Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ/ΠΕΘΕΡΙΚΑ

jimmy271

Recommended Posts

ναι,μου απαντησες κ με καλυψες οσον αφορα την ερωτηση...λογικα οσα λες

λες οτι ψαχνεις κ συ την ευκαιρια να σου ανοιχτει,μην τη ψαχνεις αλλο,κ μη περιμενεις απο εκεινη,δημιουργησε την εσυ,οσο περιμενεις να αλλαξει κατι,δε θα αλλαξει,εχεις κ εχει θυμο,κ σας βγαινει...σου ειπα οτι ειχα να σου πω,δε ξερω αν θα το κανεις,η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα αν σου αρεσε η ιδεα προσσεγγισης

επικεντρωνεσαι στα προβληματα,κ σε οτι δεν κανετε

δεχομαι οτι προσπαθεις,αν ομως δε βλεπεις αποτελεσμα,αλλαξε κατι

στο ειπα κ αλλοτε,δεν αρκει να ριξετε νερο στο κρασι σας,κ θα το δεις αργοτερα..

ξερω οτι μπορει να σου φαινεται καπως ο τροπος που σου μιλαω...οπως σου ειπα τα εχω περασει,κ επειδη δεν ημουν ηρεμη,κ δεν ηξερα κ πως να μιλησω η να προσεγγισω,κ ειχα κολλησει στο τι εγινε,η δεν εγινε που με πληγωσε,κ στο θυμο μου...διαβασα κ ειδα οτι δε λυνονται ετσι τα προβληματα..αν το ξαναεκανα ολο αυτο θα εκανα αυτο ακριβως που σου ειπα,με τα ιδια λογια..ο,τι κ αν κανεις,να σαι καλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 422
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• jimmy271

jimmy271 81 δημοσιεύσεις

• mama@2

mama@2 57 δημοσιεύσεις

• roubi

roubi 44 δημοσιεύσεις

• peper

peper 30 δημοσιεύσεις

με το τελευταιο σχολιο σου χαμογελασα....μακαρι να με ειχα πιασει κ μενα καποιος...κ τον πρωην αντρα μου...αλλα πιστευω ειναι κ θεμα χαρακτηρα ολα...τι κ αν καποιος του ελεγε πχ να φροντιζεις κ να συμπαραστεκεσαι στη γυναικα σου,ναι,θα ελεγε στη θεωρια,οπως ολοι,στη πραξη ομως θα του εβγαινε?θελω να πω οτι μερικα πραγματα τα εχεις η δεν τα εχεις...η τα θελεις η δεν τα θελεις..η τα ψαχνεις η οχι...εγω στην ηλικια των 30 που ειμαι ενα εχω να πω...στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα

Καλησπέρα και από μένα.Ελπίζω αρχικά να έχουν κάπως ηρεμήσει τα πράγματα.Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Νάνσυ.Η γυναίκα σου είναι θυμωμένη μαζί σου γιατί δεν την υπερασπίστηκες όταν έπρεπε.Μπορεί και εκείνη κατά βάθος να μην το έχει καταλάβει,όμως αυτή είναι η ουσία.Εσύ φυσικά έκανες πολλές προσπάθειες από τότε και μπράβο σου,όμως κάτι δεν γίνεται σωστά.Κάνε αυτήν την κουβέντα με την γυναίκα σου με τον τρόπο που περιέγραψε ακριβώς η Νάνσυ.Νομίζω πως είναι ο πιο σωστός δρόμος.Είχα και εγώ πρόβλημα με την πεθερά μου και μάλιστα έγιναν και ομηρικοί καβγάδες,αλλά μόνο μεταξύ του άντρα μου και της οικογένειάς του,γιατί με υποστήρηξε χωρίς δεύτερη σκέψη από την πρώτη στιγμή.Δεν με άφησε να μπω στη διαδικασία να τσακωθώ εγώ με την μάνα του,αλλά το έκανε εκείνος για μένα.Ήταν τέτοια η υποστήριξή του που αυτό μας ένωσε περισσότερο και τον αγάπησα ακόμα πιο πολύ γιατί ένιωσα ασφάλεια.Οι σχέσεις μας σήμερα με τα πεθερικά μου είναι τυπικά καλές.Ξέρω ότι πίσω από την πλάτη μου με θάβουν,αλλά δεν με νοιάζει γιατί πια έχω εμπιστοσύνη στον άντρα μου.Και φυσικά δεν έχουν τολμήσει από τότε να μας ξαναενοχλήσουν.Και γίναν πράγματα που αν δεν με είχε υποστηρίξει ο άντρας μου θα μπορούσαν να είχαν οδηγήσει και στην αναβολή του γάμου μας.Όλα αυτά στα λέω για να καταλάβεις πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε τελικά η αρχική σου αντίδραση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.Δεν στα λέω για να νιώσεις άσχημα,άλλωστε και η γυναίκα σου στην μετέπειτα πορεία έχει μεγάλη ευθύνη,καθώς το παιδί θα μπορούσε να βλέπει τους παππούδες του με την δική σου επίβλεψη και ας μην ερχόταν εκείνη.Ίσως αυτό να σημαίνει ότι δεν σου έχει εμπιστοσύνη πως αν π.χ. πει κάτι η μητέρα σου για την γυναίκα σου στο παιδί εσύ θα την υπερασπιστείς.Μπορεί βεβαίως και να το κάνει και ως εκδίκηση,όμως το παιδί δεν πρέπει να μπαίνει μπαλάκι σε όλο αυτό.Πώς θα του εξηγήσετε αύριο μεθαύριο ότι έχει κι άλλους παππούδες που δεν τους έχει δει ποτέ?Πώς θα του απαντήσετε άμα σας ρωτήσει?Από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ο σύμβουλος είπε τα όσα είπε.Εγώ πιστεύω ότι είναι φανερή η έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσά σας.Πώς γίνεται να τα ρίχνει στην μητέρα σου?Εκείνη έχει αλλού την ευθύνη,όμως όχι στο ότι εσείς δεν μπορείτε να λύσετε τα θέματά σας.Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ειδική,αλλά πιστεύω ότι αν ένα ζευγάρι στηρίζεται σε γερές βάσεις δύσκολα επηρεάζεται από το περιβάλλον.Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά.

