Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 11 minutes ago, Titti said:

      Ναι αυτό κατάλαβα κι εγώ... Καθόμαστε και αγωνιούμε και τα τεστ είναι ό,τι να 'ναι...

      Διάβασα μετά τα νέα σου! Συγχαρητήρια! Με το καλό λοιπόν! Πρώτη προσπάθεια;

      Εγώ είμαι στη 17η... Σε ευχαριστώ πολύ!

      Καλησπέρα! Μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες για ένα έμβρυο... Ποιες περιπτώσεις θεωρεί ο γιατρός σου υψηλού κινδύνου;  Ποιος είναι ο γιατρός σου; Καλή επιτυχία εύχομαι...

      Είμαι στο εξωτερικό ! Δεν ρώτησα γιατί μου είπαν απλά λόγω ηλικίας από 37 και πάνω δεν βάζουμε δυο έμβρυα … εγω είμαι 38 χρόνων … και έτσι δεν επεκτάθηκα … πριν την μεταφορά το ζήτησα ξανά από έναν άλλο γιατρό και μου είπε όχι … έτσι βάλαμε ένα … σε ευχαριστω πολύ ! Και εσυ με το καλό ! 
      μ α σε ρωτήσω κάτι ;;; Έχω έναν πόνο δεξιά κοντά στον αφαλό όταν σηκώνομαι απότομα … μάλιστα και στην αφή με ενοχλεί … μήπως γνωρίζεις τι θα μπορούσε να είναι τόσο ψηλά κοντά στον  αφαλό ;; 

Σχολιασμός διαχείρισης & συμμετοχή στο φόρουμ


Recommended Posts

Γειά σας

η συμμετοχή στο φόρουμ είναι δωρεάν. 

Η δημοσίευση κειμένων που σχολιάζουν την διαχείριση δημόσια, δεν επιτρέπεται, ειδικά όταν έχουν υπάρξει επικοινωνίες με μέλη για το τρόπο συμμετοχής και παραπομπή στους κανόνες. 

Κείμενα που σχολιάζουν την διαχείριση στο φόρουμ απομακρύνονται καθώς παράπονα μπορούν να στέλνονται απευθείας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] όπου και μπορεί να υπάρξει διάλογος για τα συγκεκριμένα προβλήματα του κάθε μέλους.  Προφανώς απομακρύνονται κείμενα όταν αναφέρονται σε εικασίες. 

Το φόρουμ λειτουργεί πλέον 14 χρόνια με τους ίδιους κανόνες. 

Μέλη που δεν σέβονται αυτό το χώρο και αντιθέτως αντί να δημοσιεύουν χρήσιμες πληροφορίες για να επωφεληθούν όλα τα μέλη τις δίνουν μόνο σε πμ, δηλώνουν ότι θα τις δημοσιεύσουν μόνο υπο προυποθέσεις, ή δυσφημούν μέσω πμ  συγκεκριμένους επαγγελματίες ή συστήνουν άλλους, δεν είναι ευπρόσδεκτα ειδικά όταν συνεχίζουν την πρακτική αυτή και μετά από σχετικές ειδοποιήσεις. 

Προυπόθεση για συμμετοχή στο φόρουμ είναι η μη παραβίαση του νόμου περι  δυσφήμισης. Δεν επιτρέπεται δυσφήμιση στο φόρουμ ΟΥΤΕ και σε προσωπικά μηνύματα. Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο νόμος αυτού του κράτους. Η δυσφήμιση δεν αφορά μόνο δημόσιο λόγο. 

Δεν επιτρέπεται ο χαρακτηρισμος κανενός επαγγελματία με δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς ή επανειλλημμένες υποθέσεις για την ανικανότητά τους, αυτό θεωρείται επίσης δυσφήμιση! 

Τι μπορείτε να κάνετε, και τι κάνουν εδώ και 14 χρόνια τα μέλη που συμμετέχουν σε αυτό το φόρουμ:

Για να υπαρξει μαρτυρία κακής πρακτικής ενός επαγγελματία δεν είναι απαραίτητη η δυσφήμιση ή ο χαρακτηρισμός.

Όταν δηλαδή κάποιο μέλος θεωρεί ότι ένας επαγγελματίας έχει κακή πρακτική, μπορει κανονικότατα, να περιγράψει τι θεωρεί κακή πρακτική και γιατί. 

Αντιθέτως, ο αρνητικός χαρακτηρισμός μαζί με άρνηση δημοσίευσης των δεδομένων αυτών και μετέπειτα  δυσφήμιση μέσω πμ, δεν επιτρέπεται.  

Δεν επιτρέπεται και επειδη δεν επιτρέπεται απο τον νόμο η δυσφήμιση αλλά και επειδή το φόρουμ υπάρχει για να ενημερώνει, όχι για να δημιουργεί εντυπώσεις για συγκεκριμένους επαγγελματίες. 

 Παράδειγμα

Μέλος 1   Η γιατρός μου  κα. Ταδοπούλου δίνει λάθος διάγνωση και κακή οδηγία.  

