Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

καλημερούδια σας! έχω ένα σκασμό δουλειές και μάθημα το απόγευμα!

μαριτάκι ποια είσαι στο φέις; τα μπέρδεψα.

εμείς φάγαμε στη 1 και ξυπνήσαμε στις 6! καλά είπα ότι τα ξεθεώσανε τα παλικάρια! έχω ωραία φωτο απ το ειδύλιο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

τ καλά θα κάνουμε και όμορφη νύφη! καλέ θα το σπουδάσουμε το παιδί μας. τι έτσι θα σας το δώσουμε. στα καλύτερα θα το στείλουμε.

καλά πάει έχω ξεφύγει εντελώς και να σκεφτεί κανείς ότι τα μωρά ειναι 3,5 μηνών. άμα μεγαλώσουν δηλαδή τι θα κάνω;

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

μια συμβουλή έχω που θα σας χρειαστεί σε 2 χρόνια!!! μη τη ξεχάσετε με τίποτα όμως!

ΠΟΤΕ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι τι εγινε?

ολα καλα?

τι καλά! τις έκοψε κομματάκια σε όλο το σπίτι και τις πάτησε κι όλας! τις έτριψε στο τραπέζι του σαλονιού και μπήκαν ανάμεσα στα τζαμάκια του και τώρα θέλω μια βδομάδα με οδοντογλυφίδες για να τα βγάλω! ούτε κατάδικος να ήμουν!

κι άλλες ζουν στα νησιά και τώρα λιάζονται με καφεδάκι χαζεύοντας τη θάλασσα!

αυτά είναι κατάλαβες!

αλίμονο σε μας!

Αλόοοοοοο!

Τι κάνετε κοπελιές??

Ωραία περάσαμε χτες, εγώ το καημένο έφυγα πάλι πρώτη, κλαψ, δε το φχαριστήθηκα....

Ουτε φωτογράφισα σα τη περασμένη φορά. Ημουν busy με το τρελομωρό που κράβγαζε, ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΧΙ, ΕΚΕΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!! Που σαι Νεκταρία με τον δικό σου πρέπει να τη παντρέψω τη μικρή, να σκούζουν μαζί να φχαριστιουνται, όχι με το κακομοίρη το Μάνο, τι φταίει ο έρμος??

Το δηλώνω από τώρα, επόμενη συνάντηση σε μένα, τέλος, τι λέτε για ένα σ/κ πρωί-μεσημέρι ή και all day δε λέω όχι!! Φερτε κ άντρες έχω μεγάλο σπίτι!

Ακούω προσφορές.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

τι καλά! τις έκοψε κομματάκια σε όλο το σπίτι και τις πάτησε κι όλας! τις έτριψε στο τραπέζι του σαλονιού και μπήκαν ανάμεσα στα τζαμάκια του και τώρα θέλω μια βδομάδα με οδοντογλυφίδες για να τα βγάλω! ούτε κατάδικος να ήμουν!

κι άλλες ζουν στα νησιά και τώρα λιάζονται με καφεδάκι χαζεύοντας τη θάλασσα!

αυτά είναι κατάλαβες!

αλίμονο σε μας!

Χιχιχιχι.....

Τι μας περιμένει μάνα μου!!

Αλόοοοοοο!

Τι κάνετε κοπελιές??

Ωραία περάσαμε χτες, εγώ το καημένο έφυγα πάλι πρώτη, κλαψ, δε το φχαριστήθηκα....

Ουτε φωτογράφισα σα τη περασμένη φορά. Ημουν busy με το τρελομωρό που κράβγαζε, ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΧΙ, ΕΚΕΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!! Που σαι Νεκταρία με τον δικό σου πρέπει να τη παντρέψω τη μικρή, να σκούζουν μαζί να φχαριστιουνται, όχι με το κακομοίρη το Μάνο, τι φταίει ο έρμος??

Το δηλώνω από τώρα, επόμενη συνάντηση σε μένα, τέλος, τι λέτε για ένα σ/κ πρωί-μεσημέρι ή και all day δε λέω όχι!! Φερτε κ άντρες έχω μεγάλο σπίτι!

Ακούω προσφορές.

εγώ λέω ΝΑΙ!

όποτε θες κανόνισε το

Καλησπερα στην καρπουζοπαρεα! Εξυπνο.

Ευχαριστω που με θυμηθηκατε κι εμενα κοριτσια! αν ειχα παραπανω χρονο θα τα λεγαμε και απο κοντα, θα χαιρομουν παρα πολυ να σας φωναζα κι εδω. Εχουμε πολυ απλα στα μερη μου και ειμαστε και κοντα στο μετρο! Ομως ακομα ειμαστε σαν τα ζομπι.

ΧΑΧΑ! Αννα μου κουραγιο!!!!!!!! Βρε το μικρο τι σου εφτιαξε!! Να δουμε και οι νεες μανουλες τι μας περιμενει!

Η μικρη μου εχει αρχιζει να ζουζουνιζει πολυ, την κοβω μεγαλη μαφία.

Θα κανουμε και τα δυο εμβολιακια μας μεθαυριο (πνευμονιοκκοκο-μηνιγγιτιδα) να δουμε πως θα παμε.

Εχω κ άλλο δέλεαρ για άντρες, αν κάποιος δε θέλει να μείνει μοναχούλης, φέρτε τον, έχω κ μπιλιάρδο (μεγαλόψυχη γυναίκα που το δέχτηκα δε μπορείτε να πείτε......)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...