Πρέπει κατά τη γνώμη μου να κάνεις αυτήν την κουβέντα με την γυναίκα σου.Με τα πεθερικά σου δεν ξέρω αν θα καταφέρεις κάτι,γιατί αν ήθελαν θα την είχαν συμβουλεύσει ήδη.Όμως δεν το έκαναν και έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους για να δυσκολέψει η κατάσταση.Τελικά με την βάφτιση τι θα κάνετε?Θα έρθουν οι δικοί σου?Η μητέρα σου σε βλέπει ή συνεχίζει αυτόν τον εκβιασμο?Συγγνώμη που το λέω έτσι,αλλά μου είναι αδιανόητο να πει ότι δεν θα σε βλέπει ούτε εσένα.Σου ασκεί ψυχολογική πίεση επιπλέον λες και δεν έχεις ήδη αρκετά προβλήματα.

Εύχομαι από καρδιάς να βρεθεί μια λύση και να μην φτάσετε στο χωρισμό.Αν όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει φρόντισε να είσαι ψύχραιμος,γιατί ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολη υπόθεση και φροντίστε κυρίως να μην πληγωθεί το παιδί και να μην πληρώσει τελικά εκέινο την νύφη.

Και επειδή υποθέτω ότι είσαι και νέος άνθρωπος,αν τελικά χωρίσετε και κάποια στιγμή ξαναφτιάξεις τη ζωή σου,φρόντισε αυτή τη φορά να κρατήσεις τη μητέρα σου εκεί που πρέπει από την αρχή,γιατί να ξέρεις ότι πιθανώς να το ξαναπροσπαθήσει και με μια νέα σύντροφο που θα έχεις,αφού καμία δεν θα είναι καλή και αρκετή για το παιδί της.Ξέρω το φτάνω μακρυά το πράγμα,άλλα ήθελα να στο πω για να μην νομίζεις ότι με έναν χωρισμό θα αλλάξει η συμπεριφορά της μητέρας σου.Ίσα ίσα θα είναι στο μυαλό της μια "νίκη",αφού εξαρχής δεν ήθελε την γυναίκα σου.

Σου εύχομαι καλή τύχη και να ηρεμήσετε κάπως.

Παίρνω το θάρρος να πω κι εγώ την γνώμη μου σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα που με προβλημάτισε και με στενοχώρησε ταυτόχρονα, καθώς βλέπω πως ένα νεο ζευγάρι με μικρό παιδί φτάνει στα ορια του χωρισμού εξαιτίας των γονιών τους!

Jimmy, διαβάζοντας τα μηνύματά σου από την μια σε συμπόνεσα από την άλλη θύμωσα μαζί σου! Στην προσπάθειά σου να μπεις στην μέση και να γεφυρώσεις μια αγεφύρωτη κατάσταση, έχασες την ουσία! Η ουσία δεν είναι να τα ξαναβρούν οι γονείς σου με την γυναίκα σου, γιατί κάτι τέτοιο με όσα έχουν πει μεταξύ τους αποκλείεται να γίνει! Πρέπει λοιπόν να το δεχτεις όλο αυτό και να μην ξαναπιέσεις ούτε την μία ούτε την άλλη πλευρά! Οι άνθρωποι δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους, πάει και τελείωσε! Μην αναλώνεσαι να προσπαθείς να τους τα ξαναφτιάξεις!

Το μόνο που θα σου έλεγα να κάνεις, το οποίο θεωρώ απαράδεκτο από την πλευρά της γυναίκας σου, είναι να της δηλώσεις κατηγορηματικά πως τους γονείς σου μπορεί να μην θέλει να τους βλέπει στα μάτια της, αλλά το παιδί έχει δικαίωμα να γνωρίσει τους παππούδες του και η ένταση μεταξύ σας θα ληξει, αν σταματήσει τις υστερίες και σε αφήσει να πάς το παιδί να το δουν οι γονείς σου!

Πες της πως δεν σε ενδιαφέρει καθόλου αν θα ξαναμιλήσουν με τους δικούς σου! πες της ότι βαρέθηκες κι αυτήν και αυτούς και ότι από εδώ και πέρα δεν θα ξαναμιλήσετε για το ίδιο θέμα! Μην την πιέζεις να τα ξαναφτιάξει μαζί τους, αφού η κοπέλα δεν θέλει! Τα ίδια να πεις και σοτυς γονείς σου! Πως εσύ είσαι το παιδί τους, εσύ πηγαίνεις και τους βλέπεις, ας μην ξαναασχοληθούν μαζί της και να μην σου ξαναπούν τίποτα!

Πες της μία φορά πως την αγαπάς! Σκέφτηκες πως ίσως θεωρεί πως οι γονείς σου έκλεψαν την αγάπη που της είχες και γιαυτό αντιδρά έτσι;

Ολα αυτά θα γίνουν όχι από το τηλέφωνο αλλά με άμεση επαφή!

Θα γυρίσεις σπίτι, ευδιάθετος όπως παλιά! Θα την αγκαλιάσεις, θα την φιλήσεις, θα της πεις πως την αγαπάς,πως δεν θέλεις να είστε μαλωμένοι, πως δεν σε νοιάζει που δεν αγαπά τους γονείς σου, φτάνει που αγαπά εσένα!

Θα της ζητήσεις όμως μπροστά σου να μην τους κατηγορεί, γιατί εσύ τους έχεις γονείς κι όσο να' ναι δεν θες να ακούς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και θα της πεις πως η μοναδική σου απαίτηση είναι να πάρεις το παιδί κάποια στιγμή να τους το πας! Μόνο αυτό! Αν αρχίσει πάλι τις υστερίες, ε! τότε τι να πω;;; Τοτε ρίξε το τελευταίο σου χαρτί! Πες ή το δέχεσαι και ησυχάζουμε όλοι και πάνω από όλα εγώ ή με χάνεις οριστικά και το εννοώ! Σου δίνω 2 μέρες να το σκεφτείς! Εσύ αποφασίζεις.......