Μέλος 2   Η οδηγία που σου εδωσε η γιατρός σου θεωρώ ότι είναι λάθος επειδή αυτή η οδηγία συνήθως δεν γίνεται αν δεν έχει γίνει α  β  η γ και συμφωνα με αυτά που ξέρω δεν ειναι αυτό καλό.  Μαλιστα εχω ακουσει οτι  το α  και το β  δεν ειναι συμβατα. Με προβληματίζει απίστευτα αυτό που λες.   Μήπως θέλεις να πάρεις μια δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό;    επιτρέπεται

Μέλος 3   Η γιατρός σου ειναι άχρηστη ανικανη δε ξέρει τι σου λέει, ανεκδιήγητη και δεν θα επρεπε να ξαναπας, μακριά .  Ο συνεργάτης της; λ α μ ο γι ο    !    δεν επιτρέπεται συμφωνα με τον νόμο & δεν ενημερώνει 

Μέλος 4  η γιατρός σου ειναι ανωμαλη και αγυρτης κερδοσκοπος δε παει καλά αν είναι δυνατόν  σου στέλνω πμ  να σου πω τι να κανεις  δεν επιτρέπεται συμφωνα με τον νόμο (αν στο πμ γίνεται χαρακτηρισμός του επαγγελματία που έχει αναφερθεί επωνύμως ή περιγράφεται εμμέσως ταυτοποιώντας τον)  & δεν ενημερώνει.

Μέλος 5  η γιατρός σου ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει αλλά δεν στο λέω δεν στο εξηγώ δεν το δημοσιεύω, γιατί ετσι θελω.  θα στο πω αλλού , πάρε με τηλέφωνο, στείλε μου αλλού πμ, αφού εδω μου την είπαν που την / τον  δυσφημώ  δεν επιτρέπεται  & το μέλος εφόσον έχει ξαναειδοποιηθεί,δεν θα μπορεί να δημοσιεύσει γιατι οδηγεί εκτός ιστοσελίδας το μέλος - αυτό μπορεί να είναι στοχευμένη προσπάθεια συλλογής πελατών κάτι που έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιός κρύβεται πίσω απο κάθε τηλέφωνο ή εμαιλ. 

Οποιοσδήποτε και να είναι ο επαγγελματίας που αναφέρεται, ακριβώς ίδια θα είναι η αντιμετώπιση. Παράλληλα/επιπλέον τυχόν κακές πρακτικές απο ιδιωτες γιατρούς επαγγελματίες θα πρέπει να αναφέρονται εγγράφως στον ιατρικό σύλλογο.  Κανένα φόρουμ,  κανένα  social media  δεν μπορεί να αποκαταστήσει δικαιοσύνη ή να διορθώσει πρακτικές γιατρών. 

Μπορεί μόνο να τις αναδείξει νόμιμα, κάτι που πάντα εδώ και 14 χρόνια ενθαρρύνουμε εδώ και 18 χρόνια στο φόρουμ του parents.org.gr.

Οτιδήποτε άλλο (πχ προωθηση πληροφοριών μέσω πμ, ή δυσφήμιση μέσω πμ, ή διαφήμιση καλών πρακτικών μέσω πμ) παρατείνει απλά το πρόβλημα που ενδεχομένως υπάρχει. Συστήνουμε λοιπόν όποιον θέλει να καταγγείλει απαράδεκτες ιατρικές πρακτικές, να το κάνει εκεί που πρέπει, ειδικά αν έχει αδιάσειστα στοιχεία. 

Συστήνουμε σε όποιον γνωρίζει τις καλές πρακτικές, να τις τονίζει δημόσια και για κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο να αναφερθεί καμία επωνυμία, ούτε να διαφημίζεται κάποιος με πμ.     Οι αναγνώστες έχουν τηλέφωνο, μπορούν να ρωτούν στο τηλέφωνο κάποιες ερωτήσεις στους επαγγελματίες που στρέφονται ενώ έχουν όλη την ικανότητα να αλλάξουν γιατρό εάν δεν πάρουν τις σωστές απαντήσεις σε ερωτήματα που θα κάνουν στον ειδικό/θεράπων ιατρό που τους/τις παρακολουθεί.  

Να σημειώσουμε και το αυτονόητο. Κάποιες φορές μέλη ή αναγνώστες μπορεί να πιστεύουν ότι γνωρίζουν καλύτερα τι είναι σωστό και τι λάθος. Οι δημοσιεύσεις είναι ανώνυμες, δεν γνωρίζουμε ποιός γράφει, δεν ταυτοποιείται ο χρήστης. Μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.  Δεν γνωρίζουμε εάν γράφει γυναίκα, άντρας, γραμματέας ή γιατρός. Δεν γνωρίζουμε το ιστορικό του καθενός ούτε και συγκεκριμένες άλλες οδηγίες που μπορεί να έχουν δοθεί.

Γνωρίζουμε επίσης ότι στο παρελθόν έχει τύχει αρκετές φορές η εξαπάτηση αναγνωστών από τους επαγγελματίες ή και άτομα που έγραφαν εκ μέρους τους

μάλιστα υπάρχει ειδική ενότητα εδώ όπου εξακριβωμένα (μέσω διευθυνσεων  ip  διπλοεγγραφών και εμαιλ) έχουν αποδειχτεί αυτές οι προσπάθειες εξαπάτησης.  https://parents.org.gr/forum/forum/202-prospatheies-exapatisis-ton-anagnoston-apo-epicheiriseisepaggelmaties/

 

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση. 

 

  • Ευχαριστώ 1
  • Δύναμη! 1

Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

follow_cafe.jpgfollow_insta.png

 💗LIFE, needs to be full of FUN. Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη από χαρά.💗

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...