι ένα διαρκές άγχος, και ότι κάτι θα μας προβληματίζει. Εγώ το έχω πάρει απόφαση πλέον. 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Pinez είπε:

Μία χαρά είναι! Να μην αγχώνεσαι καθόλου, αφού ο γιατρός είναι ευχαριστημένος δεν υπάρχει λόγος να μην είσαι εσύ!! Θα κάνεις υπομονή να βγούνε και τα υπόλοιπα και βλέπεις βήμα βήμα. Κορίτσια δυστυχώς εγώ έχω καταλάβει ότι η εγκυμοσύνη θα είναι ένα διαρκές άγχος, και ότι κάτι θα μας προβληματίζει. Εγώ το έχω πάρει απόφαση πλέον. 

μακάρι.. όντως το άγχος δεν παλεύεται..

Ελπίζω να βγαίνουν τα papp a σιγά σιγά... Εμάς βγήκε και πχ το ντάουν από 1/671 πήγε 1/13000. Γι'αυτό λέμε η αυχενική είναι συνδυαστική μέθοδος. Κατά τα άλλα μου ησυχάσατε, γιατί;

• Μου αρέσει 2

4DTxp3.png 47gQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Χθες έκανα την αυχενικη αλλά έγινε μέσα σε ένα τέταρτο. Βέβαια ο άνθρωπος τα είδε όλα δεν μπορώ να πω. Μήπως όμως κράτησε λίγο? Όλες οι μετρήσεις ήταν τέλειες. Επίσης φύλο δεν μου είπε. Ήταν μέσα και ο γιατρός μου και μου είπε ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο και σε ένα μήνα θα μου το πει μετά βεβαιότητας. 

1 ώρα πρίν, Pinez είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Χθες έκανα την αυχενικη αλλά έγινε μέσα σε ένα τέταρτο. Βέβαια ο άνθρωπος τα είδε όλα δεν μπορώ να πω. Μήπως όμως κράτησε λίγο? Όλες οι μετρήσεις ήταν τέλειες. Επίσης φύλο δεν μου είπε. Ήταν μέσα και ο γιατρός μου και μου είπε ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο και σε ένα μήνα θα μου το πει μετά βεβαιότητας. 

Και η δική μου αυχενική τόσο κράτησε. Φαντάζομαι ότι δεν χρειαζόταν περισσότερο χρόνο. Εφόσον οι μετρήσεις σου ήταν τέλειες δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. 

2 ώρες πρίν, MinakiG είπε:

Ελπίζω να βγαίνουν τα papp a σιγά σιγά... Εμάς βγήκε και πχ το ντάουν από 1/671 πήγε 1/13000. Γι'αυτό λέμε η αυχενική είναι συνδυαστική μέθοδος. Κατά τα άλλα μου ησυχάσατε, γιατί;

Βγήκε και το δικό μου αποτέλεσμα, εμένα το αντίθετο έγινε, το ντάουν από 1/8500 πήγε στο 1/567. Ο γιατρός μου λέει ότι είναι καλα τα αποτελέσματα αλλά προτείνει να κάνω και το panorama test. Δεν ξέρω γιατί το πρότεινε ενώ είναι ικανοποιημένος με το papp a. Ίσως λόγω ηλικίας. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...