Μην μπλέκεις κανέναν, ούτε τους γονείς της ούτε τα αδέλφια ούτε τους θείους! Τι είστε μικρά παιδιά; Και γιατί να δίνετε αφορμή στους άλλους να επεμβαίνουν στα προσωπικά σας;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Σας ευχαριστώ Margie και Roubies για τα μηνύματα σας.

Πλέον το πράγμα έχει αρχίσει και ξεκαθαρίζει τουλάχιστον για εμένα και βλέπω πιο καθαρά από ποτέ τα πράγματα. Σας παραθέτω κάποιες τελευταίες εξελίξεις και τη δική μου γνώμη για όλα αυτά και θα δείτε ότι τελικά συγκλίνουν όλα στις παραπάνω απόψεις σας.

1. Οι γονείς μου, τα αδέρφια μου, και ειδικά η μητέρα μου κατάλαβαν επιτέλους ότι με το να πιέζουτν εμένα δεν κερδίζουν τίποτα. Μετά από πολύωρη συνομιλία μαζί της συμφωνήσαμε σε κάποιους βασικούς άξονες όπως π.χ το ότι πάνω από όλα βρίσκεται η προσωπική μου ηρεμία και φυσικά η ψυχική υγεία του παιδιού. Ετσι με δέχτηκαν και πάλι κοντά τους χωρίς δεύτερη σκέψη και προσπαθούν να με υποστηρίξουν σε όλο αυτό παρά να μου ζητήσουν ευθύνες κλπ. Επιπλέον μου ξεκαθάρισαν και αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον ότι δεν θέλουν να ξαναδούν για κανένα λόγο τη γυναίκα μου. Μου είπαν ότι τους έχει πληγώσει και στενοχωρήσει τόσο πολύ που ειλικρινά δεν τους λέει πλέον τίποτα σαν άτομο. Και αυτό το δέχτηκα όπως το δέχτηκα και από την πλευρά της γυναίκας μου που φυσικά μου λέει το ίδιο.Αρα έχω αποδεχτεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση στον αιώνα τον άπαντα αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν χωριό μεταξύ τους. Ενα το κρατούμενο.

2. Ξεκαθάρισα στη γυναίκα μου ότι δεν έχω απαίτηση να δει τους γονείς μου γιατί ούτε εκείνοι το επιθυμούν. Στην ερώτηση γιατί βάζει το παιδί στο μέση η απάντηση της μένει η ίδια. Αν δεν θέλουν την μάνα δεν θέλουν και το παιδί μου λέει έτσι πάει. Επειδή έχουν γίνει άπειροι καυγάδες επάνω σε όλο αυτό και η ψυχική μου υγεία και υπομονή έχουν εξαντληθεί, θα της δώσω σύντομα τελεσίγραφο. Θα της πω αυτό που είπες εσύ Margie. "Θέλω το παιδί να το δούν οι δικοί μου. Είναι και παιδί μου στο κάτω κάτω όχι κτήμα σου". Αν θέλει να το καταλάβει καλώς αν όχι λυπάμαι αλλά δεν θα παρακαλάω και δεν θα ικετεύω κανένα για να δείξω το παιδί μου. Κάτι μου λέει όμως ότι είναι τόσο στενοκέφαλη που δεν θα το δεχτεί. Και έτσι ίσως αυτού φτάσουμε στο χωρισμό.

3. Με τους δικούς της εμμένω και επιμένω ότι δεν θέλω απολύτως καμία επαφή. Αν αυτή είναι μια φορά ένοχη αυτοί είναι 2 ως ηθικοί αυτουργοί και ειδικά η μάνα της. Λίγο μυαλό αν είχε θα της έλεγε "κάνε ρε παιδί μου και το χατίρι του άντρα σου μια φορά να του φύγει το γινάτι". Αλλά το παίζουν όλοι χούντα. Και για αυτό δεν θέλω καμία απολύτως σχέση.

4. Μέσα σε όλο αυτό να πω κάτι πολύ σημαντικό. Πέρα από γάμους και παιδιά κορίτσια εγώ νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα ψυχολογικά. Αυτό που υφίσταμαι είναι ένας βίαιος ψυχολογικός πόλεμος. Λέτε να την αγκαλιάσω και να την φιλήσω.. Μα πως αφού δεν μου βγαίνει? Την βλέπω σαν εχθρό μου πια...είμαι αυθεντικός άνθρωπος το έχω ξαναπεί. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι.

5. Σε ότι αφορά τα βαπτίσια οι γονείς μου μου ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να έρθουν στη βάπτιση για κανένα λόγο, εκτός φυσικά και αν πάει η γυναίκα μου και τους μιλησει και δουν και το παιδί. Και αντιλαμβάνεστε ότι αν δεν έρθουν οι γονείς μου εγώ δεν μπορώ να καλέσω και κανέναν συγγενή και πάει λέγοντας. Ειλικρινά κορίτσια σκέφτομαι από την πλευρά μου να μην καλέσω κανέναν και το εννοώ. Σιγά μην καλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους και τους συναδέλφους μου να ρεζιλευτώ στα μάτια όλων.

Η γυναίκα μου κάνει ετοιμασίες τώρα για τη βάπτιση και δεν το ξέρει αυτό. Αυτή θέλει να κάνει ανοικτή βάπτιση (έλεος! λες και είναι σε άλλο πλανήτη) με δεξιώσεις κλπ.

Αλλά όπως πάνε τα πράγματα δεν βλέπω να κάνουμε τίποτα. Ενα γλυκάκι έξω από την εκκλησία και αυτό είναι όλο. Τι δηλ. να το παίξω και χαρούμενος για να της κάνω το χατίρι ρε παιδιά? Εγώ δεν πρόκειται να χαρώ. Τυπικά θα πάω να γίνει η βάπτιση του μωρου μου και τελείωσε. Σιγά μην το γλεντήσω κιόλας. Ηθελες τα και παθέτα. Το ρόλο του καραγκιόζη δεν θα τον παίξω άλλο. Εχω μια αξιοπρέπεια. Είναι δυνατόν να καλέσω δηλ. τους θείους μου και να μην είναι εκεί οι γονείς και τα αδέρφια μου?

