Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Διάλειμμα δε κάνω. Αυτό είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Το θέμα είναι με ποιον γιατρό θα συνεχίσω. 

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα ως τώρα,νομίζω πως ο μαστρ..είναι η καλύτερη επιλογή κ καλά κάνεις που το σκέφτεσαι .Τόσος κόπος και ούτε ένα έμβρυο στον άλλον,οπότε η το εμβρυολογικο τους δεν είναι καλό η κάτι άλλο παίζει 

Recommended Posts

ΝΑΤΕΧΟ τους εστειλα εγω για την κουτα απο 13/2 και με γειωσαν!

αμα θελω τρακινκ να πληρωνω κουριερ και κατι παπαριτσες και γενικα δε θα μου απανταγαν αν δε περναγαν 20 εργασιμες μερες

και τελικα η κουτα ηταν απο 28/2 ελτα και δεν ειχαν στειλει χαρτακι

τωρα περιμενω την 23/2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΑΤΕΧΟ τους εστειλα εγω για την κουτα απο 13/2 και με γειωσαν!

αμα θελω τρακινκ να πληρωνω κουριερ και κατι παπαριτσες και γενικα δε θα μου απανταγαν αν δε περναγαν 20 εργασιμες μερες

και τελικα η κουτα ηταν απο 28/2 ελτα και δεν ειχαν στειλει χαρτακι

τωρα περιμενω την 23/2

Ευχαριστώ! Δηλ περιμένω υπομονετικάααααααα... Να μου την τσίμπησαν στο τελωνείο, ήταν κάτω από 100?;

SenFp2.pngSjSRp2.png

έχω όμως έναν ενδοιασμό... το φυστίκι είναι ήδη 90cm ύψος, και στο size chart είναι οριακά μεταξύ 2 άρι και 3άρι... Έχω πάρει ήδη 3άρια χειμωνιάτικα για του χρόνου.

Να πάρω 3άρια και τα καλοκαιρινά?? Αν και είναι φαρδιές οι γραμμές τους...

Σε πρόλαβα πριν παραγγείλεις;;;

Το δικό μου σούργελο (2.5χρ) είναι ψηλό αλλά πολύ αδύνατο (95 εκ. πριν 2 μηνες και 13 κιλά) και το νούμερο 2 ΤΩΡΑ του κάνει...ειδικά τα παντελόνια αν δεν είναι από αυτά με adjustable waist γλυστράνε και πέφτουν :rolleyes:

Έχω την εντύπωση ότι το size chart βασίζεται σε μετρήσεις από τη βάση του λαιμού μέχρι κάτω και όχι από την κορυφή του κεφαλιού...όπως η benetton...

Διαφημίσεις

Να κανω μια ερωτηση; αν ζητησω κωδικο 20% απτη σελιδα που μας προτεινε η Στεισι, και εχω ηδη αλλον εναν κωδικο 20% μπορω να τους χρησιμοποιησω και τους 2 στην ιδια παραγγελια στις 13/3;

Εντιτ: Καλημερες!!

Τί καλά που θα ήταν....

αντιστεκομαι σθεναρα....

δε θα ψωνισω

δε θα ψωνισω

δε θα ψωνισω

Ναι καλά...Για να δούμε πόσο σθεναρά αντιστέκεσαι....

Ευχαριστώ! Δηλ περιμένω υπομονετικάααααααα... Να μου την τσίμπησαν στο τελωνείο, ήταν κάτω από 100?;

Αν ήταν κάτω από 100? χλωμό να στην τσίμπησαν αλλά ποτέ δεν ξέρεις βέβαια...

Έχω την εντύπωση ότι το size chart βασίζεται σε μετρήσεις από τη βάση του λαιμού μέχρι κάτω και όχι από την κορυφή του κεφαλιού...όπως η benetton...

Δεν νομίζω αν κρίνω από το μωρό μου. Συνήθως τα παντελόνια του είναι τσίμα τσίμα ενώ το ίδιο μέγεθος οι μπλούζες μας είναι μπόλικες.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

μαρια μου ο δικος σου εχει σχεδον τις ιδιες αναλογιες με την Α που φοραει απο περσυ 3αρια (βασικα και φετος σε 3 την κοβω αντε και λιγα 4αρια

η διαφορα στα κοριτσια ειναι οτι φουστες και φουστανια δε σε επηρεαζουν στο υψος

παντελονι φορμα 4ρι δε της μπαινει με τιποτα απο του χρονου και ισως

ομως το πανω της φορμας της ειναι οκ τωρα

στον Β γενικα του ερχονται πιο καλα τα ρουχα και επειδη ειναι 102 και το 4ρι ειναι για 104 θεωρω οτι παει καλα

τα ψιλοαδυνατα κοριτσια και τα κανονικα αγορια γενικα βολευονται πιο ευκολα στα τζιμπο ΝΟΜΙΖΩ χεχεχχεχεχχε

οποτε η κοντοαδυνατη μου εχει θεματακι! (και το εχω ξαναπει σορτσακι 3αρι απο περσυ θα το βαλει του ΧΡΟΝΟΥ το καλοκαιρι!!!!)

Διαφημίσεις

εμ τα ίδια λέμε αγάπη μου!

τα μεγέθη τα κοριτσίστικα πρέπει να είναι και πιο στενή γραμμή λογικά...

πάντως όσον αφορά στα παντελόνια, θα του πάρω το 3 από Σεπτέμβρη ΜΟΝΟ αν έχει adjustable waist αλλιώς τσου!

έχω όμως έναν ενδοιασμό... το φυστίκι είναι ήδη 90cm ύψος, και στο size chart είναι οριακά μεταξύ 2 άρι και 3άρι... Έχω πάρει ήδη 3άρια χειμωνιάτικα για του χρόνου.

Να πάρω 3άρια και τα καλοκαιρινά?? Αν και είναι φαρδιές οι γραμμές τους...

τελικα ειναι αγορακι ή κοριτσακι? δε φαινεται κ το τικερ σου? ποσο ειναι το παιδι?

αν ειναι κοριτσι συμφωνω με γατουλα δεν σε επηρεαζει τρελα το υψος οπως συμβαινει με τα παντελονια κλπ

εμενα ειναι 90 εκ και 14 κιλα και φορεσε ολο το χειμωνα το 3αρι. ουτε καν διανοηθηκα τωρα που ηταν 2 να παρω 2.... και ηταν ολα μια χαρα.... μερικα φορεματα μαλιστα επεσαν κ πανω απο το γονατο... αλλα γενικα τα πλεκτουλικα της ηταν τελεια.......

τωρα για του χρονου πηρα 4 αρια εννοειται χειμωνιατικα

απο ανοιξιατικα-καλοκαιρινα για φετος πηρα πιο πολυ 3 αρια και για φθινοπωρο 4 αρια...... δηλαδη υπολογισα ως και τα καλοκαιρινα 3αρια και πλεον τερμα τα 3αρια.... οτι παιρνω ειναι 4.

γενικα το εχω ξαναπει η διαφορα του 3 και 4 ειναι αντε 1 δαχτυλο.......

σε μπερδεψα?

εντιτ μια σημειωση το 4αρια που παρελαβα τα μακρυμανικα βαμβακερα φορεματα μου φανηκαν τεραστια.... αλλα θα τα βαλει ή φθινοπωρο η ανοιξη οποτε μεσα θα πεσω ετσι κ αλλιως.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...