Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 58 λεπτά , Antonia_ είπε:

      Υπάρχει κ η επίκτητη θρομβοφιλια εκτός της κληρονομικής που είναι γονιδιακή. Εμένα η αιματολογος μου μου είπε ότι πέρα από αυτό που έχω που είναι γονιδιακό, πρέπει αν μείνω έγγυος ν κάνω εξετάσεις για επίκτητη θρομβοφιλια. Υπάρχει κ το αυτοάνοσο αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο που προκαλεί θρομβωσεις.

      Για αυτό μου ειχε γραψει η αιματολογος στη βεβαίωση που μου είχε δώσει παλιότερα ότι σε εγκυμοσυνη μεταξύ 8-12 εβδομάδα να πάω για να γίνει έλεγχος για αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο? Τώρα την έψαξα και είδα ότι το σύνδρομο το ονομάζει επίκτητη-αυτοανοση θρομβοφιλια. Το θυμόμουν ότι πρέπει να πάω αλλά δεν θυμόμουν τι έγραφε η βεβαίωση...άρα ναι πρέπει να γίνει έλεγχος από αιματολογο ξανά στην κύηση.

Πωλείται καρότσι,port bebe,κάθισμα αυτοκινήτου,μπανάκι-αλλαξιέρα,ρηλάξ Ελευσίνα


Recommended Posts

Πωλείται πολυκαρότσι της inglesina το μοντέλο είναι το ottuto.Περιλαμβάνει port bebe,κάθισμα αυτοκινήτου 0-12,κάθισμα καροτσιού και τον σκελετό του στον οποίο προσαρτώνται και τα 3.Επίσης βάση για το port bebe,ποδόσακος,τσάντα αλλαξιέρα και ομπρέλα.Είναι σε άριστη κατάσταση όλος ο εξοπλισμός.Αγορασμένα πριν 2 χρόνια,αρχική τιμή 900 ευρώ.Πωλούνται συνολικά 500 ευρώ.Επιπλέον αλλαξιέρα-μπανάκι της cam με 2 ράφια και extra στρωματάκι το οποίο παίζει και μουσική.Αγορασμένο 150 ευρώ,μόλις 80 ευρώ πωλείται,επίσης σε άριστη κατάσταση.Και τέλος ρηλάξ-κούνια της fisher price το οποίο διαθέτει 3 διαφορετικές ταχυτητες και δόνηση και διάφορες μελωδίες.Αρχική τιμή 100 ευρώ,πωλείται 50.Είναι επίσης καινούριο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Διαφημίσεις

  • 3 months later...
  • 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα,

Είναι διαθέσιμο το πολυκαρότσι;

Αν ναι, παρακαλώ πολύ για όλες τις σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες: χρώμα καροτσιού, αναλυτικά τι περιέχει και φωτόγραφίες.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...