6. Αποφάσισα να απαιτήσω από τη γυναίκα μου το παιδί να πάρει 2 ονόματα. Αυτό που θέλει αυτή και του πατέρα μου. Αν δεν το δεχτεί ξέρετε τι θα γίνει. Τελεία και παύλα. Αν της αρέσει. Πρέπει αυτή η γυναίκα να καταλάβει ότι δεν είναι όλα μονά-ζυγά δικά της. Είμαι και εγώ εδώ. Δεν αποφασίζει για όλα μόνη της.

Γενικά τα πράγματα είναι πολύ εύθραυστα και κρέμονται σε μια κλωστή. Ομως παρόλα αυτά έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου πολλά πράγματα και ξέρω τουλάχιστον τι εναλλακτικές έχω. Και πάνω από όλα έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά για όλα τα ενδεχόμενα.

Κάπου γράψατε πιο πάνω ότι ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση. ΟΚ συμφωνώ. Αλλά μπροστά σε αυτό που περνάω εγώ τώρα κορίτσια όλες οι εναλλακτικές μου φαίνονται καλύτερες. Εχω άδικο? Λίγο συζητήσιμη να ήταν η γυναίκα μου θα είχε λυθεί το θέμα. Αλλά τραβάει το σκοινί μέχρι να σπάσει και αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα σπάσει. Τι να κάνω δηλ? Να είμαι μια ζωή από κάτω και να λέω σε όλα ΝΑΙ? Ε όχι δεν το ανέχομαι αυτό. Τέρμα, υπάρχουν και κάποια όρια. Αν θέλει να το καταλάβει καλώς. Αν οχι πρόβλημα της. Την ζωή και την τύχη μου την καθορίζω μόνον εγώ. Ούτε αυτοί, ούτε οι γονείς μου ούτε κανένας άλλος.

Αυτά προς το παρόν κορίτσια. Γενικά είμαι αισιόδοξος ότι φτάνω στην άκρη του τούνελ, είτε από τη μία έξοδο είτε από την άλλη. Αλλά φτάνω, είμαι κοντά. Δεν μπορώ και δεν δέχομαι για εμένα να ζω άλλη σε αυτή τη μιζέρια. Αρκετά. Και στο κάτω κάτω είμαι 33 ετών άνθρωπος με πολλά προσόντα,επαγγελματικά καταξιωμένος, με μεγάλη μόρφωση και οικονομική επιφάνεια. Για ποιο λόγο να καθίσω να χαραμιστώ έτσι αν αυτός ο άνθρωπος δεν αλλάζει δηλ? Να φάω τη ζωούλα μου για το τίποτα? Η ζωή πάει μόνο μπροστά - όποιος θέλει ακολουθεί.

Διαφημίσεις

συγνωμη αλλα για μενα φταις εσυ !! επρεπε να εχεις βαλει τα πραγματα στη θεση τους εξ ΄αρχης!!!και στην γυναικα σου και στους γονεις σου και στα πεθερικα σου !τωρα ολοι νιωθουν αδικημενοι!! ξεκαθαρισε τα πραγματα με τελεσιδικα!!βαλε φρενο σε όλους ήδη εκανες μαι αρχη με τους γονεις σου! ειναι απαραδεκτος ο τρόπος που φεροναται ολοι!! αν η γυναικα σου σε αγαπαει πρεπει να καταλαβει!! ασε που θα κάνετε κακό στο παιδί σας μελλοντικα, θα το γεμίσετε μίσος στην ψυχη του!!

sotsafi89, μου λες και εσύ ότι λένε οι δικοί της και η γυναίκα μου..Δηλ. φταίω εγώ σε τι ακριβώς? ΠΟυ δεν έβαλα λες τα φρένα. Και τι είμαι εγώ ? Πυροσβέστης? Αυτό που λέγεται αυτοέλεγχος δεν το γνωρίζουν δηλ. αμφότεροι? Η γυναίκα μου πρωί μεσημέρι βράδυ μασάει την ίδια καραμέλα. Οτι δεν την υποστήριξα. ΟΚ αλλά αυτό έγινε μια φορά. Συγνώμη, λάθος μου, βλακεία μου πες το όπως θες ΟΚ. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την τωρινή συμπεριφορά της για τίποτα στον κόσμο. Δηλ. αν και εμένα δεν με υποστήριζε σε κάτι μπροστά στους δικούς της θα έκανα το ίδιο? Στόμα δεν έχω να μιλησω στο κάτω κάτω από μόνος μου? Θέλω και τους δικηγόρους μου δηλ. κάθε φορά? Δεν συμφωνώ μαζί σου καθόλου.

Θα έπρεπε να σεβαστεί ότι ότι και να έχει γίνει έχω και εγώ μια οικογένεια από πίσω. Οχι να έχει τραβήξει ένα Χ σε όλους και σε όλα και να λέει ότι οι μεν είναι οι άγιοι και οι άλλοι οι δαίμονες..Η συμπεριφορά της είναι εντελώς ακραία και απορώ πώς η ίδια δεν σκέφτεται καθόλου το παιδί σαν μάνα..Δεν βλέπει που πάνε τα πράγματα? Γιατί δεν κάνει κάτι και αυτή?

Επίσης λες ότι εγώ δεν έκανα πράγματα από την αρχή. Τι άλλο να κάνω δηλ. πέρα από να την πάρω και να φύγουμε μακριά?? Αφησα το σπίτι μου που έφτιαξα με αίμα και πήγα αλλού πέρα από όλους και όλα. Οι δικοί μου ούτε που την ενοχλούν καθόλου. Εντάξει τους έκανε πέρα όλους. Το πέτυχε. ΚΑΙ? Τι κέρδισε τώρα?? Παντού παρίσταμαι μόνος μου. Σου λέει κάτι αυτό??

