Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Λογικο το βρισκω,ελεν!αλλο συμπτωμα εχεις;γιατι υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα να εχεις περιοδο & να σαι εγκυος!!!βεβαια με ενα απλο τεστ μπορεις να το ελεγξεις!!

Σαμμερακι μου,αν θες σου λεω αλλα δεν εχω σταθερο κυκλο,μια μικρη αποκλιση παντα εχω!30/1 θεωρητικα περιμενω!οπως το πες αουτσαιντερ!χαχαχα!

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 minutes ago, helen22 είπε:

Epidh den mou exei ksana sumvei kati teteio giauto k mou ekane entupwsh  .Mpwrei na einai k iwsh . 

Ελενη μου καλως ηρθες και ευχομαι συντομα το μωρακι σας!αν καταλαβα καλα εχεις υποψια πως εισαι εγκυος απο τον προηγουμενο κυκλο επειδη δεν κρατησε πολυ η περιοδος?μοιαζει εξαιρετικα δυσκολο εφοσον ειδες αιμα κανονικο κ ας ειναι λιγοτερες μερες....αλλα ενα τεστ κυησεως θα σε ανακουφισει απο τυχον προβληματισμο!

RyZa.png

Ελεν,κατι αλλο;πρησμενο στηθος;δεκατα;κανε εναν ελεγχο!

Σαμμερακι μου,ευχαριστω για την ευχη σου!!!μονο ο Θεος ξερει!τον ευχαριστω που χω το θαυματακι μας!

• Μου αρέσει 3

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

ουφ τελειωσα σας διαβασα οχι δεν τα θυμαμαι λοιπον γενικως

οι στην προσπαθεια μη μου αγχωνεστε θα μεινετε η μαρτη το πε υπεροχα

οι εγγυμονουσες μην αγχωνεστε σκεφτιτε πως εχω τρια δουλευει ενας και η βοηθεια ειναι απειροελαχιστη κι ομως... Μ αρεσει...

μαρτακο μου ολα τα θυμαμαι τωρα απλα δε προλαβαινω... Ολα κι απο ολα τα καφε που χω μπει εδω και πεντε χρονια η γρια... Οι πιο ομορφες ιστοριες γραφονται εδω...

• Μου αρέσει 3

Σαμμερακι μου,μακαρι!!!καλοδεχουμενο!!!υγεια να εχουμε ολες μας πανω απ ολα!αυτο ειναι το πιο σημαντικο!!

Ελεν,μην απελπιζεσαι ομως!οι 6μηνες δεν ειναι τοσο πολυ πια!!θα πιασετε!!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

ελεν κ γω για κρυωματακι υποψιαζομαι

ειρηνη μου με αυτο το σπερμα ομως εγινε η μπαλαρινουλα σας.εγω οτι θες κανω.το πολυ πολυ να μας κανεις την εκπληξη κ να μπεις στις εγκυουλες κατευθειαν με ενα ακομη θαυματακι

για ομαδα δ το κοβω..κατσε να δουμε κ τι θα πει ο συζηγος..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

4 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Σαμμερακι μου,μακαρι!!!καλοδεχουμενο!!!υγεια να εχουμε ολες μας πανω απ ολα!αυτο ειναι το πιο σημαντικο!!

Ελεν,μην απελπιζεσαι ομως!οι 6μηνες δεν ειναι τοσο πολυ πια!!θα πιασετε!!

σιγουρα ειρηνακι :) συνεχιζουμε

• Μου αρέσει 2

6 minutes ago, vikib είπε:

παντως αν πας πισω μια σελιδα θα σε δεις..

Χαχαχαχα!!με ειδαααααα!ποσος καιρος εχει περασει,θεε μου!!!!1.5χρονος που ημουν σαν εγκυος στο πινακακι!& 26μηνες που περασα στις εγκυουλες!ειχα ανεβασει φωτο απο το θολο θετικο τεστ για να μου πειτε αν το βλεπετε κι εσεις ή ειναι ιδεα μου!!!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

Βικακι,σε ολα τα κοριτσια ευχομαι να δουνε αυτο το θετικοοοοοοο!!!και μια & δυο φορες & οσες επιθυμουν!!!!γνωριζω πολυ καλα την αγωνια τους!!!

Ο θεουλης κανεναν δεν ξεχνα!

• Μου αρέσει 3

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...