Δηλ. τι άλλο θέλει την κεφαλή τους επί πίνακει?? Ε όχι δεν θα της περάσει..Συνεχίζει έναν πόλεμο άδικο και βίαιο που θα της βγει σε πολύ κακό. Κρίμα που δεν το καταλαβαίνει. Ξέρεις το χειρότερο από όλα είναι ο άνθρωπος να μην βάζει λίγο το μυαλό και τη λογική του να δουλέψει..Αν το έκανε τόσο αυτοί όσο και οι δικοί της το πράγμα θα είχε εξομαλυνθεί. Αλλά έχουν βλέπεις άπειρο εγωισμό.

Εν κατακλείδι, δεν έχω καμία δουλειά να πάω στους δικούς της και να τους πω το παραμικρό. Την τελευταία φορά που τους είδα τους είπα την απαίτηση μου. Πρέπει να το έχουν δουλέψει στο μυαλό τους..

Εγώ θα μιλήσω πλεον μόνο με την ίδια την γυναίκα μου για μια ύστατη φορά. Αν θέλει να το καταλάβει καλώς. Αν όχι όπως είπα δεν αφήνω στον ΕΑΥΤΟ μου εγώ άλλο περιθώριο υποχώρησης. Χτύπησα πολλές φορές το χέρι στο τραπέζι, της μίλησα όμοφα, έκανα πίσω, έδειξα υπομονή αλλά φτάνει πια.. Δεν θα γίνεται αυτό για πάντα..

Πιστεύεις ότι έχω κάπου λάθος στο συλλογισμό μου? Δεν σου μιλάω ούτε συναισθηματικά αυτή τη στιγμη, ούτε με φόρτιση. Απλά σου λέω το λογικό. ΔΕν μπορώ να αποδείξω άλλο ότι δεν είμαι ελέφαντας σε κανέναν τους. Θέλουν να καταλάβουν καλώς. Δεν θέλουν πάλι κανένα πρόβλημα. Τι να κάνουμε? Θα βάλω εγώ μυαλό σε όλο τον κόσμο??

συγνωμη αλλα για μενα φταις εσυ !! επρεπε να εχεις βαλει τα πραγματα στη θεση τους εξ ΄αρχης!!!και στην γυναικα σου και στους γονεις σου και στα πεθερικα σου !τωρα ολοι νιωθουν αδικημενοι!! ξεκαθαρισε τα πραγματα με τελεσιδικα!!βαλε φρενο σε όλους ήδη εκανες μαι αρχη με τους γονεις σου! ειναι απαραδεκτος ο τρόπος που φεροναται ολοι!! αν η γυναικα σου σε αγαπαει πρεπει να καταλαβει!! ασε που θα κάνετε κακό στο παιδί σας μελλοντικα, θα το γεμίσετε μίσος στην ψυχη του!!

βρε,η αρχη ομως εγινε κ τωρα δεν γυριζει πισω κ αυτο προσπαθει να κανει ο αθρωπος τωρα!

ποιος φταιει δεν ξερω δεν ημουν μπροστα αλλα λιγο σε ολους μοιρασε το μεριδιο αλλος πολυ αλλος λιγοτερο αλλα τωρα δεν εχει κ πολυ σημασια ειναι μεγαλη η πιτα ευθυνων κ στο κεντρο ενα μωρο που δεν φταιει σε τιποτα,αυτο μετραει περισοτερο.

τζιμυ ευχομαι να χαλαρωσετε επιτελους ολοι κ να βρεθει μια λυση μακρια κ αγαπημενοι.

sotsafi89, μου λες και εσύ ότι λένε οι δικοί της και η γυναίκα μου..Δηλ. φταίω εγώ σε τι ακριβώς? ΠΟυ δεν έβαλα λες τα φρένα. Και τι είμαι εγώ ? Πυροσβέστης? Αυτό που λέγεται αυτοέλεγχος δεν το γνωρίζουν δηλ. αμφότεροι? Η γυναίκα μου πρωί μεσημέρι βράδυ μασάει την ίδια καραμέλα. Οτι δεν την υποστήριξα. ΟΚ αλλά αυτό έγινε μια φορά. Συγνώμη, λάθος μου, βλακεία μου πες το όπως θες ΟΚ. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την τωρινή συμπεριφορά της για τίποτα στον κόσμο. Δηλ. αν και εμένα δεν με υποστήριζε σε κάτι μπροστά στους δικούς της θα έκανα το ίδιο? Στόμα δεν έχω να μιλησω στο κάτω κάτω από μόνος μου? Θέλω και τους δικηγόρους μου δηλ. κάθε φορά? Δεν συμφωνώ μαζί σου καθόλου.

Θα έπρεπε να σεβαστεί ότι ότι και να έχει γίνει έχω και εγώ μια οικογένεια από πίσω. Οχι να έχει τραβήξει ένα Χ σε όλους και σε όλα και να λέει ότι οι μεν είναι οι άγιοι και οι άλλοι οι δαίμονες..Η συμπεριφορά της είναι εντελώς ακραία και απορώ πώς η ίδια δεν σκέφτεται καθόλου το παιδί σαν μάνα..Δεν βλέπει που πάνε τα πράγματα? Γιατί δεν κάνει κάτι και αυτή?

Επίσης λες ότι εγώ δεν έκανα πράγματα από την αρχή. Τι άλλο να κάνω δηλ. πέρα από να την πάρω και να φύγουμε μακριά?? Αφησα το σπίτι μου που έφτιαξα με αίμα και πήγα αλλού πέρα από όλους και όλα. Οι δικοί μου ούτε που την ενοχλούν καθόλου. Εντάξει τους έκανε πέρα όλους. Το πέτυχε. ΚΑΙ? Τι κέρδισε τώρα?? Παντού παρίσταμαι μόνος μου. Σου λέει κάτι αυτό??

Δηλ. τι άλλο θέλει την κεφαλή τους επί πίνακει?? Ε όχι δεν θα της περάσει..Συνεχίζει έναν πόλεμο άδικο και βίαιο που θα της βγει σε πολύ κακό. Κρίμα που δεν το καταλαβαίνει. Ξέρεις το χειρότερο από όλα είναι ο άνθρωπος να μην βάζει λίγο το μυαλό και τη λογική του να δουλέψει..Αν το έκανε τόσο αυτοί όσο και οι δικοί της το πράγμα θα είχε εξομαλυνθεί. Αλλά έχουν βλέπεις άπειρο εγωισμό.

Εν κατακλείδι, δεν έχω καμία δουλειά να πάω στους δικούς της και να τους πω το παραμικρό. Την τελευταία φορά που τους είδα τους είπα την απαίτηση μου. Πρέπει να το έχουν δουλέψει στο μυαλό τους..

Εγώ θα μιλήσω πλεον μόνο με την ίδια την γυναίκα μου για μια ύστατη φορά. Αν θέλει να το καταλάβει καλώς. Αν όχι όπως είπα δεν αφήνω στον ΕΑΥΤΟ μου εγώ άλλο περιθώριο υποχώρησης. Χτύπησα πολλές φορές το χέρι στο τραπέζι, της μίλησα όμοφα, έκανα πίσω, έδειξα υπομονή αλλά φτάνει πια.. Δεν θα γίνεται αυτό για πάντα..

Πιστεύεις ότι έχω κάπου λάθος στο συλλογισμό μου? Δεν σου μιλάω ούτε συναισθηματικά αυτή τη στιγμη, ούτε με φόρτιση. Απλά σου λέω το λογικό. ΔΕν μπορώ να αποδείξω άλλο ότι δεν είμαι ελέφαντας σε κανέναν τους. Θέλουν να καταλάβουν καλώς. Δεν θέλουν πάλι κανένα πρόβλημα. Τι να κάνουμε? Θα βάλω εγώ μυαλό σε όλο τον κόσμο??

οχι δεν εχεις καπου λαθος απλα ξερεις τι λενε η αρχη ειναι το ημιση του πανως! ισως να μην σου αξιζει μια τετοια γυναικα πραγματικα δεν ξερω πολλους αντρες, που θα εκαναν την κινηση να παρουν την γυναικα τους και να φυγουν να πανε σε συμβουλους γαμος και γενικα να το παλεψουν τοσο!! ομως κατι παιζει εδω κατι που ισως δεν εχεις ακταλαβει ουτε εσυ!!για πιο λογο το κραταει τοσο πολυ η γυναικα σου αφου εχουν γινει κινησεις και απο την μερια σου και απο την μερια των γονιων σου!!ισως νομιζει οτι μπορει να το τραβαει στο τερμα γιατι εχει εσενα να κρατας τις ισσοροποιες!!μηπως πρεπει να της πεταξεις το μπαλακι ??να τραβηξεις λιγο και εσυ τα ορια!!!να δεις στην τελικη αυτη τι υποχωρησεις μπορει να κανει για σενα??

Το πρόβλημα αγαπητή sotsafi89 είναι ότι εγώ ήμουν τόσο καιρό πιο ανεκτικός από όσο έπρεπε. Θες γιατί θήλαζε και δεν ήθελα να την συγχύζω, θες γιατί δεν μπορούσα συνεχώς να ζω μέσα στην ένταση αυτό έπραξα με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει και θα δει τι γίνεται.

Αυτή τη στιγμή όμως το πράγμα μου μυρίζει εκμετάλλευση. Δηλ. από τη μία αυτή θέλει την ησυχία της, δεν θέλει να την ενοχλεί κανένας, δεν θέλει να βλέπει κανέναν και ορίζει και το παιδί και από την άλλη εγώ έχω τα 2 μου πόδια σε ένα παπούτσι? Μα για τι με πέρασε? Και ένα μωρό θα μπορουσε να το δει αυτό. Δεν μου αρέσει να με εμπαίζει κανείς έτσι.. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα. Αυτή να έχει το δικαίωμα να πάρει το παιδί και να το πηγαίνει στους δικούς της και εγώ να μην μπορώ να πάρω το παιδί μου????Ε όχι ρε παιδιά - ήμαρτον..Κϋριε ελέησον δηλ.Αυτό είναι μια φυλακή..

Εκανα τόσο καιρό υπομονή αλλά τώρα δεν κρατιέμαι άλλο..Θα είναι τελεσίδικο ότι είναι να γίνει. Μια και έξω. Λόγια ορθά κοφτά. Ούτε συναισθηματικά ούτε τίποτα. Λογικά να δει κάποιος αντιλαμβάνεται το προφανές. Η κοπέλα προφανώς νομίζει ότι βρήκε ένα θύμα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Επειδή πλησιάζει και η βάπτιση στο τέλος Μαίου, ότι είναι να γίνει θα γίνει σίγουρα εντός του Απριλίου. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν υπάρχουν περιθώρια πια.

Θα τα πω να ξεσκάσω και ότι ήθελε προκύψει που λένε. Αλλιώς θα κάνω μπαμ..

Διαφημίσεις

ελπίζω να μην πάρεις αποφάσεις που δε θα μετανιώσεις, και εύχομαι πραγματικά η γυναίκα σου να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση και υπομονή, να καταλάβει τα λάθη της και να κάνετε μαζί μια καινούρια αρχή!! περιμένουμε νέα σου!

Να της πεις πως κι εσύ έχεις παράπονα από τους δικούς της αλλά της επιτρέπεις να πηγαίνει το παιδί σας να το βλέπουν, γιατί είσαι άνθρωπος λογικός, σωστός και πολιτισμένος!

Αν θέλει να γίνει κι αυτή λογική, σωστή και πολιτισμένη θα σταματήσει να σε εμποδίζει να πάς το παιδί στους γονείς σου! Αν δεν θέλει, τότε θα αναγκαστείς κι εσύ να πέσεις στο δικό της επίπεδο, θα γίνεις παράλογος και δεν θα ξαναεπιτρέψεις να πάει το παιδί στους δικούς του!

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Εσύ το παιδάκι μόνος σου δεν το έχεις πάρει ποτέ να το πας μια βόλτα; Και χρειάζεσαι την άδειά της δηλαδή για να πάρεις το μωρό; Γυρνα σπίτι, ντύσε το παιδί, πες θα πάω βόλτα στους δικούς μου! Θα την πιάσει υστερία; πες της "ούρλιαξε όσο θες! Φεύγοντας θα καλέσω να σε δει ένας ψυχίατρος!".

Ε, μα! Δεν μπορώ τέτοιες γελοιότητες! Μόνο αυτό της ζητάς, τι ζητάς πια;;;Εδώ δεν θα έρθει κανείς από τους δικούς σου στην βάφτιση, τι άλλο θέλει; Να σε απομονώσει τελείως; Τι πάει να πει ΄"αφού δεν θέλουν τη μάνα, δεν θα θέλουν και το παιδί;"

Κι αυτή δεν θέλει τη μάνα σου! Τι σημαίνει αυτό; Πώς δεν θέλει και το παιδί της μάνας σου; (δηλαδή εσένα;). Και στο κάτω κάτω τον γαμπρό ή την νύφη μπορεί πολλά πεθερικά να μην θέλουν να τα βλέπουν στα μάτια τους! Τα εγγόνια όμως είναι εγγόνια! Παιδί του παιδιού τους είναι! Ελεος πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Να της πεις πως κι εσύ έχεις παράπονα από τους δικούς της αλλά της επιτρέπεις να πηγαίνει το παιδί σας να το βλέπουν, γιατί είσαι άνθρωπος λογικός, σωστός και πολιτισμένος!

Αν θέλει να γίνει κι αυτή λογική, σωστή και πολιτισμένη θα σταματήσει να σε εμποδίζει να πάς το παιδί στους γονείς σου! Αν δεν θέλει, τότε θα αναγκαστείς κι εσύ να πέσεις στο δικό της επίπεδο, θα γίνεις παράλογος και δεν θα ξαναεπιτρέψεις να πάει το παιδί στους δικούς του!

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Εσύ το παιδάκι μόνος σου δεν το έχεις πάρει ποτέ να το πας μια βόλτα; Και χρειάζεσαι την άδειά της δηλαδή για να πάρεις το μωρό; Γυρνα σπίτι, ντύσε το παιδί, πες θα πάω βόλτα στους δικούς μου! Θα την πιάσει υστερία; πες της "ούρλιαξε όσο θες! Φεύγοντας θα καλέσω να σε δει ένας ψυχίατρος!".

Ε, μα! Δεν μπορώ τέτοιες γελοιότητες! Μόνο αυτό της ζητάς, τι ζητάς πια;;;Εδώ δεν θα έρθει κανείς από τους δικούς σου στην βάφτιση, τι άλλο θέλει; Να σε απομονώσει τελείως; Τι πάει να πει ΄"αφού δεν θέλουν τη μάνα, δεν θα θέλουν και το παιδί;"

Κι αυτή δεν θέλει τη μάνα σου! Τι σημαίνει αυτό; Πώς δεν θέλει και το παιδί της μάνας σου; (δηλαδή εσένα;). Και στο κάτω κάτω τον γαμπρό ή την νύφη μπορεί πολλά πεθερικά να μην θέλουν να τα βλέπουν στα μάτια τους! Τα εγγόνια όμως είναι εγγόνια! Παιδί του παιδιού τους είναι! Ελεος πια!

εμα πες τα κοπελα μου! τοσες μερες διαβαζω κ δεν εχω γραψει, αλλα ελεος!!! απαραδεκτη η κοπελα!

Margi,

Πες τα να αγιάσει το στόμα σου..Γιατί κάπου νόμιζα ότι εγώ έχω τρελαθεί..Δηλ. φτάνουμε στο σημείο του απόλυτου παραλογισμού πια. Δεν υπάρχει μέτρο και όριο σε τίποτα.

Οπως πολύ καλά θίξατε δεν μου έχουν μείνει πολλές επιλογές πια. Κορίτσια το παιδι έχει πάει 11 μηνών και οι γονείς μου δεν το έχουν δει ούτε ζωγραφιστό. Τα είπα όλα νομίζω...Και αυτή συνεχίζει..Το σόι όλο τα βλέπει αυτά και έχουν όλοι αρχίσει και με ρωτάνε τι γίνεται επιτέλους...Δεν μπορεί αυτό το χάλι να συνεχιστεί...Τα αδέρφια μου, οι παππούδες μου οι γιαγιάδες μου ζητάνε το παιδί και αυτή το κρατά λες και είναι κτήμα της..Ημαρτον πια..Και αλωνίζει όπου θέλει και πάει και 1 και 2 φορές στη μάνα της. Να πάει κανένα πρόβλημα αλλά να αφήσει και εμένα.

Κάπου έθιξες margi αν το παιδί το πηγαίνω μόνο του κάπου έξω. Η απάντηση είναι ότι όχι ακόμα γιατί το παιδί ήταν τόσο καιρό μικρό και δεν μπορούσα ούτε με το αυτοκίνητο να το πάω μόνος μου, ούτε να το κρατήσω πολύ γιατί ήθελε να θηλάσει κλπ..

Αλλά σιγά σιγά που μεγαλώνει αυτό θα γίνει σίγουρα.

Το βασικό επιχείρημα της είναι ότι (α) δεν ξέρει τι θα πουν στο παιδί (λες και καταλαβαίνει το μωρό...) και (β) ότι δεν τους έχει λέει καμία εμπιστοσύνη..Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα..Δηλ. οι γονείς μου θα κάνουν κακό στο ίδιο το εγγόνι τους??Τρέλα η κατάσταση.

Κορίτσια δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Οπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Εγώ περνάω πια στην φάση της επίθεσης. Και ότι γίνει.

Δηλ. μόνο από μένα εξαρτάται ο γάμος μου ? Απο τις επιλογές της όχι?? Εξάντλησα νομίζω όλα τα περιθώρια απο πλευράς μου. Εδειξα όλη την καλή μου διάθεση. Αν αυτή είναι σε άλλο μήκος κύματος κανένα πρόβλημα.

Για να μην σας κουράζω άλλο, τα πράγματα όπως είπα ξεκαθαρίζουν. Η που θα κάνει και αυτή ένα βήμα πίσω και θα μου αφήνει το παιδί 1 φορά την εβδομάδα να το πηγαίνω και εγώ 2 ώρες στους δικούς μου και στα αδέρφια μου ή θα φύγει όπως ήρθε και θα πάει στην μάνα της να γεράσουν μαζί..ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Δεν παρακαλάω κανέναν για το αυτονόητο δικαίωμα μου. Υπάρχουν και νόμοι στο κάτω κάτω. Αν θέλει να το φτάσουμε εκεί να το φτάσουμε. Ε μα πως θα το κάνουμε τώρα?

Θα πεθάνω εγώ από τη στενοχώρια και την κατάθλιψη? Η θα ξεκόψω από όλη την οικογένεια μου για χάρη της? Δηλ. μπήκε μέσα στην οικογένεια μια γυναίκα για να την διαλύσει? Ε δεν το δέχομαι. Είναι μία και είναι πολλοί.

Θα έχετε νέα μου σύντομα. Ελπίζω καλά...αλλά και καλά να μην είναι το ίδιο μου κάνει. Είτε έτσι είτε αλλιώς θα πρέπει να δοθεί μια λύση σε όλο αυτό το μαρτύριο.

Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη, πραγματικά την έχω ανάγκη γιατί νιώθω την ζωτική μου ενέργεια να φθίνει πάρα πολύ τώρα τελευταία.

Margi,

Πες τα να αγιάσει το στόμα σου..Γιατί κάπου νόμιζα ότι εγώ έχω τρελαθεί..Δηλ. φτάνουμε στο σημείο του απόλυτου παραλογισμού πια. Δεν υπάρχει μέτρο και όριο σε τίποτα.

Οπως πολύ καλά θίξατε δεν μου έχουν μείνει πολλές επιλογές πια. Κορίτσια το παιδι έχει πάει 11 μηνών και οι γονείς μου δεν το έχουν δει ούτε ζωγραφιστό. Τα είπα όλα νομίζω...Και αυτή συνεχίζει..Το σόι όλο τα βλέπει αυτά και έχουν όλοι αρχίσει και με ρωτάνε τι γίνεται επιτέλους...Δεν μπορεί αυτό το χάλι να συνεχιστεί...Τα αδέρφια μου, οι παππούδες μου οι γιαγιάδες μου ζητάνε το παιδί και αυτή το κρατά λες και είναι κτήμα της..Ημαρτον πια..Και αλωνίζει όπου θέλει και πάει και 1 και 2 φορές στη μάνα της. Να πάει κανένα πρόβλημα αλλά να αφήσει και εμένα.

Κάπου έθιξες margi αν το παιδί το πηγαίνω μόνο του κάπου έξω. Η απάντηση είναι ότι όχι ακόμα γιατί το παιδί ήταν τόσο καιρό μικρό και δεν μπορούσα ούτε με το αυτοκίνητο να το πάω μόνος μου, ούτε να το κρατήσω πολύ γιατί ήθελε να θηλάσει κλπ..

Αλλά σιγά σιγά που μεγαλώνει αυτό θα γίνει σίγουρα.

Το βασικό επιχείρημα της είναι ότι (α) δεν ξέρει τι θα πουν στο παιδί (λες και καταλαβαίνει το μωρό...) και (β) ότι δεν τους έχει λέει καμία εμπιστοσύνη..Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα..Δηλ. οι γονείς μου θα κάνουν κακό στο ίδιο το εγγόνι τους??Τρέλα η κατάσταση.

Κορίτσια δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Οπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Εγώ περνάω πια στην φάση της επίθεσης. Και ότι γίνει.

Δηλ. μόνο από μένα εξαρτάται ο γάμος μου ? Απο τις επιλογές της όχι?? Εξάντλησα νομίζω όλα τα περιθώρια απο πλευράς μου. Εδειξα όλη την καλή μου διάθεση. Αν αυτή είναι σε άλλο μήκος κύματος κανένα πρόβλημα.

Για να μην σας κουράζω άλλο, τα πράγματα όπως είπα ξεκαθαρίζουν. Η που θα κάνει και αυτή ένα βήμα πίσω και θα μου αφήνει το παιδί 1 φορά την εβδομάδα να το πηγαίνω και εγώ 2 ώρες στους δικούς μου και στα αδέρφια μου ή θα φύγει όπως ήρθε και θα πάει στην μάνα της να γεράσουν μαζί..ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Δεν παρακαλάω κανέναν για το αυτονόητο δικαίωμα μου. Υπάρχουν και νόμοι στο κάτω κάτω. Αν θέλει να το φτάσουμε εκεί να το φτάσουμε. Ε μα πως θα το κάνουμε τώρα?

Θα πεθάνω εγώ από τη στενοχώρια και την κατάθλιψη? Η θα ξεκόψω από όλη την οικογένεια μου για χάρη της? Δηλ. μπήκε μέσα στην οικογένεια μια γυναίκα για να την διαλύσει?

στο μονο που διαφωνω μαζι σου ειναι αυτο.απο τη στιγμη που παντρευτηκες εκανες δικη σου οικογενεια πλεον.δεν μπηκες εσυ στη δικη της κ αυτη στη δικη σου.εχετε τη δικη σας οικογενεια κ γι αυτο θα πρεπει να τα βρειτε μεταξυ σας.η γυναικα σου οντως ειναι αρκετα παραλογη στο θεμα αυτο κ εχει πεισμωσει.εχεις δικαιωμα να πηγαινεις το παιδι σου στους δικους σου κ ας μην ακολουθει εκεινη.ουτε εσενα δεν εμπιστευεται με το παιδι δλδ?δεν εχω καταλαβει τι τοσο τρομερο εχει συμβει.

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...